Kilo alma programi ile yarisma

tamam o zaman da tartılayım

ama bir gelişme var canım :27:

hastalandım ve eskisi gibi değildi ne ağırılarım ne başa birşey....

yani 41 kg olara hastalandım ve 41 kg olarak duruyorum halen:16:

regl ağırıları için bir mucize buldum ama bakalım öbür ayı da bekliycem emin olursam konu açarım

ben çok faydasını gördüm...

çok iyi ya gerçekten o ağrıları kesen bişey bulduysan paylaşmanı çok isterim ben acillik oluyorum o sancıdan nerdeyse yaa :43:

canim 11 bucuk 12 ye kadar bekliyim dedim, 12 de baslarim yenilemeye :23:

ilk kilolarinizi da excele koydum tarihiyle, aylar sonra degisimi gormeniz icin :49:

tabi canim Afillli nin dedigi gibi bizler kilo almaya calisanlar olarak tok karnina belirliyoruz kilo alip almadigimizi :9: diyet mi yapiyoruz da ac karnina tartilalim :52:

:9: aynen canım katılıyorum tok tartılmaya devam o zaman :32: peki listeyi ne zaman paylaşacaksın kim ne kadar almış bakalım :1: gaza gelelim :56:

vay vay vay kilolar paylaşılmaya başlanmış ama ben henüz tartıya çıkmaya cesaret edemedim çünkü bu hafta pek birşey yapamadım ara vermiştim herşeye bazı nedenlerden dolayı:5: haftaya alacam ama kararlıyım :15:

Evet kızlar kurban etleri tatlılar temiz köy havası ve üstelik 2 hafta olmasına rağmen bende artış değişmiyor yine 600 gram :50:
Sonuç 45,8
Neyse şükür yine almıştım vermemişim :21:
Sanırım 2 kilodan sonra falan yavaşlıyor mu kilo alma noluyor :43:

mavis neler yiyorsun neler yapiorsun bizede anlat ben bu hafta hic kilo alamadim

ama şöyle birşey de var araya bayram girdi 1 haftadan fazla oldu ben tartılmayalı 10 gün olmuştur ama yine de anlatayım belki faydası olur...
bebe bisküvisiden mama yapıp yiyorum akşamları yatmaya yakın vakitte. her gün bir tane puding yiyordum bu hafta ama özellikle yapmadım canım çok çekiyordu nedense :1: özellikle son üç dört gündür de akşam yemeğini güzel yedim onun da etkisi var galiba:32: bugün pekmez aldım artık sabah akşam yarım çay bardağı pekmez yarım çay bardağı su ile içecem benim kansızlığım var hem onu toparlar hem kilo yapar diye umuyorum :34:

Son düzenleme:
Evet kızlar kurban etleri tatlılar temiz köy havası ve üstelik 2 hafta olmasına rağmen bende artış değişmiyor yine 600 gram :50:
Sonuç 45,8
Neyse şükür yine almıştım vermemişim :21:
Sanırım 2 kilodan sonra falan yavaşlıyor mu kilo alma noluyor :43:

yaaa deme öyle yavaşlamasın :25: cidden öyle mi olacak acaba ben daha ilk kilomu aldım çünkü :26:

Benim iştahım da azaldı canım bu aralar ondan da olabilir sen öyle umutsuzluğa kapılma sakın bak almışsın mis gibi 1 kilo :16:

sen de azimle devam et tekrar alırsın arada duraklama dönemleri olabilir benim bir arkadaşım da öyle öyle kilo almıştı şimdi onu hatırladım ama sen ara vermeden devam et yoksa olmaz :34: ben o 1 kiloyu 1 haftada değil 10 günde aldım ama olsun kilo kilodur ilk kilom bu zaten ondan hızlı oldu heralde :9:

Allah korusunn vallahi evlerden ırak o kadar kilo vermeler :9:

Bugün az daha pes ediyordu dhoqa:20:
Ama etmedi Pelin yakaladı izin vermedi gelir günceller o da inşallah :)

aynen canım şimdi de biraz meyve yiyem :56:
gerçekten pelin nerde kaldı çoktan burda olurdu o :9:

Back
X