• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

Tiramisukahve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
3.490
117
103
Diyetisyenimin bana vermiş olduğu liste:

kZodRJ.jpg

Arkadaşlar gün uygulamasını değiştiriyorum kendi motivasyonumuzu arttırması açısından 10 günde bir tartılalım diyorum... Hem düşünsenize 10 günde 1 kilo ayda 3 kilo eder bence minimum hedef bu olmalı sizce de öyle değil mi:KK49:

Bundan sonra tartılacağımız tarih: 6 Kasım2014 :cool:

10 günde bir burada aldığımız kilolar yenilenecektir. Daha önce de belirttiğim gibi, kilosunu ilk yazandan sonra yazacak kişi bir öncekinin yazısını alıntılayarak ve o mesaj üzerınde düzenleme şeklinde cevaplarsa işim daha da kolaylaşır.

lzXnnl.png

WrD9GE.png

Arkadaşlar lütfen zamanında yeni kilolarınızı yazmış olunuz.

Son düzenleme:
:29: :16:
Gorucez bakalim belki de almissindir, gecen sene de oyle diyip kilo aldigin gunleri biliyoruz canimcim :36:

Havalar soğuk ya montumu giyip tartılacam 5 kilo birden almış olcam :37::9:
Beni gaza getirme her türlü hile pislik çamur bende :23::9:

:9::9::9::9::9:
oldu canim eline de bi surahi su al istersen:27::27:

Bugun guzel guzel yiceksin, bak gor yarin nasil o kaybettigin kiloyu aliyorsun:16:

Guzel yemekle ne kastettigimi biliyorsun :) :42:

Midenin kapasitesini biliyoruz hastanelik oldugun gun yediklerini unutmadik:52:

:9::9::9::9::9:
oldu canim eline de bi surahi su al istersen:27::27:

Bugun guzel guzel yiceksin, bak gor yarin nasil o kaybettigin kiloyu aliyorsun:16:

Guzel yemekle ne kastettigimi biliyorsun :) :42:

Midenin kapasitesini biliyoruz hastanelik oldugun gun yediklerini unutmadik:52:
sürahi çok iyi fikir :27::27: iki tane 5 litrelik pet şişelerden alim ben :10::9:
şimdi bi parça börek yedim canım sevdiceğimle kahvaltıya gidicez :17:orda yicem baya
gün içerisinde belki çok yiyemem ders çalışcam bugün. dersle yemek aynı anda olmuyor bende :31:bildiririm yaparım gün içinde :16:

sürahi çok iyi fikir :27::27: iki tane 5 litrelik pet şişelerden alim ben :10::9:
şimdi bi parça börek yedim canım sevdiceğimle kahvaltıya gidicez :17:orda yicem baya
gün içerisinde belki çok yiyemem ders çalışcam bugün. dersle yemek aynı anda olmuyor bende :31:bildiririm yaparım gün içinde :16:

5 yetmez, her ele 10 ar litrelik :):27:
oh afiyet olsun :) foto da isteriz ona gore:16:
Ben de ne yiyelim dicektim ne yapsam acaba kahvaltiya:26::31:
Asil amac ders calisirken kilo almak canimm, surekli bisiler atistirican, benim masayi hatirla:52: beyinin glikoza ders calisirken cok daha ihtiyaci var :)

5 yetmez, her ele 10 ar litrelik :):27:
oh afiyet olsun :) foto da isteriz ona gore:16:
Ben de ne yiyelim dicektim ne yapsam acaba kahvaltiya:26::31:
Asil amac ders calisirken kilo almak canimm, surekli bisiler atistirican, benim masayi hatirla:52: beyinin glikoza ders calisirken cok daha ihtiyaci var :)
unutmazsam çekerim canımcım :16:
2 yumurtadan maydonozlu dereotlu peynirli zeytinli omlet yapıyosun hemen yanına domates limonata :56: bak menünü hazırladım :1: maydonoz dereotu taze nane hafifletir yumurtanın tadını, kokusu zaten gelmez :34:
canım ben ağzımda bişe çiğnerken yerken filan okuduğumu anlamıyorum :9:dışarı ses çıkmıyor ama içimde resmen deprem oluyor konsantre olamıyorum :31:

unutmazsam çekerim canımcım :16:
2 yumurtadan maydonozlu dereotlu peynirli zeytinli omlet yapıyosun hemen yanına domates limonata :56: bak menünü hazırladım :1: maydonoz dereotu taze nane hafifletir yumurtanın tadını, kokusu zaten gelmez :34:
canım ben ağzımda bişe çiğnerken yerken filan okuduğumu anlamıyorum :9:dışarı ses çıkmıyor ama içimde resmen deprem oluyor konsantre olamıyorum :31:

unutma :118:
canim yumurta yok evde:17:
patatesli peynirli bisiler mi yapsam tavada:26:

deprem olayina cok sesli guldum:9:

o zaman diceksin ki;
bu konu bitsin su browni ile meyve suyunu icicem.. sonra bu test bitsin kendime odul bi kase puding yicem:12:

Son düzenleme:
Konumuzun kurallari:
1- Her sali aksam saatlerinde gelip yaziyoruz kilolarimizi:34:
2- Her gun ne yedigimizin raporunu gun icinde herhangi bi saatte gelip buraya yazarak birbirimizi daha cok sevklendirecegimizi dusunuyorum, hatta bu resimlerle de taclandirilabilir :24:
3- Tarti gunu kilo alamayan ya da vermis olan kisi icin, cezayi birincimiz vericek, ceza ortalama olarak en az 500 kalori olacak :56:
(gun ici tuketilmesi gereken ogunler haricinde )
4-Hafta iclerinde gunde 3 ogun yemek sart. Yok sabah canim bisi istemedi, vay efendim midem bulandi cik kabul etmiyoruz illa ki o mideye kahvalti girecek:19:
5- Her sabah kahvaltidan once ya da sonra 2 kasik pekmez icilecek :79:
6- Okullariniz, dersleriniz oldugu icin gun icindeki ara ogunlere pek karisamiciiim FAKAT, aksam yemekten sonra 1 porsiyon meyve ve abur cubur (kuruyemis, patlamis misir olabilir) kesinlikle bunlar yenilecek.:39:
7- Uyumadan once de balli sut, sekerli yogurt, cicibebe sut bu 3 luden herhangi biri tuketilmeden uyumak yok:40:

Yarismaci arkidislerime sevgiler
:42::54:

30 Eylul 2013
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]BirAdetLokum[/TD]
[TD]178[/TD]
[TD]54.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nute[/TD]
[TD]156[/TD]
[TD]47.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]guraypelin[/TD]
[TD]169[/TD]
[TD]45.1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Afilli_kiz[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]44.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sagopam[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dhoqa[/TD]
[TD]170[/TD]
[TD]28[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

NOT: Iki hafta ust uste devamlilik saglamayan yarismacilarimiz listeden cikarilacaktir:19:

benide eklemişsin canımcım iş ciddileşince kalbim pırpır oldu yaa valla :D neyse kilo olarak da bayağa komik duruyor benimki sizlerin yanında direnmeye devam o zaman napalım direne direne kazanacağız :P

benide eklemişsin canımcım iş ciddileşince kalbim pırpır oldu yaa valla :D neyse kilo olarak da bayağa komik duruyor benimki sizlerin yanında direnmeye devam o zaman napalım direne direne kazanacağız :P

Tabiki de ekledim laf agizdan bi kere cikar :)

Sen ne yaptin bakiyim?
Iki gundur sesin cikmiyor, ne yedin ictin?
Doktordan randevu aldin mi?

Tabiki de ekledim laf agizdan bi kere cikar :)

Sen ne yaptin bakiyim?
Iki gundur sesin cikmiyor, ne yedin ictin?
Doktordan randevu aldin mi?

doktorum kemer'de olduğu için salı gününe verdi yarın kavuşuyoruz esin hanımla :D
ben iyi gidiyorum ya dün öğlen annemde evdeydi mantı yedim öğlen akşam balık yedim aralarda çikolata, tahin-bal karışımı, mısır patlağı,muz,şeftali yedim de yedim :D he bide bebe bisküvisi değilde elmalı bisküvi ve süt içtim şuan evde yalnızım sabah da ceviz,badem,peynir,süzme yoğurt klasik kahvaltı işte nolsun iyi gidiyorum ama asıldım iyice

doktorum kemer'de olduğu için salı gününe verdi yarın kavuşuyoruz esin hanımla :D
ben iyi gidiyorum ya dün öğlen annemde evdeydi mantı yedim öğlen akşam balık yedim aralarda çikolata, tahin-bal karışımı, mısır patlağı,muz,şeftali yedim de yedim :D he bide bebe bisküvisi değilde elmalı bisküvi ve süt içtim şuan evde yalnızım sabah da ceviz,badem,peynir,süzme yoğurt klasik kahvaltı işte nolsun iyi gidiyorum ama asıldım iyice

Aferin sana da bu yakisirdi zaten :)

Iki gundur hic ciktin mi tartiya bakiyim?

Bi de o mutfaktaki tarti ne zaman cope gidicek?

Bu arada annen ne dedi bu ise doktora gitme istegine, yeme icme istegine falan?

Aferin sana da bu yakisirdi zaten :)

Iki gundur hic ciktin mi tartiya bakiyim?

Bi de o mutfaktaki tarti ne zaman cope gidicek?

Bu arada annen ne dedi bu ise doktora gitme istegine, yeme icme istegine falan?

ya annem artık istekli olduğumu biliyor ama yapamıyorum işte bundan sonra yapıcam inşallah sizlerle beraber tartılmadım ama yarın sabah aç karnına tartılmayı düşünüyorum mutfaktaki tartı konusunda bir fikrim yokk :D napıcam ben yaaa of kurtulamadım tek sorun o kaldı

ya annem artık istekli olduğumu biliyor ama yapamıyorum işte bundan sonra yapıcam inşallah sizlerle beraber tartılmadım ama yarın sabah aç karnına tartılmayı düşünüyorum mutfaktaki tartı konusunda bir fikrim yokk :D napıcam ben yaaa of kurtulamadım tek sorun o kaldı

yarin ac tartilma aksam yemekten 1 saat sonra falan tartil biz oyle yapiyoruz genelde:16:

Ben sana fikir sundum, AT O TARTIYI buradaki kurallarimizda olcup bicip yemek yemek yok :19:

yarin ac tartilma aksam yemekten 1 saat sonra falan tartil biz oyle yapiyoruz genelde:16:

Ben sana fikir sundum, AT O TARTIYI buradaki kurallarimizda olcup bicip yemek yemek yok :19:

tamam tartmamak en iyisi bencede biliiyorum çıldırıcam ama olsun tartmak zarar veriyor bana zaten cık cık gerek yok ! :D
tmm akşam yatmadan tartılırım o zaman :D
ee sen neler yaptın anlat bakalımm merak ettimmm

tamam tartmamak en iyisi bencede biliiyorum çıldırıcam ama olsun tartmak zarar veriyor bana zaten cık cık gerek yok ! :D
tmm akşam yatmadan tartılırım o zaman :D
ee sen neler yaptın anlat bakalımm merak ettimmm

gerek yok ve o tarti atilacak!

ben surekli yiyip iciyorum :)

dun gezmelerdeydim, tatlilar borekler:)
aksam da misss gibi yaptigim dolmalardan yedim :)
kahvaltim klasikti benim de, ama simdi findik, browni yedim yaninda da kola :)
gelsin kilocuklar:16:

gerek yok ve o tarti atilacak!

ben surekli yiyip iciyorum :)

dun gezmelerdeydim, tatlilar borekler:)
aksam da misss gibi yaptigim dolmalardan yedim :)
kahvaltim klasikti benim de, ama simdi findik, browni yedim yaninda da kola :)
gelsin kilocuklar:16:

süpersin canım :D ben senin adına mutlu oluyorum gerçekten :))
bugün bizde barbunya var annem benim hastalığımdan sonra yemek yapmamaya başladı evde hiç yemek olmazdı ben bişeyler uydurup yerdim 1 aydır yemek yap yicem diyorum inanmıyor hem işe hem eve yetişemem diyor yine yemezsin inanmıyorum diyor 1 hafta önce bir kavga ettik ağladım bağardım yap yiceeem ben yapamıyorum hakkını verereek tartıyorum heeeep yemek yap artık falan 1 haftadır yapıyo hepsinide yiyorum hehehe :D :D

süpersin canım :D ben senin adına mutlu oluyorum gerçekten :))
bugün bizde barbunya var annem benim hastalığımdan sonra yemek yapmamaya başladı evde hiç yemek olmazdı ben bişeyler uydurup yerdim 1 aydır yemek yap yicem diyorum inanmıyor hem işe hem eve yetişemem diyor yine yemezsin inanmıyorum diyor 1 hafta önce bir kavga ettik ağladım bağardım yap yiceeem ben yapamıyorum hakkını verereek tartıyorum heeeep yemek yap artık falan 1 haftadır yapıyo hepsinide yiyorum hehehe :D :D

sen de guzel guzel yersen aldigin her kiloda senden daha mutlu olucam emin olabilirsin buna ;)

aferin :) sen yapamiyo musun yemek? ben sana burdan elimden geldigince tarifi veriyim yap olmaz mi?

barbunun yanina pilav yap ekmekle ye, ustune pul biberle maydanoz koy acayip lezzetli oluyor :)

sen de guzel guzel yersen aldigin her kiloda senden daha mutlu olucam emin olabilirsin buna ;)

aferin :) sen yapamiyo musun yemek? ben sana burdan elimden geldigince tarifi veriyim yap olmaz mi?

barbunun yanina pilav yap ekmekle ye, ustune pul biberle maydanoz koy acayip lezzetli oluyor :)

bilmezmiyim harika yapıyorum tiramisu,tost,yemek ve tatlılarımla ünlüyüm çevremde :D ama kendime yapamıyorum illa bişeyini kaçırıyorum eksiltiyorum sonrada sinir oluyorum :( o yüzden kendime şuan yemek yapmamaya çalışıyorum allaaah iştahımı açtın valla tamamdır menü belli ;) ee sen ne düşünüyorsun öğlene?

Back
X