Kilo, alaycı tavırlar

sizi o kadar iyi anlıyorum ki iki ay boyunca diyet yapıp veremediğimi biliyorum hipotroidi yaş faktörü vs neyse,
diyetisyen değilim ve illaki diyetisyeninizin bildiği bir şey vardır diyorum ama her diyetisyenle her hasta uyuşamıyor maalesef bende gittiğim diyetisyende kilo almıştım listenizde 3 dilim ekmek ve 6 kaşık pilav çok fazla gibi sanki

164 e 61 çok görünmemesi lazım aslında. Acaba bu kadar vurguladığın için mi insanlar bunu çok görüyo. Ben 160 boya 63 kiloyum. İdealim 52. Ama kilomu göstermediğim söylenir. Bunun yaptığım sporla ilgili olduğunu düşünüyorum. Ayrıca uyduğun beslenme tarzını beğendim. Ama spor da gerekli. Yoksa yürüyüş. Yoksa evde istikrarla takip edilen bir egzersiz.

bazen diyet kilo olayına fazla takmak stres yapıyor. mesela devamlı ne yiyeceğinizi, neyin daha az kalorili olduğunu falan düşünüyorsunuz. kahvaltıda çay yerine kefir içince mucize bekliyorsunuz, beni yanlış anlamayın, ben de yaptım ve yapıyorum.

Kilo verme sürecinde uzmanlar %70 beslenme-%30 spor derler. sizin metabolizma yaşınız da yüksek çıkmış. yani vücudunuz biraz hareketlendirmeniz lazım. vitamin desteği alıyor musunuz? mutlaka almanızı öneririm. Özellikle Koenzim Q10 içeren bir vitamin alın.

ve bu kilo olayını kafanızdan biraz uzaklaştırın. belli ki stres yapmışsınız. o yüzden kilo veremiyorsunuz.
Size bir de aralıklı orucu tavsiye ederim nacizane. akşam 5ten diğer gün sabah 9a kadar zorunlu olmadıkça bişey yememeye çalışın. salatalık yiyebilirsiniz. yeşilçay içebilirsiniz.
Bunlar benim kendi tavsiyelerim, eğer bir sağlık probleminiz varsa mutlaka öncesinde doktora gidin. hormon testi yaptırın.

sevgiler.

Boyunuza göre kilonuz bana normal geldi, yağ oranınız mı fazla acaba? Boyum sizle aynı gerçi şuan fazla kilom var ama , ben 59 kiloyken bayağı ideal oluyorum yani, rahat 36-38 giyiyorum.Gittiğim her diyetisyen ya da spor hocası rakamlara takılmayın, önemli olan yağ oranınızın az olması derdi.Bence onu bir ölçtürün.

sanırım etrafınızdaki insanların hepsi victroya secret melekleri ile dolu ,

bune yaa 6 kilo için herkes sana bakıyor falan , önce psikiyatrıye sonra guatır tahlili yaptırın
Victorya secret değil ama dalga geçen ablam. Boyu 160 kilosu 53.sürekli dalga geçmeler falan.
Benim bir nebze mutlu olmama tahammülü yok. Annemle kilom hakkında bir şey konuştukça geliyor bana laf sokmalar falan.Geçen Lcw tayt aldım small aldım üzerime çok güzel oldu. Sana o olduysa xsmall var mı bende alayım diyor. Kendisi eşinden ayrıldı.Sürekli anneme eşimle ilgili bir şey anlatınca gözünü bana dikiyor. Benim eşimde şuan görevde ailemle kalıyorum. Geldiğim günden beri sürekli benimle uğraşıyor.

Ben cok kilolu bulmadim sizi ama sagliginiz acidan 5 kilo verseniz sanki iyi.bu arada bilmedigim icin soruyoeum diyetisyenlerde metobolizma yasi cikiyormu bende kilo alamiyorum malesef benimki daha kotu giydigim hicbirsey yakismiyor.nasil buluyolar o metobolizma yasini

Ben ketemdeki diyetisyene gitmiştim. Ever orda metabolizma yaşı, yağ, su her şey çıkıyor.

senın etrafındakıler sonrunlu bence , canım

34 yaşındayım, temmuz kasım arasında 15 kiloya yakın verdim Ekmekte yedim, canım çektiğinde baklavada ama abartmadım ve sürekli oğlumu alıp günlük en az 10000 adım yürüdüm. Metabolizmaya yüklemeyin, birşeyleri yanlış yapıyorsunuzdur.

Spor salonua gerek yok, youtube vs bir sürü kardiyo egzersizi ve bölgesel egzersizler var. Onları deneyebilirsiniz.

Ben de konuyla ilgili olarak bir şey sormak istiyorum.ingiliz karbonatı hakkında bilgisi olan varmı.gercekten kilo vermeye yardımcı olur mu.

Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi. Her ilde var mutlaka. Bu bir kurum. Bulunduğunuz ilde de vardır. Siz google da arama yapın. Mesela Osmaniye Ketem yazın. Nerde olduğu çıkar
Peki randevu alip direk gidebiliyormuyim hani ne diyerek gitmem gerek diyetisyenmi diyecegim

Ben Gıda mühendisi olduğum için beslenme ilgi alanım biraz.diyetisyenlere hele ara öğünlere inanmıyorum.açlık hormonu salgılanabilmesi için
bu arada ben Gıda mühendisiyim..bi diyetisyen değilim ama beslenme konusunda ilgi alNım var. Ve o programa göre iyili diyetisyeninizi bırakmışsınız. Gözüme çarpan ilk hat leblebi yemek.. sarı leblebi nohutun çok işlem görmüş hali.. ve sağlıklı beslenmede işlenmiş gıdaya pek yer yok.. çiğ kuruyemiş, çiğ badem ya da ceviz yiyin 2-3 tane onun yerine ve ara öğünleri mümkün olduğunca azaltarak 2 öğüne geçin..ben hayAtta ara öğüne inanan bi insan değilim ki yeni eğilimde o yönde...2 öğün arası minimum 5 sAat olmalı ve serbest gününüzde sadece 1 öğününüzü serbest yapın ve farkı göreceksiniz :)

metebolızma yasınız 90 da cıksa kılo verebılırsınız bu kılo vermenıze engel degıl
gıda ıntoleransı testı yaptırın ben hep onerırım basıt bır domates bıle kılo almanıza sebep olabılır bende domates ve karnabahar cok kılo yapıyor baklava yesem oyle kılo almam anlayın o derece

bunun dısında cınko eksıklıgı demır ve d eksıklıgı kılo vermeyı zorlastırır kan ve vıtamın degerlerınıze baktırın ıc hastalıklarına gıdın genel bır tahlıl yapsın ınsılunede baksın

gunde 2 ogun yıyorum ornek bır menu yazayım
sabah 2 haslanmıs yumurta veya tereyagında omlet lor peynırlı maydanozlu
mevsımınde salata
1 cay bardagı dolusu az tuzlu zeytın 1 avuc badem
sekersız cay kahve fıltre kahve kusburnu cayı sınırsız....

aksam bır porsıyon ızgara veya haslanmıs et balık olur kuzu olur ne denk gelırse 1 tabak sebze corbası 2 tabak salata 2 bardak ayran bu 2 tabak salatanın 1 tabagı yesıllık salata olurken dıger tabakta yogurtlu kerevız salatası olabılır bol lımonlu nohut salatası olabılır semız otlu cevızlı bol lımonlu zeytınyaglı salata olabılır bırı yogurtlu bırı yesıllıklık kesın 2 tabak salata var

arada bırsey yok

bu sekılde beslenenın kılo vermemesı mumkun degıl ve yanaklarım oyle pembe pembekı kan fıskıracak sankı cunku yeterlı ve dengelı beslenıyorum asla seker ve seker ıceren bırsey yemıyorum meyve kanda sekere donusuyor ondan alacagım vıtamını sebzeden alıyorum aynı vıtamınler sebzede de var meyvedekı o enerjıye ıhtıyacım yok evlere temızlıge gıden veya ınsaatda calısan veya sporcular yesın bızlerın meyvedekı enerjıye sekere ıhtıyacı yok vıtamını sebzede de var

asla ekmek ve unlu mamul yemem ısterse altın unu olsun ekmek ekmektır ondan alacagım karbonhıdratı kabaktan havuctan alırım 1 dılım ekmek yıyecegıme 1 tabak fazla yemek yerım

asla kızartma yemem mücverı patatessız unsuz kızartmadan tepsıde kek pısırır gıbı fırında veya yaglı kagıt arasında tost makınasında pısırırım

asla konserve hazır paketlı gıda yemem ıcınde hep ıslenmıs gıda var yedıgımız an kanda sekere donuyor glutenden cıvcıv gıbı sısıyoruz ıcerıgınden emın olmadıgım bılmedıgım hıcbırseyı yemem bagırsagım mıdem ayna gıbı tertemız parlamalı vucudumu kirletemem

asla yas pasta krema bılmemne yemem tadını ne oldugunu bılıyorum yıyene madalya takmıyorlar onun bana faydası yok canım cok cıkolata ıstedı krıze gırdım ısyan falan mı cıkartıp anarşi mı yaratıcam okadar mı fenayım yarım muzun ıcıne 5 fındık bıraz toz kakao rondodan ceker yuvarlar hındıstan cevızıne batırır yerım al sana cıkolata

bu benım konum sekersız unsuz tarıflerım var brownıler kekler puacalar

bu arada o cevrenızde sızınle dalga gecenlerın vucuduna 66 kılo yag bırıksın ınsallah nefret ederım kıloyla dalga gecen ınsanlardan kendı totolarına baksınlar

kesınlıkle katılıyorum ara ögun denılen sey leptın hormonunu bozuyor aralıklı oruc mantıgı yanı gunde 2 gün yemek lazım ınsanların bıyolojık saatıne uyan bu dayadılar 3 ana 3 ara herkes seker hastası oldu ınsulın tepetaklak cunku bır ızın vermıyorlar kı leptın calıssın leptın yemek yedıkten 4 saat sonra calısmaya baslıyor ne kadar calısırsa okadar ıyı saglıklıyız yag yakıyoruz demektır e 6 ogun yıyen bırınde leptın calısamaz tam calısacagı zaman yemek saatı gelıyor cunku

oyuzden dogru soyluyorsunuz en az 5 saat olmalı yeme saatı arasında

yag yakmaya odaklanın 3 kılo yagdan verırsenız en az 6 kılo vermıs gıbı ıncelırsınız 3 kılo yagdan gıderse en az bır beden kuculursunuz yagdan kılo gıtmesı ıcın fıltre kahve , turk kahvesi, kerevız, yogurt , badem saf zeytınyagı vucudun yag yakması ıcın saglıklı yaga ıhtıyacı var cunku ben bunların cok yardımını gordum

bu arada ornek menunuzu gordum sabah 3 dılım ekmek aksam 3 dılım ekmek yanında pılav
e bu zayıflama menusu degıl kılo alma menusu pardonda :)

asırı fazla yahu gluten bombası gıbı gezıyorsunuz dıkkat

sırf yag depoluyorsunuz vucuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…