Kilo alma programi ile yarisma

selam kızlar. gormeyel ne cok sayfa olmus boyle oku oku bıtmıyo :)) ben de sınavlarla ugrasmaktan ilgilenemiyorum sizlerle:(( cok zorlu iki hafta geciriyorum dun de tartılmayı unuttum o yuzden bugun akssam tartılıp kılomu yazcam ama bu sınavlar bei mahvetti dogru düzgün hıc yemek yemedım neredeyse kahvaltıyı soylemıyorum bile zaten :(( emınım 1 2 kilo kaybım olmustur mamayı da yapmadım zaten ne zamandır :14::14: sevdicegımın gelmesıne de 3 hafta falan kaldı ama ben formumu kaybettım ne guzel alıyodum kiloları. ama bu hafta sınavlarım bıtıyo o gelene kadar durma yok yola devam benı gorunce sasırmasını istiyorum da insallah basarırım bunu kızlar tabı sizin de desteklerınız sayesınde :16::16:

selam annem hoşgeldin :3:

ben de kilo verdim malum sınavlar beni de mahvetti hiç iştah bırakmıyo ki insanda :5:

ama bi bitsin hep birlikte alırız kiloları :21:

anlatayım :12: bi kasenin içine süt koyuyoruz ve de 15-20 tane cicibebe koyuyoruz karıştırıyoruz oldu sana mama :12:
ama ben böyle yiyemiyorum ayrı ayrı yiyorum :12:

hmmm teşekkür ederim.
ben de öyle karıştırarak yiyemem sanırım... :50:
cici bebe var evde, bu akşam biraz yiyeyim... :56:

ben birkaç gündür giremedim buraya kusura bakmayın kızlar:ssz:

aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :3:

plnsmsk ben de seninle aynı durumdayım 1.60 a 39 dum 1.5 aya yakın bir süre önce buraya katıldım geçen hafta 41.5 olmuştum ve son iki haftadır diyet uygulayamadım ona rağmen böyle;) ben de en fazla bu kiloyu görebilmiştim ve aynen senin gibi ilk hedefim 45 kilo:34:

şimdi mama yaptım geldim yiycem sonra da tartılıp kilomu yazcam, ama çok üzgünüm bu hafta da diyet falan yapamadım, sadece ana öğünleri atlamamak için çaba gösterdim ve her akşam meyve yedim iyi bi kızın bana çok hakettim iyice boşladım:26:

Bence de birileri bize kızmalı. İstikrar en çok bize gerektiği haldee. Sürekli aksatmak için mazeretimiz var. Ama unutmayalım ki bizden önemli hiç bi iş yok kızlaar

Bence de birileri bize kızmalı. İstikrar en çok bize gerektiği haldee. Sürekli aksatmak için mazeretimiz var. Ama unutmayalım ki bizden önemli hiç bi iş yok kızlaar

o zaman ben size kızayım kızlar :20:
aksatmak için ne gibi bir bahane buluyorsunuz kendinize, şimdiye kadar hep zayıftık daha ne kadar zayıf kalmayı planlıyorsunuz? bir yerden başlayıp bırakmadan devam edin kızlar sıkılıyorsanız haftalık dönüşümlü uygulayın bazı şeyleri mesela cicibebem bitmişti almadım 1 hafta kadar mola vermiş oldum hem de geçen geceden beri özlemişim keyifle yiyorumm

fındık bir aralar çok yiyordum bıraktım yemeyi özlemişim canım fındık çekti şu an :56: aynı şekilde makarna yemiyorum her gün yerdim ama sıkıldım artık

mesela 1 hafta boza aldım bol bol ondan içtim tarçın ve leblebiyle değişiklik oldu hem de bol kalorili

ben de bir gün yediğimi diğer gün yemiyorum.
pazartesi fındık yiyorsam, salı çikolata yiyorum yerine.
Bir gün mandalina yiyorsam bir gün kivi yiyorum.

o zaman ben size kızayım kızlar :20:
aksatmak için ne gibi bir bahane buluyorsunuz kendinize, şimdiye kadar hep zayıftık daha ne kadar zayıf kalmayı planlıyorsunuz? bir yerden başlayıp bırakmadan devam edin kızlar sıkılıyorsanız haftalık dönüşümlü uygulayın bazı şeyleri mesela cicibebem bitmişti almadım 1 hafta kadar mola vermiş oldum hem de geçen geceden beri özlemişim keyifle yiyorumm

fındık bir aralar çok yiyordum bıraktım yemeyi özlemişim canım fındık çekti şu an :56: aynı şekilde makarna yemiyorum her gün yerdim ama sıkıldım artık

mesela 1 hafta boza aldım bol bol ondan içtim tarçın ve leblebiyle değişiklik oldu hem de bol kalorili

Ben okula gitmeden önce sabah kahvaltısını sadece bi tostla yapıyorum,yeterli geldiğine emin olamıyorum nedense. Ve öğlen döndüğümde ne hazırlasam sorunu aklımı karıştırıyo daha çok. Öğlen yemeği önerileri olan var mı kızlarr

Kızlar cicibebeyi yerken bebekleri düşünmeyin güleceksiniz ama cidden öyle bebekler aklıma gelince kusasım geliyo böyle ağzının kenarından akıyo filan annesi kaşıkla onu geri yediriyo ıyyy :25: kusacak gibi oldum yine :25:
ben başka şeyler düşünüyorum ya test çözüyorum yada müzik dinliyorum :31:
bide bende karıştırmıyorum kaseye cicibebeyi koyuyorum sonra geçmeyecek kadar süt koyuyorum hiç bozmadan kek yer gibi yiyorum kaşıkla :31: öbür türlü çekilecek çile değil cicibebe :6:

Kızlar cicibebeyi yerken bebekleri düşünmeyin güleceksiniz ama cidden öyle bebekler aklıma gelince kusasım geliyo böyle ağzının kenarından akıyo filan annesi kaşıkla onu geri yediriyo ıyyy :25: kusacak gibi oldum yine :25:
bide bende karıştırmıyorum kaseye cicibebeyi koyuyorum sonra geçmeyecek kadar süt koyuyorum hiç bozmadan kek yer gibi yiyorum kaşıkla :31: öbür türlü çekilecek çile değil cicibebe :6:

Bu durum hiç aklımıza gelmiyodu neden soktun ki şimdi :20: Ayrıca hepiniz şikayetlenmişsiniz ama tadı oldukça güzel bence sütü biraz daha az koyarak deneyin. tam ezmeyin sıvı olmasın. o zaman daha yenebilir oluyo

slm kızlar yaa, cezayı kim verecek?????? :ssz::ssz:
kimler kilo aldı?
celladımızı bi belirleyelim artık dimi :51:
ne ceza gelecek bu hafta bakalım..geçen hafta simit peynir verilmişti..ben uyguladım cezamı...
bu hafta nedir ceza bilen varmı?????????????????????????????????????????????????????????????????????

yaa benim annem rahatsız hep böyle şeyler yediriyoruz ona.
aynı anlattığın sahne yaşanıyor.
sanırım o yüzden cici bebe yiyemiycem ben.

Ben okula gitmeden önce sabah kahvaltısını sadece bi tostla yapıyorum,yeterli geldiğine emin olamıyorum nedense. Ve öğlen döndüğümde ne hazırlasam sorunu aklımı karıştırıyo daha çok. Öğlen yemeği önerileri olan var mı kızlarr
Makarna yiyebilirsin canım ben gözleme yapıyorum bazen

Isahı lokum çok güldürdün beni:9: tv karşısında hiç anlaşılmıyor lup lup gidiyor :56:
Bebeklerin her hali güzel niye kusasıın geliyoor:16:

Son düzenleme:
slm kızlar yaa, cezayı kim verecek?????? :ssz::ssz:
kimler kilo aldı?
celladımızı bi belirleyelim artık dimi :51:
ne ceza gelecek bu hafta bakalım..geçen hafta simit peynir verilmişti..ben uyguladım cezamı...
bu hafta nedir ceza bilen varmı?????????????????????????????????????????????????????????????????????

Sanırım konuşulmadı canım Pelin ilk sayfayı da henüz düzenlememiş onu düzenlediğinde net sonuca bakıp karar veririz :27:

Son düzenleme:
yaa benim annem rahatsız hep böyle şeyler yediriyoruz ona.
aynı anlattığın sahne yaşanıyor.
sanırım o yüzden cici bebe yiyemiycem ben.
geçmiş olsun canım iyileşir inşallah kısa zamanda
başka şeylerle ilgilenirken yiyebilirsin aslında tv izlerken kitap okurken filan ben öyle yapıyorum :31:
bide hızlı hızlı yiyorum
Isahı lokum çok güldürdün beni:9: tv karşısında hiç anlaşılmıyor lup lup gidiyor :56:
Bebeklerin her hali güzel niye kusasıın geliyoor:16:
ya canım yazın kuzenimin çocuğuyla fazla haşır neşirdim hala etkisindeyim galiba hiç düzgün yemiyordu çıkarıp çıkarıp yiyordu :25:
bebekleri bende severim tabi ağlamadıkları ve altlarına yapmadıkları zamanlarda :27::1:

geçmiş olsun canım iyileşir inşallah kısa zamanda
başka şeylerle ilgilenirken yiyebilirsin aslında tv izlerken kitap okurken filan ben öyle yapıyorum :31:
bide hızlı hızlı yiyorum

ya canım yazın kuzenimin çocuğuyla fazla haşır neşirdim hala etkisindeyim galiba hiç düzgün yemiyordu çıkarıp çıkarıp yiyordu :25:
bebekleri bende severim tabi ağlamadıkları ve altlarına yapmadıkları zamanlarda :27::1:

Annem hep der sen tam anne olacak insansın valla sabırsızlıkla bekliyorum evlenmeyin çocuğum olsun diye yerim ben bebişleri:16:

Son düzenleme:
Back
X