- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Tiramisukahve
- #2.541
Benim kilom burdakilere göre aşırı komik ya. 1.59 boya sadece 38 kiloyum. Göğüs desen hiç yok. Bu yıl üniversite sınavına gircem ama gören 14-15 diyo. Arkadaşlarım bu tiple üniversiteye almazlar diye dalga geçiyo düşün. Zayıflamak isterim ama senin kadar değil lafını duymaktan sıkıldım.Daha önce hiç 40lı kilolara çıkmadım. İlk hedefim 45 kilo
Merhaba canım o kadar yazanların arasında sen dikkatimi çektin çünkü ben de üniversite sınavına hazırlanırken 38 kiloydum

Şu an 46,5:) boyum da 160 derdim hep ama geçen babam gıcıklık yaptı kısasın diye ölçtük 158 çıktım çektim galiba

Ben de tartıya çıktığımda 37 görmeyeyim diye dua ederdim sonra sınavda istediğim puanı yapamadım hafta içi oldum hafta içi hazırlanırken hareket olmayınca 40 41 falan oldum o zamanlar da cevizli makarna yerdim bol bol ama bıraktım sonra o kilo kaldı ama yine azdı tabi
Sonra sağolsunlar pelinim nutecum lokumcuk kurucularınız buranın, sonra gazelim mavişim tull annem:) hep beraber bindik bir alamete alıyoruz da kilo çok şükür

Emin ol senden daha zayıflar var canım şükret haline sağlık problemin yok en azından... Doğacım vardı mesela 178di yanlış hatırlamıyorsam 29 kiloydu

nerelerde acep doğa umarım iyidir haberi olan var mı kızlar
(Bu arada yandaki dükkanın wirelessına yapıştım kızlar! derse ara verdikleri uğrayacağım :))