- 14 Aralık 2012
- 1.223
- 4
- 158
- Konu Sahibi Tiramisukahve
bu ne nute yarın tartılma günümüz diye kilo vermeye mi karar verdin hııı![]()
ımm biliyorum ama çok fena grip oldum iştah miştah kalmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ne nute yarın tartılma günümüz diye kilo vermeye mi karar verdin hııı![]()
ımm biliyorum ama çok fena grip oldum iştah miştah kalmadı![]()
Güzelmiş içerik hadi inşallah canım![]()
bol bol meyve ye direnç olsun yavrucum havalar bi öyle bi böyle çok normal![]()
ikindin koca narı bitirdim şimdi de limonlu çayımı içtim şimdi gene meyve faslı
Gecenin su saati oldu hic usenmedim kalktim kendime misir patlattim fantayla goturuyorum
Bitince de ekmek arasi bisiler ya da cicibebe sut dusunuyorum![]()
Pelin en birinci olcan sen galiba bu ne iştah maşallahhhh bende yok o kadar![]()
yok canim ya sanmam, bu sabah baska bi topik icin ac karnina tartildim, almisim ama hic tatmin edici bir sonuc degil
ama son gunlerde cidden asiri artis soz konusu gunde 1 bucuk ekmegi bulmaya basladim
aksam yemegini erken yedim bugun sanirim ondan boyle oldum
senin istahi da yabana atmamak gerek koy havasi yumurtasi sutu .....![]()
Öyle ama bak gelir gelmez istanbula havanın tozundan mıdır nedir kuru öksürük başladı köhür köhür öksürüyorum
Sevmiyorum burayı yeaa
herkese merhabalar
hala aynı kilomu korumaktayım ne eksik ne fazla ben neden alamıyorum kilo ya
sabah yağlı yağlı açmalar börekler yiyorum öğlenleri hep makarna karbondih. almaya çalışıyrm çekirdek cips eksik olmaz ama yoook alamıyrm bu aralar keyfimde yok biraz iyi hissedince kendimi hergün paket çikolata yemeye çalışıcağım
canım doğrudursöylemesi ayıp ben istanbul u bi sevemedim gitti 3 kez geldim
şimdi değil akşam yemekten biraz sonra tartılıcanbak bakalım değişim var. mı
![]()
doğru aslında moral olur bana da hep öyle tartılmalı
eveeet biz öyle yapıyoruzzz![]()
tmm bende akşamları tartılıcam
kızlar akşam giremeyebilirim yalnız ben kk ye
o nedenle büyük değişiklik olmayacağını düşünerek giremezsem yine aynı kilomu yazarsınız zaten uzun zamandır 46 dan yukarı çıkabilmiş değilim
girebilirsem de yine bildirim yaparım
tmm bende akşamları tartılıcam
kızlar akşam giremeyebilirim yalnız ben kk ye
o nedenle büyük değişiklik olmayacağını düşünerek giremezsem yine aynı kilomu yazarsınız zaten uzun zamandır 46 dan yukarı çıkabilmiş değilim
girebilirsem de yine bildirim yaparım
sen akşam tartıl müsait olduğun zaman akşam sabah fark etmez yaz buraya pelinitomuz müsait olduğunda düzenler
kahvaltım;
Eki Görüntüle 835449
iki yumurta, iki dilim peynir, 7-8 yeşil zeytin, maydanoz ve nanelerden oluşan omletim
üstünede bir kaşık macunumdan yicem biraz sindirmeyi bekliyorum![]()
canımmm teşekkür ederim tepsiyi linens'ten aldım indirimde 5tlydiohhh misss bu arada tepsine bayıldım
maydanoz nane iyi seçim iştah konusunda bitirdin mi bunların hepsini
ben sabah sanırım pek güzel yemedim, seninki kadar ekmek, peynir, çok güzel bi zeytin 10-15 tane kadar, bi de zahter :)
az yedim diye gittim prkmez içtim, o da yetmedi ne yaptıııım cicibebesüt yedim şimdi de son kaşığımı alıyorum![]()
canımmm teşekkür ederim tepsiyi linens'ten aldım indirimde 5tlydi
uyandım takvime bi baktım aaaa tartı günübugün yüklenim en azından dedim zorda olsa bitirdim bunları
yumurtayı birkaç aydır yemeye başladım o yüzden biraz otursun mideme öyle macunu yicem kusmak istemiyorum çünkü
cici bebe yatmadan ye canım hem süt hem bisküvi olduğu için gün içinde tok tutuyor o aldığımız mısır gevrekleride öyle akşam yemeğinden sonra yemeye karar verdim ben![]()
linens'te çok güzel kahvaltılıklar falan oluyor bayılıyorum yavalla çok hoşuma gittiuygunmuş da fiyatı
aynen ben de tartı günü diye mi bilmem şu an cicibebe yememe rağmen bir açım ki sorma gitsin
haklısın canım cicibebe konusunda ama canım çom çekti diye yedim bi taraftan da
haklısın azıcık bekle bi de yumurta yemişşsin aman sakın çıkarayım deme
benim ballı mısır gevreğimin tadına bi haller olmuş sütün içine bir de şeker ekliyorum onu yerkenbenbıkmamak için akşamları kendime program yaptım bi gece ballı süt bi gece cicibebe süt bi gece gevrekli süt dedim uydun mu diye sor ehhh ucundan azıcık
![]()