Kilo alma programi ile yarisma

canım çok teşekkür ederim öncelikle bu saatte bana cevap yazıyorsun :34:
bundan yıllar önce, tam hatırlamıyorum ama sanırım 6 veya 7 sene olmuştur... yine zayıfım malum :1: her zamanki gibi, annemle beraber gitmiştik doktora bekardım o zamanlar...
diyetisyene gitmek istedim ama bilmiyorduk biryerden geçmek gerekiyormuş doktor lüzum görürse diyetisyene yönlendiriyormuş vs bu tarz şeyler olmuştu o dönem...
o bahsettiğim doktora göründüm kiloma boyuma vs baktı, bana dediki sorun yok bence hatta manken gibisin vs bıdı bıdı blirsin işte moral verici laflar teselliler...diyetisyenlik durumun yok bence dedi, işte bol ye sık sık ye vs sıraladı..göndermedi...bende o zamanlar çekingen biriydim ısrar etmedim gönder diyetisyene diye...öyle kaldı gitti anlayacağınız....
ya doktor bile lüzum görmedi ama gerçekten zayıfım, hani kilom 52 olunca çok gibi görünüyor göze 52 kilo sanırım, ama boyumu hesaba katan yok arkadaşlar 172 boyum var ve 52 kilo 172 boyda hiç bişey değil...tığ gibiyim resmen...yani bazı arkadaşlar diyor ya 52 kilo ne güzel biz 40 lardayız vs diye...ama şurası önemli ki kilo boya göre önem taşır...
şimdi tekrar gidersem doktora dahiliyeye mi gidicem? ordan mı yollayacaklar diyetisyene...?
birde tahlil falanmı yapıcaklar acaba? epey uğraştıracaklar sanırım ?

bi dur sakin ol :)))
tahtakurusu kibrit çöpü filan senden önce 178 boyla 55kilo olanlara denir canımmm :9::9:
sen aşırı zayıf değilsin sanırım evli ve anne olduğun için dahada zayıfmış gibi görüyorsun kendini :54: bizde anne biraz pofidik olur mantığı var ya :34:
iki haftada sonuç almaman normal çünkü bünyen alışkın değil bu kadar yemeye. ilk zamanlar sindirim sistemin daha çok çalışıyor çünkü daha önce hiç bu kadar sindiricek bişe bulamamıştı :31:sen aynı şekilde veya biraz daha artırarak ye sonuçlarını göreceksin tartıda :54: moralini bozma sakın bünyen alışma sürecinde şuan unutma devamlılık önemli bir iki gün çok yemeyle kilo alınmıyor maalesef hergün aynı seviyede yemelisin veya artırarak.
5-6 aydır bu konuya üyeyim 50kiloydum 55 oldum yavaş yavaş alacaksın (ki daha sağlıklı) :54:
hatta geçen sene bu günlerde 47kiloydum öyle hesap et :34:

bu arada ismin dilara mı? nickten tahmin ettim ve çok merak ettimde :9:

Son düzenleme:
Ben gittim işte canım tahliller yaptı dahiliye uzmanı bir sürü aldım sonuçları inceledi hiçbir şeyin yok bol yemek ye kilo almak istiyorsan diyet yapmana gerek yok sevketmeyeceğim dedi aynen seninki gibi ben de boynumu büktüm çıktım:9:
Keşke ben de cazgırlık yapsaydım da yönlendirseydi:43: vitamin verdi sadece

Ayrıca ne demekk burda birbirimize destek olmasak hepimiz kendi köşemizde depresyona girmiştik herhalde :1:

neden yollamıyorlar diyetisyene yahu, :47:
diyetisyene gitmenin yolu dahiliyedeki doktorun insiyatifine kalmış yani öylemi :14:
ısrar etsem zorlasam yollarmı acaba, üff sinir oldum şimdi yaa...yarın gideyim diyordum, napıyım sizce?? :5:

bi dur sakin ol :)))
tahtakurusu kibrit çöpü filan senden önce 178 boyla 55kilo olanlara denir canımmm :9::9:
sen aşırı zayıf değilsin sanırım evli ve anne olduğun için dahada zayıfmış gibi görüyorsun kendini :54: bizde anne biraz pofidik olur mantığı var ya :34:
iki haftada sonuç almaman normal çünkü bünyen alışkın değil bu kadar yemeye. ilk zamanlar sindirim sistemin daha çok çalışıyor çünkü daha önce hiç bu kadar sindiricek bişe bulamamıştı :31:sen aynı şekilde veya biraz daha artırarak ye sonuçlarını göreceksin tartıda :54: moralini bozma sakın bünyen alışma sürecinde şuan unutma devamlılık önemli bir iki gün çok yemeyle kilo alınmıyor maalesef hergün aynı seviyede yemelisin veya artırarak.
5-6 aydır bu konuya üyeyim 50kiloydum 55 oldum yavaş yavaş alacaksın (ki daha sağlıklı) :54:
hatta geçen sene bu günlerde 47kiloydum öyle hesap et :34:

bu arada ismin dilara mı? nickten tahmin ettim ve çok merak ettimde :9:

yok canım dilara değil adım... gazel derler bana kk dakiler...:ssz:
bende uzun zamandır üyeyim ama buraya uğramadım hiç alamam nasılsa diye, umudum yoktu...
ama sizlerin yazılarını okuyunca alanları gördükçe istikrarlı olmanın işe yarayabileceğini düşündüm sanırım :26:
ve kendimi bu topikte buldum....
inşallah dediğin gibi olur canım yaa :14:
bırakmayı düşünüyordum ama devammı edeyim napıyım şimdi yaa üff...:37::37:

mamaya süt katmak bana ağır geliyor şekerli sıcak suyla yapıyorum o yüzden sütü ayrı içiyorum bu arada :27:
aynen canım ben de öyle yapıyorum yoksa benim midemi bulandırıyor :31:

Kizlaaaar hepinizi tebrik ederim :3::3:

Gec geldim kusuruma bakmayin o ses turkiye ye dalmisim da :17:

Ben de tartildim 45,8 dim. 46.9 olmusum ama 46.8 de olabilir tartim dijital olmadigi icin kestiremiyorum:27:

Ama nute sen sanirim kilo vermissin :19:

Listeyi yenilemeye baslicam birazdan ilk sayfada olucak yeni kilolariniz, yanlarinda da kac gram alip verdiginiz veee haftanin birincisi ve sonuncusu birbirlerine hangi cezayi layik goruceklerse artik :52:
olmaz ama pelin bi da olmasın lütfen :9:
sen baya bi almışsın canım ya tebrikler :nazar:
olamaz kilo veren bi ben miyim öhö öhö neyse olabilir canım :37:

Son düzenleme:
yok canım dilara değil adım... gazel derler bana kk dakiler...:ssz:
bende uzun zamandır üyeyim ama buraya uğramadım hiç alamam nasılsa diye, umudum yoktu...
ama sizlerin yazılarını okuyunca alanları gördükçe istikrarlı olmanın işe yarayabileceğini düşündüm sanırım :26:
ve kendimi bu topikte buldum....
inşallah dediğin gibi olur canım yaa :14:
bırakmayı düşünüyordum ama devammı edeyim napıyım şimdi yaa üff...:37::37:

tabikide bırakmak yok aynen devam :ssz:
gerçekten istersen ve dikkat edersen kilo alımın daha hızlı olur imkansız diye bişe yok unutma :54:

Konumuzun kurallari:
1- Her sali aksam saatlerinde gelip yaziyoruz kilolarimizi:34:
2- Her gun ne yedigimizin raporunu gun icinde herhangi bi saatte gelip buraya yazarak birbirimizi daha cok sevklendirecegimizi dusunuyorum, hatta bu resimlerle de taclandirilabilir :24:
3- Tarti gunu kilo alamayan ya da vermis olan kisi icin, cezayi birincimiz vericek, ceza ortalama olarak en az 500 kalori olacak :56:
(gun ici tuketilmesi gereken ogunler haricinde )
4-Hafta iclerinde gunde 3 ogun yemek sart. Yok sabah canim bisi istemedi, vay efendim midem bulandi cik kabul etmiyoruz illa ki o mideye kahvalti girecek:19:
5- Her sabah kahvaltidan once ya da sonra 2 kasik pekmez icilecek :79:
6- Okullariniz, dersleriniz oldugu icin gun icindeki ara ogunlere pek karisamiciiim FAKAT, aksam yemekten sonra 1 porsiyon meyve ve abur cubur (kuruyemis, patlamis misir olabilir) kesinlikle bunlar yenilecek.:39:
7- Uyumadan once de balli sut, sekerli yogurt, cicibebe sut bu 3 luden herhangi biri tuketilmeden uyumak yok:40:

Yarismaci arkidislerime sevgiler
:42::54:

22 Ekim 2013
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]BirAdetLokum[/TD]
[TD]178[/TD]
[TD]55.3 +400 gram[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nute[/TD]
[TD]156[/TD]
[TD]47.7 -300 gram[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]guraypelin[/TD]
[TD]169[/TD]
[TD]46.8 +1000 gram[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Afilli_kiz[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]45.8 +600 gram[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melissadan[/TD]
[TD]165[/TD]
[TD]41.1 +100 gram[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_zeytin_[/TD]
[TD]165[/TD]
[TD]46 +0 gram[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavisimmavi[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]40 +1000 gram[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tulll[/TD]
[TD]173[/TD]
[TD]53.9 +1900 gram[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmasecret19[/TD]
[TD]155[/TD]
[TD]39 +0 gram[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aysdndogma[/TD]
[TD]165[/TD]
[TD]48 +1000 gram[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gazeldustubaglara[/TD]
[TD]172[/TD]
[TD]52.3 +300gram [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xannemx[/TD]
[TD]176[/TD]
[TD]53.5 +1500 gram[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dhoqa[/TD]
[TD]170[/TD]
[TD]29 +0 gram[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sagopam[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ruyabuse[/TD]
[TD]168[/TD]
[TD]53 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hagopik[/TD]
[TD]170[/TD]
[TD]48.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zehrina[/TD]
[TD]161[/TD]
[TD]46.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulnagme[/TD]
[TD]168[/TD]
[TD]46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

NOT: IKI HAFTA UST USTE DEVAMLILIK SAGLAMAYAN YARISMACILARIMIZ LISTEDEN CIKARILACAKTIR:19:

Arkadaslar listemizin son hali.
Eksigim yanlisim varsa soyleyin duzelteyim cok kisiyiz gramlar kacmis olabilir :17:

Bildirim yapmayan arkadaslar haftaya da yapmazlarsa malesef listeden cikarilacaklardir, baya zaman harciyorum cunku bu liste icin:6:
Nute en cok kilo almis olanlardan birini sec ve cezani iste :27:

canimcim seni de tebrik ederim o kadar yogun tempoya toparladin :16:

önceki kaçtı hatırlamıyorum şimdi 44.7 :42:

sen hatirlamazsin ama pelin hatirlar cunkum 8 ekimdeki kilolarinizi excel e kaydettim aylar sonra degisimi gostericem hepinize :ssz:

veeeeeeeee tartıldım inanamıyorum 40 olmuşum :52::52::52: 39dum :23:

mavis seni de tebrik ederim devami gelir insallah senin de yogun tempon ve gastritine ragmen cok iyi :21:

Evet kızlar kurban etleri tatlılar temiz köy havası ve üstelik 2 hafta olmasına rağmen bende artış değişmiyor yine 600 gram :50:
Sonuç 45,8
Neyse şükür yine almıştım vermemişim :21:
Sanırım 2 kilodan sonra falan yavaşlıyor mu kilo alma noluyor :43:

Aksam da konustuk ama olsun hepinize cevap vermek istedim (gece cok uykum vardi da)
600 gram hic degismese bile cok iyi gidiyor bence canim :16:

tartılmadan önce son atıştırmalarını mı yapıyor acepppp :9:

kesin öyledir pelinden korkulur :9:

:1: bebe maması eşliğinde seni bekliyorum pelin bak beklerken arada kakaolu sütümü içip ve pekmezimi de alıp yatacam bu gidişle :6::16:

ooh oh gelsin kilolar :1: bende nar kaşıklıyorum :8:

kizlar aksam yemeginde ekmek yemedim, sarma ile patatesler vardi yaninda pismis valla misir bile yemeden tartildigimi yazdim :)

41.1 diyo yaaaaaa:36::36::36:

yarım ekmek tostu götürdüm demin .....100 gr ne yaaa:4:

nessee....benden bu ay hayır yok ...tahminimce öbür ay düzene sokarım...

bu araalr stersliyim:47:

macunun kerameti canim :)
Kizlar53.9 olmusum yarin sabah bir daha tartilcam :1:

Tebrik ederim canim seni de cok iyi :34: Arada gel de yaz bu kadar kilo almissin keramet nerde kimde :)

Iyi geceler kızlar bugün benim için oldukça yoğun bir gündü doğru dürüst beslenmedim, o da yetmezmiş gibi eve geldim sütüm de kalmamıştı ( hergün yatmadan önce bir kâhse mama yapıp yiyordum) mama yapamadım maalesef :(
Kilo ma baktım bugün bir kilo almışım :) keyfin yerine geldi biraz
Alllah yardımcımız olsun inş. en kısa zamanda ideal kilolarımızı kavuşuruz.
Hadi kalın sağlıkçakla :)

Tebrikler canim :29:

kızlar ben aynı kilodayım yaaa:( offfffffffffffffffffffffffff

Daha yeni yazdim canim listeye hemen uzulme dur bakalim haftaya baslarsin sen de :34:

ya hayretler içerisindeyim yaa......
of sinirden köpürdüm resmen..bir buçuk haftayı geçti başlayalı ama baskülde tık yok yaaa :14::14::14:
52,3 den gr yukarı çıkmamışım....:14:bu nasıl iş arkadaş...
bir buçuk haftadır çatladım yemekten içmekten...nefes alamayacak kadar yedim içtim....kilo aldırıcı toz kullanıyorum bilen bilir...
nereye gitti onca yediklerim....nereye yaaaaa.....kendimi boru gibi hissediyorum, afedersiniz saçma bi örnek oldu ama en uygun bu örnek var napıyım...üstten yiyiorum alttan çıkıyor hesabı resmen boru işte boru offff :14::14::14:
öyle hemen üçer beşer kilo alma umudum yok elbette ama iki hafataya yakın zamandır normal halimden yeminle iki üç katı fazla yiyorum...
özel yiyecekler aldım,
fıstık ezmesi
ballı gevrekler
kilo kilo muz
kutu kutu süt
2 kavanoz harnup pekmezi, birini bitirdim..
kavanozda süzme bal
tam buğday ekmekleri...
ya daha hangini sayayım.....
moralim düştü mtivem düştü...bütün hepsini çöpe atasım var...
ben 52 kiloyum bildim bileli...yıkarıyı hiç göremeyecekmiyim...
tahta kurusu deyin bana, kürdan deyin, kibrit çöpü deyin.....iskeletor deyin.....
öfff işte öfff :84:

canim bir sakin ol dur biz haftayi gectim kac aylardir almaya calisiyoruz he deyince hemen olmuyor... bunye ancak alisiyor tempona asil sen simdi bundan sonra gor ;) ben de son yazdigin cumlelerdeki tabirleri inan cok duydum, artik ben de cevaplarini vermeye basladim ama sen de oyle yap :34:

kızlar ancak gırebılme fırsatım oldu nete.. tartıldım ben de ve tartım 53.5 gosterıyo normalde 52 ydim.. tabı ne kadar dogru bılmıyorum ama 2 3 ay oncesıne kadar 49 a kadar dustugumu gormustum.. ama daha cok yolum var bakalım haftaya ne olacak..

Canim cok iyi seni de tebrik ederim :29: Nasil aldigini bu kilolari anlatirsan seviniriz biz de :34:

dün burada olamadım çok üzgünüm ama akşam tartıldığımda hala 29 kiloydum :S en azından kilo vermemişim ben verişimdir diye düşünüyordum. eğer bu hafta asılırsam başarabilirim

Aferin dhoqa yilmak yok devam ediceksin ama dedigim gibi cok yuklenmeden az az arttirarak :34:

olmaz ama pelin bi da olmasın lütfen :9:
sen baya bi almışsın canım ya tebrikler :nazar:
olamaz kilo veren bi ben miyim öhö öhö neyse olabilir canım :37:

peki nute cum bi daha olmaz :17:

tesekkur ederim canim ;) darisi senin basina :)

en yukarida git oku tekrar bak cezani verecek buraya cok ugrayan kisilerden birini sec :52:

oooh be destan yazdim :54:

tabikide bırakmak yok aynen devam :ssz:
gerçekten istersen ve dikkat edersen kilo alımın daha hızlı olur imkansız diye bişe yok unutma :54:

inşallah canım, basküle çıkana kadar sanki almışım gibi hissediyorum, basküle çıkınca gözler aynen böyle :53::53::53:
haliyle moral düşüyor motive düşüyor.... inşallah dediğiniz gibi olur da durup durup birden patlarım :9:
az önce mantar çorbası içtim tam buğday ekmeğiyle birlikte, salçalı makarna yedim...
az mideme yerleşsin muz yiyecem, ve keçi boynuzu tozumu içecem sütle...
:43::43:

kızlar bişey soracağım, bende sinbo'nun dijital baskülü var....çıkıyorum mesela 52,3 çıkıyor, inip tekrar çıkıyorum, 52 çıkıyor..
tekrar inip çıkıyorum 53 çıkıyor...
arızalı olduğunu sanmıyorum daha yeni aldım bir hafta önce...
birde bu dijitaller hep böylemi acaba, babamlardaki de aynı böyle bi öyle bi böyle çıkarıyordu...
hangi kiloyu baz alsam bilemedim..:ssz:

dün burada olamadım çok üzgünüm ama akşam tartıldığımda hala 29 kiloydum :S en azından kilo vermemişim ben verişimdir diye düşünüyordum. eğer bu hafta asılırsam başarabilirim

hepimiz başaracağına inanıyoruz yeter ki sen pes etme kararlı ol:34: bu hafta en azından kilo kaybetmedin, yavaş yavaş almaya da başlayacaksın devam et çabalamaya:56: canın sıkılınca bizimle paylaş, içine atınca daha kötü oluyor insan...

tull ve xannemx den bu kadar kiloyu nasıl aldıklarını anlatmalarını merakla bekliyoruz paylaşırsanız seviniriz kızlar :1: tebrikler bu arada inşallah hep almaya da devam edersiniz :34:

akşam yemeğinde az önce tavukla beraber yarım ekmek yedim,yanına bir tane domates doğrayıp üzerine 2 tatlı kaşığı zeytinyağı döküp öyle yedim kalori olsun maksat:1: iki tane yeşil biber ve 2 bardak da ayran :56: biraz sindireyim üzerine yemek için birşeyler bakınacam mutfaktan :56:

kızlar bişey soracağım, bende sinbo'nun dijital baskülü var....çıkıyorum mesela 52,3 çıkıyor, inip tekrar çıkıyorum, 52 çıkıyor..
birde bu dijitaller hep böylemi acaba, babamlardaki de aynı böyle bi öyle bi böyle çıkarıyordu...

ben de bilemedim şimdi ya nasıl anlayacaksın ki:44: benim tartım ibreli olanlardan, tam gramajını göremiyorum ama göz kararı belli oluyor ve hiç öyle dengesizlik yapmadı kaç kere çıkarsam çıkayım aynı:1:

bende de sınbonun dıjıtal atrtısı var cıkıp ınınce sureklı farklı degerlerı gosterıp duruyo.. acaba nasıl yapsakkı dogru musdur kı yanı yoksa bız yanılıyomuyuz sureklı su kılodayım dıyınce???

Arkadaslar listemizin son hali.
Eksigim yanlisim varsa soyleyin duzelteyim cok kisiyiz gramlar kacmis olabilir :17:

Bildirim yapmayan arkadaslar haftaya da yapmazlarsa malesef listeden cikarilacaklardir, baya zaman harciyorum cunku bu liste icin:6:
Nute en cok kilo almis olanlardan birini sec ve cezani iste :27:
sen hatirlamazsin ama pelin hatirlar cunkum 8 ekimdeki kilolarinizi excel e kaydettim aylar sonra degisimi gostericem hepinize :ssz:
peki nute cum bi daha olmaz :17:
en yukarida git oku tekrar bak cezani verecek buraya cok ugrayan kisilerden birini sec :52:

oooh be destan yazdim :54:

allahım neden ben neyse cezama razıyım ama zor bişi olursa yapmam baştan anlaşalım :27:
ooooooooo kim olsun kim olsunn buldum MAVİŞi seçtim :8:
pelin senden korkulur hiç üşenmedin bi de excele mi kaydettin maşallah :nazar:

ben de bilemedim şimdi ya nasıl anlayacaksın ki:44: benim tartım ibreli olanlardan, tam gramajını göremiyorum ama göz kararı belli oluyor ve hiç öyle dengesizlik yapmadı kaç kere çıkarsam çıkayım aynı:1:

ibreli olanlar çok iyi ya, gramı göremesende belli olur zaten gramajı...

bende de sınbonun dıjıtal atrtısı var cıkıp ınınce sureklı farklı degerlerı gosterıp duruyo.. acaba nasıl yapsakkı dogru musdur kı yanı yoksa bız yanılıyomuyuz sureklı su kılodayım dıyınce???

valla bilemiyorum canım ya, resmen dalga geçiyor benle baskül :1:
acaba biz kiloyu aldık da bu tartıların gazabından mı böyle almamışız gibiyiz :1:
başka bi tartıyla denemek lazım, ayy 55 falan olurmuşum :62: ne sevinirim biliyomusun..
dur ben yarın eczaneye bi uğrayım :1:

Hadi gün içindeki oynamaları anlarım da saniyeler içinde kilo kaybedip ya da kazanma durumu olacağını sanmıyorum. Benimki de dijital sürekli aynı değeri gösteriyor

Hadi gün içindeki oynamaları anlarım da saniyeler içinde kilo kaybedip ya da kazanma durumu olacağını sanmıyorum. Benimki de dijital sürekli aynı değeri gösteriyor

valla bende anlayamadım canım ondan sordum zaten, inip çıkıyorum başka başka gösteriyor...
bozuk desem daha yeni aldım, birde babamgildeki tartıda böyleydi....inip çıkınca farklı gösteriyordu :44:

valla bende anlayamadım canım ondan sordum zaten, inip çıkıyorum başka başka gösteriyor...
bozuk desem daha yeni aldım, birde babamgildeki tartıda böyleydi....inip çıkınca farklı gösteriyordu :44:

Saçma olabilir canım ama aklıma geldim söyleyeyim, bizdeki tansiyon aleti dijitaldi ve ilk ölçüm en doğrusu demişti doktor ilk ölçümde ve ikinci üçüncü de farklı gösteriyordu ben de sormuştum böyle oynar mı diye, dijitallerde oluyor böyle sorun ilk ölçümü dikkate al uzun bir süre bekledikten sonra tekrar ölç demişti
Belki de benzer bir durumdur :17:

Hıımmmmmmmm acayip canım yemek istiyor gidip akşam yemeğinden kalan pilavı yiyeceğim :)
Bugünlerde bi iştahım açılmış anlatamam umarım salı'ya iyi haberlerimi alırsınız
Şimdi yemek zamanı bayyy:56:

allahım neden ben neyse cezama razıyım ama zor bişi olursa yapmam baştan anlaşalım :27:
ooooooooo kim olsun kim olsunn buldum MAVİŞi seçtim :8:
pelin senden korkulur hiç üşenmedin bi de excele mi kaydettin maşallah :nazar:

nutecum beni mi seçtin canım çok şaşırdım tulll ve xannemx varken benim kilo az kalıyor da maşallahları var onların ya şu sırlarını bi söyleselerdi keşke :9: ceza daha önce kimseye verilmiş miydi pelincim ne tür bi yemek cezası yapsak acaba hmmmm şöyle bollllll kalorili bişeyler olmalı :23: :56:

bu arada ben akşam yemeğinden sonra bir bardak süt içtim normal su bardağı. üstüne meyve yedim, şimdi şu 100grlık hazır pudinglerden bir tane yiyorum çerez eşliğinde :56: bebe maması için midemde yer kalmadı gibi yaa çok şişmiş hissediyorum ve ben yine de mama yemek istiyorum ama midemi bu kadar şey karışınca bozarsa diye korkuyorum :27: bu kadar iştahım olduğu zamanlar çok nadir oluyor o 1 kilo beni gaza getirdi sanırım kızlar :1: haa yatmadan yarım çay bardağı pekmezi de suyla tamamlayıp içecem tabiki :32:

Hıımmmmmmmm acayip canım yemek istiyor gidip akşam yemeğinden kalan pilavı yiyeceğim :)
Bugünlerde bi iştahım açılmış anlatamam umarım salı'ya iyi haberlerimi alırsınız
Şimdi yemek zamanı bayyy:56:

inşallah :34: yemeye devam :56:
bizden başka kimse ne yediğini yazmamış hani yediklerimizi yazıp birbirimizi motive edecektik nerde bu millet :46:

Back
X