Kilo alma programi ile yarisma

aaaaa hiç hiç hiç hiç inanma canım o laflara...ben 52 kiloyla hamile kaldım, doğuma gittiğim gün 59 kiloydum, hayatımda ilk defa 52 üzerini görmüştüm tartıda, nasıl sevinçliydim nasıl mutluydum hep öyle kalıcam sandım, ama doğumu yaptım, eve geldiğimde tartıldım yine 52 ye düşmüşüm :43:
yani o lafların hepsi hikaye...doğumdan azcık bi zaman sonra hemen gidiyor...zaten çoğu su oluyor, bebeğinde kilosu malum..geriye bişey kalmıyor....
benim arkadaşım var oda çok zayıf, hatta beli bile kopacak gibi tek elinle tutsan tutulur yani okadar ince beli var :1: o da hamile kaldı tam 20 kilo aldı, hepimiz şok olduk, nasıl tatlı oldu nasıl yakıştı kilo bi görseniz çok sevimli oldu...ama doğumu bi yaptı eve geldikten bir iki hafta sonra hepsi gitmiş :1:
yine eski kilosuna döndü oda...
yani hamilelikle bebekle alakası yok canım, tamamen metabolizma ile alakalı...övünmek için yazmıyorum yanlış anlamayın, inanın benim evli çocuklu bir kadın olduğuma kimse inanmıyor, dışarda görenler hala kız gibi vücudun maşallah diyorlar ama gel birde bana sor...benim 5 tane çocuğum olsa ben gene tırtıl misali kalırım kesin :43:
ayy hele birde işgüzarlar yokmu nasıl sinir oluyorum..geçenlerde biyere gitmiştik arkadaşlarla sohbet muhabbet vs, abi arkadaş var onla pek sık görüşmeyiz biraz havalı bişey hiç haz etmem öylelerinden...
bana dedi ki ayyy sen iyicemi zayıfladın?? kız bu ne çöp gibi kalmışsın, yesene azcık ay kopacak bu kız...vs daha birsürü şey sıraladı arka arkaya....:43::43::43::43:
nasıl içim sızladı ya bu kadar acımasız olabiliyor insanlar..hiç düşünmüyorlarmı üzülür kırılır vs...
ben mesela kilolarından yakınan çevremdeki eş dosta bile yok okadar kilolu değilsin, üzülme sana yakışıyor hiç kötü durmuyor diyorum teselli etmek için...ama bana edilen laflar çok üzüyor can acıtıyor...bıktım artık..
o kız bana öyle deyince, yoo aynı duruyorum kilo alamıyorum ama vermiyorum da senelerdir aynı kilomdayım dedim, ay yok kesin zayıflamışsın sen, baksana nasıl solmuşsun yürüyen ruh gibisin ayy şuna bişeyler yedirin kızlar hahahaha diye birde kahkaha attı...
öyle bir üzüldüm ki, ömür boyu unutamayacğım laflar, acımasız, düşüncesiz..:43::43::43:

o kadar iyi anlıyorum ki seni, ama artık ben de takmıyorum hatta onlar laf söyleyip beni kızdıracaklarını düşünürken ben tam tersi cevaplar veriyorum bozulmadığımı ve kilomla barışık olduğumu belli ediyorum...
mesela daha iki gün önce biri dedi ki ayyy ne zayıfsın 30 35 var mısın sen ya yok yok o kadar da yoksun kaç kilosun dedi. soruya bak:47: ben de güldüm 40 kiloyum dedim. sen çok rüzgarlı fırtınalı havada dışarı çıkma aman Allah korusun diyip kahkaha attı:84: ben de hiç bozuntuya vermedim güldüm ve dedim ki sen hiç kendine dert etme ben alışkınım çok gerekirse cebime taş doldururum ağırlık yapar bişiycik olmaz yeri geldiğinde kendimle dalga geçebilecek kadar da kendimle barışığımdır dedim gülerek göz kırptım bozuldu bu :1: içimden küfürler ettim ama dışa yansıtmadım gülün geçin kızlar ya onları amacına ulaştırmayın bozulduğunuzu görmesinler:34:

ben geldim :3: bugün okulda çok yoruldum yav .. birazdan yemeğimi yiycem sonra ders ders ders :84: yemek falan bıraktım resmen ya gene sonuncu mu olcam ne :50:

ben geldim :3: bugün okulda çok yoruldum yav .. birazdan yemeğimi yiycem sonra ders ders ders :84: yemek falan bıraktım resmen ya gene sonuncu mu olcam ne :50:

sana surdan bi carparim gorursun gununu :22:

kadinlar klubunde kaba kuvvet hiiiiii:23:

kilo almak isteyen kizlar, duzgun yemek yemeyen nute u dovdu!!!! dayakci kizlar sok sok sok sok :53:

ben bugün geç kalktım ve bir yere yetişmem gerekti giyinirken bir muz yedim gittim. geldiğimde öğlen olmuştu yumurtalı menemen yedim ayranla. sonra üstüne bir avuç buğday gevreğinden yedim çayımı içtim. puding yedim sonra dışarı çıktım dışarda gezerken kestane yedim sonra midem kazındı çiğköfte yedim ayranla ve eve geldim:1: birazdan yarım ekmek arası sandviç yapcam içine sevdiğim ne varsa doldurup yanında bir içecekle yerim :56: üstüne de artık abur cubur ne bulursam atıştırırım saat 11deki mama saatine kadar boş durmam:23:

ben bugün geç kalktım ve bir yere yetişmem gerekti giyinirken bir muz yedim gittim. geldiğimde öğlen olmuştu yumurtalı menemen yedim ayranla. sonra üstüne bir avuç buğday gevreğinden yedim çayımı içtim. puding yedim sonra dışarı çıktım dışarda gezerken kestane yedim sonra midem kazındı çiğköfte yedim ayranla ve eve geldim:1: birazdan yarım ekmek arası sandviç yapcam içine sevdiğim ne varsa doldurup yanında bir içecekle yerim :56: üstüne de artık abur cubur ne bulursam atıştırırım saat 11deki mama saatine kadar boş durmam:23:

dun katilamasam da 11 deki mama saatini cok sevdim :)

ama dun nasil uyudum ben bile hatirlamamaktayim :36:

ben hiç sevmedim çünkü iki üç kişi kaldık amacına ulaşmadı yani canım bu arada yarın akşam katılamıyorum çünkü çalışıyorum ama orda mama yerine birşeyler yemeye çalışırım:56:

canim valla kusuruma bakma ama reglydim ve ilk gunumdu fena agrim vardi gozlerimi acamiyordum son dk larda burda yazarken.. oturdugum yerde kalmisim oylece.. nasil yatagima gectigimden haberim yok :5:

bak hic dusunmemistim senin avukat olacagini :) kendi davanin avukati olursun sen de :9: ben de kuzenimi getiririm o da bizi savunur deli raporu cikaririz temize cikartir bizi :9::9:

haa bak öyle bir şey olursa bende kendi yöntemlerimle hallederim pelincim :9:

anaaa senden korkulur kizim :18:

sen onu bunu birak da yemekle ne alip veremedigin var?? oturucan her insan gibi guzel guzel yiyicen :16:

aaa ben gibi cici kızdan korkulur mu aşkolsun pelincim :16:
ya sorma vizeler yaklaştıkça bi stresleniyorum herşeyi boşveriyorum :18:

aaa ben gibi cici kızdan korkulur mu aşkolsun pelincim :16:
ya sorma vizeler yaklaştıkça bi stresleniyorum herşeyi boşveriyorum :18:

yok canim senin gibi cici kiz ancak sevilir :16:

canim ben vize zamaninda bol bol yerdim cunku ders calisirken acayip acikiyorum cok acikmamak kesintisiz calismak icin cok saglam yerdim :52:

sabah klasik tulum,kaşar,zeytin,süzme yoğurt vs. kahvaltımı yaptım..
arada rocco sıkı şekerlerden hüplettim ardından zeytinli poğaça ve portakal suyu içtim..
öğlen yoğurtlu,yağlı pul biberli makarna yedim..üstüne 15-20 tane kadar kaşarlı karides yedim
sonra arada annem geldi eve bende çay saati yapalım dedim 2 dilim yumurtalı ekmek,tulum peyniri,süzme yoğurt,çay
yarım saat öncede portakal ve yeşil elma yedim akşama da bilmiyorum ne bulursam artık :D
bu kadar yiyorum ama nereye gidiyor ben anlamadım ki yaa off bu ne bee daha yeni başladım ondan mı acaba?
ya ama ben çok sabırsız bir insanım kendimden korkuyorum sıkılıp bırakmak istemiyorum :S

Son düzenleme:
yok canim senin gibi cici kiz ancak sevilir :16:

canim ben vize zamaninda bol bol yerdim cunku ders calisirken acayip acikiyorum cok acikmamak kesintisiz calismak icin cok saglam yerdim :52:

hadi ya ne güzel bende bi deneyeyim bakalım bugün uyku yok ders ve yemek var :52:

hadi ya ne güzel bende bi deneyeyim bakalım bugün uyku yok ders ve yemek var :52:

yok tabi uyku falan.... ben bi de yemegimi yerdim, o sirada patates kaynatirdim masama oturmadan onu da alir gelirdim ara verdikce atardim agzima :):)

ah uni yillarim 50-52 kilo yillarim ahhh ahhh...... yuksegin ikinci senesi beni bitirdi bitirdi...

yok tabi uyku falan.... ben bi de yemegimi yerdim, o sirada patates kaynatirdim masama oturmadan onu da alir gelirdim ara verdikce atardim agzima :):)

ah uni yillarim 50-52 kilo yillarim ahhh ahhh...... yuksegin ikinci senesi beni bitirdi bitirdi...

kızım sen de ne çok patates yiyorsun seviyosun anlaşılan ben o kadar aramam patatesi :)
emeğinin karşılığını alırsın inş canım ya :)

sabah klasik tulum,kaşar,zeytin,süzme yoğurt vs. kahvaltımı yaptım..
arada rocco sıkı şekerlerden hüplettim ardından zeytinli poğaça ve portakal suyu içtim..
öğlen yoğurtlu,yağlı pul biberli makarna yedim..üstüne 15-20 tane kadar kaşarlı karides yedim
sonra arada annem geldi eve bende çay saati yapalım dedim 2 dilim yumurtalı ekmek,tulum peyniri,süzme yoğurt,çay
yarım saat öncede portakal ve yeşil elma yedim akşama da bilmiyorum ne bulursam artık :D
bu kadar yiyorum ama nereye gidiyor ben anlamadım ki yaa off bu ne bee daha yeni başladım ondan mı acaba?
ya ama ben çok sabırsız bir insanım kendimden korkuyorum sıkılıp bırakmak istemiyorum :S

canim bekle vucudun neye ugradigina zaten sasirmistir... sen bu rahatsizliga yakalanmadan once kac kiloydun canim?
simdi ben kilo mu alicam yoksa vericem diye afallamistir yazik vucut;) merak etme ilk haftadan 1 kilo aldin bu iyi bisi... bir iki haftaya boyle gidersen duzenli bir sekilde almaya baslayacaksindir sen de ;)

kızım sen de ne çok patates yiyorsun seviyosun anlaşılan ben o kadar aramam patatesi :)
emeğinin karşılığını alırsın inş canım ya :)

evet acanim bayilirim patatese :)

insallah canim insallah hepimiz icin :16:

Back
X