Kilo alma programi ile yarisma

Pelin bu öglenayı paramesyumu amipi Allah'a havale ediyorum bir sevemedim bu arkadaşları hep karışıyorlar:14:
Çok çalışmam lazım biyolojiyeeee:(

:9::9::9::9::9:

Bebegim nelerini karistiyorsun minicik tek hucreli hayvanciklarin :25: Soyle hemen yardimci olayim :54:

Bak Amip hazira konar, hemen yalanci ayak cikarip hoooop ne isterse disaridan alir

Oglena da kendi isini bilir, hem fotosentez yapar kendi isini kendi halleder hem de karanlik olunca ortam e hadi bari disaridan alayim der ;)

seni görmediğim için şunu diyebilirim fiziğin düzgünse manken gibisindir tabi :34: boyun da var hem çok zeki biri olduğun da belli :1: daha ne istiyor eniştemiz senin gibisini bulmuş da:34:

bu iltifatlari hakedicek ne yaptim kizlar soyleyin vallahi cok utaniyorum cidden sindim sandalyeye :17:

sen de dündan razıymışsın kop koop :64::64::64::64:

kopariz tabi :64::64::64::64::64::64:

oh oh oh maşallah maşallah bir saat geç açtım, topik almış başını gidiyor bu ne çeneeee :1:
selam herkese kızlar, geçmişi pek okumadım, karnım tıka basa tok..şuan ne yiyorsunuz bakayım?

cenemiz dusuk ondan kilo alamiyoruz :64::64::64::64::64:

ben misir patlaticaktim kalkamadim, aclik geldi birden simdi gidip bir parca pide yicem :D

oh oh oh maşallah maşallah bir saat geç açtım, topik almış başını gidiyor bu ne çeneeee :1:
selam herkese kızlar, geçmişi pek okumadım, karnım tıka basa tok..şuan ne yiyorsunuz bakayım?

hoşgeldin gazel ben de anlamadım iyi denk geldik :9: çayla tatlı :56:

sağol bacım :9:

benim de aynen çalışmam gerek sizi bırakıp çalışamıyorum:26: :9:

napsak bacım gece mi çalışsak yarın sabah erkenden mi sen ne okuyordun :17:

bende oturdum yere uzattım bacaklarımı, laptopu aldım kucağıma, yazdıklarınızı okuyorum...çay içiyorum :126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:

hoşgeldin gazel ben de anlamadım iyi denk geldik :9: çayla tatlı :56:

napsak bacım gece mi çalışsak yarın sabah erkenden mi sen ne okuyordun :17:

benim çalışmam gereken okulla ilgili değil bu seferlik, yarın ehliyet için yazılı sınav var da motor çalışmam gerek biraz:1: sağlıkçı olduğum için ilk yardımı zaten yaparım:1: trafik kurallarını da hepimiz az çok biliriz bi göz gezdiririm ona da tabi yine:1:

:9::9::9::9::9:

Bebegim nelerini karistiyorsun minicik tek hucreli hayvanciklarin :25: Soyle hemen yardimci olayim :54:

Bak Amip hazira konar, hemen yalanci ayak cikarip hoooop ne isterse disaridan alir

Oglena da kendi isini bilir, hem fotosentez yapar kendi isini kendi halleder hem de karanlik olunca ortam e hadi bari disaridan alayim der ;)

Güzelmiş bu kodlama valla aklımdasın sıkırşırsam biyolojide sana koşcam:9:

benim çalışmam gereken okulla ilgili değil bu seferlik, yarın ehliyet için yazılı sınav var da motor çalışmam gerek biraz:1: sağlıkçı olduğum için ilk yardımı zaten yaparım:1: trafik kurallarını da hepimiz az çok biliriz bi göz gezdiririm ona da tabi yine:1:

geçmiş sorulara bak ben öyle yapmıştım :)

yaparsın çok zor değil sağlıkçısın zaten ohoo havada karada senin :9:

Back
X