Kilo alma programi ile yarisma

Canim alarm bile kurmamistim, ama 2 dilim kunefenin ustune guzel bi uyku cektim:31:
Sakin ama sakin ihmal etmeden once psikolaga git canim, psikiyatr direk ilaca sarilir cunku:31:
Bu diger doktor islerine benzemesin, aman tek gitmem bilmem ne duymiyim sakin:20:

anlatsam rahatlarmışım ama kime nası anlatcam :5:
ilaç kullanmak istemiyorum bende o yüzden gitmek istemiyorum
bende öyleyim canım sesten ışıktan kaçarım :5:

nöroloji canım doktor demese bile emarını çektir :34:

benim doktorum çok iyi emar eeg kan testi herşeyi yaptırdı kesin migren :31:

tıpa gitmiştim orası migrensin deyip ağrı kesiciyle yollamıştı :47:
canım peki bu migren ağrısı normal ağrı kesicilerle geçer mi :31:
araştırma hastnesine gitmek lazım o zaman tıp merkezleri ilgilenmeyebilir doğru :31:

anlatsam rahatlarmışım ama kime nası anlatcam :5:
ilaç kullanmak istemiyorum bende o yüzden gitmek istemiyorum
canım peki bu migren ağrısı normal ağrı kesicilerle geçer mi :31:
araştırma hastnesine gitmek lazım o zaman tıp merkezleri ilgilenmeyebilir doğru :31:

o günlük ağrısı geçebilir ama hastalık geçmez tabiki onun esas tedavi ilacını kullanmak gerek canımcım :31:

ama onu ayıklarken insanın daha bi iştahı açılıyor yemek için sabırsızlanıyorum ben şahsen ayıklarkene:9: yeter ki gidip ayıklamak için elime alayım gerisi geliyor:1:
benim ömrüm çürüyor resmen ya o narı temizlememek için ömür boyu yemeyebilirim :9:
sabırlısın sen demekki :31:
o günlük ağrısı geçebilir ama hastalık geçmez tabiki onun esas tedavi ilacını kullanmak gerek canımcım :31:
bian ümitlendim normal ilaçla geçiyorsa migren değildir diye :ssz:tüh tutmadı :1:

kızlar sınavlardan dolayı giremıyorum uyku yuzu de gormuyorumm hıc ne zamandan beri :(((( tabi düzenli yemek de yiyemiyorumm malesef:( sımdı yemek yedım tartıldımm 57.3 gorunuyo ama acken falan tartılınca daha dusuk cıkıyor tabi.. insallah 60 ları da gorurum.tabi su sınavlardan sonra daha bı asılıcam.ayıptır soylemesı yurt dısından sevgılım sozlum de dıyebılırım tabı :) gelecek 1 ay sonra.. ona kilo almıs olarak gorunmelıyım guzel gormeli beni biraz ama dimi :))) o gelene kadar 60 olsam yeter:((((

slm kızlar nasılsınız...bugün giremedim hiç..oğlumun kontrolü vardı....
pek düzgün beslenemesemde idare eder bişeyler yedim...
sabah az kahvaltı :26:
öğlen sebze çorbası, pilav azcık tavuk sote...
akşam da patatesli börek çay kahvaltı gibi yedim :26:
az öncede biraz cips ve çikolatalı gofret yedim...

merhaba kızlar,sıfır bedenim dolayısıyla kilo almak istiyorum ama motivasyonum bu aralar kayıp! nasıl bulucam bilmiyorum...

kızlar sınavlardan dolayı giremıyorum uyku yuzu de gormuyorumm hıc ne zamandan beri :(((( tabi düzenli yemek de yiyemiyorumm malesef:( sımdı yemek yedım tartıldımm 57.3 gorunuyo ama acken falan tartılınca daha dusuk cıkıyor tabi.. insallah 60 ları da gorurum.tabi su sınavlardan sonra daha bı asılıcam.ayıptır soylemesı yurt dısından sevgılım sozlum de dıyebılırım tabı :) gelecek 1 ay sonra.. ona kilo almıs olarak gorunmelıyım guzel gormeli beni biraz ama dimi :))) o gelene kadar 60 olsam yeter:((((
canim alirsin bir ayda 3 kilo nedir ki:34: Biz de sevgilimle farkli sehirledeyiz ben de onla bulustugumda beni 50 kilo gorsun istiyorum en az.... Insallah olur ikimizin de istegi:29:

slm kızlar nasılsınız...bugün giremedim hiç..oğlumun kontrolü vardı....
pek düzgün beslenemesemde idare eder bişeyler yedim...
sabah az kahvaltı :26:
öğlen sebze çorbası, pilav azcık tavuk sote...
akşam da patatesli börek çay kahvaltı gibi yedim :26:
az öncede biraz cips ve çikolatalı gofret yedim...

Gazel salmis gidiyorsun, ara ogun yok. Ondan sonra aglama burda iki gun sinra neden alamadim vay efendim diye:33:
merhaba kızlar,sıfır bedenim dolayısıyla kilo almak istiyorum ama motivasyonum bu aralar kayıp! nasıl bulucam bilmiyorum...
Merhaba, aramiza katilmak istersen kilonu yazman yeterli:10:

Back
X