• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

denicem :25:

böyle bir kara sevda karaa toprakta biterr :1: :1: dinle bak çok güzel :1:

sen de öyl durduk yeredinlersen adam tabi bişi var sanar yok mu :p

$image.webp aksamyemeğim bu da nute cum :)

yok tabi benim için daha çok erken düşünmüyorum daha ben hıh :9:

ooo afiyet bal kaymak olsun güzel görünüyorlar dur bekle bende geliyorum yemeğe :56:

ben indirdim bile mideye :) ama yayla çorbası da var sarma da :16:

şimdi puding yiyicem :16:

ineden erken olucakmıs olsun olsun bır an önce :52::54:

ben indirdim bile mideye :) ama yayla çorbası da var sarma da :16:

şimdi puding yiyicem :16:

ineden erken olucakmıs olsun olsun bır an önce :52::54:

ben boş boş duruyorum daha ağzıma bişi atmadım :)

e talip gelmeden olmuyo bu işler biliyorsun olsa bile annecim daha erken diyo :9:

bi de marifet gbi söylüyor musun çabuk bişiler ye bakiyim :52:

belki de vardır sen etrafına bakmıyorsundur:10:

kızma yahu süt içicem ya birazdan :9:

biilemiyorum ünide olur belki dedim ama benden kaynaklanıyo sanırım erkeklere biraz soğuk davranıyorum onlar da haliyle korkuyorrlar benden :27:

kızma yahu süt içicem ya birazdan :9:

biilemiyorum ünide olur belki dedim ama benden kaynaklanıyo sanırım erkeklere biraz soğuk davranıyorum onlar da haliyle korkuyorrlar benden :27:

çabuk çabukk süt ağlar yoksa :9:

neden öylesin canım daha önce bununla ilgili bişi mi oldu??

çabuk çabukk süt ağlar yoksa :9:

neden öylesin canım daha önce bununla ilgili bişi mi oldu??

ağlamaz ağlamaz alışkın o bana :9:

olmadı da içimden gelmiyo bide lisede bi çocuga açıldım reddedilince de olmadı işte :50: ünide aslında var gibi yok gibi ah bu erkekler bi açılsalar böyle olmuyo ki :31:

ağlamaz ağlamaz alışkın o bana :9:

olmadı da içimden gelmiyo bide lisede bi çocuga açıldım reddedilince de olmadı işte :50: ünide aslında var gibi yok gibi ah bu erkekler bi açılsalar böyle olmuyo ki :31:

ağlar dedimse ağlar:47: :9: bak benim puding bitti bile şimdi çizi yicem :52:

sen de korkutma çocukları da açılsınlar yazık değil mi aaa :27::28:

ağlar dedimse ağlar:47: :9: bak benim puding bitti bile şimdi çizi yicem :52:

sen de korkutma çocukları da açılsınlar yazık değil mi aaa :27::28:

tamam ya seni mi kıcam içcem şimdi söz :9: ne bide çizi mii doymadın mı kızım daha :49:

oh olsun onlara işte :47: ben korkak değil cesur arıyorum ondan bu davranışlarım :27:

tamam ya seni mi kıcam içcem şimdi söz :9: ne bide çizi mii doymadın mı kızım daha :49:

oh olsun onlara işte :47: ben korkak değil cesur arıyorum ondan bu davranışlarım :27:

eferin :7:
Aslındavcanım cips istiyorvama o isteği bastırmak için günlerdir kendimi avutuyorum :5: ama sivilceeler:2:

vuhhuuuuu haklısın aslında kendıne guvenen cesur olanı gelsin :52:

eferin :7:
Aslındavcanım cips istiyorvama o isteği bastırmak için günlerdir kendimi avutuyorum :5: ama sivilceeler:2:

vuhhuuuuu haklısın aslında kendıne guvenen cesur olanı gelsin :52:

evet evet boşver cipsi yıyoruz yiyoruz sonra sivilceleri biz çekiyoruz :1:

tabi canım cesur olan benden puanı alır ama işte henüz karşılaşmadım :ssz:

bi kereden bişey çıkmaz aslında :9:

sana sölicem olursa ama şurda seneye mezun olucam tık yok :ssz:

valla 2 aydır agzıma koymadım yine çıkıyor yine çıkıyorlar :( demek kı sivilcelerimin cipsle ilgisi tokmuş dicem olmucak :28:

tabiki de söyle söylemezsen arada ben seni dürter sorarım ki :16:

valla 2 aydır agzıma koymadım yine çıkıyor yine çıkıyorlar :( demek kı sivilcelerimin cipsle ilgisi tokmuş dicem olmucak :28:

tabiki de söyle söylemezsen arada ben seni dürter sorarım ki :16:

ben ne zmandır yemiyorum cipsi benim genelde regl öncesi çıkıyo sonrda da geçiyolar ama yanagımda izi kaldı gibi :(

bunu da anlaştık o zaman :9:

ben ne zmandır yemiyorum cipsi benim genelde regl öncesi çıkıyo sonrda da geçiyolar ama yanagımda izi kaldı gibi :(

bunu da anlaştık o zaman :9:

ben bu ay regl de olmadım çok mutluyum olmadıgım için bir yandan da sıkıntısı geçmiyor :53:

lekeler ve tenin tonunun açmak için bi formL buldum buradan hem de kolay bulunacak şeylerle :16: tonik niyetine her aksam sür yat :)

Back
X