Kilo alma programi ile yarisma

ilahiyat 2. sınıfım canım, dikey geçiş de düşünüyorum..bakalım hayırlısı olur inşallah....
istersen yaparsın gazelcim kendine güven :16:bizim sınıfta bir abla var dgs ile gelmiş bölümümüze. hem memur olarak çalışıyor hem evli hemde haftasonu kpss kursuna gidiyor :) ondaki enerjinin hırsın gramı bizde olsa keşke :)
gerçekten isteyince olmayacak bir şey yok :54:

istersen yaparsın gazelcim kendine güven :16:bizim sınıfta bir abla var dgs ile gelmiş bölümümüze. hem memur olarak çalışıyor hem evli hemde haftasonu kpss kursuna gidiyor :) ondaki enerjinin hırsın gramı bizde olsa keşke :)
gerçekten isteyince olmayacak bir şey yok :54:

maşallah çok azimliymiş...gerçekten istedikten sonra yapılmayacak şey yok hayatta...
rabbim nasip ederse bende dgs düşünüyorum inşallah...ama örgünde okuyamam çocuğum olduğu için...
açıktan inşallah...

Aksam misafirimiz vardi kizlar ondan gelemedim mama saatine :17:

Sabah kahvaltim cok okkaliydi :D

Misafirimiz memlekettendi :)

Tereyaglari, ballar, kaymaklar...... neler neler :)

Ikiye yakin gevrek, yumurta, yukarida saydiklarim, zahter, zeytinyagi, pastirma :56::56:

Inanir misiniz hala acim (okuzlukte son nokta) :17:

Aksam misafirimiz vardi kizlar ondan gelemedim mama saatine :17:

Sabah kahvaltim cok okkaliydi :D

Misafirimiz memlekettendi :)

Tereyaglari, ballar, kaymaklar...... neler neler :)

Ikiye yakin gevrek, yumurta, yukarida saydiklarim, zahter, zeytinyagi, pastirma :56::56:

Inanir misiniz hala acim (okuzlukte son nokta) :17:

oooo pelincim maşallah :1: böyle misafire can kurban :1:
bize neden hiç gelmez ki öyle misafir :27:
saat 11,30 oldu ben hala kahvaltı yapmadım biliyomusun, biraz geç kalktım, birazda kahvaltı geç saate kaldı...
şimdi bende yemeye gidiyorum...öpüldünüz:54:

oooo pelincim maşallah :1: böyle misafire can kurban :1:
bize neden hiç gelmez ki öyle misafir :27:
saat 11,30 oldu ben hala kahvaltı yapmadım biliyomusun, biraz geç kalktım, birazda kahvaltı geç saate kaldı...
şimdi bende yemeye gidiyorum...öpüldünüz:54:

:1::1::1: valla bir de istahli yiyiyor dayim(dayim dedigim annemin kuzeni) onun yaninda tok olsaniz da yersiniz :1::1::1:

ama normal gec yatip kalkiyorsun hadi afiyet olsun :54:

Akşam misafirler geldi bize de ve hafif toplu olan bayan gelinimiz "yaaaaaa çoook zayıfsın tatlım yaaaa" dedi ben ise onu oracıkta sofrada yemek bıçağıyla öldürmemek için kendimi zor tuttum :47::47:

Akşam misafirler geldi bize de ve hafif toplu olan bayan gelinimiz "yaaaaaa çoook zayıfsın tatlım yaaaa" dedi ben ise onu oracıkta sofrada yemek bıçağıyla öldürmemek için kendimi zor tuttum :47::47:

ay canimmmm senin de 3 kilo fazlan vaaaar diyip siritsaydin keske :47:

ya da bunu gostereydin :) (ama gelininiz mi evli imis :)
$;j;bm.webp

Son düzenleme:
Gelinimiz, kocası da yani dayım çok dalga geçiyor kilosuyla ondan herhalde o da benden çıkardı hırsını :47:

canim ya da direk soyleseydin, nefret ediyorum sunu duymaktan hic insanlar kendisini karsisindakinin yerine koymadan, dusunmeden elestiriyorlar... bilmiyorlar ki ne kadar cabaladigimi.... en son birine de boyle dedim :47: bir daha 2 kez daha gorustuk hiiic bisi demedi :D

canim ya da direk soyleseydin, nefret ediyorum sunu duymaktan hic insanlar kendisini karsisindakinin yerine koymadan, dusunmeden elestiriyorlar... bilmiyorlar ki ne kadar cabaladigimi.... en son birine de boyle dedim :47: bir daha 2 kez daha gorustuk hiiic bisi demedi :D

Annem hemen dedi kilo aldı ki diye bu sefer de kilo almış halin mi bu dedi offff kendime kızıyorum şu an neden sustum diye :47::47:

Back
X