- Konu Sahibi Tiramisukahve
- #2.721
güne , salamlı kaşarlı tost yanında peynir,zeytin bal ilebaşladım ara öğünde mandalina ve ceviz yedim 1 saat sonra da çorba ve köfte yiyeceğim sonrasını da akşam yazarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki de devam Gazelim :)günaydın kızlar, bir simir bir dilim peynir ve çaydan oluşan kahvaltımı yaptım az önce...
dün başım çok ağrıyordu mama ve süt yiyemedim
tibete devam dimi kızlar..bırakmak yok ona göre...
sadece göbekte birikmiş bıngıl bıngıl yağlar istemiyorum değilmi
kas olarak alıcaz kiloyu inşallah....![]()
Afiyet seker olsun canim.guzel gunlere selamlar....
epeyce bı cay peynır zeytın pastırmadan oluşan bı kahvaltı yaptım... macuumdan yedım... uzerıne HORMON PATLAMASI YAPSIN göğüslere dıyede 1 sısko nar yedim... bakalm oglen yemegını ne beklıo:) işştahım acılcakmı gorces
Canim benim tesekkur ederimsınava gidiyorum dua edin banaaa :26:
bi tbk çorba içtim gitmeden
tiroş tekrar hayırlı olsun bize bişeyler ısmarlarsın artık![]()
Canim sen bu hizla hepimizi gecersin harika menuler ben bugun bunlarin sanirim onda birini bile yemedimMerhaba arkadaşlar,
Sabah kahvaltıda:
1 domates
1 salatalık
2 dilim ekmek
20 gr peynir
50 gr sucuk
1 yumurta
1 çay
1. Ara öğünde: 1 mandalin, 1 madlen çikolata
Öğlen:
Mercimek çorbası
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Sebzeli Bulgur Pilavı
Karışık Komposto
yedim.......
kızlar nasılsınız bugün neler yapıyosunuzz
benim gibi yeni reşit olmuş biri var mı aranızda
Pelinim işe girmişsin hayırlı olsun canım, bölümünle mi alakalı nasıl bir şey değil azıcık anlat bakalım![]()
Listemizi bugun guncelliyorsaak taam 38.5 kiloyla ben de katılabilir miyim artıkk?
canım benim tez zamanda sağlıklı kilocuklar alırsın inşallah, dua edeyim hepiniz için. cicibebe yiyor musunListemizi bugun guncelliyorsaak taam 38.5 kiloyla ben de katılabilir miyim artıkk?
Canim dogum gunun mu kutlu mutlu olsun saglikli daha nice guzel yillarin olsun insallah
Tesekkur ederim canim, tam isimle ilgili olmayacak ilk baslarda, Gizli Zeka ve Mental aritmetik diye bir yer, ilerde Fen bilgisi de anlatmaya baslayacagim, ama simdi bildigin abakus elimde sabahtan beri toplama cikarma yapiyorumDaha da ogrenmem gereken cok sey var
Ben iki gundur regl dolayisiyla fena haldeyim, mide bulantisindan ogurerek yiyiyorum, bugun hic bisi yiyemedim desem yeridir:18:
hayırlı olsun pelincim çok sevindim senin adına :)
doğumgünüm 5 ekimdeydi topiğin yaş ortalamasını merak ettim, sağol güzel dileklerin için
ben de bir yetişkinim artıkk, geçenlerde babamla 18 yaş sınırı olan blues fest e gittik 70 yaşında zenci dede ve babaanne vardı onları dinledik
geçmiş olsun olsun toparlarsın canım.abimin yemin töreni var çanakkaleye gidiyoruz yarın ve ben yemin töreni günü regl olcaaaaam
![]()
Zor valla, inşallah rabbim nasip ederse ben ünideyken abicim de askerden dönecek
Canim hayirli teskereler olur insallah tez zamanda gelsin cabucak gecsin insallah :)
Ben de gecen sene erkek arkadasimi bekledim cidden cok zordu cok ozluyorsun
Canim kilo verdim cok buyuk ihtimalle bu hafta , iki gundur mideme dogru durust bisiler girmiyor ki
Insallah canimZor valla, inşallah rabbim nasip ederse ben ünideyken abicim de askerden dönecek
üzüldüm canım ya bak ben de verdim hastalanınca psikolojik olarak bi de benim kusma durumum var yediğimi kusuyorum biliyosun psikolojim bozuksa. ama hemencecik toparladım zor değil oluyor, yiyebilirsin mamayı ye canım o çok sağlık veriyorr insana![]()
haaahh işte benim pelinim bu yaaaa
Insallah canim
Canim hep soylerim benim bulantim olmazdi reglyken, sadece yeme istegim azalirdi. Ama cok ciddi bulantim var iskence gibi geciyor son 3 gunum
Canim mamayi eveli aksam yedim en son, sonra regl oldum zaten
Su regl bitsin de siz gorun beni, cicibebeyi kutuyla aldim zaten bi baslicam 50 kilo olmazsam benim de adim Tiramisu degil
Hah iste buraya da yazdim :) Unutmayin bunu :)
Canim sen bu hizla hepimizi gecersin harika menuler ben bugun bunlarin sanirim onda birini bile yemedim
Canim daha once de belirtmistim ama gozunden kacmis herhalde, sali aksamlari tok karnina tartiliyoruz :)
Aksama tartil istersen, belki biraz daha farkeder
canim benim tamam soz su bulantilarim gecsin cicibebeye kesintisiz basliyorum, yeni is yeni baslangiclarhaaahh işte benim pelinim bu yaaaa
öğünlerimizi geçiştirmiyoruz canımız her zaman bir şey yemek istemeyebilir şahsen ben yersem kusarım ama sizin böyle sorununuz yoksa zorlayın kendinizi. mesela ben sabah çok yemem okul günü o yüzden öğlen karnım çok acıkır öğlen öyle bi yerim kiiiii. :)
sevdiğimiz yemekleri yapıyor ya da yaptırtıyoruzz mideye indiriyoruzzz, gece asla ama aslaaa yatağa aç yatılmıyoorrr. kuruyemişler, kurumeyveler kekler büsküviler hiiiç eksik edilmiyor. pekmezi seven varsa saldırsın iştah açar, kan yapar.
cici bebe muz süt üçlümüzü asla ve asla aksatmadann her gece yiyoruz üzerine de bi bardak su
cici bebeyi kurallarına uyarak aksatmadan 1 ay yiyip en az 2 kilo almayan varsa ben de hiçbir şey bilmiyorum!!
pelin bilir ben de sizin gibi kilo alıcam diye yapmadığımı bırakmadım cici bebe topiğini hatmedip başladım ve düzenli yedim tamı tamına 6 kilo aldım yüzüme gözüme renk geldi, göğüslerim büyüdü, baş ağrılarım halsizliklerim geçti, aaa sen zayıflamışsın veya zayıfsın laflarından kurtuldum, sana kilo çok yakıştı çok hoş oldunlar başladıı cici bebeyi bıraktığımdan beriii de hiç kilo vermedim.
1 temmuzda antalyaya giderken tok karna 45.2 geliyordum 20 ekimde tok karna 51.8 geldim o zamandan beri de cici bebe yemiyorum ve aynıyım :)
Canim cok guzel vallla ben de regl olmadan once oyleydim insallah duzelicem
Valla tiramisu resmen hiç acıkmadan yiyorum.
şimdi de 20 gr çikolata ve yulaflı çikolatalı bisküvi yedim.
az sonra 1 kivi yiycem.
offf resmen patlamak üzereyimmm
evde baskül de yok, acaba kilomu nasıl öğrensem...