Kilo alma programi ile yarisma

olsun alarmda kalkıp başka şeyler yeseydin :63:
canım bende depresyon belirtileri var bence bu aralar herşey üst üste geliyor durup dururken ağlıyorum hele dün gece hiç uyuyamadım dert bende derman kimde :5:
doktora gitmem lazımda erteliyorum :31:

geçer inşallah lokumum sınavlardan mı nedensin böyle

hiç aksatma canım malum sağlık herşeeyden önemli

migren bende var allah kimseye vermesin çok kötü :50:

geçer inşallah lokumum sınavlardan mı nedensin böyle

hiç aksatma canım malum sağlık herşeeyden önemli

migren bende var allah kimseye vermesin çok kötü :50:
canım vizeler hiç sorun etmedim ama bu kpss büyük sorun bide özel hayat resmen bunalıma girdim :5:
çok korkuyorum migren olacak diye hergün ağrıması normal mi sence yani dersten dolayı filan sanmıyorum ders çalışmazkende ağrı giriyor stres tavan 1-2 aydır :26:

canım vizeler hiç sorun etmedim ama bu kpss büyük sorun bide özel hayat resmen bunalıma girdim :5:
çok korkuyorum migren olacak diye hergün ağrıması normal mi sence yani dersten dolayı filan sanmıyorum ders çalışmazkende ağrı giriyor stres tavan 1-2 aydır :26:

canım ucunda ölüm yok ya dert etme dua et hayırlısıysa olur inş :))

benim haftada 1-2 kez ağrıyor mide bulantısıyla başladı kafamın yarısı ağrıyor genelde senin de mi böyle

canım ucunda ölüm yok ya dert etme dua et hayırlısıysa olur inş :))

benim haftada 1-2 kez ağrıyor mide bulantısıyla başladı kafamın yarısı ağrıyor genelde senin de mi böyle

inşallah canım ya bakalım :)
özellikle enseden yukarısı ağrıyor benim mide bulantım yok :26: annem stresten diyor ama bilmiyorum migrenden şüpheliyim
ilaç filan kullanıyor musun

inşallah canım ya bakalım :)
özellikle enseden yukarısı ağrıyor benim mide bulantım yok :26: annem stresten diyor ama bilmiyorum migrenden şüpheliyim
ilaç filan kullanıyor musun

stresten olabilir bilemiyorum ki canım migrende genelde başın yarısı ağruyor :26:

ağrıdığı zaman sesten ışıktan rahatsız oluyor musun

evet canım hergün yatmadan 2 hap idi 1e düştü

stresten olabilir bilemiyorum ki canım migrende genelde başın yarısı ağruyor :26:

ağrıdığı zaman sesten ışıktan rahatsız oluyor musun

evet canım hergün yatmadan 2 hap idi 1e düştü
evet canım karınca yürüse sesi geliyor sanki o derece rahatsız oluyorum :53:
hangi bölüme gitmem lazım acaba :26:

olsun alarmda kalkıp başka şeyler yeseydin :63:
canım bende depresyon belirtileri var bence bu aralar herşey üst üste geliyor durup dururken ağlıyorum hele dün gece hiç uyuyamadım dert bende derman kimde :5:
doktora gitmem lazımda erteliyorum :31:
Canim alarm bile kurmamistim, ama 2 dilim kunefenin ustune guzel bi uyku cektim:31:
Sakin ama sakin ihmal etmeden once psikolaga git canim, psikiyatr direk ilaca sarilir cunku:31:
Bu diger doktor islerine benzemesin, aman tek gitmem bilmem ne duymiyim sakin:20:

bende öyleyim canım sesten ışıktan kaçarım :5:

nöroloji canım doktor demese bile emarını çektir :34:

benim doktorum çok iyi emar eeg kan testi herşeyi yaptırdı kesin migren :31:

tıpa gitmiştim orası migrensin deyip ağrı kesiciyle yollamıştı :47:

$doene_20111104_185056.webp iki adet bu miniklerden ekmek arasi yaptim yiyiyorum:21:

benim ara öğün falan hak getire canım, sabah bişeyler atıştırıp çıktım okula derse gittim öğlen eve geldim yemek yiyip direksiyon dersine gittim bu sefer... sonra geldim akşam yemeği yedim. şimdi de meyve yedim üzerine puding yemeyi düşünüyorum sonra ne yesem diye yine mutfağı karıştırcam:1:

benim ara öğün falan hak getire canım, sabah bişeyler atıştırıp çıktım okula derse gittim öğlen eve geldim yemek yiyip direksiyon dersine gittim bu sefer... sonra geldim akşam yemeği yedim. şimdi de meyve yedim üzerine puding yemeyi düşünüyorum sonra ne yesem diye yine mutfağı karıştırcam:1:

benim ara ogun belli korkumdan yemek yiyp hemen ustune gidip muza saldiriyorum :1::1:
Kalk kalk dusunme hemen yemege gec :1::1:

Back
X