- Konu Sahibi Tiramisukahve
canım çok teşekkür ederim öncelikle bu saatte bana cevap yazıyorsun
bundan yıllar önce, tam hatırlamıyorum ama sanırım 6 veya 7 sene olmuştur... yine zayıfım malumher zamanki gibi, annemle beraber gitmiştik doktora bekardım o zamanlar...
diyetisyene gitmek istedim ama bilmiyorduk biryerden geçmek gerekiyormuş doktor lüzum görürse diyetisyene yönlendiriyormuş vs bu tarz şeyler olmuştu o dönem...
o bahsettiğim doktora göründüm kiloma boyuma vs baktı, bana dediki sorun yok bence hatta manken gibisin vs bıdı bıdı blirsin işte moral verici laflar teselliler...diyetisyenlik durumun yok bence dedi, işte bol ye sık sık ye vs sıraladı..göndermedi...bende o zamanlar çekingen biriydim ısrar etmedim gönder diyetisyene diye...öyle kaldı gitti anlayacağınız....
ya doktor bile lüzum görmedi ama gerçekten zayıfım, hani kilom 52 olunca çok gibi görünüyor göze 52 kilo sanırım, ama boyumu hesaba katan yok arkadaşlar 172 boyum var ve 52 kilo 172 boyda hiç bişey değil...tığ gibiyim resmen...yani bazı arkadaşlar diyor ya 52 kilo ne güzel biz 40 lardayız vs diye...ama şurası önemli ki kilo boya göre önem taşır...
şimdi tekrar gidersem doktora dahiliyeye mi gidicem? ordan mı yollayacaklar diyetisyene...?
birde tahlil falanmı yapıcaklar acaba? epey uğraştıracaklar sanırım ?
bi dur sakin ol :)))
tahtakurusu kibrit çöpü filan senden önce 178 boyla 55kilo olanlara denir canımmm

sen aşırı zayıf değilsin sanırım evli ve anne olduğun için dahada zayıfmış gibi görüyorsun kendini

iki haftada sonuç almaman normal çünkü bünyen alışkın değil bu kadar yemeye. ilk zamanlar sindirim sistemin daha çok çalışıyor çünkü daha önce hiç bu kadar sindiricek bişe bulamamıştı

5-6 aydır bu konuya üyeyim 50kiloydum 55 oldum yavaş yavaş alacaksın (ki daha sağlıklı)

hatta geçen sene bu günlerde 47kiloydum öyle hesap et

bu arada ismin dilara mı? nickten tahmin ettim ve çok merak ettimde

Son düzenleme: