- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi Seftalireceli
-
Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. Öncelikle şunu söyleyeyim bende b12, demir, d vitamini hep düşer. Yani ben bir buçuk iki ayda zaten sürekli b12 iğnesi vurduruyorum. Doktorum b12 içeren gıdaları ne kadar yersem yiyeyim midemin vitamin emilimini sağlamadığını söyledi. Demir düşüyor ilaç kullanıyorum haliyle demir, kan ilaçları bir kaç kilo yapıyor. Bunu doktorum da söyledi. Gıda intoleransı testini nereden yaptıracağım.Mutlaka bakacağım tariflerinize.metebolızma yasınız 90 da cıksa kılo verebılırsınız bu kılo vermenıze engel degıl
gıda ıntoleransı testı yaptırın ben hep onerırım basıt bır domates bıle kılo almanıza sebep olabılır bende domates ve karnabahar cok kılo yapıyor baklava yesem oyle kılo almam anlayın o derece
bunun dısında cınko eksıklıgı demır ve d eksıklıgı kılo vermeyı zorlastırır kan ve vıtamın degerlerınıze baktırın ıc hastalıklarına gıdın genel bır tahlıl yapsın ınsılunede baksın
gunde 2 ogun yıyorum ornek bır menu yazayım
sabah 2 haslanmıs yumurta veya tereyagında omlet lor peynırlı maydanozlu
mevsımınde salata
1 cay bardagı dolusu az tuzlu zeytın 1 avuc badem
sekersız cay kahve fıltre kahve kusburnu cayı sınırsız....
aksam bır porsıyon ızgara veya haslanmıs et balık olur kuzu olur ne denk gelırse 1 tabak sebze corbası 2 tabak salata 2 bardak ayran bu 2 tabak salatanın 1 tabagı yesıllık salata olurken dıger tabakta yogurtlu kerevız salatası olabılır bol lımonlu nohut salatası olabılır semız otlu cevızlı bol lımonlu zeytınyaglı salata olabılır bırı yogurtlu bırı yesıllıklık kesın 2 tabak salata var
arada bırsey yok
bu sekılde beslenenın kılo vermemesı mumkun degıl ve yanaklarım oyle pembe pembekı kan fıskıracak sankı cunku yeterlı ve dengelı beslenıyorum asla seker ve seker ıceren bırsey yemıyorum meyve kanda sekere donusuyor ondan alacagım vıtamını sebzeden alıyorum aynı vıtamınler sebzede de var meyvedekı o enerjıye ıhtıyacım yok evlere temızlıge gıden veya ınsaatda calısan veya sporcular yesın bızlerın meyvedekı enerjıye sekere ıhtıyacı yok vıtamını sebzede de var
asla ekmek ve unlu mamul yemem ısterse altın unu olsun ekmek ekmektır ondan alacagım karbonhıdratı kabaktan havuctan alırım 1 dılım ekmek yıyecegıme 1 tabak fazla yemek yerım
asla kızartma yemem mücverı patatessız unsuz kızartmadan tepsıde kek pısırır gıbı fırında veya yaglı kagıt arasında tost makınasında pısırırım
asla konserve hazır paketlı gıda yemem ıcınde hep ıslenmıs gıda var yedıgımız an kanda sekere donuyor glutenden cıvcıv gıbı sısıyoruz ıcerıgınden emın olmadıgım bılmedıgım hıcbırseyı yemem bagırsagım mıdem ayna gıbı tertemız parlamalı vucudumu kirletemem
asla yas pasta krema bılmemne yemem tadını ne oldugunu bılıyorum yıyene madalya takmıyorlar onun bana faydası yok canım cok cıkolata ıstedı krıze gırdım ısyan falan mı cıkartıp anarşi mı yaratıcam okadar mı fenayım yarım muzun ıcıne 5 fındık bıraz toz kakao rondodan ceker yuvarlar hındıstan cevızıne batırır yerım al sana cıkolata
bu benım konum sekersız unsuz tarıflerım var brownıler kekler puacalar
Sağlıklı beslenirken;
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...www.kadinlarkulubu.com
bu arada o cevrenızde sızınle dalga gecenlerın vucuduna 66 kılo yag bırıksın ınsallah nefret ederım kıloyla dalga gecen ınsanlardan kendı totolarına baksınlar
Diyetimi yazdım. Yukarlarda okuyabilirsinizGecen arkadasimla kahvaltiya gittik.o diyetteydi ben normal yedim.
O diyetteyim dedigi haliyle benden 2 kat fazla yedi .
Sizin diyette boyleyse vermeniz baya zor olur
TeşekkürlerEki Görüntüle 2571257 Eki Görüntüle 2571258
6 kılo nekı demeyın arkadaslar 2 bucuk kg yaga bakın kafam kadar :) bu yagın 3 katının vucutdan gıttıgını bır dusunun ...
bunca zaman ne yedıgınızı dusunun...
dusunun...
dusunun...
hah sımdı o zararlı seylerı yemeyın ıste
kesınlıkle katılıyorum ara ögun denılen sey leptın hormonunu bozuyor aralıklı oruc mantıgı yanı gunde 2 gün yemek lazım ınsanların bıyolojık saatıne uyan bu dayadılar 3 ana 3 ara herkes seker hastası oldu ınsulın tepetaklak cunku bır ızın vermıyorlar kı leptın calıssın leptın yemek yedıkten 4 saat sonra calısmaya baslıyor ne kadar calısırsa okadar ıyı saglıklıyız yag yakıyoruz demektır e 6 ogun yıyen bırınde leptın calısamaz tam calısacagı zaman yemek saatı gelıyor cunku
oyuzden dogru soyluyorsunuz en az 5 saat olmalı yeme saatı arasında
Hipo troid metabolizma hızını etkiliyor mu33 yaşındayım,hipotiroitim var bebeğimden dolayı uykularım berbat ama kilo veriyorum sabah 50.5 çıktım,tebrik edin uleynn
Bol su,7 den sonra bişe yememe protein ağırlıklı beslenme vs derken fazlalıklar pıtır pıtır gidiyor bi de yeşil çay var çok severimBi de spor yapabilsem ona üşeniyorum ya..
Hipo troid metabolizma hızını etkiliyor mu
Asıl ben anlatamamışım. 37 yaşındayım ve kilo vermesi durmuş bir kadın değilim. Azıcık dikkat edince kilo veremiyorsanız daha çok dikkat edin. Daha çok gençsiniz.Bahane derken?
Ben anlatamadım sanırım. Benim kilo vermem 34 yaşında kilo vermesi durmuş bir kadınla aynı metabolizma hızında. Azıcık dikkat etsem kilo veriyorum dediğiniz sizin vücudunuz. Benim vücudum, benim metabolizmam azıck dikkat etsem gibi şeylerle kilo verdirmiyor.
Demek istediğim şudur ki 30 yaşından sonra kilo vermesi zorlaşıyor ya onu kastettim. 34 yaşında olup metabolizmanız hızlı çalışıyor da olabilir. Dikkat edince verebiliyorsanız.34 yaşın metabolizmasında ne varmış onu anlamadım, beslenmeme dikkat ettiğim an gayet güzel kilo veriyorum. 34ten selamlar
Vaoow bu kadar iradeli insanları gerçekten takdir ediyorum.Ne zamandır böyle besleniyorsunuz?hiçmi arada kaçamak olmuyor?Çalışıyormusunuz?sporda yapıyormusunuz?çok soru sordum ama çok heyecanlandım :)metebolızma yasınız 90 da cıksa kılo verebılırsınız bu kılo vermenıze engel degıl
gıda ıntoleransı testı yaptırın ben hep onerırım basıt bır domates bıle kılo almanıza sebep olabılır bende domates ve karnabahar cok kılo yapıyor baklava yesem oyle kılo almam anlayın o derece
bunun dısında cınko eksıklıgı demır ve d eksıklıgı kılo vermeyı zorlastırır kan ve vıtamın degerlerınıze baktırın ıc hastalıklarına gıdın genel bır tahlıl yapsın ınsılunede baksın
gunde 2 ogun yıyorum ornek bır menu yazayım
sabah 2 haslanmıs yumurta veya tereyagında omlet lor peynırlı maydanozlu
mevsımınde salata
1 cay bardagı dolusu az tuzlu zeytın 1 avuc badem
sekersız cay kahve fıltre kahve kusburnu cayı sınırsız....
aksam bır porsıyon ızgara veya haslanmıs et balık olur kuzu olur ne denk gelırse 1 tabak sebze corbası 2 tabak salata 2 bardak ayran bu 2 tabak salatanın 1 tabagı yesıllık salata olurken dıger tabakta yogurtlu kerevız salatası olabılır bol lımonlu nohut salatası olabılır semız otlu cevızlı bol lımonlu zeytınyaglı salata olabılır bırı yogurtlu bırı yesıllıklık kesın 2 tabak salata var
arada bırsey yok
bu sekılde beslenenın kılo vermemesı mumkun degıl ve yanaklarım oyle pembe pembekı kan fıskıracak sankı cunku yeterlı ve dengelı beslenıyorum asla seker ve seker ıceren bırsey yemıyorum meyve kanda sekere donusuyor ondan alacagım vıtamını sebzeden alıyorum aynı vıtamınler sebzede de var meyvedekı o enerjıye ıhtıyacım yok evlere temızlıge gıden veya ınsaatda calısan veya sporcular yesın bızlerın meyvedekı enerjıye sekere ıhtıyacı yok vıtamını sebzede de var
asla ekmek ve unlu mamul yemem ısterse altın unu olsun ekmek ekmektır ondan alacagım karbonhıdratı kabaktan havuctan alırım 1 dılım ekmek yıyecegıme 1 tabak fazla yemek yerım
asla kızartma yemem mücverı patatessız unsuz kızartmadan tepsıde kek pısırır gıbı fırında veya yaglı kagıt arasında tost makınasında pısırırım
asla konserve hazır paketlı gıda yemem ıcınde hep ıslenmıs gıda var yedıgımız an kanda sekere donuyor glutenden cıvcıv gıbı sısıyoruz ıcerıgınden emın olmadıgım bılmedıgım hıcbırseyı yemem bagırsagım mıdem ayna gıbı tertemız parlamalı vucudumu kirletemem
asla yas pasta krema bılmemne yemem tadını ne oldugunu bılıyorum yıyene madalya takmıyorlar onun bana faydası yok canım cok cıkolata ıstedı krıze gırdım ısyan falan mı cıkartıp anarşi mı yaratıcam okadar mı fenayım yarım muzun ıcıne 5 fındık bıraz toz kakao rondodan ceker yuvarlar hındıstan cevızıne batırır yerım al sana cıkolata
bu benım konum sekersız unsuz tarıflerım var brownıler kekler puacalar
Sağlıklı beslenirken;
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...www.kadinlarkulubu.com
bu arada o cevrenızde sızınle dalga gecenlerın vucuduna 66 kılo yag bırıksın ınsallah nefret ederım kıloyla dalga gecen ınsanlardan kendı totolarına baksınlar
2 senedır boyle beslenıyorum ben 2 sene once 104 kıloya cıktım dogum sonrası tamamen pis bogazlıgımdan dolayı yedım yedım 1 senede 40 kılo aldım oyle sısman sısman 2 sene gezdım allahım resmen ınsanların retınasına ıskence etmısım kendıme yazık etmısım ne yapmısım boyle kendıme dıyorumVaoow bu kadar iradeli insanları gerçekten takdir ediyorum.Ne zamandır böyle besleniyorsunuz?hiçmi arada kaçamak olmuyor?Çalışıyormusunuz?sporda yapıyormusunuz?çok soru sordum ama çok heyecanlandım :)
Tebrik ederim çok azimlisiniz.sizi örnek almak isterim :) topiğinizide açtım okuyacağım.Ama size sporu tavsiye ederim kesinlikle,en azından yürüyüş.çünkü belli bir zamandan sonra eklemlerimizle ilgili problemler çıkıyor.Inanın hareket ettikçe ileriye yatırım oluyor :) illa ağırlık çalışmak,koşmak vs. gerekmez tempolu yürüyüş çok iyi oluyor.2 senedır boyle beslenıyorum ben 2 sene once 104 kıloya cıktım dogum sonrası tamamen pis bogazlıgımdan dolayı yedım yedım 1 senede 40 kılo aldım oyle sısman sısman 2 sene gezdım allahım resmen ınsanların retınasına ıskence etmısım kendıme yazık etmısım ne yapmısım boyle kendıme dıyorum
bır gun dank ettı kızımla saklambac oynarken saklanamadım koca bedenım 3 kısılık kanepe arkasına sıgmadı sadece kafamı gomebıldım baktım boyle olmayacak saglıklı beslenmeye basladım 6 ayda 104 den 60 kıloya dustum boyle beslenerek boyum 172 yasımda 33
tamamen yagdan kılo verdıgım ıcın hıc sarkma catlama saglık sorunu olmadı hatta ınsulın dırencım troıd sorunum falan vardı ılac vermıstı doktor dıyetle gectı ıyılestım egzamalarım bıle gectı :) ılacı bırakabılırsın dedı doktor 1 ay sonra
2 senedır de sabıtım aynı sekılde saglıklı beslenıyorum
hıc kacamak olmuyor mısafırım geldıgı zamanda unsuz sekersız pasta tarıflerım var onlardan yapıyorum seker var sanıyorlar sekersız halbukı anlamıyorlar bıle yıyorlar seve seve :)
spor yapmıyorum maalesef asla sevemedım benımseyemedım sporu , spor denınce dırek olu taklıtı yapıyorum bır anda belım boynum tutuluyorkendı ısım var calısıyorum ama rahat gunde 2 saat ofıse ugruyorum genelde evdeyım cocugum var onun pesınde kosuyorum gunluk temızlık yapıyorum tek hareketım bu
cok dogru soyluyorsunuz kesınlıkle hareket etmek lazım aslında gunde yarım saat yuruyerek baslasam da olur hareket sart :)Tebrik ederim çok azimlisiniz.sizi örnek almak isterim :) topiğinizide açtım okuyacağım.Ama size sporu tavsiye ederim kesinlikle,en azından yürüyüş.çünkü belli bir zamandan sonra eklemlerimizle ilgili problemler çıkıyor.Inanın hareket ettikçe ileriye yatırım oluyor :) illa ağırlık çalışmak,koşmak vs. gerekmez tempolu yürüyüş çok iyi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?