Kilo alma programi ile yarisma

sağol canım biraz tansiyonum düştü dün gece, dünya dönüyordu resmen, oturduğum yerden kalkıp da tuvalete bile sendeleyerek gittim, eşim tuttu kolumdan sağolsun...öylece uyuyup kalmışım...hiç hatırlamıyorum nerdeydim nasıl yattım nasıl uyudum...
sabah kalktığımdan beri hala etkisi var, dünkü kadar değil ama yalpalıyorum sanki, sanırım tansiyon düştü...alet de yok ölçsem :26:
tuzlu ayran içirmiş gece eşim hiç hatırlamıyorum inanırmısın.. okadar kötüydüm demekki, hayal meyal hepsi..
bugünde sabahtan beri ders çalışıyorum, ne temzilik yaptım ne bulaşık vs..mutfak bile harman yerine döndü..biraz toparlansam kalkıp yapıcam, derslerde sıkıştı, allah bi kolaylık verse inşallah...
dünkü makarnanın yanına yayla orbası yaptım onu yedik öğle öğünün için...
biraz midem dinlensin, tavuk göğsü yiyecem :1:
koca bir tepsi yaptım, resmini eklerim buraya..sözümü tutayım dedim malum cezamı kendim istedim :ssz:
onu yedikten sonra da bakıcaz artık muz yerim ballı gevrek var, pekmez içeyim bende, hatta tozumu pekmeze karıştırayım duble olsun patlasın bomba gibi :1:
bu arada zaten öğün sonlarında içiyorum o tozu canım, yoksa yemekten önce falan içersek iştahı kesiyor malum doygunluk hissi verdiğinden...
bugün hiç tartılmadım :26: dediğiniz gibi sık tartılmayacam moralim düşmesin diye...
bu arada mama saatine bende gelicem, tiksinsem de yiyecem inşallah...
ardından sütümü içerim ballı, yatarım inşallah...
ama bu gece baya geç yatarım 2 ye kadar ders çalışacam öyle planladım kendimi yoksa yetişmiyor :6:

canim cok gecmis olsun insallah bir an once duzelirsin..

canim ara ogunlerde o tozun haricinde de bisiler ye ama;)

sen istersen 11 de bizimle mama ye, 2 ye kadar da o hazirladigin tozlu karisimdan icersin ne dersin?

Ben de dolapta duran ananemin hazırladığı üzüm sularını içmeye başlayacağım artık kan yapar demişti ananem ne kadar doğru bilemiyorum, içmemden sıkılırsam da kuymak yaparım onlarla :56:
Bir de şu keçi boynuzu tozunu tüketsem diyorum ama nasıl bilemedim

Ben de dolapta duran ananemin hazırladığı üzüm sularını içmeye başlayacağım artık kan yapar demişti ananem ne kadar doğru bilemiyorum, içmemden sıkılırsam da kuymak yaparım onlarla :56:

yapmaz mi canim kan yapmaz mi :52:

sen aslinda istikrarli gidiyorsun kilo almakta.. keci boynuzuna girismesen de olabilir bence:31:

canim cok gecmis olsun insallah bir an once duzelirsin..

canim ara ogunlerde o tozun haricinde de bisiler ye ama;)

sen istersen 11 de bizimle mama ye, 2 ye kadar da o hazirladigin tozlu karisimdan icersin ne dersin?

az önce tavuk göğsünü yedim koca bir dilim...
biraz sonra da ballı gevreğimden yiyecem bir kase yanıma getireyim bi yandan çalışırken bi yandan atarım ağzıma üçer beşer :1:
gece de mamaya katılcam sizle..inşallah...

affilm benim tozu eczaneden aldım ben, içinde keçi boynuzu tozu, üzüm çekirdeği tozu, yulaf unu, tam buğday unu, süt tozu, tarçın vs var...istersen sende eczaneden al, ben 30 liraya almıştım, kocaman büyük bir kavanoz...
ama pahalı dersen aktarlarda da satılıyor keçi boynuzu tozu...ama onlar sade oluyor, bu saydıklarım yok içinde...
bende pekmez içecem, iki kaşık pekmezi su bardağına koy, üzerine bardağın yarısına kadar su koy, iyice karıştır, sonra burnunu tıka elinle bi seferde dik kafaya :1:
ben öyle yapıyorum, eğer yavaş yavaş içersem tiksiniyorum..tek seferde içmek daha kolay...:34:

$2013-10-26 16.39.55.webp

buda az önce yediğim tavuk göğsü...içinde muz ve damla çikolatalı...canınızı çektireyim de yiyin hemen bişeyler :1:
birbirimize gaz vermiş olalım...:1:
o iki dilimin birini yiyebildim ancak, :26: ama mutfağa girip çıktıkça ucundan kıyısından çatallarım :34:

yapmaz mi canim kan yapmaz mi :52:

sen aslinda istikrarli gidiyorsun kilo almakta.. keci boynuzuna girismesen de olabilir bence:31:
Evde duruyor öyle malum benden başka yiyen de çıkmaz onu herkesin maşallahı var bir ben zayıfım
az önce tavuk göğsünü yedim koca bir dilim...
biraz sonra da ballı gevreğimden yiyecem bir kase yanıma getireyim bi yandan çalışırken bi yandan atarım ağzıma üçer beşer :1:
gece de mamaya katılcam sizle..inşallah...

affilm benim tozu eczaneden aldım ben, içinde keçi boynuzu tozu, üzüm çekirdeği tozu, yulaf unu, tam buğday unu, süt tozu, tarçın vs var...istersen sende eczaneden al, ben 30 liraya almıştım, kocaman büyük bir kavanoz...
ama pahalı dersen aktarlarda da satılıyor keçi boynuzu tozu...ama onlar sade oluyor, bu saydıklarım yok içinde...
bende pekmez içecem, iki kaşık pekmezi su bardağına koy, üzerine bardağın yarısına kadar su koy, iyice karıştır, sonra burnunu tıka elinle bi seferde dik kafaya :1:
ben öyle yapıyorum, eğer yavaş yavaş içersem tiksiniyorum..tek seferde içmek daha kolay...:34:
Bende var toz canım ama sadece keçi boynuzu tozu, evde olduğu için kullanayım diyorum yoksa kalacak öyle
Pekmezim bitti alışverişe gitti annem alacak pekmez ben de devam ediciiimm ben sabah akşam 1 yemek kaşığı içiyordum burnumu tıkayıp üstüne de bardak bardak su :1:

kızlar dun katılamadım mama saatine kusura bakmayınn ama bugun gelcem ıns :) bırazdan aksam yemegımı yıcem koca bi doner , yanında tursu, patates kızartması ve ayrann :)) ohh misss :56:

Kimsecikler yok bu aksam :26:

Ben daha simdi aksam yemegimi yiyiyorum :21:

ben varım ben :3:
selam herkese...
çatlayacak vaziyetteyim kızlar, valla kilo alacam derken mide fesadı geçirmesek bari :60:
ıspanaklı gözleme yaptım, yedik çayla...çok yedim gerçekten nefes alamıyorum...midem azcık dinlensin, hemen tavuk göğsümü yiyecem...ardından mama saatimiz geliyor :120::120:
mamadan sonra da tozlu ballı sütümü içecem...inşallah tabi...:51:
ya bu gece ders çalışacam 2 ye kadar demiştim ama herhalde inşallah demeden konuşmuşum, çalışmam imkansız, çünkü mahallede düğün var allahım bu ne gümbürtü bu ne ses ya, tamam düğününüz var eğlenceniz var kardeşim ama insaf yahu...
hastalar olabilir evlerinde yatan, küçük çocuğu bebeği olabilir herkesin ya, bukadar düşüncesiz olunurmu?
biraz müziğin sesini alçaltın yazık yaa,,,inanın saat 10,30 oldu oğlum hala uyanık..
aşırı müzik sesi, oyun havası, ve birde havai fişekler var ata ata bitiremediler..
gece 12 ye kadar sürer böyle...:50:
kafamız kazana döndü...ders mers de çalışamadım...:14:

selam herkese...
çatlayacak vaziyetteyim kızlar, valla kilo alacam derken mide fesadı geçirmesek bari :60:
ıspanaklı gözleme yaptım, yedik çayla...çok yedim gerçekten nefes alamıyorum...midem azcık dinlensin, hemen tavuk göğsümü yiyecem...ardından mama saatimiz geliyor :120::120:
ya bu gece ders çalışacam 2 ye kadar demiştim ama herhalde inşallah demeden konuşmuşum, çalışmam imkansız, çünkü mahallede düğün var allahım bu ne gümbürtü bu ne ses ya, tamam düğününüz var eğlenceniz var kardeşim ama insaf yahu...
hastalar olabilir evlerinde yatan, küçük çocuğu bebeği olabilir herkesin ya, bukadar düşüncesiz olunurmu?
biraz müziğin sesini alçaltın yazık yaa,,,inanın saat 10,30 oldu oğlum hala uyanık..
aşırı müzik sesi, oyun havası, ve birde havai fişekler var ata ata bitiremediler..

bosver uzulme darisi yarinin basina :)

dusunmeleri lazim ama hasta bebek vs yi...:19:

selam herkese...
Canım çekti şimdi gözleme :56:

Back
X