- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
problem bu bu partinin islamla hiç bir ilgisi yok diğer partiler gibi sıradan bir parti ama atmaya gelince mangalda kül bırakmıyorlar,ayakkabı kutusu için iyi amaç uğruna denildi,imam hatip kurulucak diye banka soyma etikmi,bırakalım islamı bir tarafa..
bu şekilde islam ülkesi olamk işidın isalmın adını kötüye çıkarmasıyla aynı,insanlar islamiyetten uzaklaşır islamiyetin adı karalanmamalı..işsizlik her dönemde var git chp li ve diğer belediye ye başkan nereli ise tüm belediye çalışanlarının %80 i oralıdır. Bunun partisi yok ne yazık ki.Sen olsan ben olsam biz de kendi yakınlarımızı yerleştirmek isteriz.
işsizlik oranı yükseliyor her geçen bu da genç nüfustan ve emeklilik yaşının yükseltildiğinden boş yerlerin olmayışından kaynaklı..Uzun yıllardır işsizlik % 7-9 civarı ..
1 milyonu protesto edicek gücü bulabilse faydası olaurdu,lüx yaşamlarından bir lokma fedakarlık edip bir kaç kuruş arttırırlardı asgari ücretide emekli maaşlarınıda,20 sene öncesinden daha sessiz bir ülke olduk..emekli maaşlarını düşürseler bu halkın sesi çokmaz bence..ben diyorum zaten dini sömürüyor diye 100 oyum olsa vermem.. Ama diğerleri de sömürüyor hepsi birilerini sömürüyor hatta kemiiriyor yok ediyorlar... Mhp nin bdp kadar bu ülke de sesi çıkmıyorsa , chp bdp kadar sesi çıkmıyorsa..Kimse türkçülükten Atatürkçülük ten dem vurmasın..
Bu ülke de işini düzgün yapan olabilir , siyasi anlamda netice itibari ile dini islam ibaresi yazan herkes müslüman sayılır.Namazını kılmaz insanın gözüne sokmaz o ayrı.. Ama bu ülke vatandaşını düşünen partili ben görmedim..
Asgari ücret 1000 tl yol parası yok. istanbul da akbil 170 tl ev kira 21 milyon asgari ücretli var Her gün 1milyonu protesto etse ne olur ? Ama biz cahiliz cahilliğimizden dolayı sömürülmeye devam etmek zorundayız.
Ayakkabı kutusu bi sembol ne rantlar dönüyordur belki daha.
chp biz islam partisizyiz demiyorki
1 milyonu protesto edicek gücü bulabilse faydası olaurdu,lüx yaşamlarından bir lokma fedakarlık edip bir kaç kuruş arttırırlardı asgari ücretide emekli maaşlarınıda,20 sene öncesinden daha sessiz bir ülke olduk..emekli maaşlarını düşürseler bu halkın sesi çokmaz bence..
saygı duyordu desek,şu anda bir şeyler yapılmaya çalışılıyor,bunlara aklımız ermiyor tabii artık allaha emanet..demiyor evet zaten bi adamı cumhurbaşkanı seçtirmeye çalıştılar yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.. Şöyle de bir gerçek var herkes Atatürk e saygı duyuyorAma başı kapalı olanı modern chp geri kafalı görüyor.
inan ağaç meselesi değildi,tabiiki kötü amaçlı katılımlar oldu ama hükümet hepsine maal etti,benim düşünceme karşıysan tü kaka,yandaşımsan islam insanısın varmı böyle bir şey..ya gezi parkında 2 ağaca protesto ettirilen bir gençlik var.. Ama asgari ücretliye gelince herkes dilsiz oluyor.. Hani burda da yap muhalefetini halkı döktür sokağa. Ne yapalım yani iki ağaç kadar değeri yoksa bu insanların yok vay efendim şöyle böyle demeyecek noter tasdiki yaptırsa da çıkmaz bir cacık
saygı duyordu desek,şu anda bir şeyler yapılmaya çalışılıyor,bunlara aklımız ermiyor tabii artık allaha emanet..
Şimdilik iyi gidiyor gayet medeni bir şekilde tartışa biliniyorSırf birileri başa gelmesin diye insanlar istemedikleri, tasvip etmedikleri partilere oy vermemeli, mesela ben burda kararsızım, hiçbirine oy vermeyeceğim dediğimde aaaa öyle şey olur mu, oy vermelisin ki hükümet seçimleri kazanamasın demekte bir tür mahalle baskısıdır.
Ki yıllardır hiçbirine oy vermiyorum, insan aklının yatmadığı şeyi yapmamalı, x partiyi sevmiyorum ama y partisi başa gelmesin diye oy veriyorum mantığı bana ters şahsen.
Kazen'in yazdıklarına da katılıyorum, insan ne koltukmuş be diyor, zamkla mı yapıştılar o koltuklara?
Benimde kafamda deli sorular
ben o şekilde düşünmüyorum mune,neden güçlü parti baştayken sürekli yeni kanunlar çıkarılıyorvs her türlü önlemler alınmaya çalışılıyor,nereye gidiyoruz peki..buna ses çıkarmazssak ne olucaz?Sırf birileri başa gelmesin diye insanlar istemedikleri, tasvip etmedikleri partilere oy vermemeli, mesela ben burda kararsızım, hiçbirine oy vermeyeceğim dediğimde aaaa öyle şey olur mu, oy vermelisin ki hükümet seçimleri kazanamasın demekte bir tür mahalle baskısıdır.
Ki yıllardır hiçbirine oy vermiyorum, insan aklının yatmadığı şeyi yapmamalı, x partiyi sevmiyorum ama y partisi başa gelmesin diye oy veriyorum mantığı bana ters şahsen.
Kazen'in yazdıklarına da katılıyorum, insan ne koltukmuş be diyor, zamkla mı yapıştılar o koltuklara?
Benimde kafamda deli sorular
ben inançlı bir insan olarak,tabii asla mükemmelim diyemem,o rabbimize mahsustur,nankörlük yapamam,Atatürk önderliğinde o savaşlar yapılmasaydı şu an özgür bir ülke olamayacaktık..bunu reddeden hiç tarih okumamıştır,o zamanlar dinde sömürgecilik hat saffada olmasaydı bazı kararlar alınmak zorunda olmazdı..netice de duyuyordu duyuyorlardı bir zamanlar, Ama o malum taraftan kati surette hiç bir destek olmadı köstek oldular.
Çok şükür kul hakkım olmayacak.Varsın diğer günahlarım olsun rabbim affetsin.
inan ağaç meselesi değildi,tabiiki kötü amaçlı katılımlar oldu ama hükümet hepsine maal etti,benim düşünceme karşıysan tü kaka,yandaşımsan islam insanısın varmı böyle bir şey..
ben inançlı bir insan olarak,tabii asla mükemmelim diyemem,o rabbimize mahsustur,nankörlük yapamam,Atatürk önderliğinde o savaşlar yapılmasaydı şu an özgür bir ülke olamayacaktık..bunu reddeden hiç tarih okumamıştır,o zamanlar dinde sömürgecilik hat saffada olmasaydı bazı kararlar alınmak zorunda olmazdı..
muhalefetin yaptığı hatayı çocuk yapmaz:)Karşı komşum ankaradan meclisten,eşime ve bana sohbet esnasında chp nin başa gelme gibi bir derdi yok dedi..ya o ağaç olayı değildi hükümete karşı yapılmış bir ayaklanmaydı israil tarafından yaptırılmıştır. Ki israil başbakanı da erdoğan devrilene kdar sürmesi taraftarıyız demiştir.
Bende diyorum ki madem hedef akp baktın olmuyor şu asgari ücrete el at emekliye el uzat. Ama yok neden tek hedef akp yi devirebilmek. Oysa ki onu devirmenin daha çok kitleye ulaşmanın yolu ona destek verenlerden oy almaktan geçiyor.
Sen git ekmelletini getir başa..Yapay olduğu belli e hani sen dinci = gerici olarak görüyordun ..Seçtiğin adama bak chp vizyonuna uyuyor mu ? Hayır.
Halkının % 50 sinden fazlasının islamı yaşadığı bir ülke de sen azınlık alevi ,kürt vs başka bir rejimi zaten empoze edemezsin..
inan her iki tarafta eziliyor bu ülkede,kırıtırsanız sonunuz özgecan gibi olur diyen okul müdürlerimiz varo zamanda başörtülü şerife bacılar vardı. Kimsenin başı açık kapalı diye ezme devriyesi değildi dimi? Atatrük'ün amacı da insanların başını açmasına zorlamak değildi.
O zaman bende sana soruyorum, o yasalar patır kütür çıkarken muhalefet partileri madem yasalara karşı, neden birleşip Topyekün hayır oyu kullanmıyorda protesto etmekle yetiniyor, öğrenmediler mi hala, onlar her seferinde kürsüde protesto konuşmaları yaparken oylama Yapılıyor ve yasa meclisten geçiyor.ben o şekilde düşünmüyorum mune,neden güçlü parti baştayken sürekli yeni kanunlar çıkarılıyorvs her türlü önlemler alınmaya çalışılıyor,nereye gidiyoruz peki..buna ses çıkarmazssak ne olucaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?