Kilo alma programi ile yarisma

sen hangi bölüm okuyorsun canım:12:

ahhhh şu dersler yok mu yaşlandım yeminle:9:

ben de gün boyu gezdim tozdum ama yarın sabah ders var çalışmadan gidersem vay halime:1: hoca fena kızacak ama çalışıyorum çalışıyorum bitmiyor bıraktım ben de yoksa kafayı hepten yiycem karıştırmaya başladım:35:

bilgisayar öğretmenliği canım :12:
son sınıf dolayısıyla kpss+staj :6: sen ne okuyorsun?
amaaaan bezdim çalış çalış 15 senedir okuyorum valla yetti canıma :31:
bitiyor mu sınavların kaç tane kaldı :6:

bilgisayar öğretmenliği canım :12:
son sınıf dolayısıyla kpss+staj :6: sen ne okuyorsun?
amaaaan bezdim çalış çalış 15 senedir okuyorum valla yetti canıma :31:
bitiyor mu sınavların kaç tane kaldı :6:

lokumcum benim kardeşimde bu yıl mezun oldu bilgisayar öğretmenliğinden...ama atanamadı...:14:
bu bölümde çok az atama oluyormuş yaa....hepimiz üzgünüz...
inşallah sen atanırsın cnm..

ben de şüphelenmeye başladım şimdi yaa, sabahları karın ağrısı ve özellikle mide bulantısı ile uyanıyorum. çok az yediğim halde büyük tuvalete çok çıkıyorum ve aynen dediğin gibi çoğu zaman kahvaltımı daha bitirmeden tuvalette buluyorum kendimi.gün boyu sürekli hafif bir mide bulantısı var.bağırsaklarım hep hareketli ve kramplar çok oluyor. bana gastrit dendiği için çok da üzerinde durmadım. kan değerlerimde sıkıntı yok sadece demir eksikliğim var o da ara ara normale dönüyor ama genelde anemi mevcut bende. çölyak için ayrıca birşeye bakılmadı bugüne kadar ama ben zaten bi gastroenterolojiye gitmeyi planlıyordum gastrit dışında birşeyler var gibi hissediyorum çünkü uzun zamandır. endoskopi isteyeceğini adım gibi bildiğimden hep erteledim ama en kısa zamanda cesaretimi toplayıp gitmem gerek :25: teşekkürler verdiğin bilgiler için. çok güzel açıklamışsın herşeyi:34:

Rica ederim,endoskopi için cidden korkulacak bir şey yok.Beni ayık bir şekilde endoskopi yapmışlardı,şimdi çoğu doktor narkoz vererek yapıyormuş,bu endoskopiye cesaret edemeyenler için çok daha iyi bir haber bence.

bir de çölyak çıkarmış şimdi bende:25: makarna ve bulgur delisiyim ne yaparım bilmiyorum:ssz:

Ben de öyleydim,hala da öyleyim.

Glutensiz makarna ve greçka pilavı(bulgur pilavından hiçbir farkı yok) yiyorum.

Her şeyin hayırlısı Rabbim'den,teşhis konulduğunda çok üzülmüştüm ama alıştım artık.Hem o şikayetlerle bir ömür boyu yaşamak çok daha kötüydü,şükrediyorum.
:26:

lokumdan ceza böyle olur anca :9:
canım iyi ama yani bu bacakta bir metre yani :9::9::9:

Lokumdan lokumlu cezalar:9::9:
Benim de bacak bedene gore uzun, benim de 1 metre :9::9::9:

herkes gitti tek kaldım ben burda işte bende gidiyorum :63::63::63::63::63:
haftaya sırrın ne lokum dersiniz yemeyin mama filan :57:

Hemen de atar tribini, nasil uyudum hatirlamiyorum bile:17:
Kunefeden sonrasi yok benim icin, Kunefeden once, Kunefeden sonra:9::9::9::9:
Sen vitamin aliyor musun Lokumum, ben sanirim 2 aydir ilac kullanmiyorum hic, bu enerji eksikligim ondan mi ki acaba
:57:

lokumcum benim kardeşimde bu yıl mezun oldu bilgisayar öğretmenliğinden...ama atanamadı...:14:
bu bölümde çok az atama oluyormuş yaa....hepimiz üzgünüz...
inşallah sen atanırsın cnm..
canım çok üzüldüm bu sene iyi alır inşallah :14:
geçtiğimiz sene baya alım oldu aslında kısmet değilmiş demekki kaç aldı acaba merak ettim :26:

Lokumdan lokumlu cezalar:9::9:
Benim de bacak bedene gore uzun, benim de 1 metre :9::9::9:

Hemen de atar tribini, nasil uyudum hatirlamiyorum bile:17:
Kunefeden sonrasi yok benim icin, Kunefeden once, Kunefeden sonra:9::9::9::9:
Sen vitamin aliyor musun Lokumum, ben sanirim 2 aydir ilac kullanmiyorum hic, bu enerji eksikligim ondan mi ki acaba
:57:

atarlı lokum :63:hani alarm kuracaktın:63:
künefeye bende bayılırım :56:
yok canım vitamin almıyorumda baş ağrım oluyor sürekli ağrı kesici almamaya çalışıyorum ama dayanamıyorum çoğu zaman. içiyorum mecburen :31:migren başlangıcı diye düşünmekteyim öyle böyle değil çünkü fena ağrıyor ve hemen hemen hergün..

yok canım vitamin almıyorumda baş ağrım oluyor sürekli ağrı kesici almamaya çalışıyorum ama dayanamıyorum çoğu zaman. içiyorum mecburen :31:migren başlangıcı diye düşünmekteyim öyle böyle değil çünkü fena ağrıyor ve hemen hemen hergün..

Canim annem mamayi yasakladi ya o yuzden kurmadim alarmimi:17: Bugun cikip alayim cicibebe kalmamis da evde zaten:23:
Bence bir doktora gozuk canim, yogun calisma temposundasin onun da etkisi olabilir:31:
Ben de aile hekimime danissam bana bir vitamin verir mi ki:26: Su an hic ilac kullanmiyorum cunkum
:27:

canım çok üzüldüm bu sene iyi alır inşallah :14:
geçtiğimiz sene baya alım oldu aslında kısmet değilmiş demekki kaç aldı acaba merak ettim :26:

canım kardeşim bütün sene harıl harıl çalıştı, denemeleri de çok iyiydi 85 civarı çıkarıyordu...
ama nasip olmadı mı olmuyor işte, sınav gecesi aniden hastalandı kardeşim :5:
ertesi günü sınavdı, çok zor şartta gitti, babamla annem kolundan tutarak götürdüler...sınıfa kadar görevli çıkardı kardeşimi. tansiyonu düşüktü çok...
nasip değilmiş demekki...emekleri boşa gitti...sınavdan 70 aldı canım...
çok üzüldük hepimiz durduk yere neden hasta oldu anlamadık, oysa hiç heyecanlı biri değildir, öss de bile gr heyecan yoktu...
sınavdan bir hafta önce denize gitmişlerdi arkadaşlarıyla, orda üşütmüş...
erkek çocuğu işte laf tutmaz ki, annem çok tembihledi oğlum sınavdan sonra git, demişti...kadıncağız hissetmiş demekki..

Ben de öyleydim,hala da öyleyim.

Glutensiz makarna ve greçka pilavı(bulgur pilavından hiçbir farkı yok) yiyorum.

Her şeyin hayırlısı Rabbim'den,teşhis konulduğunda çok üzülmüştüm ama alıştım artık.Hem o şikayetlerle bir ömür boyu yaşamak çok daha kötüydü,şükrediyorum.
:26:

tabiki canım şükretmek lazım derdinin çözümü belli en azından, sen de ona göre dikkat ediyorsun ve hayatını normal şekilde sürdürüyorsun. Allah başka dert vermesin ne hastalıklar var...

Canim annem mamayi yasakladi ya o yuzden kurmadim alarmimi:17: Bugun cikip alayim cicibebe kalmamis da evde zaten:23:
Bence bir doktora gozuk canim, yogun calisma temposundasin onun da etkisi olabilir:31:
Ben de aile hekimime danissam bana bir vitamin verir mi ki:26: Su an hic ilac kullanmiyorum cunkum
:27:
olsun alarmda kalkıp başka şeyler yeseydin :63:
canım bende depresyon belirtileri var bence bu aralar herşey üst üste geliyor durup dururken ağlıyorum hele dün gece hiç uyuyamadım dert bende derman kimde :5:
doktora gitmem lazımda erteliyorum :31:

canım kardeşim bütün sene harıl harıl çalıştı, denemeleri de çok iyiydi 85 civarı çıkarıyordu...
ama nasip olmadı mı olmuyor işte, sınav gecesi aniden hastalandı kardeşim :5:
ertesi günü sınavdı, çok zor şartta gitti, babamla annem kolundan tutarak götürdüler...sınıfa kadar görevli çıkardı kardeşimi. tansiyonu düşüktü çok...
nasip değilmiş demekki...emekleri boşa gitti...sınavdan 70 aldı canım...
çok üzüldük hepimiz durduk yere neden hasta oldu anlamadık, oysa hiç heyecanlı biri değildir, öss de bile gr heyecan yoktu...
sınavdan bir hafta önce denize gitmişlerdi arkadaşlarıyla, orda üşütmüş...
erkek çocuğu işte laf tutmaz ki, annem çok tembihledi oğlum sınavdan sonra git, demişti...kadıncağız hissetmiş demekki..
ay canım kötü olmuş ya olsun emeklerinin karşılığını alır umarım :14:allahtan hayırlısı
bende çok korkuyorum sınavdan 2-3 gün önce hastalanmaktan
öss'de ben çok heyecan yapmıştım bayılmıştım ona rağmen kazandım ama daha iyi bir yer gelebilirdi umarım bu sene yaşamam :14:
anne sözü dinlemek lazım :14:

Back
X