Kilo alma programi ile yarisma

slm kızlar hiç ara öğün yapamadım :14:
hiç keyfim yok kös kös uzanıyorum kanepede :14:
ders bile çalışamadım, karnım ağrıyor...
sizler ne yediniz ne içtiniz...bi çiikolata yiyim bari, hiç canım istemiyor..:14::14:
ama uzun süre aç kalınca tartıya yansıyor hemen..

sizler ne yediniz ne içtiniz...bi çiikolata yiyim bari, hiç canım istemiyor..:14::14:

ben de uyumadan önce çok az pilav ve birkaç kaşık salata yemiştim saat 12-13 civarı. yeni uyandım yine çeyrek ekmekle birazcık yemek anca yiyebildim hiç iştahım yok bugün ya:ssz:

Ben yaptim da ne oldu Gazel, elimi yuzume attim erimis gitmis sanki kilo vermisim, cok sinir oldum kendime.. Tartiya da cikmaya korkuyorum:18:

Ben sabah kahvaltisinda yarim ekmek, yumurta, zahter,zaytinyagi
arada yarim cay bardagi pekmez, elma
Oglen yarim ekmek, bi tabak pilav, bir tabak etli kuru fasulye..
Arada bir avuc kuru uzum o kadar
Daha aksam yemegi de yemedim kafami koysam uyucam:14:
Geometri calismaktan basim catladi, basim cok agriyor sanirim annemin hastaligi bulasmak uzere:14:

Ben yaptim da ne oldu Gazel, elimi yuzume attim erimis gitmis sanki kilo vermisim, cok sinir oldum kendime.. Tartiya da cikmaya korkuyorum:18:

Geometri calismaktan basim catladi, basim cok agriyor sanirim annemin hastaligi bulasmak uzere:14:

canım meyveye yüklen özellikle portakal mandalina limon:27: hasta olacak gibi olduğumda ben öyle yapıyorum işe yarıyor çoğu zaman:8:

hemen karamsarlığa kapılma canım yaa, daha salıya çok var :ssz:

ben de uyumadan önce çok az pilav ve birkaç kaşık salata yemiştim saat 12-13 civarı. yeni uyandım yine çeyrek ekmekle birazcık yemek anca yiyebildim hiç iştahım yok bugün ya:ssz:

canım senin kilo sorununuz büyük bir yüzdesini uyku düzensizliği yapıyor sanırım...:31:
bu arada ceza ne oldu ceza :47:
ben unutmam ona göre :20:
bak ben akşam bir tabak dolusu kısır yedim turşu çay domates vs ile...
şuan çatlıyacak gibiyim...
mama saatinde de mama yerim inşallah, ardından ballı süt...

yine tek başımayım...alooooooooooooooooooooooooooo
mama saatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nerde saatini kuranlar, nerde bu devlet nerde bu millet :47::47::47::47::47::47:

yine tek başımayım...alooooooooooooooooooooooooooo
mama saatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nerde saatini kuranlar, nerde bu devlet nerde bu millet :47::47::47::47::47::47:

Mamam hazirdi aksam sizi bekliyordum elimde laptop uyuyakalmisim:) Siimdi bas ucumda kokusuna uyandim:9:

ben yedim bitirdim bir kase...sütümü içip yatıyorum...
hepinize küstüm bikere :63:
kibrit çöpleri, tahta kuruları, kürdanlar...:60:

Mamam hazirdi aksam sizi bekliyordum elimde laptop uyuyakalmisim:) Siimdi bas ucumda kokusuna uyandim:9:

çok haklısın gazelcim katılcam diyorum sonra bi uyku basıyo bi üşengeçlik basıyo benden iş çıkmıcak heralde :50:

uykucu pelin :27: sen beni de aştın :9:

bende tost puding yedim birazdan da pekmez içerim sonra aşuree :23:

hıhh :63:

:9: hiç gülesim yoktu gazelim Allah iyiliğini versin emi nerden aklına geldi bu laflar :60:

gül sen gül, son gülen iyi gülermiş..salı günü görecem ben sizi :22:
güya saat 11 mama saati...ama ne gelen var ne giden..çoğu gece tek başıma yiyorum...
hiç kurala riayet eden yok, ondan sonra da vay efendim ben neden kilo alamadım bu hafta :47:
alamazsınız tabi...
unutmayın ki mama sayesinde kilo alıyoruz kızlar...
mama yemediğimizde diyetin en önemli kuralını çiğnemiş oluyoruz...sırf öğün aralarında çikolata yedik, yok kruyemiş yedik mısır yedik vs ile kilo milo alınmıyor...ben senelerdir bu öğün aralarını hep yapıyorum çatlayana kadar yiyorum ama hiç kilo alamıyordum..
ama ne zaman mamaya başladım, 1 aydır aldığım kiloya siz şahitsiniz..
etmeyin eylemeyin katılın şu mama saaatine..uykuya yenik düşüyoruz diyorsunuz ama kaç dakkanızı alır ki mama..en fazla 5 dakka..
o beş dakka size kilo olarak geri dönecek ama siz uykuyu tercih ediyorsunuz...
benden söylemesi kızlar, siz bilirsiniz...ama gerçekten bi yola baş koyduysak buna körü körüne uymak lazım ki işe yarasın...
bir yapıp bir yapmamak hiçbir işe yaramaz...her gece geliyorum 11 de kimse yok.. :53: en önemli şeyi yapmıyorsak, binanın temelini atmadan katları çıkmaktır bu....karar sizin...üzülüyorum gerçekten..hiç istikrar yok....:26:
azim yok...çaba yok... öğün aralarında yenilen üç beş şey ile kilo alamayız....mama çok önemli...ve bu önemli kural uygulanmıyor topiğimizde :37::37:

güya saat 11 mama saati...ama ne gelen var ne giden..çoğu gece tek başıma yiyorum...
hiç kurala riayet eden yok, ondan sonra da vay efendim ben neden kilo alamadım bu hafta :47:
alamazsınız tabi...
mama yemediğimizde diyetin en önemli kuralını çiğnemiş oluyoruz...sırf öğün aralarında çikolata yedik, yok kruyemiş yedik mısır yedik vs ile kilo milo alınmıyor...ben senelerdir bu öğün aralarını hep yapıyorum çatlayana kadar yiyorum ama hiç kilo alamıyordum..
etmeyin eylemeyin katılın şu mama saaatine..uykuya yenik düşüyoruz diyorsunuz ama kaç dakkanızı alır ki mama..en fazla 5 dakka..
benden söylemesi kızlar, siz bilirsiniz...ama gerçekten bi yola baş koyduysak buna körü körüne uymak lazım ki işe yarasın...
bir yapıp bir yapmamak hiçbir işe yaramaz...her gece geliyorum 11 de kimse yok.. :53: en önemli şeyi yapmıyorsak, binanın temelini atmadan katları çıkmaktır bu....karar sizin...üzülüyorum gerçekten..hiç istikrar yok....:26:
azim yok...çaba yok... öğün aralarında yenilen üç beş şey ile kilo alamayız....mama çok önemli...ve bu önemli kural uygulanmıyor topiğimizde :37::37:

çok haklısın canım diyebilecek hiç bişey yok ama benim uyamama nedenim mecburi şeyler. nöbetlerim oluyor okul var bir taraftan da. hele son iki haftadır okul da nöbetler de çok yoğundu ucu ucuna yetiştiriyordum. artık biraz daha rahatladım sınav bitti bari. nöbetlerim olmadığı günler katılcam artık, dün de geldim ama mama yiyemedim suçluyum o konuda:26:

alamazsınız tabi...

gazelcim ben yiyorum üç gündür fakat ders çalışıyor oluyorum o saatte doğal olarak nete giremiyorum dediklerine katılıyorum ama herkes uysun saatinde yesin :31: benim haklı bahanem var yiyorum sadece buraya yazamıyorum :21:
hepiniz utanın bakimmmm :19::57:

çok haklısın canım diyebilecek hiç bişey yok ama benim uyamama nedenim mecburi şeyler. nöbetlerim oluyor okul var bir taraftan da. hele son iki haftadır okul da nöbetler de çok yoğundu ucu ucuna yetiştiriyordum. artık biraz daha rahatladım sınav bitti bari. nöbetlerim olmadığı günler katılcam artık, dün de geldim ama mama yiyemedim suçluyum o konuda:26:

canım elbette hayat meşguliyetleri standartları etkiliyor sana hak veriyorum...
ama gerekirse sizin istediğiniz bir saate alalım, ama ne olursa olsun yiyelim...
birimiz gelip birimiz gelmeyince nasılsa devamlı yemiyorum diye ipin ucunu kaçırıyoruz..
ben mesela her gece kesintisiz yiyorum sadece 2 kez yiyemedim onda da cici bebem bitmişti...
ders çalışıyor bile olsa işim olsa bile bırakıp beş dakka giriyorum yiyiorum sonra kapatıp yatıyorum..bunu hayat standardı gibi kesinleştirmezsek kilo alamayız..
siz mesela bi saat söyleyin o saatte yiyelim 11 geç uyuyoruz diyorsanız ben her koşula uyarım...yeterki devamlılığı sağlayalım...
yoksa bugün bir aksama, yarın iki üç derken haftada bir kere bile zor yiyecez bu gidişle...
madem bi işe baş koyduk, iki el kanda olsa uymalıyız fıstıklar... :34:
bakın fıstıklar dedim ona göre...:1: her an diğer yüzümü gösterip kibrit çöpleri tahta kuruları demeye başlarım ona göre :19:

gazelcim ben yiyorum üç gündür fakat ders çalışıyor oluyorum o saatte doğal olarak nete giremiyorum dediklerine katılıyorum ama herkes uysun saatinde yesin :31: benim haklı bahanem var yiyorum sadece buraya yazamıyorum :21:
hepiniz utanın bakimmmm :19::57:

canım işte iki dakkada olsa yedikten sonra ben yedim diye yeasan çok teşvik edici olur...
mesela bazen bana da oluyor giriyorum mama saatinde kimse yok, amaan diyorum nasılsa kimse yememeiş bende yemiyim diyorum :ssz:
buraya bildirmemizin sebebi teşvik etmek...
yoksa herkes yediğini içtiğini yazmazsa bi anlamı kalmaz bence...
valla beni kızıdrmayın greve giderim, bir lokma yemem, kurur giderim vebali sizin boynunuza :60:

Back
X