- Konu Sahibi Tiramisukahve
- #2.441
benim ara ogun belli korkumdan yemek yiyp hemen ustune gidip muza saldiriyorum
Kalk kalk dusunme hemen yemege gec
son pudingimi alıp geldim yiyerek yazıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ara ogun belli korkumdan yemek yiyp hemen ustune gidip muza saldiriyorum
Kalk kalk dusunme hemen yemege gec
son pudingimi alıp geldim yiyerek yazıyorumhadi sen de al bişeyler gel
![]()
Ben de ekmeklerimi yiyerek yaziyorum, yaninda da limonata , ikinci ekmegim bitmek uzere
anlatsam rahatlarmışım ama kime nası anlatcam
Canim alarm bile kurmamistim, ama 2 dilim kunefenin ustune guzel bi uyku cektim
Sakin ama sakin ihmal etmeden once psikolaga git canim, psikiyatr direk ilaca sarilir cunku
Bu diger doktor islerine benzemesin, aman tek gitmem bilmem ne duymiyim sakin
canım peki bu migren ağrısı normal ağrı kesicilerle geçer mibende öyleyim canım sesten ışıktan kaçarım
nöroloji canım doktor demese bile emarını çektir
benim doktorum çok iyi emar eeg kan testi herşeyi yaptırdı kesin migren
tıpa gitmiştim orası migrensin deyip ağrı kesiciyle yollamıştı![]()
bu arada akşam yemeğinde yarım ekmeğe yakın köfte ekmek yedim
üstüne 3 dilim mozaik pasta
11de de klasik cicibebe yicem
nar varda canım onu temizlemek bi ölümbence eğer evde varsa o araya bi meyve de sıkıştırılabilir![]()
nar varda canım onu temizlemek bi ölüm![]()
anlatsam rahatlarmışım ama kime nası anlatcam
ilaç kullanmak istemiyorum bende o yüzden gitmek istemiyorum
canım peki bu migren ağrısı normal ağrı kesicilerle geçer mi
araştırma hastnesine gitmek lazım o zaman tıp merkezleri ilgilenmeyebilir doğru![]()
benim ömrüm çürüyor resmen ya o narı temizlememek için ömür boyu yemeyebilirimama onu ayıklarken insanın daha bi iştahı açılıyor yemek için sabırsızlanıyorum ben şahsen ayıklarkeneyeter ki gidip ayıklamak için elime alayım gerisi geliyor
![]()
bian ümitlendim normal ilaçla geçiyorsa migren değildir diyeo günlük ağrısı geçebilir ama hastalık geçmez tabiki onun esas tedavi ilacını kullanmak gerek canımcım![]()
benim ömrüm çürüyor resmen ya o narı temizlememek için ömür boyu yemeyebilirim
sabırlısın sen demekki![]()
bende sıfır sabır her durum içinevet çok sabırlı biriyim bazı durumlar hariç![]()
bende sıfır sabır her durum için![]()
bian ümitlendim normal ilaçla geçiyorsa migren değildir diyetüh tutmadı
![]()
canim alirsin bir ayda 3 kilo nedir kikızlar sınavlardan dolayı giremıyorum uyku yuzu de gormuyorumm hıc ne zamandan beri((( tabi düzenli yemek de yiyemiyorumm malesef
sımdı yemek yedım tartıldımm 57.3 gorunuyo ama acken falan tartılınca daha dusuk cıkıyor tabi.. insallah 60 ları da gorurum.tabi su sınavlardan sonra daha bı asılıcam.ayıptır soylemesı yurt dısından sevgılım sozlum de dıyebılırım tabı :) gelecek 1 ay sonra.. ona kilo almıs olarak gorunmelıyım guzel gormeli beni biraz ama dimi :))) o gelene kadar 60 olsam yeter
(((
slm kızlar nasılsınız...bugün giremedim hiç..oğlumun kontrolü vardı....
pek düzgün beslenemesemde idare eder bişeyler yedim...
sabah az kahvaltı :26:
öğlen sebze çorbası, pilav azcık tavuk sote...
akşam da patatesli börek çay kahvaltı gibi yedim :26:
az öncede biraz cips ve çikolatalı gofret yedim...
Merhaba, aramiza katilmak istersen kilonu yazman yeterlimerhaba kızlar,sıfır bedenim dolayısıyla kilo almak istiyorum ama motivasyonum bu aralar kayıp! nasıl bulucam bilmiyorum...
AYY şimdi heyecanlandım yani her salı gelip yeni kilomuzumu yazacağız anlamadım da ?:44: