Kilo, alaycı tavırlar

E güzel beyleniyormusun zaten o zama sporun eksik
söyle platese falan baslasan cok sekillenecek vucudun aslinda
spor yapmayi dene, terlemeden olmuyor bu is
yaklasik alti yildir düzenli spor yaparim bu aralar azicik salsam da
Inan derdim kilo vermek degil, mekanizmayi calismak
Ki cok yiyen biriyimdir ama yine de yesil cayimi icerim, kac kütlemi arttirmaya calisirim
Yani kilo vermeye odaklanma, sikilasmaya calis

Gecen arkadasimla kahvaltiya gittik.o diyetteydi ben normal yedim.

O diyetteyim dedigi haliyle benden 2 kat fazla yedi .
Sizin diyette boyleyse vermeniz baya zor olur

6 kılo nekı demeyın arkadaslar 2 bucuk kg yaga bakın kafam kadar :) bu yagın 3 katının vucutdan gıttıgını bır dusunun ...
bunca zaman ne yedıgınızı dusunun...
dusunun...
dusunun...
hah sımdı o zararlı seylerı yemeyın ıste

Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. Öncelikle şunu söyleyeyim bende b12, demir, d vitamini hep düşer. Yani ben bir buçuk iki ayda zaten sürekli b12 iğnesi vurduruyorum. Doktorum b12 içeren gıdaları ne kadar yersem yiyeyim midemin vitamin emilimini sağlamadığını söyledi. Demir düşüyor ilaç kullanıyorum haliyle demir, kan ilaçları bir kaç kilo yapıyor. Bunu doktorum da söyledi. Gıda intoleransı testini nereden yaptıracağım.Mutlaka bakacağım tariflerinize.

Ben kilo alma dönemindeyken 6 ögün besleniyordum ara ogunlerle birlikte, şuan normal kilomdayim ve 2 ögün besleniyorum. 3 ögün bile gereksiz gercekten.

Zayiflamak isteyen birinin diyet listesinde ekmek, pilav bana da garip geldi. Benim listemde de ekmek vardi ama sadece sabahlari 1 dilimcik ve ben kilo alma dönemindeydim ustelik zayiflamaya calismiyordum bile

Hipo troid metabolizma hızını etkiliyor mu

Hipo troid metabolizma hızını etkiliyor mu

Tabi ki tiroidiniz yavaş çalışıyor dolayısıyla dışardan sentetik hormon alıyorsunuz, tiroid hapı kullandığım için bi nebze daha iyi şuan ama tiroid hastası olmadan önce daha kolay kilo verirdim

Asıl ben anlatamamışım. 37 yaşındayım ve kilo vermesi durmuş bir kadın değilim. Azıcık dikkat edince kilo veremiyorsanız daha çok dikkat edin. Daha çok gençsiniz.

34 yaşın metabolizmasında ne varmış onu anlamadım, beslenmeme dikkat ettiğim an gayet güzel kilo veriyorum. 34ten selamlar

2020 ye girdik, bütün dünya beden olumlama yoluna gidip kendini sevmeyi öğrenmek için uğraşıyor ama bizim güzide toplumumuzun bir kısmı milletin beslenmesine laf sokma derdinde, diğer kısım da çevre ne derse kafaya takıyor..

sağlıklıysanız ve mutluysanız allah aşkına el alemin ne dediğine takılıp gözünüzde kendinizi küçültmeyin güzel dostlarım. zira o herşeye yorum yapıp demotive eden el alemin IQsu - 10 falan. değmez.

her öğün 3 dilim ekmekli diyet mi olur?? çok ilginç...
3-5 kilo için fazla abartmamış mısınız???
lütfen burada 40 kilo fazlası olanlar var... ben mi?? tabii ki değil, bir arkadaş (!) :))))))

34 yaşın metabolizmasında ne varmış onu anlamadım, beslenmeme dikkat ettiğim an gayet güzel kilo veriyorum. 34ten selamlar
Demek istediğim şudur ki 30 yaşından sonra kilo vermesi zorlaşıyor ya onu kastettim. 34 yaşında olup metabolizmanız hızlı çalışıyor da olabilir. Dikkat edince verebiliyorsanız.

Senden kısayım kilomuz aynı, ben de kendimi geniş görüyorum. Basen hele hep kabusum :) ama kimse tombul muamelesi yapmıyor. Belki çok taktığın için, kilo konusu açılınca sana bakıyorlardır. Nette basen eritme videoları var. Spor salonuna gitmeden yapabilirsin belki

Vaoow bu kadar iradeli insanları gerçekten takdir ediyorum.Ne zamandır böyle besleniyorsunuz?hiçmi arada kaçamak olmuyor?Çalışıyormusunuz?sporda yapıyormusunuz?çok soru sordum ama çok heyecanlandım :)

Vaoow bu kadar iradeli insanları gerçekten takdir ediyorum.Ne zamandır böyle besleniyorsunuz?hiçmi arada kaçamak olmuyor?Çalışıyormusunuz?sporda yapıyormusunuz?çok soru sordum ama çok heyecanlandım :)
2 senedır boyle beslenıyorum ben 2 sene once 104 kıloya cıktım dogum sonrası tamamen pis bogazlıgımdan dolayı yedım yedım 1 senede 40 kılo aldım oyle sısman sısman 2 sene gezdım allahım resmen ınsanların retınasına ıskence etmısım kendıme yazık etmısım ne yapmısım boyle kendıme dıyorum
bır gun dank ettı kızımla saklambac oynarken saklanamadım koca bedenım 3 kısılık kanepe arkasına sıgmadı sadece kafamı gomebıldım baktım boyle olmayacak saglıklı beslenmeye basladım 6 ayda 104 den 60 kıloya dustum boyle beslenerek boyum 172 yasımda 33

tamamen yagdan kılo verdıgım ıcın hıc sarkma catlama saglık sorunu olmadı hatta ınsulın dırencım troıd sorunum falan vardı ılac vermıstı doktor dıyetle gectı ıyılestım egzamalarım bıle gectı :) ılacı bırakabılırsın dedı doktor 1 ay sonra
2 senedır de sabıtım aynı sekılde saglıklı beslenıyorum

hıc kacamak olmuyor mısafırım geldıgı zamanda unsuz sekersız pasta tarıflerım var onlardan yapıyorum seker var sanıyorlar sekersız halbukı anlamıyorlar bıle yıyorlar seve seve :)
spor yapmıyorum maalesef asla sevemedım benımseyemedım sporu , spor denınce dırek olu taklıtı yapıyorum bır anda belım boynum tutuluyor kendı ısım var calısıyorum ama rahat gunde 2 saat ofıse ugruyorum genelde evdeyım cocugum var onun pesınde kosuyorum gunluk temızlık yapıyorum tek hareketım bu

Tebrik ederim çok azimlisiniz.sizi örnek almak isterim :) topiğinizide açtım okuyacağım.Ama size sporu tavsiye ederim kesinlikle,en azından yürüyüş.çünkü belli bir zamandan sonra eklemlerimizle ilgili problemler çıkıyor.Inanın hareket ettikçe ileriye yatırım oluyor :) illa ağırlık çalışmak,koşmak vs. gerekmez tempolu yürüyüş çok iyi oluyor.

cok dogru soyluyorsunuz kesınlıkle hareket etmek lazım aslında gunde yarım saat yuruyerek baslasam da olur hareket sart :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…