hıhh
gül sen gül, son gülen iyi gülermiş..salı günü görecem ben sizi

güya saat 11 mama saati...ama ne gelen var ne giden..çoğu gece tek başıma yiyorum...
hiç kurala riayet eden yok, ondan sonra da vay efendim ben neden kilo alamadım bu hafta

alamazsınız tabi...
unutmayın ki mama sayesinde kilo alıyoruz kızlar...
mama yemediğimizde diyetin en önemli kuralını çiğnemiş oluyoruz...sırf öğün aralarında çikolata yedik, yok kruyemiş yedik mısır yedik vs ile kilo milo alınmıyor...ben senelerdir bu öğün aralarını hep yapıyorum çatlayana kadar yiyorum ama hiç kilo alamıyordum..
ama ne zaman mamaya başladım, 1 aydır aldığım kiloya siz şahitsiniz..
etmeyin eylemeyin katılın şu mama saaatine..uykuya yenik düşüyoruz diyorsunuz ama kaç dakkanızı alır ki mama..en fazla 5 dakka..
o beş dakka size kilo olarak geri dönecek ama siz uykuyu tercih ediyorsunuz...
benden söylemesi kızlar, siz bilirsiniz...ama gerçekten bi yola baş koyduysak buna körü körüne uymak lazım ki işe yarasın...
bir yapıp bir yapmamak hiçbir işe yaramaz...her gece geliyorum 11 de kimse yok..

en önemli şeyi yapmıyorsak, binanın temelini atmadan katları çıkmaktır bu....karar sizin...üzülüyorum gerçekten..hiç istikrar yok....:26:
azim yok...çaba yok... öğün aralarında yenilen üç beş şey ile kilo alamayız....mama çok önemli...ve bu önemli kural uygulanmıyor topiğimizde