164Boyun kaç canım ?
canım benım bende aynı sen gıbıydım bulk dıye bır toz karısım var aynı nesguık gıbı 2 ayda 10 kılo aldım ve cok guzel oldu tavsıye ederrım kakaolusunu ozellıkleArkadaşlar üniversiteye gittiğimden beri kilo verdim 2-3 senedir yolda kim yolda görse ''ayy çok zayıflamışsın''diyor. Üstüme başıma birşeyler almaya kalksam reyon görevlisi benle dalga geçiyor. Sanki küçük çocukmuşum gibi ''Yemek ye biraz yemek ye ''diyor. Bir sürü kadın sıfır beden olmak için çabalarken,insanların saçma sapan yorumları beni çıldırtıyor. Bende beğenmiyorum bu halimi zaten.Üstüme birşey oturmuyor,kalçam yok.Günlerce üstüme birşeyler arıyorum bulamıyorum.Bu yüzden avmlere gidemiyorum artık.Çünkü hiçbirşey almadan geri dönüyorum. Annem bile eski halin ne güzeldi diyor
Arada sırada aklıma koyuyorum kilo alıcam bu sefer kesin diyorum.Ama vazgeçiyorum.Şimdi burada söz vericem,yaza kadar 50 kilo olucam.Buraya yazdığım için sorumluluğum daha artar diye düşündüm.Sabahları erkenden kalkıp kahvaltımı yapıcam,öğle yemeğimi yiyicem ve hiçbir öğün atlanmayacak.Her hafta sonunda tartılıp resim paylaşıcam ! Bu da ilk resmim :)Eki Görüntüle 1314429
Benim gibi kilo almak isteyenler ilk kilolarını ve sonraki kilolarını paylaşabilirler :)
Arkadaşlar üniversiteye gittiğimden beri kilo verdim 2-3 senedir yolda kim yolda görse ''ayy çok zayıflamışsın''diyor. Üstüme başıma birşeyler almaya kalksam reyon görevlisi benle dalga geçiyor. Sanki küçük çocukmuşum gibi ''Yemek ye biraz yemek ye ''diyor. Bir sürü kadın sıfır beden olmak için çabalarken,insanların saçma sapan yorumları beni çıldırtıyor. Bende beğenmiyorum bu halimi zaten.Üstüme birşey oturmuyor,kalçam yok.Günlerce üstüme birşeyler arıyorum bulamıyorum.Bu yüzden avmlere gidemiyorum artık.Çünkü hiçbirşey almadan geri dönüyorum. Annem bile eski halin ne güzeldi diyor
Arada sırada aklıma koyuyorum kilo alıcam bu sefer kesin diyorum.Ama vazgeçiyorum.Şimdi burada söz vericem,yaza kadar 50 kilo olucam.Buraya yazdığım için sorumluluğum daha artar diye düşündüm.Sabahları erkenden kalkıp kahvaltımı yapıcam,öğle yemeğimi yiyicem ve hiçbir öğün atlanmayacak.Her hafta sonunda tartılıp resim paylaşıcam ! Bu da ilk resmim :)Eki Görüntüle 1314429
Benim gibi kilo almak isteyenler ilk kilolarını ve sonraki kilolarını paylaşabilirler :)
senin kilon iyiymiş canım olmak istediğim kilodasın.Boyun kaçki?şimdi tartıldımhalbuki 5 gün önce 48 çıkmıştım
Toz karışımının adı ne acaba?canım benım bende aynı sen gıbıydım bulk dıye bır toz karısım var aynı nesguık gıbı 2 ayda 10 kılo aldım ve cok guzel oldu tavsıye ederrım kakaolusunu ozellıkle
1.69 canım 52nin üstünde olmam gerekiyorsenin kilon iyiymiş canım olmak istediğim kilodasın.Boyun kaçki?
inanıyorum yaparsınız sizArkadaşlar üniversiteye gittiğimden beri kilo verdim 2-3 senedir yolda kim yolda görse ''ayy çok zayıflamışsın''diyor. Üstüme başıma birşeyler almaya kalksam reyon görevlisi benle dalga geçiyor. Sanki küçük çocukmuşum gibi ''Yemek ye biraz yemek ye ''diyor. Bir sürü kadın sıfır beden olmak için çabalarken,insanların saçma sapan yorumları beni çıldırtıyor. Bende beğenmiyorum bu halimi zaten.Üstüme birşey oturmuyor,kalçam yok.Günlerce üstüme birşeyler arıyorum bulamıyorum.Bu yüzden avmlere gidemiyorum artık.Çünkü hiçbirşey almadan geri dönüyorum. Annem bile eski halin ne güzeldi diyor
zor olmuyor muu??Kilo almak çok zor olmuyor
bende 47den yukarı çıkamıyorum 52nin üstünde olmam lazım.onu da yapmayın bence.Aslında sabah 1 bardak suyla karıştırılmış pekmez,üstüne de dolu dolu bi kahvaltı daha iyi bir başlangıç olabilir (bilir kişi gibi konuştum birazbende alamıyorum!! kendimi hiç 50 kilo görmedimboyum 1.60. kilo alamıyorum diye doktora gittiğimde 51 kilo olman lazım dedi ben 46dan yukarı çıkamıyorum. her akşam cicibebeyi sütle mama yapıp yemeye başladım umarım sonuç alırım (
bende 47den yukarı çıkamıyorum 52nin üstünde olmam lazım.onu da yapmayın bence.Aslında sabah 1 bardak suyla karıştırılmış pekmez,üstüne de dolu dolu bi kahvaltı daha iyi bir başlangıç olabilir (bilir kişi gibi konuştum biraz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?