• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

masallah nute cum :)

ben de aksine tavsan uykusu :) maksimum 6 saat bu aralar :(

ama uyku iyidir kilo aldirir o da :)

senin gibi olmayı isterim ya bu ne uykudan gözümü açamıyorum azalacağına giderek artıyo :)

bilemiyorum artık aldırır mı pek bi alamadım bu aralar sankim

senin gibi olmayı isterim ya bu ne uykudan gözümü açamıyorum azalacağına giderek artıyo :)

bilemiyorum artık aldırır mı pek bi alamadım bu aralar sankim

yok canim ya olma oyle.. zor tutuyorum kendimi simdi uyumamak icin boyle uyuyunca gece en gec 3 bucukta kalkiyorum uyuyamiyorum :(

en guzel 8 saat :)

alirsin alirsin sen boyle devam et de :)

yok canim ya olma oyle.. zor tutuyorum kendimi simdi uyumamak icin boyle uyuyunca gece en gec 3 bucukta kalkiyorum uyuyamiyorum :(

en guzel 8 saat :)

alirsin alirsin sen boyle devam et de :)

gece uyuyamamak da kötü herşeyin kararı güzel işte uykunun bile :)

bırakmamaya çalışıyorum bakalım salı görcez :)

Selam kızlar, bizim bilgeleri görünce bir uğrayayım dedim. :27:

Bu konuda pek bir şey bilmiyorum ancak kahvaltıda ve yemekte yaş nane yiyebilirsiniz.

Epey bir iştah açıyor.

Söyleyeyim dedim. :27:

Selam kızlar, bizim bilgeleri görünce bir uğrayayım dedim. :27:

Bu konuda pek bir şey bilmiyorum ancak kahvaltıda ve yemekte yaş nane yiyebilirsiniz.

Epey bir iştah açıyor.

Söyleyeyim dedim. :27:

Selam Jade hosgeldin :3:

Tavsiyen icin coook tesekkur ederiz, en azindan kendim icin konusayim deneyecegim :16:

Selam kızlar sizlere tatilden bildiriyorum Allah razı olsun iPad i üreten vatandaşlardan internetsiz, sizsiz ne yapardım :14:

Bugün yediklerime gelince sabah sıcak sıcak 2 simit bol peynir domates bol peynir dediğim nerdeyse 6 kibrit kutusu kadar peynir hastasıyım :56:

Sonra öğlen patates yemeği ve bol ekmek turşu

Akşam yemeği balık ızgara bol ekmek salata

Üzerine biz malez diyoruz böyle balkabağı ve sütlere yapılan bir muhallebi yedim 2 kase :52:

Şimdi çay içiyorum nar yiyorum daha Bayram için yapılan baklavalara operasyon düzenleyeceğim ananeme çaktırmadan :9:

Selam kızlar sizlere tatilden bildiriyorum Allah razı olsun iPad i üreten vatandaşlardan internetsiz, sizsiz ne yapardım :14:

Bugün yediklerime gelince sabah sıcak sıcak 2 simit bol peynir domates bol peynir dediğim nerdeyse 6 kibrit kutusu kadar peynir hastasıyım :56:

Sonra öğlen patates yemeği ve bol ekmek turşu

Akşam yemeği balık ızgara bol ekmek salata

Üzerine biz malez diyoruz böyle balkabağı ve sütlere yapılan bir muhallebi yedim 2 kase :52:

Şimdi çay içiyorum nar yiyorum daha Bayram için yapılan baklavalara operasyon düzenleyeceğim ananeme çaktırmadan :9:

Dimi teknolojinin gozu kor olsun :):27::27:

sabah iki simit super olmus, bu hafta birincilige oynuyorum diyorsun yani :52:

ben de bugun aralarda 2 kase puding yedim :) simdi kuru uzum goturuyorum siz yazarken agzim bos degil hic bi zaman :)

bayram baklavalari kavurmalarinda hiiic sansiniz yok en birinci ben olurum bayramdan sonraki hafta :21:

benide listeye ekleyin, :) 172 boy. 52 kilo...
yorumları pek okumadım ama inşallah çabalıyorum...bir yandan da toz kullanıyorum....
birincilikte gözüm yok :1: 60 kilo hedefim...umutsuz vakamıyım :26:
senelerdir kilo alamıyorum yaa :14:

Dimi teknolojinin gozu kor olsun :):27::27:

sabah iki simit super olmus, bu hafta birincilige oynuyorum diyorsun yani :52:

ben de bugun aralarda 2 kase puding yedim :) simdi kuru uzum goturuyorum siz yazarken agzim bos degil hic bi zaman :)

bayram baklavalari kavurmalarinda hiiic sansiniz yok en birinci ben olurum bayramdan sonraki hafta :21:

Ben de epey iddialısınız yalnız pelincim:51:
Bence sizin pek şansınız yok yengeler halalar ananem teyzelerim hepsi zayıfım diye önüme bir şeyler koyuyor ben istemesem de tıka basayım :56:

Back
X