Kilo alma programi ile yarisma

o zaman ben kilo alamıcam desene :ssz:

kahvaltıya önem veriyim bakalım nolcak :37:
Evet kahvaltı çok önemli canım kesinlikle çok dolu dolu yap :56:
canım ben hava soğuduğundan beri 2-3 güne bir yiyorum :ssz:

nutecum aşk olsun ama nerden çıktı bu zayıflama :14:
kahvaltı yapmıyorsun hiç ondan oluyor :19:

canım çok iyi :nazar: zayıflamak yada alamamaktan kat kat iyi :21:

çok doğru diyorsun burda nerdeyse kimse kahvaltısını düzgün yapmıyor :19:
her sabah 1 yumurta kesinlikle yenecek :20: alışınca ikiye çıkacak bende iki tane yiyorum :23:
Yumurta yemeden ben tok hissedemiyorum kahvaltıda yaz kış olacak illa seviyorum da :16:

Olur olur :8:
Maşallah valla canım sen ilk kilo almaya çalışırken kaç kiloydun toplamda kaç kilo aldın yani canım :44:

maşallah afillim sanada banada:nazar:
canım geçen sene ekim ayında 47 idim. ocak şubat gibi buraya üye oldum tiramisumla o zaman başladık kilo almaya :21:
3 kilo al 2 kilo ver derken bu günlere geldik :1:

maşallah afillim sanada banada:nazar:
canım geçen sene ekim ayında 47 idim. ocak şubat gibi buraya üye oldum tiramisumla o zaman başladık kilo almaya :21:
3 kilo al 2 kilo ver derken bu günlere geldik :1:

Ne güzel bizlere de inşallah kısmet olur o kilolar :31:
Ben de 42 idim inşallah aldığım 5 kilo kadar daha alayım yeter diyorum :23:

Ne güzel bizlere de inşallah kısmet olur o kilolar :31:
Ben de 42 idim inşallah aldığım 5 kilo kadar daha alayım yeter diyorum :23:

canım eski başlığımıza biraz baktımda arada yakaladıklarımı yazim sana :21:
16 martta 52,1
5 mayıs 53.8
bugünde 26 kasım 56.6 :1:

olur olur neden olmasın istersek herşey olur :16: bende 60 yeter diyodum ama 65te gözüm var gibi :23:
55in gideri var sana bence :9:

canım eski başlığımıza biraz baktımda arada yakaladıklarımı yazim sana :21:
16 martta 52,1
5 mayıs 53.8
bugünde 26 kasım 56.6 :1:

olur olur neden olmasın istersek herşey olur :16: bende 60 yeter diyodum ama 65te gözüm var gibi :23:
55in gideri var sana bence :9:

İnşallah canım ya, sana şey soracaktım spor da yapıyorum ama selülit olmuş ben de :26: :14:

Ayyy darısı benim başımaa. Üzme canım kendini alırsın bu hafta gerii

Kızlar bu iki gündür nedense iştahım yok az yiyorum hep, akşam da azıcık pilav nohut çorba üçlüsüyle takıldım ama az tabi. napsamki iştahımı biraz da olsa arttırmak için

İnşallah canım ya, sana şey soracaktım spor da yapıyorum ama selülit olmuş ben de :26: :14:

canım sürekli yağlı şeyler yeme bol bol su iç :21:pizza burger vs hergün yeme
bide squat öneririm ondan yap hergün 20 tane bacakları mükemmel çalıştırıyor. popoda şekillenir ben bi dönem 1 ay kadar yaptım çok memnun kaldım :34:
bol bol su iç ama onu unutma lütfen önemli o :6:

Benim kilom burdakilere göre aşırı komik ya. 1.59 boya sadece 38 kiloyum. Göğüs desen hiç yok. Bu yıl üniversite sınavına gircem ama gören 14-15 diyo. Arkadaşlarım bu tiple üniversiteye almazlar diye dalga geçiyo düşün. Zayıflamak isterim ama senin kadar değil lafını duymaktan sıkıldım.Daha önce hiç 40lı kilolara çıkmadım. İlk hedefim 45 kilo

ben birkaç gündür giremedim buraya kusura bakmayın kızlar:ssz:

aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :3:

plnsmsk ben de seninle aynı durumdayım 1.60 a 39 dum 1.5 aya yakın bir süre önce buraya katıldım geçen hafta 41.5 olmuştum ve son iki haftadır diyet uygulayamadım ona rağmen böyle;) ben de en fazla bu kiloyu görebilmiştim ve aynen senin gibi ilk hedefim 45 kilo:34:

şimdi mama yaptım geldim yiycem sonra da tartılıp kilomu yazcam, ama çok üzgünüm bu hafta da diyet falan yapamadım, sadece ana öğünleri atlamamak için çaba gösterdim ve her akşam meyve yedim iyi bi kızın bana çok hakettim iyice boşladım:26:

kızlar çok üzgünüm yaa hiç kilo alamamışım...yine 55.0 :14::14:
ama bişeyi farkettim ki, geçen hafta reglden dolayı kaybettiğim iştahımdan dolayı yarım kilo vermiştim ya, ona çok moarlim bozulduğu için bu hafta çok savsakladım, ne mama yedim, ne keçi boynuzu tozumu içtim :14::14:
ve şunu da çok iyi anladım ki, benim iştahımı açan keçi boynuzu tozuymuş...
onu bir haftadır içmediğim için bu hafta doğru düzgün yiyemedim yemek falan..oysa geçen haftalarda kıtlıktan çıkmış gibi yiyiordum...
mama da çok kilo aldırmış meğer bana...
kızlar şu bir gerçek ki, bize kilo aldıran şey mama mama mama.....:5:
mamayı bıraktım kilo fıss söndü...
hemen eski tempoma dönmem lazım...
bu gece tekrar mamaya başlıyorum..ardından tozlu sütümü içip yatıcam...
bu arada kim ne kadar kilo aldı bana cezamı kim verecek :84:
acımasız bi ceza istiyorum kızlar..kendim ettim kendim buldum ben..:24:

hosbulduk mavisimmavi :16:

tiramisu bende listeye yazilmak istiyorum tekrar kilomu belirtim 57,5 aksam tartildim

mavisim bende üc gündür 6 ögünü uyguluyorum demin 5. ögünü yedim suan patlicak gibiyim
sende aksatmamaya calis inan 6 ögün yiyince insanin kilo almama gibi bir durumu yok bunu
farkettim, sende 6 ögünü mutlaka aksatma az az yesende biseyler ye

daha sütümü icicem patladim ya :56: ama pes etmek yok

Back
X