Kilo alma programi ile yarisma

ay denedim şimdi 20 squat anca yapabildim bacaklarımın üst kısmı nasıl sızlıyor öyle yaa hele de dize yakın kısmı :1: doğru yapıyorumdur umarım :)
o başlığa hiç bakmadım var mı hiç denediğin ya da çok kişinin işe yarıyor dediği bişeyler

Var canım var da uğraşmak gerekiyor epey şerbetçi otu kremi vardı mesela her gece masaj ada cayı içiyorsun falan
Elmasekeri diye bir arkadaş epey şey denemiş sonuç almıştı mesela

o sorun da var evet ama en azından bacak gibi sırıtmıyor önce şu bacağı bi halledeydik :1:

bacağım iyi şükür, ama göğüs isterim ben :1:
kilo alınca dolgunlaşıyormu acaba? :ssz:

Aynen canım benimde alt 70 göğüs 78 adet dönemimde 79 80 falan ancak oluyor :14: ben de isterdim şöyle çok değil 75 dolgusuzu tam dolduran göğüsler :14:

Kalçam belim tamam da göğüs yok ühühü :14:

bende kalça bel vs iyi şükür de aynen göğüs yok :5:
dolgulu 75 zor doluyor :1:
şimdiki yeni yetme kızlara bakıyorum daha 12 yada 13 yaşındaki bebelerin bile maşallah tombul tombul, bizde tahta kurusu :9:

tamam canim, bir an once gecer insallah... alerjik reaksiyonlar degisik seyler, bir bakiyorsun gecen sene alerjin olmayan seye bu sene alerjin oluyor... o yuzden gecmesi de muhtemel bir durum ;)

olsun yemissin yine aksam yemegi sayilir ;)

alerjik astımı varmış canım oğlumun :14: 3 yaşında henüz ama kötü değilmiş şükür, sadece rutubetten ve tozdan sakınmamız gerekiyormuş...

ben de simdi kiymali borek yiyiyorum cay ile, ustune de kek yiyicem sonra da hep berabeeeer cicibebe :)

göğüs bende de yok dolgularla idare :1:

aynen ya dolgulular olmasa ne yapardık :1:

Var canım var da uğraşmak gerekiyor epey şerbetçi otu kremi vardı mesela her gece masaj ada cayı içiyorsun falan
Elmasekeri diye bir arkadaş epey şey denemiş sonuç almıştı mesela

kremin bir yan etkisi var mı acaba... hiç yoksa tüylenme yapıyor olabilir mi :S masajı da kremle yapıyordur heralde:1: ada çayı mı hiç bunun kullanılabileceğini düşünmemiştim denedin mi sen de. ben de hayıt tohumu duymuştum çay olarak içiliyormuş ama işe yarar mı bilmiyorum

şimdiki yeni yetme kızlara bakıyorum daha 12 yada 13 yaşındaki bebelerin bile maşallah tombul tombul, bizde tahta kurusu :9:

aynen yaa şimdiki kızların maşallahı var :)

ay denedim şimdi 20 squat anca yapabildim bacaklarımın üst kısmı nasıl sızlıyor öyle yaa hele de dize yakın kısmı :1: doğru yapıyorumdur umarım :)
o başlığa hiç bakmadım var mı hiç denediğin ya da çok kişinin işe yarıyor dediği bişeyler
Acıyan yanan yer eşittir çalışan kas canım :1:

Hiç sorma ya ufacık kızlarda maşallah ne göğüs var:1:
kremin bir yan etkisi var mı acaba... hiç yoksa tüylenme yapıyor olabilir mi :S masajı da kremle yapıyordur heralde:1: ada çayı mı hiç bunun kullanılabileceğini düşünmemiştim denedin mi sen de. ben de hayıt tohumu duymuştum çay olarak içiliyormuş ama işe yarar mı bilmiyorum

Canım okuduğum kadarıyla tüylerime yapıyor diyen yoktu kremi evde kendin hazırlıyorsun zate ben hazırladım 2 gün sürdüm üçüncü de üşendim sürekli yapılması lazım 2 ay kadar ada çayını zaten biliyordum ben östrojen salgılattığından göğüste yağlanma yapıyor ama onu da her gün içmek gerek tabi tansiyon sorunun yoksa canım

Son düzenleme:

ben bi ara çörek otu yağını masaj yaptım ama çabuçak sıkıldım, ya ok komik, poğaça gibi kokuyorsun masajdan sonra...:1:
küçük memeli kadınlar daha seksi olurmuş derler pehhh...:51:
kim dediyse halt etmiş...

biz hem çene yaparız hem yeriz güzelim :34: ben de büyük bir kase gevrek yedim sütle, üstüne muz yedim ve 20 sqaut yaptım, şimdi de çerez yiyorum naber :66::66::66:

:66::66::66::66::66::66: cok guluyorum buna yaa :66::66::66::66:

ben de simdi kalkar misir patlatirsam gorursunuz gununuzu :66::66::66::66:

11 e kadar daha neler yenir neler:66::66::66::66::66::66:

kafayi bozdum bu smile ile :66::66::66::66::66::66:

gazın çok oluyorsa gaz yapacak şeyleri az tüket canım sütü de azalt süt de çok gaz yapıyor yerine meyve suyu içebilirsin sağlığın neyi elverirse onu yap kaş yapayım derken göz çıkmasın
sutu cok zor iciyorum zaten malesef :-(
siz cene yapin ben bi kiymali borek, 2 dilim kek, cay, bir de elma bitirdim :23:

Bu aksam yemegimiydi supersinnn :-D

Acıyan yanan yer eşittir çalışan kas canım :1:

Hiç sorma ya ufacık kızlarda maşallah ne göğüs var:1:

Canım okuduğum kadarıyla tüylerime yapıyor diyen yoktu kremi evde kendin hazırlıyorsun zate ben hazırladım 2 gün sürdüm üçüncü de üşendim sürekli yapılması lazım 2 ay kadar ada çayını zaten biliyordum ben östrojen salgılattığından göğüste yağlanma yapıyor ama onu da her gün içmek gerek tabi tansiyon sorunun yoksa canım

nasıl yapılıyormuş :32: tansiyonu düşürüyor mu yükseltiyor mu

göğüsten laf açılmışken söylemeden geçemeyeceğim :34:
meryem uzerliyi çok severim ben, çok tatlı bir hatundur malum...
vücudu da balık etli oluşu falan çok beğenirdim yani, ama meğerse göğüsleri normalde çok ufakmış..:53:
yok ya olurmu öyle şey koca koca görünüyor nasıl oluyor demiştim kendi kendime, meğerse bizim hürrem hatun pamuk ve bezlerle dolguluların altını dolduruyormuş, göğüsler yukarı doğru taşınca büyük görünüyormuş :53:
silikon taktır falan demişler ama yok bıçak altına yatmam demiş, doğal yollada büyük gösterebiliyorum demiş...
ilahi hürrem :ssz:

Back
X