aaaaa hiç hiç hiç hiç inanma canım o laflara...ben 52 kiloyla hamile kaldım, doğuma gittiğim gün 59 kiloydum, hayatımda ilk defa 52 üzerini görmüştüm tartıda, nasıl sevinçliydim nasıl mutluydum hep öyle kalıcam sandım, ama doğumu yaptım, eve geldiğimde tartıldım yine 52 ye düşmüşüm

yani o lafların hepsi hikaye...doğumdan azcık bi zaman sonra hemen gidiyor...zaten çoğu su oluyor, bebeğinde kilosu malum..geriye bişey kalmıyor....
benim arkadaşım var oda çok zayıf, hatta beli bile kopacak gibi tek elinle tutsan tutulur yani okadar ince beli var

o da hamile kaldı tam 20 kilo aldı, hepimiz şok olduk, nasıl tatlı oldu nasıl yakıştı kilo bi görseniz çok sevimli oldu...ama doğumu bi yaptı eve geldikten bir iki hafta sonra hepsi gitmiş

yine eski kilosuna döndü oda...
yani hamilelikle bebekle alakası yok canım, tamamen metabolizma ile alakalı...övünmek için yazmıyorum yanlış anlamayın, inanın benim evli çocuklu bir kadın olduğuma kimse inanmıyor, dışarda görenler hala kız gibi vücudun maşallah diyorlar ama gel birde bana sor...benim 5 tane çocuğum olsa ben gene tırtıl misali kalırım kesin

ayy hele birde işgüzarlar yokmu nasıl sinir oluyorum..geçenlerde biyere gitmiştik arkadaşlarla sohbet muhabbet vs, abi arkadaş var onla pek sık görüşmeyiz biraz havalı bişey hiç haz etmem öylelerinden...
bana dedi ki ayyy sen iyicemi zayıfladın?? kız bu ne çöp gibi kalmışsın, yesene azcık ay kopacak bu kız...vs daha birsürü şey sıraladı arka arkaya....

nasıl içim sızladı ya bu kadar acımasız olabiliyor insanlar..hiç düşünmüyorlarmı üzülür kırılır vs...
ben mesela kilolarından yakınan çevremdeki eş dosta bile yok okadar kilolu değilsin, üzülme sana yakışıyor hiç kötü durmuyor diyorum teselli etmek için...ama bana edilen laflar çok üzüyor can acıtıyor...bıktım artık..
o kız bana öyle deyince, yoo aynı duruyorum kilo alamıyorum ama vermiyorum da senelerdir aynı kilomdayım dedim, ay yok kesin zayıflamışsın sen, baksana nasıl solmuşsun yürüyen ruh gibisin ayy şuna bişeyler yedirin kızlar hahahaha diye birde kahkaha attı...
öyle bir üzüldüm ki, ömür boyu unutamayacğım laflar, acımasız, düşüncesiz..