Kilo alma programi ile yarisma

canim bekle vucudun neye ugradigina zaten sasirmistir... sen bu rahatsizliga yakalanmadan once kac kiloydun canim?
simdi ben kilo mu alicam yoksa vericem diye afallamistir yazik vucut;) merak etme ilk haftadan 1 kilo aldin bu iyi bisi... bir iki haftaya boyle gidersen duzenli bir sekilde almaya baslayacaksindir sen de ;)

evet acanim bayilirim patatese :)

insallah canim insallah hepimiz icin :16:

valla bu hastalık 4. seneyi devirdi 5 yıl önce bu zamanlar 50 kiloydum 51 den yukarı çıkmışlığım yok..

inşallahhh gelsin kilolar..Kilo demiyelimde geri gelsin sağlığım :/

valla bu hastalık 4. seneyi devirdi 5 yıl önce bu zamanlar 50 kiloydum 51 den yukarı çıkmışlığım yok..

inşallahhh gelsin kilolar..Kilo demiyelimde geri gelsin sağlığım :/

sen de benim gibisin ben de 52 den yukarisini hiic gormedim.. ama o zmaanlar fistik gibi oldugumu soylerlerdi...

kilo=hepimiz icin saglik zaten dhoqa cim :16:

sen de benim gibisin ben de 52 den yukarisini hiic gormedim.. ama o zmaanlar fistik gibi oldugumu soylerlerdi...

kilo=hepimiz icin saglik zaten dhoqa cim :16:

katılıyorum sana herşeyin aşırısı zarar kilonunda öyle fazlası da zarar azı da zarar..
bende o zaman fıstık gibiymişim hatta bir gün yolda yürüyordum daha 14 yaşındayım :D gençler öylee laf attı babam yanımdaydı adam hayatında hiç yapmayacağı bişey yaptı aldı eline taşı baktım kovalıyor ayy ne gülmüştüm :)))

katılıyorum sana herşeyin aşırısı zarar kilonunda öyle fazlası da zarar azı da zarar..
bende o zaman fıstık gibiymişim hatta bir gün yolda yürüyordum daha 14 yaşındayım :D gençler öylee laf attı babam yanımdaydı adam hayatında hiç yapmayacağı bişey yaptı aldı eline taşı baktım kovalıyor ayy ne gülmüştüm :)))

yaaa bak kendin soyluyorsun ;) olsun bunun farkina varmis olmak bu isin %50 sinin bitmis oldugunu gosterir ;)

bundan sonra alacagin 20 kilo da su gibi gelir insallah :D

yaaa bak kendin soyluyorsun ;) olsun bunun farkina varmis olmak bu isin %50 sinin bitmis oldugunu gosterir ;)

bundan sonra alacagin 20 kilo da su gibi gelir insallah :D

ya birşey söyleyeceğim ama ne alaka? nerden çıktı şimdi diyebilirsin :) ben seni çook sevdim gerçekten nedenini bilmiyorum ama insan hiç görmediği birine bu kadar mı ısınır yaa :D çok ciddiyimm..Ben Pelin ismini çok severim belkide ondandır küçükken aileme siz niye benim adımı pelin koymadınız, çok güzel bir isim, adımı değiştiricem falan derdim hep :D

ya birşey söyleyeceğim ama ne alaka? nerden çıktı şimdi diyebilirsin :) ben seni çook sevdim gerçekten nedenini bilmiyorum ama insan hiç görmediği birine bu kadar mı ısınır yaa :D çok ciddiyimm..Ben Pelin ismini çok severim belkide ondandır küçükken aileme siz niye benim adımı pelin koymadınız, çok güzel bir isim, adımı değiştiricem falan derdim hep :D

belki de canim :)):) ama karsilikli bunu da unutma ;)

ben de aksine ilkokulda sinifimda 4 gizem vardi oturup aglamisim benim adim neden gizem degil diye :9:

belki de canim :)):) ama karsilikli bunu da unutma ;)

ben de aksine ilkokulda sinifimda 4 gizem vardi oturup aglamisim benim adim neden gizem degil diye :9:

benim adım da DOĞA ama ben şu yaşıma kadar doğa diye isimmi olur iğrenç bir isim diye oturup ağlardım.. :D
bu arada ya şu smile'ları nasıl yapıyorsunuz yaaa :S bulamadım..

benim adım da DOĞA ama ben şu yaşıma kadar doğa diye isimmi olur iğrenç bir isim diye oturup ağlardım.. :D
bu arada ya şu smile'ları nasıl yapıyorsunuz yaaa :S bulamadım..

anlamistim zaten canim nick inden ;) Doga guzel isim canim ben boyle dogadan olan isimleri seviyorum :)

canim cevap yazdigin sayfada asagi in orada goruceksin ;)

slm kızlar, küçük bir ağlama krizinin ardından burdayım yine...biraz sulugözümdür herşeye ağlayan tarzda :5:
annemle konuştuk da biraz can sıkıcı şeyler olmuş, uzakta olmak ve yanlarında olamamak çok üzüyor insanı...
valla bugün beni dövseniz sövseniz yeridir yani, bugün o kadar az yedimki, bütün iki haftalık çabam boşa gidecek böyle aksatırsam valla...
kim ne yedi bilmiyorum geçmiş yorumlarınızı okuyamadım..ben o resimde gördüğünüz makarna ve çorba yoğurttan başka bişey yemedim şu saate kadar..tavuk göğsünüde yapmadım haliyle moralim bozuk biraz...
birazdan ders çalışmaya oturucam, ne yesem ki yaa üff, düşünmesi de bi dert yani...:6:
iştahım da yok ki şimdi?
neyse eşim gelmedi henüz gelince çay demleyim de çayın yanına bişeyler hazırlayım...yine fıstık ezmeli ballı ekmek mi yesem acaba?

kizlar 9dan beri uyuyorummm saaati gorunce uyandigimda kostim geldim benim mide fena cok bulaniyor ve karnim agriyoe :(

$image.webp kahvaltım kızlar....

slm kızlar biraz rahatsızım pek bişey yiyemedim kahvaltıda, sadece çeyrek ekmeğe bal ve fıstık ezme sürüp yedim çayla...bir kaç tane zeytin, bir kaç çatal da peynir :43:
gece de rahatsız olduğum için erken yattım...mama da yemedim haliyle :43:
dövermisiniz linç mi edersiniz beni artık :43: razıyım valla hakettim ben...iki gündür hiç güzel yiyemedim...
gece ballı sütüme keçi boynuzu tozu katıp içtim ama onu unutmadım :43: ordan kurtarırmıyım ki...
bugün öğlen güzel bi yemek yapayım diyorum, ama ne yapsam bilmiyorum...ıspanak var, belki onu pişiririm makarnanın yanına...
sınavım da yaklaştı kızlar, derslerle uğraşmaktan diyetimi ihmal ediyorum...oğlumun yaramazlığı da cabası...
yetişemez oldum vallahi..

Back
X