Kilo alma programi ile yarisma

kızlar salı gunu kılomu tartıyoduk nabıoduk. gercı ben aranıza haftasonu katıldımda. bugun ben
sabah pastırma zeytın ekmek cay kılo aldırıcı macun 1 buyuk nar yedım
öğlen ıkram bıscolata cubuk yedım
aksam bı kase corba bı tabak karnıbahar yedım
sonra cay ıctım
sonra bayagı buyuk bı tabakda mısır patlatması yedım
sonra macunumu yedım
ve yıne acıktım sutle bısıler yıcem saat1:54::54::54::54::54:2 olsunda

kızlar salı gunu kılomu tartıyoduk nabıoduk. gercı ben aranıza haftasonu katıldımda. bugun ben
sonra cay ıctım
sonra macunumu yedım

ne macunu yiyorsun cnm, cici bebe de yiyor musn

tartiya ciktim ve kilom 57.5, üc gündür sıkı sıkı 6 ögün tavsiyenize uydum ve sonuc bu
demekki ben yemek yemiyormusum, bakalim birdahaki hafta nasil bir sonuc olucak aynen böyle devam etmeye
calisicam, cok merak ediyorum, öptüm kizlar bütün tavsiyeler icin sagolun ise yariyor gercekten :16:

bugün yediklerim:
kalktim bir actimel ictim
kahvalti: 2 tane tost ekmek (peynirli, domatesli,marollu)
ara: mandalin, yogurt
2.ana ögün: dünden kalan patetes haslamasi, yaninda peynir ve domates
ara ceviz yicem simdi
3. pizza aticam firina
sonra sicak balli sütümü icicem, belki iki kasik pekmez agzima atarim

dün tibet haraketlerini denedim sonuncu zormus ya, bugün de yapicam insallah
kizlar benim yaptigim spor bu: Straffen Po in nur 15 Minuten (Po übungen) - YouTube :8:
aslinda cok memnunum cünkü insani cok yoruyor ve arkasindan acaip mutlu oluyorsun
2 günde bir yapiliyor cünkü kaslarin bir gün dinlenmesi gerekiyormus, regenere olmak icin
yalniz tibette bu böyle degil bu sasirtti beni biraz :44:

canım senin bu hareketler çok kalori yakar ama...
bi yndan kilo almaya çalışırken bi yandan verirsin...bizim tibet öyle değil...tibeti her hafta ikişer artırıp 21 de fixliyorsun...
kalori yakımına gelmeden bitiyor 21 de..öyle hesaplanmış...
sadece sıkılaşmak ve sağlık açısından yapılıyor tibet...sana da tavsiye ederim... bence tibet yap...yoksa aldığın kalorileri yakarsın bu hereketlerle...
hem tibet yavaş hareketler....yorulmuyorsun...zaten yorulmadığın için kalori yakmıyorsun...
bölgesel biriken yağları vücuda genel dağıtıyor tibet...
ve yağları kasa dönüştürüyor...maksat bu zaten...
ben bu senin hareketleri yapsam eğer zaten tahat kurusu gibiyim iyice kurur kalırım :1:

sonra cay ıctım
sonra macunumu yedım

iyimis bibi dünün acisini cikardim desene :41:
tartilip kilonu yazarsan listeye yazilcaksin canim :32:

iyimis bibi dünün acisini cikardim desene :41:
tartilip kilonu yazarsan listeye yazilcaksin canim :32:

kuzucum sımdı uzerımdekıler bı kılo gelır zannımca. aç karnına ölçülmüş oldum belirtyeım.. 48 ıle aranıza katıldım. 50 gozukuyorum tartıda.(uzerımdekı kıyafetlerın agırlıgını cıkarırsak 49 eder ):52::52::52::52::52:

kızlar çok üzgünüm yaa hiç kilo alamamışım...yine 55.0 :14::14:
ama bişeyi farkettim ki, geçen hafta reglden dolayı kaybettiğim iştahımdan dolayı yarım kilo vermiştim ya, ona çok moarlim bozulduğu için bu hafta çok savsakladım, ne mama yedim, ne keçi boynuzu tozumu içtim :14::14:
ve şunu da çok iyi anladım ki, benim iştahımı açan keçi boynuzu tozuymuş...
onu bir haftadır içmediğim için bu hafta doğru düzgün yiyemedim yemek falan..oysa geçen haftalarda kıtlıktan çıkmış gibi yiyiordum...
mama da çok kilo aldırmış meğer bana...
kızlar şu bir gerçek ki, bize kilo aldıran şey mama mama mama.....:5:
mamayı bıraktım kilo fıss söndü...
hemen eski tempoma dönmem lazım...
bu gece tekrar mamaya başlıyorum..ardından tozlu sütümü içip yatıcam...
bu arada kim ne kadar kilo aldı bana cezamı kim verecek :84:
acımasız bi ceza istiyorum kızlar..kendim ettim kendim buldum ben..:24:

ben varım canım...yiyelim hemen :ssz:

canım ben tartıldm ama bi sıkıntı var tartım bozulmuş bi 40 diyor bi 41 diyor bi 41.5 bi 42 anlamadım ben bu işten:5: yarın gidip dijital bi tartı almam gerek, benimki ibreli tartı ve gramı net göremiyorum zaten...kilomu o zaman yazarım artık gecikmeli olacak biraz ama napalım. ben kimse gelmeyince yedim mamayı:1: hadi sen de al gel:34:

kızlar aklıma takıldı bebe bisküvisinden kaç adet yiyorsunz

ben 20 bisküvi koyuyorum yarım kupa açık çaya :1: sütle yiyemiyorum da ağır geliyor :25: ben bu kıvamda seviyorum sen de damak zevkine göre ayarlarsın:34:

hosbulduk mavisimmavi :16:

tiramisu bende listeye yazilmak istiyorum tekrar kilomu belirtim 57,5 aksam tartildim

mavisim bende üc gündür 6 ögünü uyguluyorum demin 5. ögünü yedim suan patlicak gibiyim
sende aksatmamaya calis inan 6 ögün yiyince insanin kilo almama gibi bir durumu yok bunu
farkettim, sende 6 ögünü mutlaka aksatma az az yesende biseyler ye

daha sütümü icicem patladim ya :56: ama pes etmek yok

benim tempom yoğun olduğu için ara öğüne vakit olmuyor, evde olduğum günler yiyebiliyorum sadece. mama da 2 haftadır yiyemiyordum ve hiç kilo alamadım o yüzden, bugün yeniden mamaya başladım:31:

canım senin bu hareketler çok kalori yakar ama...
bi yndan kilo almaya çalışırken bi yandan verirsin...bizim tibet öyle değil...tibeti her hafta ikişer artırıp 21 de fixliyorsun...
kalori yakımına gelmeden bitiyor 21 de..öyle hesaplanmış...
sadece sıkılaşmak ve sağlık açısından yapılıyor tibet...sana da tavsiye ederim... bence tibet yap...yoksa aldığın kalorileri yakarsın bu hereketlerle...
hem tibet yavaş hareketler....yorulmuyorsun...zaten yorulmadığın için kalori yakmıyorsun...
bölgesel biriken yağları vücuda genel dağıtıyor tibet...
ve yağları kasa dönüştürüyor...maksat bu zaten...
ben bu senin hareketleri yapsam eğer zaten tahat kurusu gibiyim iyice kurur kalırım :1:

evet canim zaten yaptiktan sonra ne ayak ne bayak oldugun yere cöküyorsun :53:
kalcalari sIkIlasmasi icin cok faydaliymis ama ben hic 4 hafta her 2. gün yapamadim zor gercekten
ama ardindan bir dusa giriyorsun o kadar güzel oluyor ki :61:
benim boyum 170 kilom bugün 57.5 cikti sizin güzel tavsiyeler sagolsun :16:
kilom kalcama gitsin istiyorum belimde incecik olsun nasil yapicam bunu :14:
kilom sabit benim bir süredir ondan yapsamda vermiyorum galiba
birde bunu yapmak isteyenler hareketler agir oldugu icin adet döneminde yapmayin
tibet haraketlerinide yapmak istiyorum ikisi cokmu gelir acaba birde 21e ulasinca oda baya yorar :8:

merhaba topıkcanlar an itibariyle 58,700 gr bir hatunum ben

.84: :84: :84:
tull, git gözüm görmesin seni :63: :63:

canım ben tartıldm ama bi sıkıntı var tartım bozulmuş bi 40 diyor bi 41 diyor bi 41.5 bi 42 anlamadım ben bu işten:5: yarın gidip dijital bi tartı almam gerek, benimki ibreli tartı ve gramı net göremiyorum zaten...kilomu o zaman yazarım artık gecikmeli olacak biraz ama napalım. ben kimse gelmeyince yedim mamayı:1: hadi sen de al gel:34:

ben 20 bisküvi koyuyorum yarım kupa açık çaya :1: sütle yiyemiyorum da ağır geliyor :25: ben bu kıvamda seviyorum sen de damak zevkine göre ayarlarsın:34:

benim tempom yoğun olduğu için ara öğüne vakit olmuyor, evde olduğum günler yiyebiliyorum sadece. mama da 2 haftadır yiyemiyordum ve hiç kilo alamadım o yüzden, bugün yeniden mamaya başladım:31:

dijitallerde yapıyor canım inan...bi çıkıyorsun başka çıkıyor, bi çıkıyorsun daha başka çıkıyor..dijitallerde net göstermiyor...
eğer alırsan da çok ucuza kaçma canım..ben 25 miydi neydi aldım bir ay kadar önce, hiç memnun değilim...
kaliteli bişey al...

.84: :84: :84:
tull, git gözüm görmesin seni :63: :63:

dijitallerde yapıyor canım inan...bi çıkıyorsun başka çıkıyor, bi çıkıyorsun daha başka çıkıyor..dijitallerde net göstermiyor...
eğer alırsan da çok ucuza kaçma canım..ben 25 miydi neydi aldım bir ay kadar önce, hiç memnun değilim...
kaliteli bişey al...

bulsam alcam da bu aldığımı bile zor bulduk taaa nerelerden aldık... tartı kıtlığı var mübarek :9:

kuzucum sımdı uzerımdekıler bı kılo gelır zannımca. aç karnına ölçülmüş oldum belirtyeım.. 48 ıle aranıza katıldım. 50 gozukuyorum tartıda.(uzerımdekı kıyafetlerın agırlıgını cıkarırsak 49 eder ):52::52::52::52::52:

bir kilo aldiysan süper bence haftaya 50-52 olsan bu her hafta böyle devam gitse nasil olur:21:

bir kilo aldiysan süper bence haftaya 50-52 olsan bu her hafta böyle devam gitse nasil olur:21:

cok ıyı olur.. benm 56 kılo olmam lazım :((( ay nasıl zayıfladım yaa ben höff:( ne gusel 56 ydım ozamanlar lıse 1 deydim tabı .lise 2 de verdık dahada 6 yıldır alamadık gıttı:( kız ne gusel dedın alırım ınsallah ha . ıyımı dıosn smdı 1 kılo almış olmam? baştan alıpda sonradan fossss olmim?

evet canim zaten yaptiktan sonra ne ayak ne bayak oldugun yere cöküyorsun :53:
kalcalari sIkIlasmasi icin cok faydaliymis ama ben hic 4 hafta her 2. gün yapamadim zor gercekten
ama ardindan bir dusa giriyorsun o kadar güzel oluyor ki :61:
benim boyum 170 kilom bugün 57.5 cikti sizin güzel tavsiyeler sagolsun :16:
kilom kalcama gitsin istiyorum belimde incecik olsun nasil yapicam bunu :14:
kilom sabit benim bir süredir ondan yapsamda vermiyorum galiba
birde bunu yapmak isteyenler hareketler agir oldugu icin adet döneminde yapmayin
tibet haraketlerinide yapmak istiyorum ikisi cokmu gelir acaba birde 21e ulasinca oda baya yorar :8:

canım tibeti ben uzun uzun okudum ve araştırdım...
yorulmak yok...yorucu yapmayacaksın yavaşca ve yumuşak hareketlerle...zaten tibette nefes olayı çok önemli doğru nefes alıp verirsen kuş gibi hafifliyorusn....
ben ilk iki gün nefesi pek ayarlamadım sanırım tansiyonumu düşürdü :1:
bence sen diğerini bırak tibete başla...
ben bu topiğe başladığımda 52 kiloydum boyum da 172..
kupkuru bişeyim yani anlayacağın :34:
bir ay sonra 55,4 oldum mamayle sütle vs çok yiyip içmekle 55,4 e kadar çıktım ama geçen hafta reglden dolayı 400 gr gitti..:14:
bu hafta da alamamışım biraz moralim bozuktu pek yiyip içemedim...
o sıralar aldığım o kilolar direk göbeğe gitti ve resmen hamile gibi göbeğim vardı :1:
sonra tiramisu arkadaşım tavsiye etti başladık tibete inan göbek möbek kallmadı resmen dağıldı kilo vücuda...önce kilomu verdim acaba diye korkmuştum, ama tartıldım baktım hala aynıyım..vermemişim...resmen göbeğim dağılmış tibet sayesinde...üstelik kalçam löp löp tü inan abartmıyorum..kalçam öyle bi sıkılaştı ki...
mutlaka başla derim sana...senin hareketler sadece kalça ve göbeğe yönelik, ama tibet öyle değil..tüm vücudun tüm kaslarına hitap ediyor...kol kasları göbek kalça basen, sırt bel boyun kasları, baldır bacak, hatta ayaklara bile...
az ve öz hareketler...yorucu olmayan ama çok işe yarayan..anlatabildim mi..

ders çalışmaktan beynim sulandı :37::37:
pek yiyip içemedim bugün, kesin kilo vermişimdir...akşam yemeğinden sonra abur cuburlarımı da yiyip tartılcam :1:
bugün mısır patlatıcak olan varmı aranızda...keşke birde mısır günü yapsak :1:
ne dersin pelintom :ssz:

kızlaaar tüm gün giremedim okuyamadım da çoook yazmışsınız :9:

bugün tartılacağız akşam yemeğimi yiyim son son şişireyim alayım kalorileri :56:

ımmmmm ne desemmm :9::9:
ye sen ye bizde bakalım burda :kkk:

şaka şaka yarasın cicim :21:

Sırrım bence güzel kahvaltı etmek yani bence o etkili :9:
Pelinim bi kere çok gülmüştü sağlıklı beslenmekten ölcek kızımız diye :1: kahvaltıda 2 yumurta bol peynir turp domates tereyağı :37:

maşallah afillim sanada banada:nazar:
canım geçen sene ekim ayında 47 idim. ocak şubat gibi buraya üye oldum tiramisumla o zaman başladık kilo almaya :21:
3 kilo al 2 kilo ver derken bu günlere geldik :1:

Kızlar ne çok konuşmuşsunuz sayfaları okurken mamam bitti :) Ki midem bulanarak yavaş yediğim halde :)
Benım beynim sulandı ders çalışmaktan ve hala anlamadıgım yerler var off cok zor ne yapıcam ben :(
Kızlar dediğim gibi vermişim kilo 200 gram az bile vermişim k gündür ağzıma bişi mi giriyor ki sanki sabah aç karnına 46 dıyım hatta :19:
listeyi yarın akşam işten sonra yenilerim diye planlıyorum tabi ödevim çok olmazsa, çok konuşmayın sonra kilolarınızı bulup listeye ekleyemem :9:

cok ıyı olur.. benm 56 kılo olmam lazım :((( ay nasıl zayıfladım yaa ben höff:( ne gusel 56 ydım ozamanlar lıse 1 deydim tabı .lise 2 de verdık dahada 6 yıldır alamadık gıttı:( kız ne gusel dedın alırım ınsallah ha . ıyımı dıosn smdı 1 kılo almış olmam? baştan alıpda sonradan fossss olmim?

cok iyi ya her hafta bir kilo alsan 7 haftada 56 olursun ama sporunu unutma :19:
birde bu tempoda devam etmen lazim hergün 6 ögün :39:

Back
X