Kilo alma programi ile yarisma

gunahimi aldin canim :)

ben daha olmadan regl tribindeyim, guray a yazik kac gundur beni cekiyor uzuluyorum ama elimde degil ne yapiyim,canim da hic bisi istemiyor yemek... daha yemedim aksam yemegimi evet kadin olmak cok zor canimcim

is guc guray = bunlari takma nedenim regl biliyorum

evet sanirim en cok gozdeyle ben etkileniyoruz bu donemden
kıyamam regl öncesi sendroma girmişssin sende
regl kafası çok farklı ya koraya söyleyemiyorumda reglim diye. kırgınlık var üstümde okula gidemicem dedim mersinde oda. gelim mi yanına demez mi bende musluklar açıldı neye ağlıyosundedi ben ağlamaya devam tabi uyu sen hadi dedi anladı galiba
Kızlaaarrr pek bir hazasınız bu aralar ama olmaz ki böyleee
Malum dönemin de olsa zorla kendini canım
bacım o sancıyı kusmayı mide bulantısını uykudan ağrıyla uyanmayı yaşarken yemek pek akla gelmiyor

bilmiyorum ama cok agir gecicege benziyor bu ay daha olmadan sacma sapan agrilar var

bi de belimde kucuk kucuk morluklar belirdi 4-5 tane yeni farkettim onlar da canimi sikti

yok ben guray a cok alinganlik ediyorum, elimde degil diyorum biliyor regl olucagimi bilmesine ragmen ustume geliyor

gel derdim herhalde ben o kadar cok ozledim

kızlar sizde baya sancılı geçiyormuş hem ruhsal hem fiziksel sıkıntılıymış
ben de eskiden çok gergin olurdum tripli olurdum ama baktım sevdiğim çok sıkıntı çekiyor dedim kendimi niye toparlayamayayım ki sonuçta bunları yapan hormon hormonları yapan ben maşallah son 2 senedir hiç sıkıntı çekmiyorum çok karnım ağrır ama düzenli adaçayı içmek adet günümden 1 gün önceden de civanperçemi içmeye başlıyorum çok çok iyi geldi ağrım bile olmuyor desem yeridir

şimdi erkekim de ben de huzurlu mutlu diyor ki hatta geçen sen eskiden böyle değildin bu dönemlerde çok gergindin iyisin artık bizim artık 3 seneyi devirdik adet madet gizlemek gibi bir durum olmuyor

şimdi zaten hassassınız ben üstünüze gelmeyeyim kızlaaarr

kilom iseee sıkı duruunn 45.2 her hafta düzenli 600 gram

Son düzenleme:
canım özledin işte ondanda naz yapasın geliyor oda alttan alsa biraz keşke
hiç gelme şansı yok mu 1-2 günlük filan :44:
canım gece çarpmışsındır belki. bende çizikler fark ettim bacaklarımda bi sabah uyandım kulağım kanamış gece elimle çizmişim oymuşum heryerimi hemen kestim tırnaklarımı dibinden

canım senin başlamadı regl daha ibrahim saraçoğlu civanperçemi otunu öneriyormuş sancılar için ben gelecek ay denicem reglden bi hafta önce hergün için demiş. ilk çıktığımda alıcam valla gelecek ay için denicem mutlaka çekilecek çile değil bu sancı

bende denicem afillim civanperçemini
bizimde 2 seneyi geçti ama söylemiyorum :) utanma değilde ne bilim kavgada üste çıkar hemen sen adetsin bilmem nesin alttan alıyorum der benim cinlerim iyice tepeme çıkar
ne güzel 600 gram almışsın sevindim valla aynen devam

evet canim sikintiliyiz az bucuk ):

ben ot caylarina karsiyim :) karsiyim derken yanlis anlasilmasin, nerdeyse 10 sene boyunca akciger ameliyatlarimdan sonra, ihlamur ve kekik cayi icirdiler bana tiksindim resmen her bitki cayinin tadi kekik cayina benziyormus gibi geliyor

kilon icin de tebrik ederim canim :)

sanirim bu hafta almayan yok gibi, Nute ne yapti acaba...

bilmiyorum canim daha maasini almadi bisi diyemiyorum o yuzden
canim yok belim dedigim cok ilginc bi de ayni bilge degil boyle ben buyuklugunde morluklar, normalde bacaklarimda kollarimda olur gecer carptim diye onemsemem ama belimdekiler farkli acimiyor da..

ot caylari ile iligli dusuncemi de yukarida belirttim canimcim :)

doğru canım biliyordum bu sıkıntını ama işte şöyle çay bardağına yoğun bir şekilde hazırlayıp civan perçemini fondip yapabilirsin tadı kötü diye ben öyle yapıyorum zaten

hadi inşallah yarar sana da canım civanperçemi adı da pek güzel
benimki pek bilmiyordu nedir bu dönem ne değildir çok panik yapıyordu hastayım desem stres yapmasına yetiyordu canım yaa kıyamam ben ona

inşallah hep beraber kilocuklarımızı alıcaz hayırlısıylaa

civanımı deneyelim bakalım şimdilik ıhlamurla idare edicez boğazımda da hafif ağrı sinyalleri var çünküm
55 olsam 60a yürür giderim diyodum ama kolay değilmiş valla. eskisi gibi sıkıntı yapmıyorum ama çok zayıfsın diyenler azaldı hatta dar pantolon giymiştim hafta sonu arkadaşlarım çok belli kilo aldığın dediler o pantolon üstüme yapışacak öyle dediler ya çıkarmam artık hergün giyerim
yapışsın üstümüze kilolar

Oo buralar dolmus tasmis ben yokken gozdecim de gelmis :) ben de alamadim pek gibime geliyo ama blemiyorum tabi yrn gorucez bakalim :) allaha bin sukur benim reglm cok sancili gecmiyor yosa gercekten onun agrisi cok kotu papatya cayi falan icmistim ben :) oh biriniz guray biriniz koray afillinin de var ben napayim sevgili falan yok :))

bir sevdiğim kilo almışsın demedi rakamlarla çıktım karşısına da ona şaşırdı demek ki pek göstermiyorum henüz diye düşündüm ben de bana da 45 olsam 50 gelir gibi geliyordu 45 im şimdi hadi bakalım

bende dün tartıldım yazmayı unutmuşum 47.8den 48.0 olmuşum 200 gr aldım anlyacağınız :)

off valla apartmanda 2 kişide vardı tartı birde bizde hepimizin tartısının pili bitmiş ya yeni pili de takıyoruz olmuyor pelinim eczaneyede hiç gitmedim yaaa gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…