Kilo alma programi ile yarisma

linens'te çok güzel kahvaltılıklar falan oluyor bayılıyorum ya :21: ama çok pahalı :19: %70 indirimde gidip topluyoruz annemle kavanozlar çerezlikler:9:
benim cocopops aynı canım şekli değişmiş sadece severim çikolata zaten :16:ondan al istersen bi dahakine
ya ben program yapınca hiç uymuyorum o yüzden hiç o işlere girişmedim :1:
aklıma geldikçe yiyorum :21:

siz de bizdensiniz desene :9: tabi canım ancak indirim zamanı olur yoksa yok :32:

dediğin gibi canım ben de coco pops alıcam bi dahakine :31:

aslı a benim yapıcak işim yok dün hariç her akşam yatağım sıcacık diye giriyorum dizi izlemeye tavuk gibi en geç 10 uyuyorum yalan oluyor sütlü işler... ama mısırı atlamıyorum fantayla :21:

şimdi güray a dedim ben kendimi ço zayıf hissediyorum ıvır kıvır, kızdı bana ne yiyim söyle o zaman dedim, say evdekileri dedi söyledim ciciyi seçti:1:

şimdi de açım ne yeseeemmmm gözde:52:

siz de bizdensiniz desene :9: tabi canım ancak indirim zamanı olur yoksa yok :32:

dediğin gibi canım ben de coco pops alıcam bi dahakine :31:

aslı a benim yapıcak işim yok dün hariç her akşam yatağım sıcacık diye giriyorum dizi izlemeye tavuk gibi en geç 10 uyuyorum yalan oluyor sütlü işler... ama mısırı atlamıyorum fantayla :21:

şimdi güray a dedim ben kendimi ço zayıf hissediyorum ıvır kıvır, kızdı bana ne yiyim söyle o zaman dedim, say evdekileri dedi söyledim ciciyi seçti:1:

şimdi de açım ne yeseeemmmm gözde:52:
ben biraz düzene sokmaya çalışıyorum canım ders çalışma uyuma saatleri vs :16:zor ama başarıcam :1:
bende dün akşam mısır yedim :56:
patates haşla baharatla mis gibi ye canım :21:birazda ketçap mayonez hatta :52:
ben biraz ders çalışayım gelirim yine :23:

ben biraz düzene sokmaya çalışıyorum canım ders çalışma uyuma saatleri vs :16:zor ama başarıcam :1:
bende dün akşam mısır yedim :56:
patates haşla baharatla mis gibi ye canım :21:birazda ketçap mayonez hatta :52:
ben biraz ders çalışayım gelirim yine :23:

düzen şart hele ki sana canımcım :16:

çok iyi fikir canım hemen gidiyorum doğramaya :52:

hadi sana kolay gelsin boş bırakma buraları da :54::6:

dhoqa ordan okumakla olmaz yaz ne yedin içtin iki haftadır ortalıkta yok hatun :19:

tamda yazmayı düşünüyordum ama cesaret edemedim :( canım ben cok kötüyüm ya doğuştan benim böbrek sorunum var üre yükseliyor ve düşmüyor o süre içinde perhiz yapmam gerekiyor bu zayıflıkla nasıl yapayım diye ağlıyorum herşey ağır geliyor pis kokuyor içim almıyor normal bir bulantı değil benim yaşadığım bulantıyı hamile kadınlar bile çekemez her yediğim ağzıma geliyor çıkacak gibi oluyor başım dönüyor,ağrıyor sürekli titriyorum ilaç kullanıyorum ama yaramadı daha çok kötüyüm yemek istiyorum diye ağlıyorum dün akşam bu böyle gitmez dedim abarttım yemeği ama nerdeyse hastanelik oluyordum ağır geldi siz beni atın yarışmadan çok ciddiyim yerimde sayıyorum şu sıralar :(

tamda yazmayı düşünüyordum ama cesaret edemedim :( canım ben cok kötüyüm ya doğuştan benim böbrek sorunum var üre yükseliyor ve düşmüyor o süre içinde perhiz yapmam gerekiyor bu zayıflıkla nasıl yapayım diye ağlıyorum herşey ağır geliyor pis kokuyor içim almıyor normal bir bulantı değil benim yaşadığım bulantıyı hamile kadınlar bile çekemez her yediğim ağzıma geliyor çıkacak gibi oluyor başım dönüyor,ağrıyor sürekli titriyorum ilaç kullanıyorum ama yaramadı daha çok kötüyüm yemek istiyorum diye ağlıyorum dün akşam bu böyle gitmez dedim abarttım yemeği ama nerdeyse hastanelik oluyordum ağır geldi siz beni atın yarışmadan çok ciddiyim yerimde sayıyorum şu sıralar :(

bu yarışmada ilk sırada olması gereken biri varsa o da sensin!! bir daha duymayayım!!

idoğru dürüst yemene içmene dikkat etmezsen direncin düşer en ufak bişiden hasta olursun.. bu hastalıklarının sebebinin başında şimdiki içinde bulunğun durum olduğunun farkına varmışsındır umarım canım! çok kızdım sana tekrar!

vur dedik öldürdün, normalde ne yiyiyorsan 2-3 kaşık artıracaksın, ara öğünler oluşturacaksın kendine. sen ne yapıyorsun bir anda yükleme, olmaz böyle:20:

ne yedin sabah? en son doktora gittiğinde yatış falan önermedi mi normalde hastahane yatırıp belli bir kiloya gelene kadar tutuyorlar çünkü.. benim arkadaşıma da öyle yaptılar ordan biliyorum.

bu yarışmada ilk sırada olması gereken biri varsa o da sensin!! bir daha duymayayım!!

idoğru dürüst yemene içmene dikkat etmezsen direncin düşer en ufak bişiden hasta olursun.. bu hastalıklarının sebebinin başında şimdiki içinde bulunğun durum olduğunun farkına varmışsındır umarım canım! çok kızdım sana tekrar!

vur dedik öldürdün, normalde ne yiyiyorsan 2-3 kaşık artıracaksın, ara öğünler oluşturacaksın kendine. sen ne yapıyorsun bir anda yükleme, olmaz böyle:20:

ne yedin sabah? en son doktora gittiğinde yatış falan önermedi mi normalde hastahane yatırıp belli bir kiloya gelene kadar tutuyorlar çünkü.. benim arkadaşıma da öyle yaptılar ordan biliyorum.

Ben zaten aylarca yatıp çıktım artık almıyor hastaneler beni biz cevap veremeyiz,birşey yapamayız diyorlar benim gibi bi belaya bulaşmak istemiyolar kısacası ellerinde ölürüm diye korkuyorlar :S sabah normal kahvaltı peynir zeytin çay midem çok bulandığı için zeytin iyi geliyor tatlı birşey yiyince kusasım geliyor ama zorluyorum hep ateşim var malesef :( kendimi yeterli hissetmeyince bende birden yükleniyorum ne yapıcam bilmiyorum ki bu hastalık çok lanet bişey

Ben zaten aylarca yatıp çıktım artık almıyor hastaneler beni biz cevap veremeyiz,birşey yapamayız diyorlar benim gibi bi belaya bulaşmak istemiyolar kısacası ellerinde ölürüm diye korkuyorlar :S sabah normal kahvaltı peynir zeytin çay midem çok bulandığı için zeytin iyi geliyor tatlı birşey yiyince kusasım geliyor ama zorluyorum hep ateşim var malesef :( kendimi yeterli hissetmeyince bende birden yükleniyorum ne yapıcam bilmiyorum ki bu hastalık çok lanet bişey

ne kadar ekmek yedin? ne kadar yiyiyorsan iki dilim daha ekliceksin :52:

direncin düşük o yüzden ateşin var vücut savaş veriyor, bol meyve ye ılık duşa gir her öğün aranda meyven olsun!

artık tartarak yapmıyorsun bişiler değil mi ?

ne kadar ekmek yedin? ne kadar yiyiyorsan iki dilim daha ekliceksin :52:

direncin düşük o yüzden ateşin var vücut savaş veriyor, bol meyve ye ılık duşa gir her öğün aranda meyven olsun!

artık tartarak yapmıyorsun bişiler değil mi ?

kusura bakma canım o sırada yiyecek bişeyler hazırlıyodum cevap yazamadım yok tartacak hal kalmadı zaten :) ama dediğin mantıklı yediğimi arttırırsam daha faydalı olur ;)

canım doğrudur:5: söylemesi ayıp ben istanbul u bi sevemedim gitti 3 kez geldim:5:

şimdi değil akşam yemekten biraz sonra tartılıcan :39: bak bakalım değişim var. mı :32:

sevilcek yer değil ki canım yaa

kusura bakma canım o sırada yiyecek bişeyler hazırlıyodum cevap yazamadım yok tartacak hal kalmadı zaten :) ama dediğin mantıklı yediğimi arttırırsam daha faydalı olur ;)

az daha pes ediyormuşsun iyi ki yakalamış seni pelin :9:
kaçış yok bizden canımm ne demek almıyor hiçbir hastane onu anlamadım sen özele mi gidiyorsun devlete mi, çünkü devletin böyle bir lüksü yok en fazla başka hastaneye sevkeder yer yok vs diye

yok canim ne olucak onemli degil yeter ki sen ye.

evet az az arttir zaten daha sonra sen kendigilinden yediklerinin az geldigini farkedeceksin:31:

sert cikistigim icin de beni bagisla, hem cok uzuluyorum haline hem de kiziyorum, ama sevdigimden seni, bir an once iyilesmeni istedigimden :54:

sevilcek yer değil ki canım yaa

az daha pes ediyormuşsun iyi ki yakalamış seni pelin :9:
kaçış yok bizden canımm ne demek almıyor hiçbir hastane onu anlamadım sen özele mi gidiyorsun devlete mi, çünkü devletin böyle bir lüksü yok en fazla başka hastaneye sevkeder yer yok vs diye

cok yogun canim orasi insanlar ustune ustune geliyor sanki :ssz:

evet yakaladim biraz cikistim ama ne yapayim gitmesine boyle izin veremezdim :31:

yok canim ne olucak onemli degil yeter ki sen ye.

evet az az arttir zaten daha sonra sen kendigilinden yediklerinin az geldigini farkedeceksin:31:

sert cikistigim icin de beni bagisla, hem cok uzuluyorum haline hem de kiziyorum, ama sevdigimden seni, bir an once iyilesmeni istedigimden :54:

ben anlıyorum seni zaten önemli değil :)

pelin çok haklı bak ben de kendimden biliyorum çok zayıfladığım zamanlar iştahım daha fena kapanıyor midem bulanıyor bağırsak ağrıları çekiyorum gün boyu uyumak istiyorum hatta yediklerimi çıkarttığım oluyordu daha neler neler... ama 1 kilo almak bile bu saydıklarımı o kadar düzeltti ki şimdi eskisinden daha iyiyim ben de gastrit ile uğraşıyorum sürekli bulantı ve iştahsızlık oluyor her şeyi yiyemiyorum ama pes etmek yok :20: çok yüklenmeden yavaş yavaş arttırarak bu işi hallecez canım her gün birkaç kaşık arttırarak git ya da ince bir dilim ekmek daha ekle pelinin dediği gibi ama özellikle yavaş yavaş yap ki kaş yapayım derken göz çıkarmayalım :45:
bir de eczanelerden alınan içecekler var çok zayıf olan yada beslenmesi yeterli olmayanlar için, onları doktoruna sor eğer böbreklerin için zararı yoksa yazdır al. ama mutlaka doktora sor böbreklerin için zararlıysa alma sakın

saat kaça kadar yazıyorsun canım ya ben bugün biraz geç kalabilirim çünkü yemek için arkadaşım gelecek onu bekliyorum yemeden tartılıp moralim bozulsun istemiyorum çünkü çok açım şu an daha zayıf çıkarım :1:

canim 11 bucuk 12 ye kadar bekliyim dedim, 12 de baslarim yenilemeye :23:

ilk kilolarinizi da excele koydum tarihiyle, aylar sonra degisimi gormeniz icin :49:

tabi canim Afillli nin dedigi gibi bizler kilo almaya calisanlar olarak tok karnina belirliyoruz kilo alip almadigimizi :9: diyet mi yapiyoruz da ac karnina tartilalim :52:

aksam yemeginden sonra tartiliyoruz biz sen de oo zaman tartilsan canim ??

tamam o zaman da tartılayım

ama bir gelişme var canım :27:

hastalandım ve eskisi gibi değildi ne ağırılarım ne başa birşey....

yani 41 kg olara hastalandım ve 41 kg olarak duruyorum halen:16:

regl ağırıları için bir mucize buldum ama bakalım öbür ayı da bekliycem emin olursam konu açarım

ben çok faydasını gördüm...

Son düzenleme:
tamam o zaman da tartılayım

ama bir gelişme var canım :27:

hastalandım ve eskisi gibi değildi ne ağırılarım ne başa birşey....

yani 41 kg olara hastalandım ve 41 kg olarak duruyorum halen:16:

regl ağırıları için bir mucize buldum ama bakalım öbür ayı da bekliycem emin olursam konu açarım

ben çok faydasını gördüm...

evet canim tokken tokken tokken :kkk: :1:

bu gelisme cok guzel canim aman nazar degmesin :nazar:

darisi gozdeyle benim basima :12:

Back
X