Kilo alma programi ile yarisma

kızlar sanırım kilo almak için kendimizi komple değiştirmeliyiz neden diye soracak olursanız iştahımızı etkileyen birçok etken varda ondan :)

bu iki gündür kahvaltı yapıyorum ve öğünleri kaçırmamaya çalışıyorum eh biraz da keyfim yerinde olunca yemek yiyesim geliyor
ha birde spora başladım dinlendirici müzik eşliğinde çok iyi geliyor bana çekmecem de artık abur cubur eksik etmeyeceğim sanırım ve kilolarım artacak inşallah :))

bu uğurda savaş verenlere bol şans diliyorum :)
peynirli çubuk krakeri de fena değil haniiii iş yerinde tüketmek
yemek istiyorum yemekkkkkkk :52: :56:

Keyif bence en onemli faktor kesinlikle katiliyorum sana canim ;)

Spora baslamakla cok iyi etmissin, ben de haftada 4 gun oryantal yapiyorum gunde 20 dk kadar :)

peynirli cubuk cektirdin canimi :)

kızlar sanırım kilo almak için kendimizi komple değiştirmeliyiz neden diye soracak olursanız iştahımızı etkileyen birçok etken varda ondan :)

bu iki gündür kahvaltı yapıyorum ve öğünleri kaçırmamaya çalışıyorum eh biraz da keyfim yerinde olunca yemek yiyesim geliyor
ha birde spora başladım dinlendirici müzik eşliğinde çok iyi geliyor bana çekmecem de artık abur cubur eksik etmeyeceğim sanırım ve kilolarım artacak inşallah :))

bu uğurda savaş verenlere bol şans diliyorum :)
peynirli çubuk krakeri de fena değil haniiii iş yerinde tüketmek
yemek istiyorum yemekkkkkkk :52: :56:
neler yiyorsun mesela ? bugün neler yedin paylaş bizimle bizimde keyfimiz yerine gelsin cnm .d :))))

Son düzenleme:
neler yiyorsun mesela ? bugün neler yedin paylaş bizimle bizimde keyfimiz yerine gelsin cnm .d :))))

erken saatler de işe geldiğim için kahvaltı yapamıyorum evde, geldim iş yerim de büyük boy kaşarlı tost yedim ve yanında da çay, öğle arası annem evde değil di diye kardeşimle dışarıda tavuk yedik yanında da salata. lezizzzzzzzzz di yemek şiddetle tavsiye ediyorum (kardeşimle yemek yemek iştahımı açıyor güle güle nasıl bitirdiğimizi anlayamadık) aralarda abur cubur attıyorum sonracağıma bittii :)

$image.webp kızlaar öğle yemeğim daha içli köfteler kaldı onları da bi yandan götürüyorum :)

evet ya gerçekten çok güzel bedenimizin yanında zihnimizi de harekete geçiriyor canlılık veriyor ve zihin açıkıyor :)

teklifini ileriki zamanlarda değerlendireceğim inş. :)

( o güzel yemeklere yok diyecek birileri yoktur herhalde)

Kızlaar bugün yediklerim sabah bir simit bir zeytinli açma
Kutu meyve suyu
Üstüne şu yeni çıkan misket limonlu hoşbeş
Sonra eve gelince makarna yaptım ayran ve sütaş süzme peynir eşliğinde yedim :)
Milka çikolatalardan Yedim bir iki parça akşam içinse bekliyorum anacığım hazırlasın da yiyeyim çok acıktım:56:
Hastalığımda iyiye gitti bugün burnumun akması azaldı vücudumun direnci de arttı hissediyorum :)

Kızlaar bugün yediklerim sabah bir simit bir zeytinli açma
Kutu meyve suyu
Üstüne şu yeni çıkan misket limonlu hoşbeş
Sonra eve gelince makarna yaptım ayran ve sütaş süzme peynir eşliğinde yedim :)
Milka çikolatalardan Yedim bir iki parça akşam içinse bekliyorum anacığım hazırlasın da yiyeyim çok acıktım:56:
Hastalığımda iyiye gitti bugün burnumun akması azaldı vücudumun direnci de arttı hissediyorum :)

Gecmis olsun canim tekrardan ;)

Bugun sanirim herkes makarna yedi :9:

Borekci basi seni :16:

Gun icinde herhangi bi ogununde bir hamur isi var masallah topak topak et olsun yengemin deyimiyle :9:
ya sorma adım BirAdetHamurişi artık herkes beni böyle bilsin :9::9::9:
sebzeli börekten 2-3 dilim saklayıp sabahta yicem :9:
ekmeği azalttım çünkü börek konusunda kendime engel olamıyorum :17: fazla karbonhidrattan yağ tulumuna dönecem :9:
staj yaptığım yerin yanında ev yemekleri dükkanı vardı bi baktım teyzeler sıkma yapıyor gözlerim kocaman kocaman oldu :9:ama dayandım tuttum kendimi yemedim :31:

ya sorma adım BirAdetHamurişi artık herkes beni böyle bilsin :9::9::9:
sebzeli börekten 2-3 dilim saklayıp sabahta yicem :9:
ekmeği azalttım çünkü börek konusunda kendime engel olamıyorum :17: fazla karbonhidrattan yağ tulumuna dönecem :9:
staj yaptığım yerin yanında ev yemekleri dükkanı vardı bi baktım teyzeler sıkma yapıyor gözlerim kocaman kocaman oldu :9:ama dayandım tuttum kendimi yemedim :31:

Ben hamurcu gozde dicem :9:

Kizim sikma yenmez mi git ye yarin :23:

Back
X