Kilo alma programi ile yarisma

Canim yaa kiyamam ben sana:38:
Hadi yumurta hasla canim, ustune maydonoz, nane, biber guzelce susle, sonra da bana foto at canim ceksin:21:
Yanina da bi cay demle ohhh misss:21:
En son bitince de ustune pekmez:21:Pekmezimi bitirmiyorum hadi seni bekliyorum, ayrica sana dedigim bu hareketler bence usengeclik gecirici :D
canımm çok sağol :54:
ben kalkim hazırlayim başka çare yok :50: sonrada ders çalışayım :54:

canımm çok sağol :54:
ben kalkim hazırlayim başka çare yok :50: sonrada ders çalışayım :54:

Canim bak sana mesaj aticam, toplamda 5 dk ni almiyor ben sabah yaptim, bilmiyorum psikolojik mi dinclik geldi kalktim anneme yardim ettim cok sasirdi :) Sofrada doymak bilmedim:9:
Hadi cabuk hazirla bekliyorum :) Ben de seninle pekmez icip, geometri ders notu yazicam:6:

Hosgeldin Mavisimmmm:64::64::64::64::64:
Iyi ol da gerisi teferruat:64::64::64:
41'i kabul edelim canim:64::64::64:
Ilk sayfaya bak kimler almis vermis gorursun canim benim:64::64::64::64::64:

Canim pek gorusme gibi degildi, cv mi biraktim veysel bey'e o firmalara gondericek iste :15:

Hoşbuldum canım :16:
tamam 41 olsun madem:1: bu arada parkede tartılma fayansta tartılma evet farkediyor ben fayansta tartılıyorum düz zemin diye çünkü parkede eğrilik olabilir yanıltıyor :15:
sen bu hafta neden alamadın bakiim diyete uymadın mı yoksa:53:

canım güzel bir işin olur inşallah sen kalbini ferah tut dua et hayırlısı olsun:34:

mavişim cezan için bi kaç seçenek sunayım sen içinden dilediğini seçebilirsin...
1-yarım ekmek kaşarlı tost ve meyve suyu
2-bir tabak dolusu kısır ve ayran
3-tereyağlı soslu makarna ve herhangi bir içeçek..
4-mayoznezli veya domates soslu patates kızartması, çay eşliğinde...
5-bir kase dolusu fındık,fıstık,ceviz,badem ,kuru üzüm vs karışımı...yanında ballı süt....

istediğin birini seç...
araştırarak buldum :34:
en kalorililerini seçtim...

hmmm güzel görünüyor seçenek de bol maşallah menüyü çok beğendim:56:
şimdi karar veremedim hepsini de severim çünkü, o an canım hangisini çekerse yerim, yediğimde de yazarım buraya:23:
tebrik ederim kilo aldığın için, kilolarım karında toplanıyor demişsin spor yap bence de en iyisi :51: benim de karın biraz çıkmıştı ama eridi geri bu hafta çünkü hiç yerimde durmadım, popişe gidiyor gibi hissediyorum ama görünürde bişey yok, ben dolgunluk hissediyorum ama nedense:23:

Hoşbuldum canım :16:
tamam 41 olsun madem:1: bu arada parkede tartılma fayansta tartılma evet farkediyor ben fayansta tartılıyorum düz zemin diye çünkü parkede eğrilik olabilir yanıltıyor :15:
sen bu hafta neden alamadın bakiim diyete uymadın mı yoksa:53:

canım güzel bir işin olur inşallah sen kalbini ferah tut dua et hayırlısı olsun:34:

Ben de fayansta tartiliyorum:1:
Bilmiyorum ki canim, anlamadim alamadim ama iki gun ust uste aksam yemegimi yemeden uyuyakalmistim uykuda son trendim:1::1:

Belki ondan da etkilenmis olabilirm, bir de son gunlerde midem cok bulaniyordu, az yiyiyordum:17: Ha bir de gecen hafta ozel ders gorusmesi vs, cok kosturdum:2:
Iki gundur duzeldim ama :21: Bu sabah da Tibet'in Genclik Pinari hareketlerine basladim, iyi geldi, hic midem bulanmadan cok guzel bi kahvalti yaptim:12: Ustune de pekmezim:12:

Insallah hayirlisi bir an once olur canim :)

Ama bu hafta sonu bir ogrenci daha eklenebilir ozel derslerime :) Yani 4'e cikicak :) Bundan onceki hafta bir anda 3'e cikmisti:32:

Ben de fayansta tartiliyorum:1:
Bilmiyorum ki canim, anlamadim alamadim ama iki gun ust uste aksam yemegimi yemeden uyuyakalmistim uykuda son trendim:1::1:

Belki ondan da etkilenmis olabilirm, bir de son gunlerde midem cok bulaniyordu, az yiyiyordum:17: Ha bir de gecen hafta ozel ders gorusmesi vs, cok kosturdum:2:
Iki gundur duzeldim ama :21: Bu sabah da Tibet'in Genclik Pinari hareketlerine basladim, iyi geldi, hic midem bulanmadan cok guzel bi kahvalti yaptim:12: Ustune de pekmezim:12:

Insallah hayirlisi bir an once olur canim :)

Ama bu hafta sonu bir ogrenci daha eklenebilir ozel derslerime :) Yani 4'e cikicak :) Bundan onceki hafta bir anda 3'e cikmisti:32:

bir akşam bile yemeden yatmak kilo verdiriyor kendimden biliyorum o yüzden olmuştur bence de:25:

inşallah gönlüne göre olsun ;)

o hareketler neymiş bakayım bir ara ya merak ettim:)

ben nöbetten çıktım, yarıma yakın simiti zeytinyağına banıp yemiştim orda çayla. eve geldim bir yumurta çeyrek ekmek ve çay anca yiyebildim. uykusuz ve yorgun olunca iştahsız oluyorum iyice:50:

bir akşam bile yemeden yatmak kilo verdiriyor kendimden biliyorum o yüzden olmuştur bence de:25:

inşallah gönlüne göre olsun ;)

o hareketler neymiş bakayım bir ara ya merak ettim:)

ben nöbetten çıktım, yarıma yakın simiti zeytinyağına banıp yemiştim orda çayla. eve geldim bir yumurta çeyrek ekmek ve çay anca yiyebildim. uykusuz ve yorgun olunca iştahsız oluyorum iyice:50:

Evet canim aksam yemekleri bizim icin cok onemli, dedigin gibi olabilir:25:
Canim atayim sana da mesaj ;)

Canim yine iyi yemissin, ben de kahvaltida yarim ekmek, yumurta, zahter, zeytinyagi yedim, demin de yarim cay bardagi pekmezimi bitirdim:23:

Bugun yine dersin var mi ogleden sonra? Eger oyleyse simdi bir elma ye, hem uykunu acar hem de sindirim acisindan... acikmaya baslarsin:9:

Evet canim aksam yemekleri bizim icin cok onemli, dedigin gibi olabilir:25:
Canim atayim sana da mesaj ;)

Canim yine iyi yemissin, ben de kahvaltida yarim ekmek, yumurta, zahter, zeytinyagi yedim, demin de yarim cay bardagi pekmezimi bitirdim:23:

Bugun yine dersin var mi ogleden sonra? Eger oyleyse simdi bir elma ye, hem uykunu acar hem de sindirim acisindan... acikmaya baslarsin:9:

olur canım yolla o zaman :34:

iyi mi yemişim sence ya sevindim o zaman :12:

dersim yok çok şükür, biraz buraya takılıp uyurum:31:

Evet canim bundan sonra saatli islerimiz[/B][/FONT][/COLOR]:1:
Ben kahvaltimi ettim, simdi pekmez time
:23:
Canim Tibet'in Genclik Pinari hareketlerini duymus muydun? Ben bugun basladim cok guzel geldi, tavsiye ederim, ideal kiloya ulasma konusunda etkili oldugu da yaziyor, (Soslusarma arkadasimiz onerdi, arastirdim cidden cok etkili gibi duruyor) :23:

pelincim netten baktım inceledim ama çeşit çeşit tibet var, hangisini seçicez...?
birde kahvaltıdan öncemi yapılıyor???

hmmm güzel görünüyor seçenek de bol maşallah menüyü çok beğendim:56:
şimdi karar veremedim hepsini de severim çünkü, o an canım hangisini çekerse yerim, yediğimde de yazarım buraya:23:
tebrik ederim kilo aldığın için, kilolarım karında toplanıyor demişsin spor yap bence de en iyisi :51: benim de karın biraz çıkmıştı ama eridi geri bu hafta çünkü hiç yerimde durmadım, popişe gidiyor gibi hissediyorum ama görünürde bişey yok, ben dolgunluk hissediyorum ama nedense:23:

tamam canım farketmez hepsi kalorili şeyler...sana uyanı seçer yersin artık...
ama unutma öğüs arasında yiyeceksin..
bunuu öğüne saymak yok :20:
bende çok severim hepsi benim sevdiğim şeyler...
valla canım zayıfım zaten diye spora yönelmedim, aldığım üç beş gramıda geri vermeyim diye...
ama dediğin gibi sporsuz kilo alımı bölgesel yağlanma yapıyor...göbeğim çıktı evet...inşallah şu pelinin bahsettiği hareketleri yapayım diyorum bakalım işe yarayacakmı?
inşallah aldığım kiloyuda vermem :26:

pelincim netten baktım inceledim ama çeşit çeşit tibet var, hangisini seçicez...?

tamam canım farketmez hepsi kalorili şeyler...sana uyanı seçer yersin artık...
ama unutma öğüs arasında yiyeceksin..
bunuu öğüne saymak yok :20:
bende çok severim hepsi benim sevdiğim şeyler...
valla canım zayıfım zaten diye spora yönelmedim, aldığım üç beş gramıda geri vermeyim diye...
ama dediğin gibi sporsuz kilo alımı bölgesel yağlanma yapıyor...göbeğim çıktı evet...inşallah şu pelinin bahsettiği hareketleri yapayım diyorum bakalım işe yarayacakmı?
inşallah aldığım kiloyuda vermem :26:

öğün arası olacak tabi merak etme sen:23:

bak bakalım ya hiç olmazsa mekik çek karnın sıkılaşsın sadece :8:

Son düzenleme:
olur canım yolla o zaman :34:

iyi mi yemişim sence ya sevindim o zaman :12:

dersim yok çok şükür, biraz buraya takılıp uyurum:31:

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html kizlar bu konuya bakin :)

Bir de ben blogunu buldum oradan bir arkadasin nefes alis verislerle ilgili cok guzel aciklamis o da su:
http://kozmikbakim.blogspot.com/2013/09/tibet-egzersizleri-tibetin-genclik-pnar.html

Ben de dunden beri firsat buldukca okuyorum, yorumlari vs.. Zaten bu sabah basladim yapmaya :)
Akliniza takilan bisi oldugunda topikte sorun cok yardimcilar sagolsun arkadaslar:16:

öğün arası olacak tabi merak etme sen:23:

bak bakalım ya hiç olmazsa mekik çek karnın sıkılaşsın sadece :8:

mekik çekmek aşırı kalori yakar mavişim, zaten tırtıl gibiyim iyice kuruyup giderim :1:
tibet hareketleri çok güzel görünüyor hemde kalori yakmayan tarzda...çünkü yumuşak hareketler..
biraz okudum öyle yazıyor...bende başlıcam inşallah...ama bugün değil, regl oldum yerimden kıpırdayamıyorum sancıdan..:5:

mekik çekmek aşırı kalori yakar mavişim, zaten tırtıl gibiyim iyice kuruyup giderim :1:
tibet hareketleri çok güzel görünüyor hemde kalori yakmayan tarzda...çünkü yumuşak hareketler..
biraz okudum öyle yazıyor...bende başlıcam inşallah...ama bugün değil, regl oldum yerimden kıpırdayamıyorum sancıdan..:5:

Canim regliyken de yapilmasinda bir sakinca yok:21:

ben daha bakamadım onlara akşam üzeri bakarım artık:27:

Canim regliyken de yapilmasinda bir sakinca yok:21:

pelincim hareketleri yaptım, içer kez yaptım zamanla artırıcam inşallah...:ssz:
en zorlayıcı hareket yere uzanıp kafayı ve bacakları yukarda çekme...
resmen bacaklar titriyor gibi oluyor...
uzun zamandır spor yapmıyorum :17:
kondisyon çok zayıflamış bende..
oysa ne çok spor yapardım önceden...
yürüyüş çok yaparım hala ama voleybol çok oynardım, koşardım vs...
birde zayıf olduğum için kalori yakmamak için biraz vazgeçtim spordan ama, hafif sertlikte spor yapmak lazım gerçekten...kilo alırken bile...

birde zayıf olduğum için kalori yakmamak için biraz vazgeçtim spordan ama, hafif sertlikte spor yapmak lazım gerçekten...kilo alırken bile...

Bu hafta 3'er defa haftaya 5'e cikicak canim ;) Hergun yapicaz, gune cok zinde baslicaz
:21:
canim ikinci harekette zorlanmissin sen de benim gibi, sana verdigim linkte 2. hareketin alternatifi var, ben de yarin onu uapicam artik:ssz:

Bunun guzel yani saglik acisindan da cok etkili, vucut toksinlerden arinacak..hem de vucudumuz duzene girecek aldigimiz kilolar yag torbasi olarak kalmicak insallah :17:

Ha bir de sabah ac karnina oneriliyor canim... Ya da aksam herhangi bir saat diyor, ama sabah icin daha iyi demisler:ssz:

canım ben bi diyetisyenle konuştuğumda bana mutlaka spor yap ama yürüyüş yapma yürüyüş zayıflatır sen kas çalış kas kütleni arttırman gerek demişti.

Bu hafta 3'er defa haftaya 5'e cikicak canim ;) Hergun yapicaz, gune cok zinde baslicaz
:21:
canim ikinci harekette zorlanmissin sen de benim gibi, sana verdigim linkte 2. hareketin alternatifi var, ben de yarin onu uapicam artik:ssz:

Bunun guzel yani saglik acisindan da cok etkili, vucut toksinlerden arinacak..hem de vucudumuz duzene girecek aldigimiz kilolar yag torbasi olarak kalmicak insallah :17:

Ha bir de sabah ac karnina oneriliyor canim... Ya da aksam herhangi bir saat diyor, ama sabah icin daha iyi demisler:ssz:

evet canım 2. hareketti gerçekten zor bi hareket..
en çok da sonuncu hareketi sevdim, inan regl sancım bile hafifledi biliyomusun...
benim adet dönemim çok kötü geçer 9 gün sürer ve ilk üç gün sürekli ağrır karnım...
ne yemek yiyebiliirm ne uyuyabilrim...
bu hareketleri yapınca sanki biraz hafifledi gibi..ama psikoljik de olabilir...:1:
tamam canım kahvaltıdan önce yaparım bundan sonra...çok zinde tutacak hareketlere benziyor gerçekten..
hemde çok az vakit alır herkes rahatlıkla yapabilir aslında...

canım ben bi diyetisyenle konuştuğumda bana mutlaka spor yap ama yürüyüş yapma yürüyüş zayıflatır sen kas çalış kas kütleni arttırman gerek demişti.

yürüyüşü çok yaparım canım özellikle hava güneşliyken ama havalar soğuyalı zaten pek yürüyemiyorum oğlumda olunca soğuktan çıkmıyoruz fazla hasta olur falan diye...
kas için şınav falan lazım :ssz: o da pek bi zor yahu :27:

evet canım 2. hareketti gerçekten zor bi hareket..
en çok da sonuncu hareketi sevdim, inan regl sancım bile hafifledi biliyomusun...
benim adet dönemim çok kötü geçer 9 gün sürer ve ilk üç gün sürekli ağrır karnım...
ne yemek yiyebiliirm ne uyuyabilrim...
bu hareketleri yapınca sanki biraz hafifledi gibi..ama psikoljik de olabilir...:1:
tamam canım kahvaltıdan önce yaparım bundan sonra...çok zinde tutacak hareketlere benziyor gerçekten..
hemde çok az vakit alır herkes rahatlıkla yapabilir aslında...

yürüyüşü çok yaparım canım özellikle hava güneşliyken ama havalar soğuyalı zaten pek yürüyemiyorum oğlumda olunca soğuktan çıkmıyoruz fazla hasta olur falan diye...
kas için şınav falan lazım :ssz: o da pek bi zor yahu :27:

Canim eger cok zorlandinsa onun alternatifi olan hareket var yazdigim linklerden birinde....
Zaten regl gunun kisalabilir de bazi insanlarrda gorulen etkisi... Yorumlari okudum da azicik:17:
Canim psikolojik mi bilmiyorum ama cok insan guzel etkilerini gormus neden olmasin ki:9:
Evet canim kisa sureni veriyorsun, hem de saglik icin yapmamiz gerek sporu
:46:
Canim kas icin bence gerek yok sinava falan bu hareketler kaslari da guclendiriyormus :79:

Bak bu linkleri sik kullanilanlara ekle cok yararli olucaklar bence, canim bi de nefes alis veris yerlerine dikkat etseydin ;)

http://kozmikbakim.blogspot.com/2013/09/tibet-egzersizleri-tibetin-genclik-pnar.html
http://www.youtube.com/watch?v=HpBHS-AVLA8
http://hayalperestgunlukleri.blogspot.com/2013/01/tibetin-genclik-pnar-kitabndaki-5-temel.html

Ben bunlara bakarak yol izliyorum
:ssz:

Canim eger cok zorlandinsa onun alternatifi olan hareket var yazdigim linklerden birinde....
Zaten regl gunun kisalabilir de bazi insanlarrda gorulen etkisi... Yorumlari okudum da azicik:17:
Canim psikolojik mi bilmiyorum ama cok insan guzel etkilerini gormus neden olmasin ki:9:
Evet canim kisa sureni veriyorsun, hem de saglik icin yapmamiz gerek sporu
:46:
Canim kas icin bence gerek yok sinava falan bu hareketler kaslari da guclendiriyormus :79:

Bak bu linkleri sik kullanilanlara ekle cok yararli olucaklar bence, canim bi de nefes alis veris yerlerine dikkat etseydin ;)

http://www.youtube.com/watch?v=HpBHS-AVLA8
http://hayalperestgunlukleri.blogspot.com/2013/01/tibetin-genclik-pnar-kitabndaki-5-temel.html

Ben bunlara bakarak yol izliyorum
:ssz:

özellikle nefes kısımları önemliymiş canım okudum uzun uzun...yanlış nefes alıp yanlış yerde nefes vermek işe yaramazmış...
günlük kullandığımız motor kasların haricindeki kullanmadığımız kasları çalıştırmak içinmiş...
inşallah göbekte birikmez kilolar yoksa çok saçma bi görüntü oluşacak...:1:
yok canım zor hareket ikinci hareket ama ben zoru severim...:ssz:

Back
X