- 6 Kasım 2013
- 1.482
- 388
- 373
- Konu Sahibi Tiramisukahve
- #2.641
kızlarrrr beni de gaza getirdinizzzzz bende katılmak istiyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buarada kızlar size küçük bi bilgi veriyim bişeyler yedikten sonra evde spor yapın egzersizler filan yaklaşık yarım saat 1 saat kendinizi zorlamadan basit hareketler. o hareketleri yaparken insan acıkıyo bişeyler yemek istiyo![]()
e a<ldıgın kaloriyide yakmıs oluonkı ozman![]()
hedef kılo kac cnm benm. ben 8 kılo alsam yetıo.daha evvel 56 ydım yıne 56 ya donmem lazım zira..![]()
Yedim canım yedimtatlımı da yedim,ödev yapıyorum şimdi. Gece de midem inşallah alır da cicibebemi yiyip yatarım. Siz neler yaptınız neler yediniz
![]()
bende yediklerimi yazıyım
peynir zeytin yumurta yağ şekerli çay
tavuklu pilav ayran
yoğurt
hayıt tohumu çayı
peynir zeytin ekmek
şimdi yine açım mutfağa doğru gidiyorum bilerek ekmek arası yapıyorum çünkü normal yemek yerken 1 dilim ekmekten fazla yiyemiyorum
kızlarrrr beni de gaza getirdinizzzzz bende katılmak istiyorumm
hayit tohumu cayi hakkinda bilgi verirmisin canim neye yariyor kilo aldiriyormu
Afiyet olsun canım sen epey yemişsin maşallahcanim benim boyum 170 kilom 55 diyelim acken ben 62 falan olmak istiyorum kalcam daha dolgun olsun diye, yuzumde toplar hem yani bende bir 7 kilo almak istiyorum
o aferim canim bende tikadim ya
patetes firinda olan kizartma yazmistim daha once yanlis yazmisim salatalik domates ceviz mandalin spaghetti ketchupli sutte icicem daha bir saat sonra
hayit tohumu cayi hakkinda bilgi verirmisin canim neye yariyor kilo aldiriyormu
hosgeldin canim :) burdaki kizlar super valla sagolsunlar
hosgeldin canim :)Merhaba arkadaşlar. Bende kilo almak istiyorum. Bende katilmak istiyorum.. :))
Açıcı ve söktürücü özeliği vardır. kadınların adet kanamalarını düzeltir. Hazımsızlığa faydalıdır, mide ve bağırsak gazlarını giderir. Karın ağrısını ve ishali keser. Karaciğer ve dalak tıkanıklıklarını giderir, kalp çarpıntısına, baş dönmesine, uykusuzluğa faydalıdır. Ayak şiş.lerini indirir. Akrep ve arı sok.malarına fayda verir.
Yüksek ateşe, adet sancısına, gaz sorununa iyi gelen ve idrar söktürücü özelliği olan hayıt otu özellikle kadınlar için çok faydalıdır. Özellikle de regl dönemlerinde adet sancısı sorunu yaşayan kadınlar için hayıt bitkisi oldukça yararlıdır. Regl öncesi dönemdeki stres, adet gecikmesi, göğüslerde hassasiyet, ağrılar, adet krampları ve depresyon için etkili bir bitkidir.
Hayıt tohumu hipofiz bezini tetikler ve kadınlık hormonlarının dengeye ulaşmasına yardımcı olur. Ayrıca bu hormon dengeleme işlemini doğal yöntemlerle yaptığından dolayı, sentetik hormon tedavisine maruz kalan kadınlardaki gibi yan etkiler görülmez.
Adet stresi ve adet depresyonu yaşayan kadınların hayıt otu kullanmasıyla sorunları 2 hafta içerisinde azalmaya başlar ancak etkili bir çözüm için hayıt bitkisinin en az 3 ay kadar kullanılması gerekmektedir.
Hayıt adet düzeninizi; ister fazla kısa olsun, isterse hiç olmasın, kanama zamanı çok uzun veya çok kısa olsun, kanamanız çok hafif veya ağır olsun her şeyi normale döndürür. Hayıt aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. Yani cinselliğiniz çok fazla ise onu azaltacak, az ise onu yükseltecek ve normale döndürecektir.
Hayıt tohumu ile kısırlık tedavisi
Bilindiği üzere kadınlarda hormon dengesizliği kısırlık sorununa da sebep olabilmektedir. Bu yüzden hayıt otu yumurtlama periyodunu düzenleyerek gebelik şansını arttırmaktadır. doğum kontrol hapı kullanımı sonlandırıldıktan sonra vücudun eski hormon dengesine ulaşabilmesine hayıt bitkisi yardımcı olmaktadır. Bu bitki aynı zamanda hem kadınlardaki hem de erkeklerdeki, hormon bozukluğuna bağlı, tüylenmeler için de faydalıdır.
Hayıt otu erkeklerde cinsel istek azalmasına neden olmaktadır. Bu şifalı bitki çoğu zaman kadınların hormonlarını dengeleme ve adet sancılarının giderilmesi için kullanılmakla birlikte erkeklerdeki depresyona bağlı iktidarsızlık için de faydalıdır. Kanserli hastaların bu bitkiyi kul.lanmamaları gerekir.
ben bunu sıcak suda 1 çay kaşığına yakın biraz kaynatıyorum 2 dakika bekletip biraz şeker ekleyip içiyorum şekersiz içemiyorum. adeti filanda düzenliyo. özellikle ben bunu kadınlık hormonunu dengelediği için içiyorum göğüslerim gelişmemiş küçük olduğu için büyütmek amaçlı içiyorum daha önceden de içmiştim ama sürekli içememiştim. bugün başladım en az 3 ay aralıksız içmeyi düşünüyorum
yokhosgeldin canim :)
cok sagol canim baya faydali biseye benziyor, yalniz su cinsel etkilerinden korktum biraz ben evli felanda degilim anlamam bu islerden tövbe tövbe birde tavan yapiyormus istekler :))
bende adetimin ilk gununde cok aci cekiyorum onun icin cok iyi olabilirdi kullanmam
Arkadaşlar rezene çayının kilo aldırdığını duydum . İnternetten araştırdım kimi yerde iştah acar kimi yerde iştah kapatır diyor. Konuyla ilgili bilgi sahibi olan bi aydinlatabilirmi yaa.
yok
canım korkma o bakımdan bişey yapmaz fazla olan isteği azaltır az olan isteği arttırır diyo yani dengelerben bi ara düzensiz de olsa kullanmıştım normalde 30 günde 33 günde bir adet olurken o ara 28 günde bir adet olmuştum
bi kaç siteye baktım hepsinde iştah açıcı diye yazıyo bence de mantıken öyledir çünkü iştah kapatıcı özelliği olsa doktorlar bebekler için önermezdi![]()
sagol canim o zaman denemekte fayda var :) ama bulmam zor olucak burda satildigini zannetmiyorum internetten de alisveris yapmam
canım bence kişiden kişiye değişir çünkü bende mesela iştah kapanıklığı yaptıArkadaşlar rezene çayının kilo aldırdığını duydum . İnternetten araştırdım kimi yerde iştah acar kimi yerde iştah kapatır diyor. Konuyla ilgili bilgi sahibi olan bi aydinlatabilirmi yaa.
yok
canım korkma o bakımdan bişey yapmaz fazla olan isteği azaltır az olan isteği arttırır diyo yani dengelerben bi ara düzensiz de olsa kullanmıştım normalde 30 günde 33 günde bir adet olurken o ara 28 günde bir adet olmuştum
bi kaç siteye baktım hepsinde iştah açıcı diye yazıyo bence de mantıken öyledir çünkü iştah kapatıcı özelliği olsa doktorlar bebekler için önermezdi![]()
lafı olmaz tiramisummm yeter teşekkür etme artık
Tesekkur ederim Lokumum tarifin icin
Ders notlari icin de cok ugrasmissinHakkini odeyemem
Evet canim aynen dedigin gibi 91 kalca kemik bacaklar doluyor da hemen iki oturup kalkmaya bollasicak
Neyse az kaldi o bacaklar da dolacak
Ben bugun hero baby aldim koca kutu
lokum cici bebem yok bulundugum yerde turk marketi bilmiyorum annemlerin yanina gidince alicam ama biraz utaniyorum dogrusu :)