Kilo alma programi ile yarisma

oyyy bu ne böyle vıcık vıck bişey oldu, :26:
yedinizmi kızlar,

ben daha yemedim ama şimdi yiycem çünkü kimse gelmiyor anlaşılan kilo almaya ihtiyacı olmayanlar var:1: çok cıvık olduysa suyu az koy artık ben yarım bardaktan az suya 20 tane atıyorum yoğun oluyor bir bardağa yakın mama çıkıyor :56: ben yiyorum kızlar gelmeyen kendi bilir :1: gelsin kilolarrrrrr :66::66::66:

ben daha yemedim ama şimdi yiycem çünkü kimse gelmiyor anlaşılan kilo almaya ihtiyacı olmayanlar var:1: çok cıvık olduysa suyu az koy artık ben yarım bardaktan az suya 20 tane atıyorum yoğun oluyor bir bardağa yakın mama çıkıyor :56: ben yiyorum kızlar gelmeyen kendi bilir :1: gelsin kilolarrrrrr :66::66::66:

bende yiyorum...daha doğrusu öğürüyorum böğğhh :120::120::120:

bikaç kaşık ye üstüne bir iki yudum su al :1: hiç olmuyorsa yeme sen bilirsin miden kaldırmıyorsa zorlama

kussam bile yiyecem çatlasam da patlasam da yiyecem, bu kadar azmettim ya ne yapıp edip dayanıcam...

canım verdiğin linki inceliyorum mama yerken :1: dedikleri gibiyse yapalım yaa hiç de zor değil tek sıkıntı sık uygulamak :17: çok kısa sürede sonuç vermiş hem :26:
mamam bitti benim kızlar:64:

bende baktım linke mavis, kolay gözüküyor...ama bu kadar kısa zamanda o kadar beden büyümesi garip değilmi?
yani böyle bi tarif var madem niye millet bıcak altına yatıyor da silikon taktırıyor :44:
gerçekten inanalım mı, eğer öyleyse yapmayı isterim basit görünüyor...

kussam bile yiyecem çatlasam da patlasam da yiyecem, bu kadar azmettim ya ne yapıp edip dayanıcam...

bende baktım linke mavis, kolay gözüküyor...ama bu kadar kısa zamanda o kadar beden büyümesi garip değilmi?
yani böyle bi tarif var madem niye millet bıcak altına yatıyor da silikon taktırıyor :44:
gerçekten inanalım mı, eğer öyleyse yapmayı isterim basit görünüyor...

bana sadece günde 2 bardak adaçayı içmek fazla geldi ben 1 bardaktan fazla içmem herşeyin azı karar çoğu zarar :1: bilmiyorum afilli oralara çok takılmış onun fikrini merak ediyorum o yüzden, kısa zamanda o kadar büyümesi bilmiyorum yaaa emin değilim sen ne düşünüyorsun... herkes bilmiyor olabilir biz de bilmiyorduk mesela eğer doğruysa şimdi öğrendik:1:

bana sadece günde 2 bardak adaçayı içmek fazla geldi ben 1 bardaktan fazla içmem herşeyin azı karar çoğu zarar :1: bilmiyorum afilli oralara çok takılmış onun fikrini merak ediyorum o yüzden, kısa zamanda o kadar büyümesi bilmiyorum yaaa emin değilim sen ne düşünüyorsun... herkes bilmiyor olabilir biz de bilmiyorduk mesela eğer doğruysa şimdi öğrendik:1:

valla mavişcim benöyle her duyduğuma hemen atlamam ama bazen insan zayıf noktasından vuruldumu ne görse ne duysa uyguluyor..
acaba yapsammı ki diye düşünüyorum, ama mantığıma da pek yatmadı, hani böyle birşey varsa mesela neden bu alternatif tıpla uğraşanlar hiç bahsetmiyor...ibrahim saraçoğlu yada ahmet maranki gibi uzmanlar var, hiç duymadım ben onlardan...
birde bu kadar çabuk ve büyüklüğünün fazla olması kafamı kurcaladı...böyle bişey varsa neden herkes silikon taktırıyor bıçak altına yatıyor milyarları bayılıyor doktorlara...
tam emin olamadım ama bi yanım da dene gör diyor,diğer yanım da ya bi zararı olursa diyor...
umursanmayacak birşey değil, çünkü dışardan da uygulansa sonuçta deri emiyor bu kremi, ve allah muhafaza kist vs gibi bişeyler olur diye korkmadım değil hani :31:
mesela bi kız vardı oda konu açmıştı bi ara, çörekotu yağını kullandım bir beden dolgunlaştı diye, ama onunki baya uzun süreydi..
ve mantığa yatıyordu...
ama bu linkteki kişi baya iddialı yani 1 ay nedemek yahu?
yok mavişcim inan ben hiç mantıklı bulmadım, böyle bişey varsa kansere bulunana ilaç gibi gündemde olurdu yani...hele hele alternatif tıp da şifalı otlarla uğraşanlar falan asla kaçırmaz böyle birşeyi...
birde bu kız demiş ya ben biraz tarifi değiştirdim diye, neye göre değiştirdi yani ben mantıklı bulmadım...bilmeden etmeden değiştirmek de nedemek...
yok cıks ben ikna olmadım :19:

ben aksam 10 sularinda pilim biterek uyuyakaldim :17:

cok fena regl agir gecti benim icin gece :5:

annem ipad i verirse kahvaltimi ve su an yazmakta oldugum masami paylasacagim sizlerle :9:

$image.webp$image.webp kahvaltım ve kahvaltı sonrası masam :16:

çok güzel bi kahvaltı canım afiyet olsun...bu arada kimler öğrenci burda? masana bakılırsa sende öğrencisin....
ben hem eş, hem anne, hem öğrenci :1:
ne ararsan var...ilahiyat önlisans okuyorum...ikinci sınıf..
sizler ne okumaktasınız....
bu arada bende kahvaltı standart hale getirdiğim fıstık ezmeli ballı ekmeğimi yedim, bol bol peynir ve zeytin...:ssz:
ama ekmeğim bu sefer ufaktı, pek iştahım yoktu...:5:

çok güzel bi kahvaltı canım afiyet olsun...bu arada kimler öğrenci burda? masana bakılırsa sende öğrencisin....
ben hem eş, hem anne, hem öğrenci :1:
ne ararsan var...ilahiyat önlisans okuyorum...ikinci sınıf..
sizler ne okumaktasınız....
bu arada bende kahvaltı standart hale getirdiğim fıstık ezmeli ballı ekmeğimi yedim, bol bol peynir ve zeytin...:ssz:
ama ekmeğim bu sefer ufaktı, pek iştahım yoktu...:5:

taze mezunum canim 1 bucuk 2 ay oldu, yuksek lisansimi bitirdim biyoloji bolumunde... issizim anlayacagin :9:

Ama ben de gecen sene haric (ki onda da ozel ders ogrencim vardi 2 tane) hep calisarak okudum ;)

bu sene de bir ogrencim var cok sukur biyoloji mezunuyum ama matematik ve geometriyi de sevdigim icin onlar icin de yardimci oluyorum ogrencime :)

senin icin cok guzel bir duygu olmali... ev hanimi, ogrenci ve en onemlisi anne olmak :16:

benim kahvalti guzeldi boregim de kiymali idi :)

ustune 4-5 cikolata yedim :17:

simdi de bir dilim kek goturdum meyve suyuyla :)

taze mezunum canim 1 bucuk 2 ay oldu, yuksek lisansimi bitirdim biyoloji bolumunde... issizim anlayacagin :9:

Ama ben de gecen sene haric (ki onda da ozel ders ogrencim vardi 2 tane) hep calisarak okudum ;)

bu sene de bir ogrencim var cok sukur biyoloji mezunuyum ama matematik ve geometriyi de sevdigim icin onlar icin de yardimci oluyorum ogrencime :)

senin icin cok guzel bir duygu olmali... ev hanimi, ogrenci ve en onemlisi anne olmak :16:

Tanrımmmm pelinkuş süper gidiyorsun yemin ederim yaa okudukça gülüyorum mutlu oluyorum vallahi çok zevk alıyorum :D
benimde yedikçe yiyesim geliyor iştahımı açıyorsun süpersin süperr :))

Tanrımmmm pelinkuş süper gidiyorsun yemin ederim yaa okudukça gülüyorum mutlu oluyorum vallahi çok zevk alıyorum :D
benimde yedikçe yiyesim geliyor iştahımı açıyorsun süpersin süperr :))

Sen neler yedin bakalim onlardan haber ver ;)

Ben bu kadar yiyiyorum da ne oluyor alttan gidiyor hersey bu ay gecikti diye midir nedir baya bi performansi yuksek:9:

Senden de bu hafta 30 u duymak istiyorum ;) ama cok yuklenmeden, aksam size katilamadim uyuyakalmisim agridan sizlanirken ama bugun daha iyiyim sizinle olucam cicibebe saatinden ;)

Sen neler yedin bakalim onlardan haber ver ;)

Ben bu kadar yiyiyorum da ne oluyor alttan gidiyor hersey bu ay gecikti diye midir nedir baya bi performansi yuksek:9:

Senden de bu hafta 30 u duymak istiyorum ;) ama cok yuklenmeden, aksam size katilamadim uyuyakalmisim agridan sizlanirken ama bugun daha iyiyim sizinle olucam cicibebe saatinden ;)

dün gece sapıttım bende inşallah 30'u görürüm :))) ağzından bal damlıyor gece yemekten sonra şu hazır yağlı tuzlu mısır patlaklarından yedim 6 tane sonra gece süt içemiyorum diye çayla cicibebe yedim üstüne portakal ve elma onun üstünede şokellayı kaşıkladım yattım :D sabah tatlı bişeyler yiyemiyorum diye klasik kaşar,tulum,süzme yoğurt(kalorili oluyor ;) yeşil zeytin,çay yedim,içtim üstüne 8 tane rocco sıkı şeker (çok seviyorum) :D şuanda portakal suyu ve zeytinli poğaça götürmekteyim hatta demin yazdıklarına gülerken boğuluyordum boğazıma kaçtı :D :D

maşallah çok güzel yemişsin canım, afiyet olsun...ben pek yiyemedim yaa :5: çay içiyorum halen, sabah çayını çok severim de :34:
inan sofrayı bile toplamadım daha direk buraya oturdum :1: bir dilim daha sürüp yesem mi acaba?
birde çikolatanın markası ne canım? bitter mi yiyorsun...duyduğuma göre bitter kalorliymiş...hiç de sevmem bitteri..
ben genelde albeni, brovni intense, gibi ikolataları seviyorum...

bu arada evet çok güzel bir duygu canım annelik, rabbim sizlerede tombiş tombiş bebişler nasip etsin...:16:
ben imam hatip mezunuyum 2004 de mezun olmuştum, ve o zamanlar başörtüyle sınava almadıkları için okuyamadım..:43:
o yüzden geç kaldım, ama şükür şimdi başörtülü girebiliyoruz sınavlara...yaş 27 evlisin çocuğun var boşver artık vs diyenlere hep kulağımı tıkadım...şükür ikinci sınıfm şimdi, nasip ederse allah dgs ile ilitama geiş yapıcam lisans tamamlamak için...
kuran kursu hocalığı için çabalıyorum...rabbim hepimizin emekleriniz boşa çıkarmasın...
senin bölümünden bir arkadaşım var, oda kaç senedir işsiz, canım gerçekten çok üzücü bölümünüzde zor, ben o arkadaşımın sabahladığını bilirim günlerce haftalarca sınav zamanı falan...
ama iş bulmak artık okadar zor ki, inşallah emeklerinize değer bi iş bulursun...
eşimin kuzeni de aynı bölümde, labaratuvarda çalışıyor hastanede, ama maaşı çok düşük diye çıkmayı düşünüyor...
inşallah devlete kapak atabilirsiniz canım...
:34:

Back
X