- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
bilmezmiyim harika yapıyorum tiramisu,tost,yemek ve tatlılarımla ünlüyüm çevremdeama kendime yapamıyorum illa bişeyini kaçırıyorum eksiltiyorum sonrada sinir oluyorum o yüzden kendime şuan yemek yapmamaya çalışıyorum allaaah iştahımı açtın valla tamamdır menü belli ee sen ne düşünüyorsun öğlene?
anladim, evinize yakinmis madem is yeri annenin, yapiversin o da yemekleri tatlilari o zaman, kizi isinden daha onemli degil mi?
eveli gunden kalan bi tabak fasulye ile pilavi bitiricem yazik israf olmasin yanina da salata yaparim ya da yogurt yerim :) acikmata basladim bile.. aksama asil yemek dusunmem gerekli bi an once yapmaliyim, 4 gibi bi arkadasim gelicek, 6 bucukta da ozel derse ogrencim gelicek cunku bi daha vakit bulamam yemek yapmaya...
Canımmm çektik fotoğraf :)
Eki Görüntüle 825186
Ama kötü haber malum günlere girdim 2 seferdir anlamıyordum bile ama bu sefer çok kötü oldum geldim 2 saattir yataktayım
canım bu ay süpriz oldu almamıştım daha vitamini :44:canim supradyn??
simdi nasilsin?
icanım bu ay süpriz oldu almamıştım daha vitamini :44:
akşam oldu allahtan hala ağrıyor ama atlattım sayılır bugünü
bu oldu artık yapacak bişi yok:)hayırlı olsun topiğinizzzzzzzzzzzz
ama başlığı beğenmedim pelinim
of ya sabah okula geç kalmayayım diye tartılamıyorum akşamda yorgun oluyorum şuan kaç kiloyum bilmiyorum ya
evet hepimize hayırlı olsun nute cum :)vaovvv açtın demek pelincim hadi o zaman topiğimiz hayırlı uğrlu olsun
yeni başlık hayırlı olsuuunn :)
bugün yediklerim sabah kahvaltıda 2 yumurta kırdım peynir domates turp yedim
öğlen yemeğinde kumpir yedim
akşam makarna yedim sosluu
üzerine 1 dilim pasta cips ve kola
Bugun çatlayana kadar yedim arka arkaya ağlayarak yedim ama olsun sınırlari cok zorladim sabah klasik kahvalti oglen barbunya pilav salata ustune nektarin ve elma onun ustune ev yapimi kalin 1 tane yumurtali bazlama yanina 1 kase suzme yogurt,peynir,yesil zeytin,domates cay yedim 3 saat kusma eşiginde kıvrandim :'( aksam sulu et haslama,ekmek,salata tok oldugum icin cok zorlandim ardindan hic nefes almadan misir patlagi,mandalina,nar,elmali-tarcinli biskuviler ve cay simdide gidip cikolata veya tahin-bal karisimi yicem ve catlamak uzereyim agliyorum mide agrisindan allahm yardim ettt
ben bugün sabahtan merak ettim tartıldım 29 çıktım 1 kilo almışım çoook şaşırdım çokta sevindim yuppi yuppi yuppi 1 haftadır çabalıyordum süper oldu
Kızlar son dakikaya kadar yiyorsunuz di miöyle ağzınızda son lokmaya çıkmak yok tartıya
Ben de akşam yemeğimi yedim yarım saat önce yaratılacağım az sonra :)
o çakallıkları pelin hanım yapıyor bide konu sahibesi olacakKızlar son dakikaya kadar yiyorsunuz di miöyle ağzınızda son lokmaya çıkmak yok tartıya
Ben de akşam yemeğimi yedim yarım saat önce yaratılacağım az sonra :)
o çakallıkları pelin hanım yapıyor bide konu sahibesi olacak
sabah aç karnına 54.7dim az önce tartıldım 54.9 efendim
iki gündür iki dilim börek yedim sadece
kadın olmak zor
hayırdır pelinito neye sıkıldı canın :44::) yok canim ya ben daha aksam yemegimi yemedim hic de canim istemiyorcanim sikkin cunkum...
ama tartildim yine de hadi ilk benden olsun
45.800 gram olmusum :)
:) yok canim ya ben daha aksam yemegimi yemedim hic de canim istemiyorcanim sikkin cunkum...
ama tartildim yine de hadi ilk benden olsun
45.800 gram olmusum :)
o çakallıkları pelin hanım yapıyor bide konu sahibesi olacak
sabah aç karnına 54.7dim az önce tartıldım 54.9 efendim
iki gündür iki dilim börek yedim sadece
kadın olmak zor
hayırdır pelinito neye sıkıldı canın :44:
Hayırdır canım neden sıkkın canın :44:
Kızlaaarrr pek bir hazasınız bu aralar ama olmaz ki böyleee
Malum dönemin de olsa zorla kendini canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?