Kilo alma programi ile yarisma

ben de öğlen yemeğimi yeni yedim:)
kızlar tereyağlı makarna yaptım şu yumurtalı olandan üzerine şöyle 20 tane fındık kırdım sütaş beyaz peynirden de baya bir parça parça koydum
yanına iki tane salatalık kestim tuzladım
bir bardak da limonata :56:

fotoğraflamak isterdim ama o kadar açtım ki saldırdım resmen :9::9:

keşke resimleseydin canım iştahımız kabarırdı da hemen koşardık mutfağa...yumurtalı makarnayı nasıl buldun leziz mi??

$1395357_187940218061994_985151676_n.webp sinirimi bozdu bu karikatür :47:

pelinim sen ne yaptın hiç sesin çıkmadı bugün:29:

kızlar belki inanmayacaksınız ama o aldığım 1 kiloyla bile yüzümün rengi değişti cildim giderek güzelleşiyor kilo alsak fıstık gibi kızlar olacaz eminim :32: Zaten güzeliz orası ayrı ama bir dirhem et bin ayıp örter derler doğru demekki. 1 kiloda bile değişim olabiliyorsa:1:

kızlar bir fikrim var şimdi boydan bir fotoğraf çektiriyoruz bir elbisemizin içinde olabilir ya da pantolon tişört içinde ama üzerimize oturan güzel bir üst baş :)

daha sonra 1 ay kadar geçince aynı kıyafeti tekrar giyip fotoğraf çekiyoruz üzerimize oturuşundan bile anlarız ne kadar kilo aldığımızı:16:

Ben bunun iyi hissettirdiğini şu şekilde anladım yaz başında kına vardı bir akrabanın, giydiğim elbiseyi başka bir davette giymek için dün gece bir deneyeyim, nasıl oluyor, ayakkabı çanta kombini yapayım dedim.
Bir giyerim ki kalçadan zar zor geçti ama bütün uğraşmalarıma rağmen fermuar kapanmıyoor :53:
üstüne üstlük destekli sütyenimle beraber göğüs kısmı kesinlikle bir araya gelmiyor

çoook mutlu oldum nasıl seviniyorum annem de diyor ki millet elbiseye giremeyince üzüntüden ağlar sen sevincinden ağlayacaksın nerdeyse:1::1:

afillicim bu benim hep denedigim bı yontem :) bı de severım oyle boos zamanlarımda cıcı cıcı elbıselerımı denemeyı falan tabı denerken de kılo almıs mıyım alamamıs mıyım onu farkederım :)) boyle eskısınden bıraz daha uzerıme oturuyosa falan benden mutlusu olmuyor valla :9::9:

bugün cozutmuşsun sen, :47:
Telafi etmen lazım...akşam öğününde bol ye, mama saatine kadar ağzın boş durmasın...:47:

ufffff ne cok konusmussunuz :47::47:
Mavısım sınavının ıyı gectıgıne cok sevındım :16: Benım de yuzum aldı bıraz onu gorebılıyorum cok mutluyum o yuzden :) bı de bugun bayramda gıydıgım kotu gıydım bayramda ustumden dokuluyordu cekıp duruyordum, bugun zıpcık gıbı oturdu ustume :) yıne gıttım arkadasa yardımcı olmaya uzun zamandır ılkkez kotla gordu (esofmanla gezıyorum cogu zaman) bacakların dolmus senın dedı o da :53:

Afıllıcım guzel mantıklı fıkır;)

xannemx ben de arada cıkarır denerım bakarım fark var mı eskıyoe gore dıye :9:

Gazelcım bugun patates salatamı yaptık arkadasta, yanında 3 dılım ekmekle yogurtla ındırdım mıdeye :)

Mavısım sınavının ıyı gectıgıne cok sevındım :16: Benım de yuzum aldı bıraz onu gorebılıyorum cok mutluyum o yuzden :) bı de bugun bayramda gıydıgım kotu gıydım bayramda ustumden dokuluyordu cekıp duruyordum, bugun zıpcık gıbı oturdu ustume :) yıne gıttım arkadasa yardımcı olmaya uzun zamandır ılkkez kotla gordu (esofmanla gezıyorum cogu zaman) bacakların dolmus senın dedı o da :53:

Afıllıcım guzel mantıklı fıkır;)

xannemx ben de arada cıkarır denerım bakarım fark var mı eskıyoe gore dıye :9:

Gazelcım bugun patates salatamı yaptık arkadasta, yanında 3 dılım ekmekle yogurtla ındırdım mıdeye :)

afiyet şeker olsun kuzum, löp löp et olsun, pıt pıt yağ olsun :60:
ama resim isterdik yanee bikereee :32:

keşke resimleseydin canım iştahımız kabarırdı da hemen koşardık mutfağa...yumurtalı makarnayı nasıl buldun leziz mi??
ben de arkadasımı beklıyorum kızlar aksam yemegı ıcın avm ye gıdıcez. koca bı menu burger king yemeyi dusunuyorum uzerıne belkı bı de cileklısınden milkshake :56: off siimdiden agzımın suları aktı vallahi , burgera olan duskunlugume dur dıyemiyorumm maaleseff kızlarr:18:

ben de arkadasımı beklıyorum kızlar aksam yemegı ıcın avm ye gıdıcez. koca bı menu burger king yemeyi dusunuyorum uzerıne belkı bı de cileklısınden milkshake :56: off siimdiden agzımın suları aktı vallahi , burgera olan duskunlugume dur dıyemiyorumm maaleseff kızlarr:18:

ben burger değil de mc donalds seviyorum çoook zararlı yememeliyiz aslında ama hem lezzetli hem çok kalorili tam bizlikk :52:

Ben gun sayiyorum 2 ay 5 gundur yemiyorum :31:

Bi oturusta 2 menu yerim ama bir ara haftada 3 gun pek iyiye gitmiyordum ondan ara verdim bakalim ne kadar dayanicam :18:

bayılırım hamburgere :56:
yerken bi ısırık da benim yerime ye..:5:

bayılırım hamburgere :56:
yerken bi ısırık da benim yerime ye..:5:

yerim gazelcim hic merak etme senn :))

ben burger değil de mc donalds seviyorum çoook zararlı yememeliyiz aslında ama hem lezzetli hem çok kalorili tam bizlikk :52:

evet zararlı ama ne yapalımm ben kendıme dur diyemıyorum bu konuda :)) coktandır yemiyodumm bı de ozledim k afillicimm sorma gitsinn :1:

pelincim ıyı dayanıyomussun sen vallahi :))

Ben gun sayiyorum 2 ay 5 gundur yemiyorum :31:

Bi oturusta 2 menu yerim ama bir ara haftada 3 gun pek iyiye gitmiyordum ondan ara verdim bakalim ne kadar dayanicam :18:

benim de geçen çarşamba 3 hafta oldu hiç yemeyeli :9:
kola içmeyeli ise o kadar çok zaman oldu ki çook özlüyorum kolayı ama içmeyeceğiimmm :14:

Foto cekicektim ama patates ocakta cok kalmis cenemizden:) kup kup dograyip haslayalim dedik cabuk da olsun diye :) azicik hamir gibi olmustu goruntu guzel olsa cekicektim yani :60:

doğrayarak haşlayınca hemen hamur gibi dağılıyor canım, ama ben hep kabuklu haşlarım, sonra soyar doğrarım...
aman olsun patates salatası her halükarda yenir :1:
millet soyup rendeleyip top top yapıp yiyor :1:

pelincim ıyı dayanıyomussun sen vallahi :))

ne yapayim yuzumdeki sivilceler gecmeye basladi ama biliyor musun, yuzum zaten guzel degil sivilcelerle ustune daha da cikinlik katmak istemedim :D

benim de geçen çarşamba 3 hafta oldu hiç yemeyeli :9:
kola içmeyeli ise o kadar çok zaman oldu ki çook özlüyorum kolayı ama içmeyeceğiimmm :14:

senin de iyimis canim :)

ben kolayi sadece burger ya da mc donalds la yoksa bizim eve girmez bile, selulit kupu :D

doğrayarak haşlayınca hemen hamur gibi dağılıyor canım, ama ben hep kabuklu haşlarım, sonra soyar doğrarım...
aman olsun patates salatası her halükarda yenir :1:
millet soyup rendeleyip top top yapıp yiyor :1:

haklisin iste hizli olsun diye oyle yaptik, patates olsun da camurdan olsun benim icin :D

afiyet şeker olsun kuzum, löp löp et olsun, pıt pıt yağ olsun :60:
ama resim isterdik yanee bikereee :32:

istediğiniz resim olsun ben de yedim cezamı daha şimdi ve hemen size geldim:9: resimdekileri yedim tabi turşunun hepsini yemem imkansız birkaç parça yedim ve resimde yok ama çeyrek somun ekmek de yedim :56: ayran da 2 bardak, birini yemeğin üstüne içtim mide büyüsün diye:1:
$sonrasý.webp$öncesi.webp

sağol canım:16: keşke benim de bacaklar ve göğüs alsa yaaa :5:

istediğiniz resim olsun ben de yedim cezamı daha şimdi ve hemen size geldim:9: resimdekileri yedim tabi turşunun hepsini yemem imkansız birkaç parça yedim ve resimde yok ama çeyrek somun ekmek de yedim :56: ayran da 2 bardak, birini yemeğin üstüne içtim mide büyüsün diye:1:
Eki Görüntüle 847122 Eki Görüntüle 847121

aferin kuzuma :ssz: güzel yemişsin maşallah...kalça göğüs göbek basen bacak olarak geri dönsün inşallah :60:
bu arada turşu hastasıyım, özellikle ermemiş domates...:56:
haaaaa unutmadan ben cezaya yumurta eklemiştim bikere :47: nerde yumurta yedinmi onuda??

hamburger sevmeyen de bi ben varım heralde:1: yemem bin yıl yemesem aklıma gelmez:9: ben çiğköfte canavarıyım:56:

ayyyy maviş hiç sorma bende çok severim çiğ köfteyi....ama dürüm arasına değil, böyle marula sarıp yemeyi severim...bol limonlu turşu ile offfff yanaklarımın kenarı ağzımın içinden sulu sulu oldu yemin ederim :56::56::56::56::56::56:

Back
X