Kilo alma programi ile yarisma

ayyy evet ya biz koraylada yarışıyoruz o allahım nasıl hırslandı haftada iki kilo alıyor :53: her haftasonu yemek ısmarlıyorum ona :27: haftaya anlaştık ama ucuz bi yere gidelim yeter battın her hafta yeniliyorsun dedi :9::9: simitçiye götürcem :ssz:
cicibebeyi aksatmicaksın nute :20: çok etkili vallahi ya yiyin şunu yalvarcam artık bu topikte yiyin diye :22:

oo hele yarış olursa kesin alırsın istemesen bile kilo alırsın artık :52: nasıl alıyormuş sorsaydın yöntemi neymiş :53:

cidden cicibebe önemli de işte naparsın arada kaçamak oluyo :ssz:

oo hele yarış olursa kesin alırsın istemesen bile kilo alırsın artık :52: nasıl alıyormuş sorsaydın yöntemi neymiş :53:

cidden cicibebe önemli de işte naparsın arada kaçamak oluyo :ssz:
canım fena değilim aslında 700 gram aldım bu hafta :31: ama o kilo alınca geçiyor beni :53: o antidepresan kullanıyor bide tiroidlerinde sorun vardı onun ilacınıda alıyor doğal olarak hooooop kilolar geliyor :31:
mümkün olduğunca kaçamak olmicaaak nute :19: sınavların bitti dimiiii

canım fena değilim aslında 700 gram aldım bu hafta :31: ama o kilo alınca geçiyor beni :53: o antidepresan kullanıyor bide tiroidlerinde sorun vardı onun ilacınıda alıyor doğal olarak hooooop kilolar geliyor :31:
mümkün olduğunca kaçamak olmicaaak nute :19: sınavların bitti dimiiii

1 haftada 700 gr çok iyi zaten ama karşındaki rakip dişli o seni biraz zorlar :9::9:

sen nasıl oldun canım gittin mi doktora

bu haftada devam sınavlar :5:

senin bitti mi sınavların

1 haftada 700 gr çok iyi zaten ama karşındaki rakip dişli o seni biraz zorlar :9::9:

sen nasıl oldun canım gittin mi doktora

bu haftada devam sınavlar :5:

senin bitti mi sınavların
yok canım dünden beri iyiyim geri kötüleşirsem gidecem. psikolojik sanırım benimde stres vs. :31:
ayy sizin komite komite diye öyle dimi :5: benim vizeler bitti ama sınav için full time ders çalışmak gerekiyor :31:

yok canım dünden beri iyiyim geri kötüleşirsem gidecem. psikolojik sanırım benimde stres vs. :31:
ayy sizin komite komite diye öyle dimi :5: benim vizeler bitti ama sınav için full time ders çalışmak gerekiyor :31:

aman iyi ol canım strestense geçicidir

2 hafta sürüyor canım baya zor bakalım inş yaparım :5:

dişini biraz sıkıcan artık canım :31:

evettttttttttttttttttt gunlukumu sayıyorum sabah kılo aldırıcı macunum
sonra yumurta salatam
ve bıber patlatması salçalı soslu yourtlu
sonra oglen ıkram yedım ve yıne kılo aldırıcı macun
sonra brokolı salatası yedım yourtlu cok sevıom.
aksam mantar salcalı yemegı vardı yedim
sonra macunumdan yedım
sonra bıscolata cubuk ve tarcınlı nanelı bıtkı cayııctım
sonra cıgkofte yedım
smdı burdayım:46::46::46::46::46::46::46:

Canim bak biz Gazelle ayni gun basladik, yalniz degilmisim bi sikilasma hissediyorum vucutta, o da oyleymis:8:
Ben de nasilsa ne yapsam cikiyor diye gittim aldim bugun cips kendime :) Nasilsa sali gunu gidicem dermatologa :9:

oh iyi yaptin canim bende son günlerde sardim baya aliskanlik yapti :( bende yapicam 3le basliyorum insallah ama persembe anca baslarim sinav varda carsamba

Valla inşallah canım.Kahvaltıya gitmeden önce aradım ananeyi,patates kızartması istedim. Gidince de ekmekle birlikte koca tabak patatesi götürdüm :9: Çok geç gittik o yüzden ara öğün yalan oldu tabi. Birazdan da akşam yemeğimi yiycem ama ciddi anlamda çok acıktımm. Şu çayla kolayı azaltabilirsem daha iyi olacak sanırım vitaminler yalan oluyo :5:

canim ben hic sagliksiz icecek icmiyorum ama benimde chips sorunu var, aksam yemegini tika basa yemen lazim o zaman madem 2. ögünü kacirdin :)

hosbulduk nute ve hosgeldin zeytinagaci :)

lokum cici bebem yok bulundugum yerde turk marketi bilmiyorum annemlerin yanina gidince alicam ama biraz utaniyorum dogrusu :)

canım çok basit önceden haşlanmış patatesleri dilimliyorsun. sonra yağda soğan ve salçayı çeviriyorsun biraz sonra patatesleri atıyorsun çok az daha karştırıyorsun sonra karabiber tuz filan en sonra maydanoz yeşil soğan nane filan yeşiller koyuyosun :16:
basit ve güzel bi yemek :8:
canım kemiklerimizde geniş ya ondan bel kalça tam oluyor. bacaklar çırpı gibi kalıyor :27:
bu arada mailin yüklenmesini bekliyorum boyutu biraz yüksek kaliteleri bozulmasın diye küçültmedim uzun sürecek gibi haberin olsun :16:
evet ya pantolon 38 bluz small anca :31:
Tesekkur ederim Lokumum tarifin icin :16:
Ders notlari icin de cok ugrasmissin :16:Hakkini odeyemem:16:
Evet canim aynen dedigin gibi 91 kalca kemik bacaklar doluyor da hemen iki oturup kalkmaya bollasicak:27:
Neyse az kaldi o bacaklar da dolacak:47:

ayyy evet ya biz koraylada yarışıyoruz o allahım nasıl hırslandı haftada iki kilo alıyor :53: her haftasonu yemek ısmarlıyorum ona :27: haftaya anlaştık ama ucuz bi yere gidelim yeter battın her hafta yeniliyorsun dedi :9::9: simitçiye götürcem :ssz:
cicibebeyi aksatmicaksın nute :20: çok etkili vallahi ya yiyin şunu yalvarcam artık bu topikte yiyin diye :22:
Ben bugun hero baby aldim koca kutu :9:

evettttttttttttttttttt gunlukumu sayıyorum sabah kılo aldırıcı macunum
sonra yumurta salatam
ve bıber patlatması salçalı soslu yourtlu
sonra oglen ıkram yedım ve yıne kılo aldırıcı macun
sonra brokolı salatası yedım yourtlu cok sevıom.
aksam mantar salcalı yemegı vardı yedim
sonra macunumdan yedım
sonra bıscolata cubuk ve tarcınlı nanelı bıtkı cayııctım
sonra cıgkofte yedım
smdı burdayım:46::46::46::46::46::46::46:
Masallahin var bibican :)
Lop lop et olsun insallah:1:

bibican ne yaptin sen ya ben okurken aldim kilolari, aynen böyle devam canim iyi gidiyorsun benimde son ögünüm sütüm kaldi bugün patladim daha birinci günden ama full 6 ögünü tamamlamis bulunucagim

tiramisu spor süper oluyor ya alismasi zor olucak ama

bibican ne yaptin sen ya ben okurken aldim kilolari, aynen böyle devam canim iyi gidiyorsun benimde son ögünüm sütüm kaldi bugün patladim daha birinci günden ama full 6 ögünü tamamlamis bulunucagim

tiramisu spor süper oluyor ya alismasi zor olucak ama

hedef kılo kac cnm benm. ben 8 kılo alsam yetıo.daha evvel 56 ydım yıne 56 ya donmem lazım zira..:16::16::16::16::16::16:

Tesekkur ederim Lokumum tarifin icin :16:
Ders notlari icin de cok ugrasmissin :16:Hakkini odeyemem:16:
Evet canim aynen dedigin gibi 91 kalca kemik bacaklar doluyor da hemen iki oturup kalkmaya bollasicak:27:
Neyse az kaldi o bacaklar da dolacak:47:

Ben bugun hero baby aldim koca kutu :9:

Masallahin var bibican :)
Lop lop et olsun insallah:1:
bırlıkte loplop etlermızzzzzzzzzzzzzzz olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) gogusde buyutuomus hem o. oh oh

oh iyi yaptin canim bende son günlerde sardim baya aliskanlik yapti :( bende yapicam 3le basliyorum insallah ama persembe anca baslarim sinav varda carsamba

canim ben hic sagliksiz icecek icmiyorum ama benimde chips sorunu var, aksam yemegini tika basa yemen lazim o zaman madem 2. ögünü kacirdin :)

hosbulduk nute ve hosgeldin zeytinagaci :)

lokum cici bebem yok bulundugum yerde turk marketi bilmiyorum annemlerin yanina gidince alicam ama biraz utaniyorum dogrusu :)

Yedim canım yedim :1: tatlımı da yedim,ödev yapıyorum şimdi. Gece de midem inşallah alır da cicibebemi yiyip yatarım. Siz neler yaptınız neler yediniz :3:

bende yediklerimi yazıyım
peynir zeytin yumurta yağ şekerli çay
tavuklu pilav ayran
yoğurt
hayıt tohumu çayı
peynir zeytin ekmek
şimdi yine açım mutfağa doğru gidiyorum bilerek ekmek arası yapıyorum çünkü normal yemek yerken 1 dilim ekmekten fazla yiyemiyorum

yurtta da evde de 1er koca paket cici bebe var ama ben halamdayım o yüzden yiyemiyom :ssz:

kızlar herrr gece düzenli yapın mamanızı yiyin en az 15 20 cici bebeyle bi bardak süt ben 1 tane de muz dilimliyorum muz onun tadını ve kıvamını daha iyi yapıyor hafifletiyor bunların hepsi hesaplarıma göre 450 civarında kalori yapıyorrr :52:

en sağlıklı en kalıcı kilo cici bebeyle alınan kilodur tecrübeyle sabittir
:51:

2 dilim su böreği :52::52:
3 dilim ekmek zeytin,peynir, kaymak, pekmez, bal
1 tane armut 4 tane bisskrem
1 kase çorba bi tabak hamsi, salata, 6 dilim ekmek

Back
X