Kilo alma programi ile yarisma

Kimisi buluşma saatinde gelmez işte sonra lokum 55 kilo oldu bahane üretti derler :19:

canim lokumummmm affet beniiii, bak yemin ederim uyandim direk pc yi actim sirf senin icin, ozur dilemek icin :(
belim cok agriyordu aksam, 8 bucuk gibi sizmisim agri kesiciden sonra :((
luuuufeeeennnn (dikkat et 't' siz yaziyorum, sirinlik icin:) beniaffetttttt:(((((((((((((((((((

canim lokumummmm affet beniiii, bak yemin ederim uyandim direk pc yi actim sirf senin icin, ozur dilemek icin :(
belim cok agriyordu aksam, 8 bucuk gibi sizmisim agri kesiciden sonra :((
luuuufeeeennnn (dikkat et 't' siz yaziyorum, sirinlik icin:) beniaffetttttt:(((((((((((((((((((
Noldu ki beline :26: iyi misin şimdi pelinito :26:

Noldu ki beline :26: iyi misin şimdi pelinito :26:

havalar soguyunca her sene basliyor Lokumum, idrar yollari enfeksiyonu ile son buluyor daha da ilerlerse.... yine dikkat etmem gerek uyari geldi, domestossuz wc ye girmemem gerekli sanirim:26:

Iyiyim gecmis cok sukur agru uyurken :21:

eeee hala gecerli ise bekliyorum 55 likleri :54::54:

havalar soguyunca her sene basliyor Lokumum, idrar yollari enfeksiyonu ile son buluyor daha da ilerlerse.... yine dikkat etmem gerek uyari geldi, domestossuz wc ye girmemem gerekli sanirim:26:

ayyy kıyamam :26:aman canım dikkat et temizliğine belinide filan açık bırakma atletini pijamanın içine sok üşütme belini :20:
yapim bi albüm o zaman :17:

Allah gozunu doyursun kim bilir neler yedin :9::9::9::9::9::9::9::9::9:
Regl bundan sonra sana viz gelir tiris gider :9::9::9::9:

aaa çok ayıp pelinitom :9::9:
dün akşam erken yemiştim ya yemeğimi sonrada meyve tabağı yedim başka bişe yemedim o yüzden çok aç uyandım :63:
çalışın çabalıyın sizinde olur öyle yanaklarınız pelin hanımcım gülmekle dalga geçmekle olmuyor bu işler sen neler yedin bakim :63:

aaa çok ayıp pelinitom :9::9:
dün akşam erken yemiştim ya yemeğimi sonrada meyve tabağı yedim başka bişe yemedim o yüzden çok aç uyandım :63:
çalışın çabalıyın sizinde olur öyle yanaklarınız pelin hanımcım gülmekle dalga geçmekle olmuyor bu işler sen neler yedin bakim :63:

:9::9::9::9::9::9:

$ekmek.webp
bu ekmegin hepsiyle, pastirmali yagda yumurta, bizim oranin suzme yogurdu (bol baharatli), kasar peyniri, biber, zahter, zeytinyagi:16:

:9::9::9::9::9::9:

Eki Görüntüle 853989
bu ekmegin hepsiyle, pastirmali yagda yumurta, bizim oranin suzme yogurdu (bol baharatli), kasar peyniri, biber, zahter, zeytinyagi:16:
ohh afiyet bal şeker olsun :16: beğendim bugünkü kahvaltı performansını :54:
bende biber ve domates kızarttım 3 poğaça yedim babam sıkmalık mandalina almış(akdenizde yaşamanın güzelliği işte :23:)onu sıktım içtim üstüne bol vitamin aldım yaniii :32:

ohh afiyet bal şeker olsun :16: beğendim bugünkü kahvaltı performansını :54:
bende biber ve domates kızarttım 3 poğaça yedim babam sıkmalık mandalina almış(akdenizde yaşamanın güzelliği işte :23:)onu sıktım içtim üstüne bol vitamin aldım yaniii :32:

Ben de senin performansini begendim :)

Tam kislik, hastaliklara karsi guclu zimba gibi bir kahvalti olmus :):16:

slm kızlar ben pek mükellef bi kahvaltı yapmadım :14: hiç canım istemedi yaaa :14:
sadece ekmek peynir zeytin tereyağ yiyebildim, ekmekte bir dilimdi :14:
iki fincan çay okadar...
noldu bana yaaa:14::14::14:
fıstık ezmesi almam lazım hemde derhal...:47:
o beni çok yediriyordu..
fındık ezmesi almıştım bu sefer hiç sevmedim onu :19:
pütür pütür olunca ekmeğe sürülmüyor...fıstık ezmesi daha krema gibiydi :19:

slm kızlar ben pek mükellef bi kahvaltı yapmadım :14: hiç canım istemedi yaaa :14:
sadece ekmek peynir zeytin tereyağ yiyebildim, ekmekte bir dilimdi :14:
iki fincan çay okadar...
noldu bana yaaa:14::14::14:
fıstık ezmesi almam lazım hemde derhal...:47:
o beni çok yediriyordu..
fındık ezmesi almıştım bu sefer hiç sevmedim onu :19:
pütür pütür olunca ekmeğe sürülmüyor...fıstık ezmesi daha krema gibiydi :19:

evet canım fındık ezmesi öyle oluyor fıstık ezmesi çok güzel bir şey :16:

ben de bugün pek yiyemedim ya :(

bende bugün az bi kahvaltı

öğle yemeği pilav-patates yemeği-ekler

akşam yemeği-nohut

şimdi de meyve nar kavun mandalina

az mu çok mu yemişim sizce :44:

farkettim ki ara öğünüm yok :19:

amann pelin dikkat et kendine kalıncak giyin :26:

sen bize lazımsın :21:

Back
X