Okypete:) Senin gibi aklı başında insanlarda arada yazmasa ben burayı iyice okuyup gülme yeri edinmiştim kendime

Bak yazanların hiçbirisi olayı eleştirmiyor hepsi bana saldırıyor

Neden çünkü acı gerçekler ortada

Seviyeden bahsediyorlar:) İyide gıllıçdarogli gibi birini savunanlara başka hangi seviyede konuşalım

) Savunduğunuz kişinin seviyesi ortada her açıdan

Siyasi, zeka, liderlik, bilgi... seviyesi ortada

Ee sizde onu savunanlarsınız

AKP secmenine en son laf edecek seviyede bile değilsiniz, çünkü AKP seçmeni, tarih boyunca inandığı kişilerin ardından gitmiş, desteklemiş secmen.Yani biyere körü körüne bağlı değiller.. Geçmişte menderesi, özalı desteklemiş seçmen çoğu..Şimdide inandıkları RTE nı destekliyorlar..
Ama ya ZAVALI CeHaPe seçmeni

Gıllıçdar kendi becerip oy bile veremez ama seçmenine '' Tıpış Tıpış Ekmeleddine oy vereceniz'' der, verirler. % 30 dan aşağı oy alırsam istifa edecem der, etmez, bir sonraki seçim yine oy verirler

Liderlik denen tek vasfı yoktur, yıllardır küfrettiği, Erdoğan ın darbeci, cuntacıları temizlemek için kullandığı, işi bitincede kaldırıp attığı cemaatle can ciğer olur, onlara bel bağlar yine oy verirler.....Gerçi RTE gidecek de, ABD mandasını bile kabul edebilecek seviyede olanları bile var

Uzatmayayım yani tek bir vasfı, en ufak bir vizyonu, minnacık siyasi zekası olmayan adamin peşine koyun gibi takılıp giderler

)
Senelerdir onlarca seçim kaybederler ama yinede oy verirler

Birkez olsun ''ne olsa yine kaybedeceğiz bari bu seçim oy vermeyelim protesto edelimde artık kendilerine gelsinler'' demezler bu seçmenleri, aslında gerçek koyunlar ortadadır görebilene:))
Birde tabi azda olsalar,artik canına tak edip bu seçim başka partiye gidecek olanlar var yani bu sefer % 25 ide alamayacak cehape:))
Bu seviyeyi anlamazdını ama ben bu sayfaları okuyup cevap verme luzumu bile hissezmeyen o kocamaaaan AK parti seçmeninin duygularına tercüman olayum dedüm ehehehe
Hadi siz seviyenizce takılmaya bana saldırmaya ve dilinizde yazılmış bir yaziyi bile '' ne yazmış yeeea'' diye, gerizekalı gibi okuyamadığnızı dile getirmeye devam..
Ben sizin gibi boş değilim:)) İNTERNET sayfalarında pineklemiyorum

) Bu nedenle akşamları boş zamanlarda okuyup eğleniyordum ama yeter... Az ciddi olam gerçekleri yazayım sonrada ceza alıp tatile çıkayım:))Siz yazmaya bizde sizin içinde bulunduğunuz acziyete gülmeye devam

Üzgünüm ama durumunuz bu:).. Neydi parolanız'Yeterki Erdogan gitsin'':)) Zooooorrr
Hadi gıllıçdar fanları öpüldünüz anacım

)