Kilo alma programi ile yarisma

Günaydın güzellikler :16:
Biraz okudumda yazılanları mama olayına katılamıyorum kusura bakmayın ben eve geç geldiğim için o saatte akşam yemeğimi yiyorum :50:
2 haftadır kahvaltı yapabildiğim nadir günlerden birindeyiz :32:
sizin için öncesi sonrası yaptım :D
Eki Görüntüle 845581 Eki Görüntüle 845582

gazelcim cezanı çok beğendim. anneannemde patates salatasına yumurta haşlayıp halka halka doğrar üstüne koyarmış :) anneme söyleyim öğlen yemeğinde yapsın anneannemi analım :) seni favori cezacım seçiyorum sonuncu olduğumda ceza isticem senden:29:
Gozdecikim hosgeldin :) Kahvaltin enfes gorunuyor afiyet bal seker olsun :29:
fırında hamsi, patates salatası... :ssz:
ben sözümü tuttum yaptım yedim ekledim resmi....
şimdi şu cezalı arkadaşların patateslerini görelim bakalım :27:
inşallah yemişsinizdir, yoksa üzerine ekstra bi ceza kesebilirim haberiniz ola :60:

Eki Görüntüle 845768

Senin de ellerine saglik ;)

Benim patates salatasi bugun de yalan oldu ama evdeyim yarin yapicam insallah :17:

Arkadasim kaza gecirdi de ondayim iki gundur, ama yemem icmem yerinde cok sukur:21:

Bugun yedilerim (gec uyandim bugun)

Sabah alinda oglen: Trabzon ekmeklerinden buyuk bir dilim, bir biberli ekmek, kahvaltiliklar
Arada: 1 gevrek, krem peynir, cay
Bir paket eti mek in yarisi ile krem peynir, bi bardak meyve suyu
Bunari yiyeli 1 saat olmusken geldim eve bir buyuk pide yedim, simdi nar kasikliyorum :16:

slm kızlar akşam oldu neler yediniz bakalım?
ben aşırı derecede tatlı istiyorum acaip tatlı krizindeyim..:56:
bişeyler yapayım dedim ama baya yorgunum, eşime dedim gelirken popkek çikolata falan al diye...
popkek canavarıyım resmen çok severim...
onları yiyecem birazdan gelirse :1:
ardından patates salatasını bol bol yapmıştım ondan yiyecem bir tabak daha :1:
sonra çayla bisküvi vs yerim, derken mama saati geliyor...dün uğrayan olmadı, bugünde mama saatine gelen olmazsa yakacam bu topiği :47::47:

o formül acilen bana da bulunmalı yoksa benim 11e kadar ayakta durmamın mümkünatı yok :17:

ne güzel ya, erkenden uyuyabiliyorsunuz...ben gece 2 den önce ytamam hiç....
sabah geçde kalksam erken de kalksam hep aynı...2 den önce uyuyamam asla..
bende ah bi uyuyabilsem diyorum yatakta dönüp duruyorum, bana da uyku getirici formül lazım...:5:

şimdi

mercimek çorbası

dolma-sarma yedim :56:

annem de tatlı yapmış birazdan da ondan yirim :56:

Afiyet olsun NUTEcim..Ben de yedim şimdi mercimek , pilav , patates , yoğurt , salata , tatlı...

Ama ben de bu hafta 1 gr bile değişim yok maalsef..;/

Afiyet olsun NUTEcim..Ben de yedim şimdi mercimek , pilav , patates , yoğurt , salata , tatlı...

Ama ben de bu hafta 1 gr bile değişim yok maalsef..;/

teşekkürler sana da afiyet olsun ve de et olsun tabiki de :23:

aynen benim de öyle napsak ki :31:

slm kızlar akşam oldu neler yediniz bakalım?
ben aşırı derecede tatlı istiyorum acaip tatlı krizindeyim..:56:
bişeyler yapayım dedim ama baya yorgunum, eşime dedim gelirken popkek çikolata falan al diye...
popkek canavarıyım resmen çok severim...
onları yiyecem birazdan gelirse :1:
ardından patates salatasını bol bol yapmıştım ondan yiyecem bir tabak daha :1:
sonra çayla bisküvi vs yerim, derken mama saati geliyor...dün uğrayan olmadı, bugünde mama saatine gelen olmazsa yakacam bu topiği :47::47:

Ben yazdim yediklerimi :) Simdi de nar yiyiyorum koca tabak :) Birazdan misir patlaticam, mamada burdayim cunku sabah 10 da kalktim uyumam bugun yakma sakin daha burada cok isimiz var :)

şimdi

mercimek çorbası

dolma-sarma yedim :56:

annem de tatlı yapmış birazdan da ondan yirim :56:

eferin nute :16:

Ben yazdim yediklerimi :) Simdi de nar yiyiyorum koca tabak :) Birazdan misir patlaticam, mamada burdayim cunku sabah 10 da kalktim uyumam bugun yakma sakin daha burada cok isimiz var :)

eferin nute :16:

ayy mısırmı :5::5::5: evde kalmadı mısır, tüh nasıl canım çekti şimdi...:5:
neyse bende cips yiyorum şimdi doritosun alaturka cipsi varya, haşhaşlı...:56: süper bişey yaa...
bi tane popkek yedim... bi tane daha yiyecem :56:

Sabah simit yedim yine :9:
Meyve suyu yanında

Sonraa eve geldim makarna haşladım bol ketçapla yedim yanında da 2 yumurta haşladım zeytinyağı pulbiberle beraber onu da yedim :56:

Annem kek almış şu paykek in üçgen üçgen fındıklar olan ondan 2 dilim yedim şimdi kazandibi yaptım ondan yiyeceğim akşam yemeği tavuk pilav var:56:

selam kızlar ben dün 9buçukta uyudum malesef regl in etkisi sanırım parmağımı kımıldatacak halim yoktu kendimi yatağa zor attım ve uyanamadım bir daha:17: bugün de öğlen uyandım :1: kalktığımda annem öğle yemeği yapıyordu direk onu yiyiverdim erişte turşu ayran yeşillik falan çeyrek de ekmek yedim. arada muz yedim 3 tane ya muz canavarı gibi:9: sonra biraz işlerim vardı onları halledeyim derken akşam yemeği vakti gelmiş bir tabak tavuk bir tabak salata yarım ekmek ve ayran vardı menümde hepsini yedim patlayacak gibi hissettim:56: üstüne 3 bardak çay içtim daha anca şişliğim geçmeye başladı bir çay daha lazım:60:

patates cezamı da yarına sakladım :)

Sabah simit yedim yine :9:
Meyve suyu yanında

Sonraa eve geldim makarna haşladım bol ketçapla yedim yanında da 2 yumurta haşladım zeytinyağı pulbiberle beraber onu da yedim :56:

Annem kek almış şu paykek in üçgen üçgen fındıklar olan ondan 2 dilim yedim şimdi kazandibi yaptım ondan yiyeceğim akşam yemeği tavuk pilav var:56:

Bu ara makarnadan gidiyorsun Afillim :D

Oh oh afiyet bal seker olsun :D

selam kızlar ben dün 9buçukta uyudum malesef regl in etkisi sanırım parmağımı kımıldatacak halim yoktu kendimi yatağa zor attım ve uyanamadım bir daha:17: bugün de öğlen uyandım :1: kalktığımda annem öğle yemeği yapıyordu direk onu yiyiverdim erişte turşu ayran yeşillik falan çeyrek de ekmek yedim. arada muz yedim 3 tane ya muz canavarı gibi:9: sonra biraz işlerim vardı onları halledeyim derken akşam yemeği vakti gelmiş bir tabak tavuk bir tabak salata yarım ekmek ve ayran vardı menümde hepsini yedim patlayacak gibi hissettim:56: üstüne 3 bardak çay içtim daha anca şişliğim geçmeye başladı bir çay daha lazım:60:

patates cezamı da yarına sakladım :)

Muz meyvelerden en kalorili olani diyebilirim yarasin Mavisim :D

Ben de az sonra misir patlaticam :56:

Mama saatinde burda olucam :47:

sağol canımcım senin de yediklerin yarasın topak topak et olsun inşallahhhhh :9:

ben de mama saatinde burdayım inşallah canım uyumam bu sefer merak etme:31:

Ay kizlar bugun arkadasa gittim iste gecmis olsuna geleni gideni cok oluyor, yardim ediyorum misafirlere hizmet vs..

Gelen kadinlar hafif tombul, Allah dedim yine toplum ici ve zayiflik muhabbeti olucak.

Ne deseler begenirsiniz ") ay sakin kilo alma fizigin cok guzel manken gibisin ;D ay bi mutlu oldum :D ama iltifata degil ne beklerken ne geldi ona :D

Ay kizlar bugun arkadasa gittim iste gecmis olsuna geleni gideni cok oluyor, yardim ediyorum misafirlere hizmet vs..

Gelen kadinlar hafif tombul, Allah dedim yine toplum ici ve zayiflik muhabbeti olucak.

Ne deseler begenirsiniz ") ay sakin kilo alma fizigin cok guzel manken gibisin ;D ay bi mutlu oldum :D ama iltifata degil ne beklerken ne geldi ona :D

ayyyy yerim ben öyle misafiri :9::9::9: her gün gelsin öylesi :1: bana da eski komşularımız öyle derdi ahh ahhhh niye taşındık ki ordan :60:

Sorma canim :D Ev sahibinden once kahve de yapayim mi dedim hemen :9::9:

:9: nasıl mutlu olduğunu çok iyi anlıyorum :1: ahhh bu millet niye böyle bilmem ki. iş yerinde de bi arkadaş belin kopacak yemek ye yemek dedi. bi abi de sağolsun dedi ki zayıfların kral olması gereken şu dünyada şişmanlar neden kral olur anlamış değilim dedi:9: beni bi gülme aldı o an :9: abinin kendi de göbekliydi bu arada:1:

Bu ara makarnadan gidiyorsun Afillim :D

Oh oh afiyet bal seker olsun :D

Muz meyvelerden en kalorili olani diyebilirim yarasin Mavisim :D

Ben de az sonra misir patlaticam :56:

Mama saatinde burda olucam :47:
Valla he pratik hemen yapıp yiyorum:56:
Muz bende gaz yapıyor tüm gün şiş oluyorum :50:

Ne güzel misafirmiş o hepimize lazım bir tane :16:

:9: nasıl mutlu olduğunu çok iyi anlıyorum :1: ahhh bu millet niye böyle bilmem ki. iş yerinde de bi arkadaş belin kopacak yemek ye yemek dedi. bi abi de sağolsun dedi ki zayıfların kral olması gereken şu dünyada şişmanlar neden kral olur anlamış değilim dedi:9: beni bi gülme aldı o an :9: abinin kendi de göbekliydi bu arada:1:

En iyi siz anlarsiniz diye yazdim zaten buraya :9: Abi de iyimis :9:

Valla he pratik hemen yapıp yiyorum:56:
Muz bende gaz yapıyor tüm gün şiş oluyorum :50:

Ne güzel misafirmiş o hepimize lazım bir tane :16:

Evet bizim topikteki herkese lazim bi tane :9:

Back
X