Kilo alma programi ile yarisma

ay kızlar benide heyecanlandırdınız yarın mutfak alışverişi yapayım bari :9:
peki neler yiyorsunuz günlük olarak. belirli bir programınız veya olmazsa olmaz dediğiniz yemekler neler

pekmezimiz cicibebe ya da mısır gevreği bunlar herkesin yedikleri

onun dışında olmazsa olmazlar; 3 ana öğün 3 ara öğün, fındık fıstık ceviz gibi şeyler, meyvemiz

malum kış geliyor c vitamini her gün almalıyız mandalina portakal her gün ufak da olsa tüketmeliyiz :56:

zaten genel kurallar ilk sayfada yazıyor :21:

her çeşit bisküvi çok seviyorum. vazgeçemiyorum :56: ama meyveye ağırlık versem iyi olacak demek ki :1: mısırada bayılırım vallahi canım çekti yemekten sonra yapayım :56:

canım bak pelinin tavsiyesiyle denedim ben de mısırı patlatırken karabiber atıyorum miiss gibi oluyoor hem acı iştah açarmış :9:

çook lezzetli oluyor :56:

pekmezimiz cicibebe ya da mısır gevreği bunlar herkesin yedikleri

onun dışında olmazsa olmazlar; 3 ana öğün 3 ara öğün, fındık fıstık ceviz gibi şeyler, meyvemiz

malum kış geliyor c vitamini her gün almalıyız mandalina portakal her gün ufak da olsa tüketmeliyiz :56:

zaten genel kurallar ilk sayfada yazıyor :21:

anladım canım sağolasın inşallah bende faydasını görürüm liste hazırlayıp yarın alışverişe çıkayım bari :9:

maşallah ne varsa bu kız çocuklarında ama canım öss de de en çok erkekler başarılı oluyormuş çünkü biz kadınlar hangi yaşta olursak olalım hep çok ayrıntıcı oluyormuşuz, erkekler ise dümdüz, öss sorularında kafası karışmadan dümdüz çözebildikleri için daha başarılılarmış :9::9:
hakısın canım ben de senin gibi düşünüyorum:)
bir tane de 5. sınıf öğrencisine geometri dersi vericem, fen lisesini istiyor görmen lazım çok şeker ona da haftaya başlıyorum :)

her çeşit bisküvi çok seviyorum. vazgeçemiyorum :56: ama meyveye ağırlık versem iyi olacak demek ki :1: mısırada bayılırım vallahi canım çekti yemekten sonra yapayım :56:

canım mısır candır, ben de patlatayım bu akşam bari 3-4 gündür yemiyordum:17:

canım bak pelinin tavsiyesiyle denedim ben de mısırı patlatırken karabiber atıyorum miiss gibi oluyoor hem acı iştah açarmış :9:

çook lezzetli oluyor :56:

az önce mikrodalgada mısır patlattım bilseydim birazda karabiber koyardım ama tadı acı olmuyomu ya :26:

hakısın canım ben de senin gibi düşünüyorum:)
bir tane de 5. sınıf öğrencisine geometri dersi vericem, fen lisesini istiyor görmen lazım çok şeker ona da haftaya başlıyorum :)

canım mısır candır, ben de patlatayım bu akşam bari 3-4 gündür yemiyordum:17:
oyy beşinci sınıf mı daha :) hepiciiiğiii başarılı olacak pelin örtmenleri sayesindee :))

acı çok yiyemiyorum ama nedense çiğköfteye bayılıyoum. onun dışında ki acılara katlanamıyorum :1:
ben acı severim ondan hoşuma gitti canım :)
az önce mikrodalgada mısır patlattım bilseydim birazda karabiber koyardım ama tadı acı olmuyomu ya :26:
öyle aman aman acı olmuyor canım çok hoş oluyor ama az koy acıya dayanamıyorsan :21:

canım ben sana mikrodalgada nasıl patlatıyorsun diye sorayım var mikrodalgam ama hiç denemedim :27:

öyle aman aman acı olmuyor canım çok hoş oluyor ama az koy acıya dayanamıyorsan :21:

canım ben sana mikrodalgada nasıl patlatıyorsun diye sorayım var mikrodalgam ama hiç denemedim :27:

mikrodalga poşetleriyle patlatıyorum canım ben ama diğer fırın poşetleriylede oluyormuş ben denemedim.
poşetin içine yağ ve tuz koyup mısırları koyuyorum ağzını sıkıca kapatıyorum mikrodalgayı 700 w a ayarlayıp 7 dakika zamanlıyorum. biraz yanıyo ama patlıyo. tabi tencerede patlayan gibi olmuyo tuz falan çok yapışmıyo üstüne. ben bulyonlu mısıra bayılıyorum tuz yerine onu ekliyorum ama yinede çok tuzlu olmuyo

mikrodalga poşetleriyle patlatıyorum canım ben ama diğer fırın poşetleriylede oluyormuş ben denemedim.
poşetin içine yağ ve tuz koyup mısırları koyuyorum ağzını sıkıca kapatıyorum mikrodalgayı 700 w a ayarlayıp 7 dakika zamanlıyorum. biraz yanıyo ama patlıyo. tabi tencerede patlayan gibi olmuyo tuz falan çok yapışmıyo üstüne. ben bulyonlu mısıra bayılıyorum tuz yerine onu ekliyorum ama yinede çok tuzlu olmuyo
canım şimdi denedim hemen sanırım çok mısır koymuşum hepsi patlayana kadar yandı tam merkezde kalanlar ama güzel oldu :56:

Insallah canim, bugun gelen kiz 2 senedir ders verdigim kizdi, o sagolsun komsulari falan duymuslar annesi onermis beni yani yeni gelenleri ona borcluyum:)

dün demiştim ya canım iyi bir öğretmen olmasan önerilmezdin zaten hayırlısı canım sen formasyon almış mıydın canım öğretmen olmayı düşünür müsün yani :23:

canım şimdi denedim hemen sanırım çok mısır koymuşum hepsi patlayana kadar yandı tam merkezde kalanlar ama güzel oldu :56:

dün demiştim ya canım iyi bir öğretmen olmasan önerilmezdin zaten hayırlısı canım sen formasyon almış mıydın canım öğretmen olmayı düşünür müsün yani :23:

evet ya yanıyolar ama arada çıkarıp karıştırmak gerek bence. poşeti sallayıp mısırların dağılmasını sağlarsak daha güzel patlar diye düşünüyorum. bu arada afiyet olsun :34:

evet ya yanıyolar ama arada çıkarıp karıştırmak gerek bence. poşeti sallayıp mısırların dağılmasını sağlarsak daha güzel patlar diye düşünüyorum. bu arada afiyet olsun :34:

sağol canımm sana da afiyet olsun ben karabiberi fazla kaçırmışım dudaklarım uyuştu burnum da şırıl şıırrıl :9::9::9:

Sagol Afilli, o senin gozlerinin guzelliginden kaynakli :23:

Yok canim formasyon dusunmek istemedim hic, kpss olaylari falan karsiyim:1:

Ama ozel dersleri seviyorum, universite ikiden beri surekli en az 2 ogrencim oluyor, hosuma gidiyor ogretmek :)

Ama ozel dersleri seviyorum, universite ikiden beri surekli en az 2 ogrencim oluyor, hosuma gidiyor ogretmek :)

ne güzel canım, işe girersen de devam edeceksin yani özel derse :)

heyy maşallah kadınlar hamamına dönmüş burası...bu ne çeneee :68:
oku oku bitiremedim geçmişi yahu...bir iki saatliğine gittim ders çalışmaya, döndüğümde sayfalar almış başını gitmiş..:60:
bazen topiğe bi bakıyorum sinek avlasan avlanır, ama bazen de maşallah çene almış başını gitmiş :60:
hep böyle performansta olsak ya, çok kaybolanlar var aramızda...:20:

selam kızlar
gazel arkadasım sayesinde buldum burayı. bende deli gibi kilo almak isteyenlerdenim.
denemediğim şey kalmadı derken birde bu yarışa girmeyi düşündüm.
umarım bende kalıcı kilolar almayı başarabilirim:56:

hoşgeldin canım, alıcaz alıcaz, tombul balık etli hatunlar olacağız inşallah...

hoşgeldin canım valla ben şu an sanırım totalde 4 kilo aldım ve kalıcı olduklarına eminim çünkü gittiği yerleri görüyorum resmen bacak aram kapanmış o kadar mutlu oldum ki bir boxer şeklinde iç çamaşırım vardı onu giydim bir bakarım bacak kısımları patlayacak gibi popoyu söylemiyorum bile yarısına kadar çıktı :9::9:
sen kaç kilo olduğunu boyunu yaz pelin gelince ekler listeye :23:

valla ben babama üzülüyorum habire süt taşıyor habire makarna alıyor cicibebe bal tereyağı abur cubur masrafları da üstünee adam illallah edecek :9::9:

çoook masraflı iş bu kilo almak yaav :17:

hakkaten afillim, kilo almak çok masraflı iş..
kilo vermekte ne var..tam tersine kilo verenlerin masrafları kesin yarıya düşmüştür :60:

hiç duymamıştım deneyeyim bende..:34:

pelincim maşallahın var..allah öğrencini artırsın...kaç lira ödüyorlar..
bu işte baya para varsa, aklımda bulunsun...:1:
gazelden indirimli kampanyalı özel ders...imam hatip ve ilahiyat öğrencilerine promosyonlarım mevcuttur :60. haha haaa

ne güzel canım, işe girersen de devam edeceksin yani özel derse :)

aynen oyle Afillicim :17:

heyy maşallah kadınlar hamamına dönmüş burası...bu ne çeneee c
oku oku bitiremedim geçmişi yahu...bir iki saatliğine gittim ders çalışmaya, döndüğümde sayfalar almış başını gitmiş..:60:
bazen topiğe bi bakıyorum sinek avlasan avlanır, ama bazen de maşallah çene almış başını gitmiş :60:
hep böyle performansta olsak ya, çok kaybolanlar var aramızda...:20:

evet dustu cenemiz:60::60::60::60::60:

pelincim maşallahın var..allah öğrencini artırsın...kaç lira ödüyorlar..
bu işte baya para varsa, aklımda bulunsun...:1:
gazelden indirimli kampanyalı özel ders...imam hatip ve ilahiyat öğrencilerine promosyonlarım mevcuttur :60. haha haaa

:1::1::1: canim valla benimki ortaya karisik :)

Kendi alan derslerim fen, biyoloji,kimya 50 tl (ama 1 saatten fazla)
Geometriyi 40'a vericem.. biyoloji mezunuyum ama geometri benim en buyuk hobim cok severim iyiyim de:17:

bir ogrencimden almiyorum para, elbise vs annesi terzi dikiyor sagolsun anneme falan oyle anlasiyoruz, hem de kiz artik kardesim gibi, ogrencilerimi de o buldu:10:

:1::1::1: canim valla benimki ortaya karisik :)

Kendi alan derslerim fen, biyoloji,kimya 50 tl (ama 1 saatten fazla)
Geometriyi 40'a vericem.. biyoloji mezunuyum ama geometri benim en buyuk hobim cok severim iyiyim de:17:

bir ogrencimden almiyorum para, elbise vs annesi terzi dikiyor sagolsun anneme falan oyle anlasiyoruz, hem de kiz artik kardesim gibi, ogrencilerimi de o buldu:10:

akmasa da damlıyor ne güzel canım, harçlığın çıkıyor ya şükür yine de...

Back
X