Kilo alma programi ile yarisma

Benim kilom burdakilere göre aşırı komik ya. 1.59 boya sadece 38 kiloyum. Göğüs desen hiç yok. Bu yıl üniversite sınavına gircem ama gören 14-15 diyo. Arkadaşlarım bu tiple üniversiteye almazlar diye dalga geçiyo düşün. Zayıflamak isterim ama senin kadar değil lafını duymaktan sıkıldım.Daha önce hiç 40lı kilolara çıkmadım. İlk hedefim 45 kilo

Merhaba canım o kadar yazanların arasında sen dikkatimi çektin çünkü ben de üniversite sınavına hazırlanırken 38 kiloydum:14:
Şu an 46,5:) boyum da 160 derdim hep ama geçen babam gıcıklık yaptı kısasın diye ölçtük 158 çıktım çektim galiba :9::9:
Ben de tartıya çıktığımda 37 görmeyeyim diye dua ederdim sonra sınavda istediğim puanı yapamadım hafta içi oldum hafta içi hazırlanırken hareket olmayınca 40 41 falan oldum o zamanlar da cevizli makarna yerdim bol bol ama bıraktım sonra o kilo kaldı ama yine azdı tabi
Sonra sağolsunlar pelinim nutecum lokumcuk kurucularınız buranın, sonra gazelim mavişim tull annem:) hep beraber bindik bir alamete alıyoruz da kilo çok şükür :32:
Emin ol senden daha zayıflar var canım şükret haline sağlık problemin yok en azından... Doğacım vardı mesela 178di yanlış hatırlamıyorsam 29 kiloydu :43: o bile almıştı ilk hafta 1 kilo ama devam etmedi

nerelerde acep doğa umarım iyidir haberi olan var mı kızlar

(Bu arada yandaki dükkanın wirelessına yapıştım kızlar! derse ara verdikleri uğrayacağım :))

Merhaba canım o kadar yazanların arasında sen dikkatimi çektin çünkü ben de üniversite sınavına hazırlanırken 38 kiloydum:14:
Şu an 46,5:) boyum da 160 derdim hep ama geçen babam gıcıklık yaptı kısasın diye ölçtük 158 çıktım çektim galiba :9::9:
Ben de tartıya çıktığımda 37 görmeyeyim diye dua ederdim sonra sınavda istediğim puanı yapamadım hafta içi oldum hafta içi hazırlanırken hareket olmayınca 40 41 falan oldum o zamanlar da cevizli makarna yerdim bol bol ama bıraktım sonra o kilo kaldı ama yine azdı tabi
Sonra sağolsunlar pelinim nutecum lokumcuk kurucularınız buranın, sonra gazelim mavişim tull annem:) hep beraber bindik bir alamete alıyoruz da kilo çok şükür :32:
Emin ol senden daha zayıflar var canım şükret haline sağlık problemin yok en azından... Doğacım vardı mesela 178di yanlış hatırlamıyorsam 29 kiloydu :43: o bile almıştı ilk hafta 1 kilo ama devam etmedi

(Bu arada yandaki dükkanın wirelessına yapıştım kızlar! derse ara verdikleri uğrayacağım :))

Ben de hep 1.60 sanırdım kendimi ilginç benzerlik :1: ben bu yıl okulla hazırlandığım için daha da kilo vercem koşturmacadan diye korkuyorum ama bakalım insallah olmayacak oyle birşey ve ben de 45leri göreceğim.

bugun geç uyandım,kahvaltıda 3 dilim yumurtalı ekmek,domates,peynir,zetytin yedim bundan sonra geçiken öğünleri kapatıcam sonra akşam yemeği ama bugunluk mamayı geç yiyebilicem çünkü eve geç gelicez. hayırlısı...

tiramisu kahve mii :52: çok severim kendilerini güle güle kullan nickini tiroş :9::9:
Ben de Tiroş u sevdim Nutiş :10:

Afillim gel gel ara verince buraya gel :)
Canım bilmiyorum doğayı bence doktora da gitmedi inan kendimden daha çok onun kilo alıp düzelmesini istiyordum ama uğramıyor
bile artık buralara:ssz:

onu artik alinca görücez canim olabilir tabi, sen yarismaya katilmiyormusun ve kac kilo almak istiyorsun?
benim ne yazikki cici bebe alma imkanim yok burda ilk defa duydum bu metodu, bir kac hafta sonra ailemin
yanina gidicem bende denemek istiyorum yalniz evdekilerden gizli yapmali yoksa gülme krizlerine girerler :96:

goggusler buyusun dıe masajda yapmak gerekıomus cörek otuyla . bılemıyorum tabı buna ınaarak yapmak lazım ki evren bıze ıstedıgımızı vermek uzere harekete gecsın. ne dıoduk.. HA BEN ETI CICI BEBE SEVMIYORUM KUSACAK GIBI OLUYORUM.sey ben 48 kıloyum 16 yasından berı ve 5 yıl gectı halen alamadım pes ettım dun aktara gıttım kıo almak ıstıyorum dedım onumde ballı fıstıklı deısık bısılerlı bısı yaptı banna recel kovasıyla:D:D 30 tl odedım eve gelıncede ıcıne 1 su bardagı pekmez ekle karıstır öle ye dedı dun aldgımdan berı ıkıde bı yıom onu tadı cok gusel aklıma geldıkce ıkıser kasık yıyom .48 kılodan 56 ya yukselıs yapmam lazım cunku sıfır beden gıyıorum böyle guzel durmuyo hıc.lıse 2 de 56 kıloydum bırden 52 ye sonra 48 e dustum .yarısmayı kazanaana ne varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. BUYUK MEMİŞLER var :p :D:D:D:52::52::52::52:

Ben de hep 1.60 sanırdım kendimi ilginç benzerlik :1: ben bu yıl okulla hazırlandığım için daha da kilo vercem koşturmacadan diye korkuyorum ama bakalım insallah olmayacak oyle birşey ve ben de 45leri göreceğim.
Yorucu bir yıl olacak canım evet ama bol bol ye ki, koşturmacadan kaybetme enerji:34:
Okulla beraber hazırlanmak zor oluyor ama yıl kaybetmemek en iyisi canım bak benim bu sınava 3.hazırlanışım 1 yıl lisede 1 yıl hafta içi hazırlandım 1 sene üniversite okudum şimdi bıraktım okulumu tekrar hazırlanıyorum :9::9:

Ben de Tiroş u sevdim Nutiş :10:

Afillim gel gel ara verince buraya gel :)
Canım bilmiyorum doğayı bence doktora da gitmedi inan kendimden daha çok onun kilo alıp düzelmesini istiyordum ama uğramıyor
bile artık buralara:ssz:

Gelicem tabi 2 günde hemen özledim buraları :17:
Keşke uğrasa ya umarım iyidir ve kilo alır

Son düzenleme:
Yeni gelenler hoş geldi :54:
sabah iki poğaça bir kutu meyve suyu içtim(tabiki küçüklerden :1:)
öğlen eve geldim bir tabak patates kavurması yedim(aşığım şu patatese :21:)

10gündür ilk defa dün gece cicibebeyi aksattım :26:ıspanaklı börek vardı 2 dilim onu yedim uyudum malum kansızlık var demir olsun diye bigünlük kaçamak yaptım bugün mutlaka yicem cicibebemi :21:

ben uyandım kılo aldırıcı karısımımı yedım ıkı kasık sonra yumurta salatası yedım zeytın yedım bıber patlatması yedım .cay ıctım.smdı ıcerden gelıyorum ıkı kasık daha kılo aldırıcı yedım. aklıma geldıkce yıom tadı cok gusel fıstıklı fıstıklı :1::1::1::1::1::1::1::1::1:
:21::21::21::21:

goggusler buyusun dıe masajda yapmak gerekıomus cörek otuyla . bılemıyorum tabı buna ınaarak yapmak lazım ki evren bıze ıstedıgımızı vermek uzere harekete gecsın. ne dıoduk.. HA BEN ETI CICI BEBE SEVMIYORUM KUSACAK GIBI OLUYORUM.sey ben 48 kıloyum 16 yasından berı ve 5 yıl gectı halen alamadım pes ettım dun aktara gıttım kıo almak ıstıyorum dedım onumde ballı fıstıklı deısık bısılerlı bısı yaptı banna recel kovasıyla:D:D 30 tl odedım eve gelıncede ıcıne 1 su bardagı pekmez ekle karıstır öle ye dedı dun aldgımdan berı ıkıde bı yıom onu tadı cok gusel aklıma geldıkce ıkıser kasık yıyom .48 kılodan 56 ya yukselıs yapmam lazım cunku sıfır beden gıyıorum böyle guzel durmuyo hıc.lıse 2 de 56 kıloydum bırden 52 ye sonra 48 e dustum .yarısmayı kazanaana ne varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. BUYUK MEMİŞLER var :p :D:D:D:52::52::52::52:

Boyun var canım herhalde 48 kilo ile 0 beden olman için, Boyun kaç ki canım?
Alırsın canım alırsın bak vücut alışıkmış hem önceden 56 imişsin:)

:27:
Yorucu bir yıl olacak canım evet ama bol bol ye ki, koşturmacadan kaybetme enerji:34:
Okulla beraber hazırlanmak zor oluyor ama yıl kaybetmemek en iyisi canım bak benim bu sınava 3.hazırlanışım 1 yıl lisede 1 yıl hafta içi hazırlandım 1 sene üniversite okudum şimdi bıraktım okulumu tekrar hazırlanıyorum :9::

Ben de pek randıman alamıyorum ikisi bir ama bakalım :D kızlar buarada Bi sorunum var kilo alınca 2 gram bile olsa direkt göbeğimle kalçama gidiyo kalça sorun değil ama gobek çok kotu duruyo incecik kol ve bacaklarla. Bunu nasıl dağıtırız bilen var mııı.

ben uyandım kılo aldırıcı karısımımı yedım ıkı kasık sonra yumurta salatası yedım zeytın yedım bıber patlatması yedım .cay ıctım.smdı ıcerden gelıyorum ıkı kasık daha kılo aldırıcı yedım. aklıma geldıkce yıom tadı cok gusel fıstıklı fıstıklı :1::1::1::1::1::1::1::1::1:
:21::21::21::21:

canım o karışımı tok karnına yemen gerekiyor durup durup yeme :1:
bende almıştım harnuplu pekmezli filan. düzenli kullanmadım ama iştah açıyor baya

171 boyum :1:.. bılmıyorum kı yaa 34 beden gıyom ona sıfır beden dedıler sıfır bedenım dıom ondan bende. sıfır bedenmı 34 ?.

Evet sıfır beden canım ama 34 ve 36 bedenin asaleti de diğer bedenlerde yok :9: 38 40 isimleri bile kötü :9:
Boyun üzülmüş canım maşallah :31:

Ben de pek randıman alamıyorum ikisi bir ama bakalım :D kızlar buarada Bi sorunum var kilo alınca 2 gram bile olsa direkt göbeğimle kalçama gidiyo kalça sorun değil ama gobek çok kotu duruyo incecik kol ve bacaklarla. Bunu nasıl dağıtırız bilen var mııı.
mutlaka mekık cekmelısın kuzum. bana ınan en azından gunde 15-20 yeterlı.gobek olarak alma kıloyu dıe.dagılımlı al dıee

Son düzenleme:
Evet sıfır beden canım ama 34 ve 36 bedenin asaleti de diğer bedenlerde yok :9: 38 40 isimleri bile kötü :9:
Boyun üzülmüş canım maşallah :31:
afillim ama ben dün pantolon almaya gittim 36 kapanmadı :5: 38 kapandı ama bacaklar bol geldi :44:yani bolda değil tam oturmadı diyelim.
sen benim bedenime kötü mü diyosun :63::63::63:
hadı ya bende ıkıde bı yıom kılo patlaması yapsın dıe. ablam dedı obez olucan lan:D obez oluyomusum bıde . yere atar yuvarlarsınız benı artık:D
sen kilo aldı yuvarlamasakta yanaklarını sıkarız :1:

afillim ama ben dün pantolon almaya gittim 36 kapanmadı :5: 38 kapandı ama bacaklar bol geldi :44:yani bolda değil tam oturmadı diyelim.

nasılda bıldi bak sıkılcak yanagım olmadıgını sımdı. ınsallah alırım :) ve sızdeeeeeeeeeeee. gobekten almım dıe mekıkde cekıorum ben.dagılım esıt olsun.:54:

Spor yap canım benim :) genel egzersiz yap tüm vücudunu çalıştır

Yeni gelenler hoş geldi :54:
sabah iki poğaça bir kutu meyve suyu içtim(tabiki küçüklerden :1:)
öğlen eve geldim bir tabak patates kavurması yedim(aşığım şu patatese :21:)

10gündür ilk defa dün gece cicibebeyi aksattım :26:ıspanaklı börek vardı 2 dilim onu yedim uyudum malum kansızlık var demir olsun diye bigünlük kaçamak yaptım bugün mutlaka yicem cicibebemi :21:
patates kavurmasını nası lyağıyosun bakiyim hemen tarifi alalım:8:

canım tibet in gençlik pınarı hareketleri var ona başla ben yaklaşık 10 gNdür yapıyorum baya göbek farketti kas olmaya başladı dağılım da iyi gibi vücudumda:21:

canım ben de 38 olmak istiyorum ve dün denedim 38 beden kotumu eski, dediğin gibi beli tam ama bacaklar bol kaldı acık onları da doldurucam yakında:21:

Benim de kalçam bacaklarım kalınlaştı 36lar kapanmayabilir keşke biraz da üstümüze alsak da alt farklı üst farklı olmasa :14:

Back
X