- Konu Sahibi Tiramisukahve
iyi geceler kızlar muhabbet çok güzel ama yarın erkenden derse gitmem gerek ve bugün işten geldim yorgunum
yarın yine yazarım
sabaha kilo almış olarak uyanmanız dileğiyle bye bye :80:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim meyve gecici cozum, ama dedigim kalici cozum denecanım sağol ben de yandığını yazdıktan sonra hemen bi tane meyve soyup yedim yanma biraz azalır gibi oluyor geçer umarım ya olmazsa dediğini de yapayım![]()
kızlar bugün öğrendim susamın çok aşırı kalorisi varmış...
balın veya pekmezin içine bir kaç çay kaşığı kavrulmamış susam koyup ekmeğe sürüp yemek gerekiyormuş...
ama özellikle kavrulmamış susam olacakmış...
beyaza yakın renk olan susamlardan...ben hiç duymamıştım...
hatta bu tahinler varya bilirsiniz, tahinde susamdan yapıldığı için ekmeğe sürüp yiyecekmişiz...eğer tahin tadsız gelirse pekmezle yada balla karıştırılıp sürülebilirmiş ekmeğe...
bu helvalar da aynı şekilde..tahin helvası bilirsiniz, özellikle antep fıstıklı tahin helvası kalori bombasıymış..aklınızda bulunsun...bende alıcam inşallah...
kahvaltı stilim değişti yahu, önceden zeytin peynir domates vs yerken, şimdi fıstık ezmesi, ballı ceviz sürmesi, harnup pekmezi derken, midem diyordur noluyor yaa böyle diye
eşimde benle beraber yiyor o 70 kilo zaten daha da alacak diye çekiniyorum
adama yeme de diyememki arkadaş![]()
valla çok iyi fikirmiş yahu, ben ceza almadım ama bana bi torpil yapsanızda yarın için ceza verseniz olmazmı kızlar
acıyın şu kardeşinize....bana emri vaki ile yedirdiniz yedirdiniz, yoksam kuruyup kalıcam ben yaaa :84:
nooooollllurrrr bi ceza lütfennnnnn![]()
canim meyve gecici cozum, ama dedigim kalici cozum deneben de bir ara refluyle cok ugrastim da atlattim cok sukur :)
canim seni gorunce aklima nedense pekmez, tahin, helva geliyordu bunlari sa soyledin tam oldu
tabi canim denmez ki yesin gitsin can bogazdan gelir :)
sorma canım kaş yapalım derken göz çıkaracak gibiyizfıstık ezmesini ben sürüyorum ekmeğime, oda sürüyor
bal sürüyorum oda sürüyor...
gece yatarken ballı süt içiyorum, ısıtmışken bi bardak da bana ısıt diyor
hey allahım gülermisin ağlarmısın...![]()
kendi rizasiyla ceza isteyeni de ilk kez goruyorum :):):)
tamam o zaman sana da nute un cezasi normal gunluk yedigin ogunler haricinde bol soslu makarna, ustune bi tatli seciceksin![]()
evet ceza istiyorum ceza hemde kendi isteğimle...bilerek ve isteyerek
kimsenin tesiri altında kalmadan, kendi rızamla...evet...
tamam pelincim bugün değil dimi, yarın için geçerli bu...
bir tabak kıymalı makarna yiyecem yarın öğün haricinde...tatlı olarak da ne seçsem ne seçsem???
tavuk göğsü olurmu, ?
tabi canim artik yarin :)
tavuk gogsu cok da guzel olur :)
ben de balli misir gevregimi yiyiyorum simdi![]()
yaa bende almıştım ondan ama sütle karıştırınca midem bulandı, nasıl yesem onu bilmiyorum???
bi tavsiyen varmı?
aldım öylece duruyor,...nasıl yiyecem ki ben onu, süt midemi bulandırıyorfikri olan varsa gidip getircem yiyeyim yatmadan...
canim sutsuz cerez gibi gidiyor istersen dene burda bizimle konusurken bir yandan at agzina :)
ben eskiden daha cok begenirdim ama degistirmisler sanki, bi de sekersiz geldi icine bi tatli kasigi seker ekliyorum oyle iciyorum ben
al gel hadi ye :) ben yariladim bile![]()
Biraz abartmisim galiba ewt :)
Yazincs farkettim yerken boyle uzun gelmemisti bana
tabi bunda esimin payida buyuk tartida 63 gordugum gun ne istersen iste benden dedi
Pelincim nasılsınız canım...
Salı akşamı gelip kilomu paylaşamadım sizle..
Listedeki kiloma eklermisin + 1000 gr diye...)
Sanırım bu program bana yarıyacak..
Hırs yapınca bol bol yedim içtim ve bu kiloyu gördüm çok şükür..
Ama 54 olmak yeterli değil benim için..Hala çokk zayıf duruyorum..;/
iyi geceler kızlar muhabbet çok güzel ama yarın erkenden derse gitmem gerek ve bugün işten geldim yorgunumyarın yine yazarım
sabaha kilo almış olarak uyanmanız dileğiyle bye bye :80:
maviş yakaladım seni burdasın neler yapıyosun anlat bakalımhoşgeldinnn
hoşbuldum dhoqacım bu sefer de sen beni yakaladın demekyemek yedim ve hemen gelip buraya yazdım ama fotosunu çekmek aklıma gelmedi bir dahaki sefere artık
sen neler yedin bugün anlat bakalım canım
![]()