- 10 Ocak 2017
- 167
- 134
- 23
- Konu Sahibi bayankirpikk
Kızlar inanın akşamdan beri sinirlerim üstümde. Benim nişanlım işletmecilik yapıyor cafeded sabah 8 akşam 4 çalışıyor akşam farklı biri geliyor yerine.kaç aydır akşamcı yoktu nişanlım sabah 8 akşam 2 çalışıyordu . şimdi yeni bir müdür aldılar aşama. Salı akşamı nişanlımın ebisi ve yengesi geldi bir haftalığına misafir. geldikleri akşam yedik içtik hadi dışarı çıkalım dedik saat 11 falan. cafeye gittik oturuyoruz saat 1 civarı bu akşam müdürü geldi masamıza bana kasayı yapmamda yardım eder misin dedi. bişey demedik. gitti eyvallah yaptı bunun işini bitirmesi 3 oldu. adam diyorki ben kasaya bakmam benim yanıma eleman alınacak alınana kadar sen gel. nişanlımda kimseyi almak istemiyor kendisi öğrensin diyor ama adam öğrenmemekte ısrarcı. dün akiam gene gittik gene aldı bunu biz çok bozulduk sonuçta misafirlerimiz var ve gidip bu çalışıyor. hadi bakalım gene akşam 3 oldu en son biz gittik eve bu arkadan geldi ama sinirliyim çok fazla. abiside ne büyük terbiyesizlik yapıyor bu adam dedi. Nişanlımada söyledim abinler gidince ben her akşam seni gece 3 lere kadar mı beklicem uyuyamıyorum çünkü korkuyorum. biraz idare edicez dedi dahada gitmem cafeye dedim. saçmalama dedi. şimdi kızlar bidahaki gidişimizde yine gel derse işimiz var diy çıkışmayı düşünüyorum onuın yanında. yada muıhabbet arasında söylersin dedi nişanlım ben uyuyamıyrum irazdaha düşünceli olun diye dedi. çünkü kendisi kıramıyor kırılcak bir durumda yok ama neyse.
Güncel.: çok çabuk güncel oldu ama şimdi nişanlım aradı. adamla çağırıp konuşmuş. sana kasayı öğreticem misafirlerim varken yaptığın çok yanlıştı öğrenmicem diye bişey yok ben her akşam gelemiyorum evde bekleyen bi eşim var gece olmaz demiş
Güncel.: çok çabuk güncel oldu ama şimdi nişanlım aradı. adamla çağırıp konuşmuş. sana kasayı öğreticem misafirlerim varken yaptığın çok yanlıştı öğrenmicem diye bişey yok ben her akşam gelemiyorum evde bekleyen bi eşim var gece olmaz demiş
Son düzenleme: