- 14 Aralık 2012
- 1.223
- 4
- 158
- Konu Sahibi Tiramisukahve
- #1.361
Sana surdan bi carparim ucar gidersin![]()
ama peliiiiiiiiiiinnnnnnnnn :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana surdan bi carparim ucar gidersin![]()
ama peliiiiiiiiiiinnnnnnnnn :26:
vallahi carparim cabuk kalk hazirla![]()
tamam kalkıyorum sonra cuup yatıyorum![]()
mama yapmaya gidiyorum, hemen ardından ballı tozlu süt, offf![]()
ben sütlü gevreği hala sindiremedim mama yemeye kalkarsam kusarım kesin hepsi gider riske giremiycem![]()
benim son 3 kasigim kaldi, bugun paket biticek diye hepsini icine bosalttim biskuvilerin cok geldi normalden daha fazla yani bugun insallah bitirebilirim![]()
valla bende öğürerek yedim, saymadan koydum, 15 koyuyordum baya 20 veya 25 oldu sanırım, ye ye bitmedi...içim çıktı...ardından da süt içince...neyse fazla konuşmayım, kusucam şimdi![]()
slm kızlar, kahvaltılar yapıldımı?
ben pek yiyemedim, sanırım gece mama yiyip yattığımdan sabahları kahvaltıya iştahım olmuyor hiç...:26:
sizde de oluyormu böyle... sadece bir dilim ekmeğe tereyağ sürdüm bir kaç tane peynir ve zeytin domatesle yedim hepsi bu...
çay içiyorum şimdi, önceden güzel kahvaltı yapardım ballı fıstık ekmekli ekmekler yerdim, pekmez tahin yerdim...:26:
böyle giderse o aldığım bir kiloyuda vericem
öğlene allah kerim...
slm kızlar, kahvaltılar yapıldımı?
ben pek yiyemedim, sanırım gece mama yiyip yattığımdan sabahları kahvaltıya iştahım olmuyor hiç...:26:
sizde de oluyormu böyle... sadece bir dilim ekmeğe tereyağ sürdüm bir kaç tane peynir ve zeytin domatesle yedim hepsi bu...
çay içiyorum şimdi, önceden güzel kahvaltı yapardım ballı fıstık ekmekli ekmekler yerdim, pekmez tahin yerdim...:26:
böyle giderse o aldığım bir kiloyuda vericem
öğlene allah kerim...
ben de sabah 10da uyandım diyelim mesela 12 olana kadar hiçbir şey yiyemiyorumaç olsam da tok olsam da sanki ağzımda kilit var sonra vakit geçince acıkınca yiyorum
ben şimdi durup düşünüyorum da önceden ben ölmemişsem açlıktan iyiymiş sabah kalkardım (sabah değil öğlen) 12 de 1 de 2 ye 3 e kadar hiçbir şey yemezdim sonra 3te atıştırmalık bir şeyler, öyle akşam ederdim hatırlıyorum hep midem boş olurdu
sonra akşam yemeğinde bir tabağı ya yer ya yemezdim, gece yemek yemek zaten yoktu hep midem guruldarken uyurdum hatta bazen o kadar aç olurdum ki bir iki lokma ekmek atardım ki ağzıma uyuyayım diye
şimdi yediğimin 5te 1ini bile yemiyormuşum önceden![]()
ben de sabah 10da uyandım diyelim mesela 12 olana kadar hiçbir şey yiyemiyorumaç olsam da tok olsam da sanki ağzımda kilit var sonra vakit geçince acıkınca yiyorum
ben şimdi durup düşünüyorum da önceden ben ölmemişsem açlıktan iyiymiş sabah kalkardım (sabah değil öğlen) 12 de 1 de 2 ye 3 e kadar hiçbir şey yemezdim sonra 3te atıştırmalık bir şeyler, öyle akşam ederdim hatırlıyorum hep midem boş olurdu
sonra akşam yemeğinde bir tabağı ya yer ya yemezdim, gece yemek yemek zaten yoktu hep midem guruldarken uyurdum hatta bazen o kadar aç olurdum ki bir iki lokma ekmek atardım ki ağzıma uyuyayım diye
şimdi yediğimin 5te 1ini bile yemiyormuşum önceden![]()
ben sabah iki dilim yağlı ekmek yiyip çay içtim sadece ve yazılı ehliyet sınavına koştumdaha şimdi geldim eve, bi bakayım kim ne yemiş dedim
ama kimse yazmamış daha senin dışında. ben de şimdi öğle yemeğimi yiyip gelcm yazarım yediklerimi
benim zaten hiçbir zaman sabah iştahla uyandığım olmadı ki![]()