Kilo alma programi ile yarisma

merhaba kızlar, ben geldim...geçmiş yorumlara şöyle bi baktım da hiç adım geçmemiş, hiç merak eden olmamış meğer ne çabuk unuttunuz beni :43:
ufak bir polemikle aldığım BAN cezasından sonra dönebildim artık :1:
kilo konusunda neler yaptınız anlatın bakayım, siz unutmuşsunuz beni ama ben unutmadım sizleri, pelin maviş doğa afilli ve aklıma gelmeyenler kilolar ne alemde bakalım?
ben henüz tartılmadım, kaç kilo aldım (!) bilemiyorum...yada alamadım :43:
eğer herkes tartıldıysa bende çıkıp geleyim şu görmek istemediğim baskülüme :26:

merhaba kızlar, ben geldim...geçmiş yorumlara şöyle bi baktım da hiç adım geçmemiş, hiç merak eden olmamış meğer ne çabuk unuttunuz beni :43:
kilo konusunda neler yaptınız anlatın bakayım, siz unutmuşsunuz beni ama ben unutmadım sizleri, pelin maviş doğa afilli ve aklıma gelmeyenler kilolar ne alemde bakalım?
eğer herkes tartıldıysa bende çıkıp geleyim şu görmek istemediğim baskülüme :26:

tekrar hosgeldın o zaman gazelcim:)) kızlar ben tartıldımm ve baskülüm 56 kiloyu gosterıyooooooooooo :))))))))

Aşkolsun gazelim dün akşam sordum dedim pasif olmuş neden mavişle konuştuk hatta daha gerilere bak :14:
Ben de daha tartılamadım yaratılacağım az sonra :18:

gazelcim senle hiç konuşmadık ama dönmene sevindim :21:

ben hala aynıyım napsam bilemedim :50:

Son düzenleme:
tekrar hosgeldın o zaman gazelcim:)) kızlar ben tartıldımm ve baskülüm 56 kiloyu gosterıyooooooooooo :))))))))

hoşbulduk annemim :16:
ey annemim demek de bi acaip oldu :9:
direk annem diyeyim bari :27:

Aşkolsun gazelim dün akşam sordum dedim pasif olmuş neden mavişle konuştuk hatta daha gerilere bak :14:
Ben de daha tartılamadım yaratılacağım az sonra :18:

takılıyorum affillim, teşekkür ederim :16:
özledim sizleri vallahi, inan iki gündür banlıyım, iki gündür kilo almayla alakalı hiçbişey yapmadım..ne sütlü tozumu içtim ne gevrek yedim, ne pekmez ne başka bişey...sadece klasik yediğim yemek...:43:
ve şunu anladım ki gerçekten bir yere bağlı olmadan kilo almaya çabalayamıyor insan, illaki istişare edecek tartışacak anlatacak yediğini içtiğini bahsedecek..ve topik gerçekten amacına ulaşıyor...topiği açana teşekkür borçlu gibi hissettim kendimi..demekki burası olmasa ben hiç kilo almayla uğraşamayacam :26:
bi tartılayım bakayım kaçtayım :37:

gazelcim senle hiç konuşmadık ama dönmene sevindim :21:

ben hala aynıyım napsam bilemedim :50:

hakkaten nute'cum, burdan herkesle muhabbetimiz oldu ama senle bi denk gelemedik :9:
geç oldu biraz ama olsun...çok teşekkür ederim..bende sizleri gördüğüme çok sevindim...:16:
ben korkuyorum çıkmaya basküle... :17::17::17::17::17:

hoşbulduk annemim :16:
ey annemim demek de bi acaip oldu :9:
direk annem diyeyim bari :27:

takılıyorum affillim, teşekkür ederim :16:
özledim sizleri vallahi, inan iki gündür banlıyım, iki gündür kilo almayla alakalı hiçbişey yapmadım..ne sütlü tozumu içtim ne gevrek yedim, ne pekmez ne başka bişey...sadece klasik yediğim yemek...:43:
ve şunu anladım ki gerçekten bir yere bağlı olmadan kilo almaya çabalayamıyor insan, illaki istişare edecek tartışacak anlatacak yediğini içtiğini bahsedecek..ve topik gerçekten amacına ulaşıyor...topiği açana teşekkür borçlu gibi hissettim kendimi..demekki burası olmasa ben hiç kilo almayla uğraşamayacam :26:
bi tartılayım bakayım kaçtayım :37:
Hadi çık çık çık çık meraklandım:37:
Ben sadece 200 gram almışım :14: bir kaç gün iştahsızlık yasamıştım ondan herhalde :43:

53,5 :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
inşallah baskülün azizliği değildir, ay inşallah yaaa....
biraz sonra bidaha çıkayım bakayım aynımı olacak...
ama yeni yemek yedim kızlar ondanmı acaba????
kısır yapmıştım, koca bi tabak yedim...yemekten dolayımı yoksa??
keşke yemekten önce tartılsaydım...
eee napıcaz şimdi, bunu mu sayıcaz, yoksa aç karna mı tartılacam :26:

Ben sadece 200 gram almışım :14: bir kaç gün iştahsızlık yasamıştım ondan herhalde :43:

şoktayım affilim yaa, :52::52::52:
ben senelerdir bu kiloyu görmedim hiç baskülde :52::52::52:
ayy nasıl sevindim yaa, şükürler olsun, kendimi ömür boyu bu kiloda kalıcam sanırdım :32:
demekki bende alabiliyormuşum...çok şükür rabbime...
darısı başınıza kızlar yaa....:34::34::34:
oysa iki gündür pek dikkat etmedim hiç yiyip içmedim ekstradan....sadece normal öğünler...
önceki yediklerim mi işe yaradı acaba, ayy çok şaşkınım yaa

hakkaten nute'cum, burdan herkesle muhabbetimiz oldu ama senle bi denk gelemedik :9:
geç oldu biraz ama olsun...çok teşekkür ederim..bende sizleri gördüğüme çok sevindim...:16:
ben korkuyorum çıkmaya basküle... :17::17::17::17::17:

başlattık ya gerisi gelir inşallah :9: bide alamadığını verdiğini görünce insan çok üzülüyo ya :14:

$stock-illustration-9480670-woman-on-scale-overweight-dieting.webp

53,5 :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
inşallah baskülün azizliği değildir, ay inşallah yaaa....
biraz sonra bidaha çıkayım bakayım aynımı olacak...
ama yeni yemek yedim kızlar ondanmı acaba????
kısır yapmıştım, koca bi tabak yedim...yemekten dolayımı yoksa??
keşke yemekten önce tartılsaydım...
eee napıcaz şimdi, bunu mu sayıcaz, yoksa aç karna mı tartılacam :26:

Bunu sayıyoruz hep tok tartılıyoruz zaten canım:)

Maşallah maşallah nasıl yapıyorsun bunu canım geçen hafta nerdeyse 2 kilo bu hafta öyle maşallahhhhh:nazar: :9:

canım aslında oyle 3 öğün yemedım ben sabah kahvaltımı ıyı yaptım ama sabahları cıcıbebeyı aksatmadım hıc bu hafta. onun dısında cok ekmek yemeye calıstım yemeklerın yanında. bırer gun aralıklara da sporumu yaptımm tabı :)

olsun hiç alamamaktan iyidir afiilim, bide verdiğini düşün...200 gr da azımsanacak bi rakam değil...
alıcaz hep beraber inşallah alıcaz... :47:

başlattık ya gerisi gelir inşallah :9: bide alamadığını verdiğini görünce insan çok üzülüyo ya :14:

sorma nute cum o duyguyu çok iyi bilirim ben...hep hüsrandı bundan önceleri...
başkalarının yanında tartıya çıkmaya utanırdım dalga geçecekler diye :43:

Eki Görüntüle 843294

Bunu sayıyoruz hep tok tartılıyoruz zaten canım:)

çok iyi o zaman, allaha şükür :34:

şoktayım affilim yaa, :52::52::52:
ben senelerdir bu kiloyu görmedim hiç baskülde :52::52::52:
ayy nasıl sevindim yaa, şükürler olsun, kendimi ömür boyu bu kiloda kalıcam sanırdım :32:
demekki bende alabiliyormuşum...çok şükür rabbime...
darısı başınıza kızlar yaa....:34::34::34:
oysa iki gündür pek dikkat etmedim hiç yiyip içmedim ekstradan....sadece normal öğünler...
önceki yediklerim mi işe yaradı acaba, ayy çok şaşkınım yaa

Canım maşallah :nazar:
Dedim ben sana pes etme diyeee bak aldın güzelce kilo :)

canım aslında oyle 3 öğün yemedım ben sabah kahvaltımı ıyı yaptım ama sabahları cıcıbebeyı aksatmadım hıc bu hafta. onun dısında cok ekmek yemeye calıstım yemeklerın yanında. bırer gun aralıklara da sporumu yaptımm tabı :)

Spor squat mı canım:)

Back
X