Kilo alma programi ile yarisma

güne , salamlı kaşarlı tost yanında peynir,zeytin bal ilebaşladım ara öğünde mandalina ve ceviz yedim 1 saat sonra da çorba ve köfte yiyeceğim sonrasını da akşam yazarım

günaydın kızlar, bir simir bir dilim peynir ve çaydan oluşan kahvaltımı yaptım az önce...
dün başım çok ağrıyordu mama ve süt yiyemedim :5:
tibete devam dimi kızlar..bırakmak yok ona göre...
sadece göbekte birikmiş bıngıl bıngıl yağlar istemiyorum değilmi :1:
kas olarak alıcaz kiloyu inşallah....:32:

guzel gunlere selamlar....
epeyce bı cay peynır zeytın pastırmadan oluşan bı kahvaltı yaptım... macuumdan yedım... uzerıne HORMON PATLAMASI YAPSIN göğüslere dıyede 1 sısko nar yedim... bakalm oglen yemegını ne beklıo:) işştahım acılcakmı gorces

sınava gidiyorum dua edin banaaa :26:

bi tbk çorba içtim gitmeden :23:

tiroş tekrar hayırlı olsun bize bişeyler ısmarlarsın artık :21:

evet ılk tıbet hareketlerımıde yapmıs bulunuorum epey zorlandım ama omuzlarımdaki 8 yıllık kronık agrıda bıraz azalma oldu.. bunamı baglı bakalm. görelim:21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Merhaba arkadaşlar,

Sabah kahvaltıda:

1 domates
1 salatalık
2 dilim ekmek
20 gr peynir
50 gr sucuk
1 yumurta
1 çay

1. Ara öğünde: 1 mandalin, 1 madlen çikolata

Öğlen:

Mercimek çorbası
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Sebzeli Bulgur Pilavı
Karışık Komposto

yedim.......

günaydın kızlar, bir simir bir dilim peynir ve çaydan oluşan kahvaltımı yaptım az önce...
dün başım çok ağrıyordu mama ve süt yiyemedim :5:
tibete devam dimi kızlar..bırakmak yok ona göre...
sadece göbekte birikmiş bıngıl bıngıl yağlar istemiyorum değilmi :1:
kas olarak alıcaz kiloyu inşallah....:32:
Tabiki de devam Gazelim :)
Ben su mide bulantisi ve hic birsey yiyemeyen halimle bile yapmak icin zorluyorum kendimi:32:
Ama bugun bana ne yedin diye sormayin ciddi anlamda kotuyum, sanirim ceza da alicam vermisim sanirim kilo :18:Iki gundur bulantidan cikan sonuc bu :(

guzel gunlere selamlar....
epeyce bı cay peynır zeytın pastırmadan oluşan bı kahvaltı yaptım... macuumdan yedım... uzerıne HORMON PATLAMASI YAPSIN göğüslere dıyede 1 sısko nar yedim... bakalm oglen yemegını ne beklıo:) işştahım acılcakmı gorces
Afiyet seker olsun canim.
Ogle yemeginde yediklerini de yaz bakalim neler bekliyormus seni gorelim:32:

sınava gidiyorum dua edin banaaa :26:

bi tbk çorba içtim gitmeden :23:

tiroş tekrar hayırlı olsun bize bişeyler ısmarlarsın artık :21:
Canim benim tesekkur ederim :29:
Ne istiyorsun soyle tiramisuya ne dersin? Ben bugun yedim:17:

Merhaba arkadaşlar,

Sabah kahvaltıda:

1 domates
1 salatalık
2 dilim ekmek
20 gr peynir
50 gr sucuk
1 yumurta
1 çay

1. Ara öğünde: 1 mandalin, 1 madlen çikolata

Öğlen:

Mercimek çorbası
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Sebzeli Bulgur Pilavı
Karışık Komposto

yedim.......
Canim sen bu hizla hepimizi gecersin harika menuler ben bugun bunlarin sanirim onda birini bile yemedim :17:

kızlar nasılsınız bugün neler yapıyosunuzz
benim gibi yeni reşit olmuş biri var mı aranızda :9:
Pelinim işe girmişsin hayırlı olsun canım, bölümünle mi alakalı nasıl bir şey değil galiba azıcık anlat bakalım :31:

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız bugün neler yapıyosunuzz
benim gibi yeni reşit olmuş biri var mı aranızda :9:
Pelinim işe girmişsin hayırlı olsun canım, bölümünle mi alakalı nasıl bir şey değil azıcık anlat bakalım :31:

Canim dogum gunun mu kutlu mutlu olsun saglikli daha nice guzel yillarin olsun insallah :48:

Tesekkur ederim canim, tam isimle ilgili olmayacak ilk baslarda, Gizli Zeka ve Mental aritmetik diye bir yer, ilerde Fen bilgisi de anlatmaya baslayacagim, ama simdi bildigin abakus elimde sabahtan beri toplama cikarma yapiyorum :9: Daha da ogrenmem gereken cok sey var:24:
Ben iki gundur regl dolayisiyla fena haldeyim, mide bulantisindan ogurerek yiyiyorum, bugun hic bisi yiyemedim desem yeridir
:18:

Size cumartesi menümü sayayım
1 tane simit zeytin, peynir, reçel, çay, salatalık

bir muz ve 2 mandalina

2 kase yoğurtlu makarna salatası
5 tane lahana dolması ve 3 tane kocaman su böreği ve çay

yatmadan dolu dolu 2 tabak makarna ve 2 kase yoğurt
6 tane kare bisküvi arası sarallee :)

Listemizi bugun guncelliyorsaak taam 38.5 kiloyla ben de katılabilir miyim artıkk?
canım benim tez zamanda sağlıklı kilocuklar alırsın inşallah, dua edeyim hepiniz için. cicibebe yiyor musun :31:

Canim dogum gunun mu kutlu mutlu olsun saglikli daha nice guzel yillarin olsun insallah :48:

Tesekkur ederim canim, tam isimle ilgili olmayacak ilk baslarda, Gizli Zeka ve Mental aritmetik diye bir yer, ilerde Fen bilgisi de anlatmaya baslayacagim, ama simdi bildigin abakus elimde sabahtan beri toplama cikarma yapiyorum :9: Daha da ogrenmem gereken cok sey var:24:
Ben iki gundur regl dolayisiyla fena haldeyim, mide bulantisindan ogurerek yiyiyorum, bugun hic bisi yiyemedim desem yeridir
:18:

hayırlı olsun pelincim çok sevindim senin adına :)
doğumgünüm 5 ekimdeydi topiğin yaş ortalamasını merak ettim, sağol güzel dileklerin için
:32:
ben de bir yetişkinim artıkk, geçenlerde babamla 18 yaş sınırı olan blues fest e gittik 70 yaşında zenci dede ve babaanne vardı onları dinledik :51:
geçmiş olsun olsun toparlarsın canım. :31: abimin yemin töreni var çanakkaleye gidiyoruz yarın ve ben yemin töreni günü regl olcaaaaam :25::25::25:

hayırlı olsun pelincim çok sevindim senin adına :)
doğumgünüm 5 ekimdeydi topiğin yaş ortalamasını merak ettim, sağol güzel dileklerin için :32:
ben de bir yetişkinim artıkk, geçenlerde babamla 18 yaş sınırı olan blues fest e gittik 70 yaşında zenci dede ve babaanne vardı onları dinledik :51:
geçmiş olsun olsun toparlarsın canım. :31: abimin yemin töreni var çanakkaleye gidiyoruz yarın ve ben yemin töreni günü regl olcaaaaam :25::25::25:

Canim hayirli teskereler olur insallah tez zamanda gelsin cabucak gecsin insallah :)
Ben de gecen sene erkek arkadasimi bekledim cidden cok zordu cok ozluyorsun:5:
Canim kilo verdim cok buyuk ihtimalle bu hafta , iki gundur mideme dogru durust bisiler girmiyor ki:5:

Canim hayirli teskereler olur insallah tez zamanda gelsin cabucak gecsin insallah :)
Ben de gecen sene erkek arkadasimi bekledim cidden cok zordu cok ozluyorsun:5:
Canim kilo verdim cok buyuk ihtimalle bu hafta , iki gundur mideme dogru durust bisiler girmiyor ki:5:
Zor valla, inşallah rabbim nasip ederse ben ünideyken abicim de askerden dönecek :1:
üzüldüm canım ya bak ben de verdim hastalanınca psikolojik olarak bi de benim kusma durumum var yediğimi kusuyorum biliyosun psikolojim bozuksa. ama hemencecik toparladım zor değil oluyor, yiyebilirsin mamayı ye canım o çok sağlık veriyorr insana :32:

Zor valla, inşallah rabbim nasip ederse ben ünideyken abicim de askerden dönecek :1:
üzüldüm canım ya bak ben de verdim hastalanınca psikolojik olarak bi de benim kusma durumum var yediğimi kusuyorum biliyosun psikolojim bozuksa. ama hemencecik toparladım zor değil oluyor, yiyebilirsin mamayı ye canım o çok sağlık veriyorr insana :32:
Insallah canim:21:
Canim hep soylerim benim bulantim olmazdi reglyken, sadece yeme istegim azalirdi. Ama cok ciddi bulantim var iskence gibi geciyor son 3 gunum :(
Canim mamayi eveli aksam yedim en son, sonra regl oldum zaten:ssz:
Su regl bitsin de siz gorun beni, cicibebeyi kutuyla aldim zaten bi baslicam 50 kilo olmazsam benim de adim Tiramisu degil :1:
Hah iste buraya da yazdim :) Unutmayin bunu :)

Insallah canim:21:
Canim hep soylerim benim bulantim olmazdi reglyken, sadece yeme istegim azalirdi. Ama cok ciddi bulantim var iskence gibi geciyor son 3 gunum :(
Canim mamayi eveli aksam yedim en son, sonra regl oldum zaten:ssz:
Su regl bitsin de siz gorun beni, cicibebeyi kutuyla aldim zaten bi baslicam 50 kilo olmazsam benim de adim Tiramisu degil :1:
Hah iste buraya da yazdim :) Unutmayin bunu :)
haaahh işte benim pelinim bu yaaaa :52:
öğünlerimizi geçiştirmiyoruz canımız her zaman bir şey yemek istemeyebilir şahsen ben yersem kusarım ama sizin böyle sorununuz yoksa zorlayın kendinizi. mesela ben sabah çok yemem okul günü o yüzden öğlen karnım çok acıkır öğlen öyle bi yerim kiiiii. :)
sevdiğimiz yemekleri yapıyor ya da yaptırtıyoruzz mideye indiriyoruzzz, gece asla ama aslaaa yatağa aç yatılmıyoorrr. kuruyemişler, kurumeyveler kekler büsküviler hiiiç eksik edilmiyor. pekmezi seven varsa saldırsın iştah açar, kan yapar.

cici bebe muz süt üçlümüzü asla ve asla aksatmadann her gece yiyoruz üzerine de bi bardak su
cici bebeyi kurallarına uyarak aksatmadan 1 ay yiyip en az 2 kilo almayan varsa ben de hiçbir şey bilmiyorum!!

pelin bilir ben de sizin gibi kilo alıcam diye yapmadığımı bırakmadım cici bebe topiğini hatmedip başladım ve düzenli yedim tamı tamına 6 kilo aldım yüzüme gözüme renk geldi, göğüslerim büyüdü, baş ağrılarım halsizliklerim geçti, aaa sen zayıflamışsın veya zayıfsın laflarından kurtuldum, sana kilo çok yakıştı çok hoş oldunlar başladıı cici bebeyi bıraktığımdan beriii de hiç kilo vermedim.
:32::24:

1 temmuzda antalyaya giderken tok karna 45.2 geliyordum dönüşte 16 temmuzda mamaya başladım 20 ekimde tok karna 51.8 geldim o zamandan beri de cici bebe yemiyorum ve aynıyım :)

Son düzenleme:

Canim sen bu hizla hepimizi gecersin harika menuler ben bugun bunlarin sanirim onda birini bile yemedim :17:

Valla tiramisu resmen hiç acıkmadan yiyorum.
şimdi de 20 gr çikolata ve yulaflı çikolatalı bisküvi yedim.
az sonra 1 kivi yiycem.
offf resmen patlamak üzereyimmm :37:

evde baskül de yok, acaba kilomu nasıl öğrensem...

haaahh işte benim pelinim bu yaaaa :52:
öğünlerimizi geçiştirmiyoruz canımız her zaman bir şey yemek istemeyebilir şahsen ben yersem kusarım ama sizin böyle sorununuz yoksa zorlayın kendinizi. mesela ben sabah çok yemem okul günü o yüzden öğlen karnım çok acıkır öğlen öyle bi yerim kiiiii. :)
sevdiğimiz yemekleri yapıyor ya da yaptırtıyoruzz mideye indiriyoruzzz, gece asla ama aslaaa yatağa aç yatılmıyoorrr. kuruyemişler, kurumeyveler kekler büsküviler hiiiç eksik edilmiyor. pekmezi seven varsa saldırsın iştah açar, kan yapar.

cici bebe muz süt üçlümüzü asla ve asla aksatmadann her gece yiyoruz üzerine de bi bardak su
cici bebeyi kurallarına uyarak aksatmadan 1 ay yiyip en az 2 kilo almayan varsa ben de hiçbir şey bilmiyorum!!

pelin bilir ben de sizin gibi kilo alıcam diye yapmadığımı bırakmadım cici bebe topiğini hatmedip başladım ve düzenli yedim tamı tamına 6 kilo aldım yüzüme gözüme renk geldi, göğüslerim büyüdü, baş ağrılarım halsizliklerim geçti, aaa sen zayıflamışsın veya zayıfsın laflarından kurtuldum, sana kilo çok yakıştı çok hoş oldunlar başladıı cici bebeyi bıraktığımdan beriii de hiç kilo vermedim. :32::24:

1 temmuzda antalyaya giderken tok karna 45.2 geliyordum 20 ekimde tok karna 51.8 geldim o zamandan beri de cici bebe yemiyorum ve aynıyım :)
canim benim tamam soz su bulantilarim gecsin cicibebeye kesintisiz basliyorum, yeni is yeni baslangiclar:8:
Bana artik cok zayifsin dememeye basladilar ama bu sefer ben sorun haline getirdim cokca:18:
Simdi yarim ekmekle ispanak yemegi yedim geldim (pirincliydi), ustune de sofradan kalkmadan bir koca bardak su indirdim midemi genisletmek icin:21:
Ama bi de sorun nasil yedin diye teperek agzima zorla ama mecburum:6:
Sen arada gel boyle kilo aldim diye birakip gitme buralari sakin vallahi siddet middet dinlemem indiririm tokadi ablanim ben senin:9::12:

Valla tiramisu resmen hiç acıkmadan yiyorum.
şimdi de 20 gr çikolata ve yulaflı çikolatalı bisküvi yedim.
az sonra 1 kivi yiycem.
offf resmen patlamak üzereyimmm :37:

evde baskül de yok, acaba kilomu nasıl öğrensem...
Canim cok guzel vallla ben de regl olmadan once oyleydim insallah duzelicem:31:
Eczane var mi eve yakin canim?

Back
X