Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

hoşbuldum :)
canım anca geldim tatildeydim malum. pelin nerelerde okulla ilgili sorunu yoktur inşallah :26:
ümitsizliğe düşme sakın ben 51le başladım kilo alma olayına canım bak 55im şimdi
istersen yaparsın neden yapamayasın

53.7 filandım giderken az önce tartıldım veeeeeeeeeee 55.1
şükür gördüm 55i çok mutluyum
nute beyzz siz neler yaptınız görüşmeyeli

hoşgeldin çok sevindim canım kilo almana :) anlaşılan tatil sana yaramış :) beni hiç sorma 48 dim 46 ya düşmüşüm ya hala inanamıyorum

Merhaba kızlar, geçmişe pek göz atma fırsatım olmadı ancak bir liste yapmadınız mı hiç ? neler kilo aldırır günlük ne kadar ne yenmesi gerekli diye ? Yeni olduğumdan geçmişte ne konuştunuz bilmiyorum ama en iyi sonucu beslenmeyi düzenli yaparsak alırız diye düşünmekteyim:44:

hoşgeldin çok sevindim canım kilo almana :) anlaşılan tatil sana yaramış :) beni hiç sorma 48 dim 46 ya düşmüşüm ya hala inanamıyorum

canımmm hoşbuldum
evet ya tatil iyi geldi herkese şiddetle tavsiye ediyorum
oruç tutuyosan ondanda zayıflamış olabilirsin bebişim ya :26:

hadi yaaaaa :O ne kadar yiyez peki nasıl yapıcaz :)) hemen başlarım bi de ne kadar sürede almışlar 5 kiloyu :))

http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler/439382-1-ayda-4-kg-test-edildi-onaylandi.html buyur canım :)

ne kadar sürede aldın canım toplamda.
aslında uzun sürede almak çoook iyi ama işte. insan aldığını görp motive olmak istiyor.

güzel bir fikir :)

daha önce de söylemiştim ben geçen ramazan ve sonrasında ( oruç tutarak ramazanda ) 5 kilo almıştım.. :O gece yemek gece yemek gece yemek.. ama tabi yanında bir sürü şey de yaptım..

Fındık, fıstık, kuru üzüm..
cicbebe süt muz
çeşitli baharatlarla dolu macun, besin takviyesi olsun diye..

canımmm hoşbuldum
evet ya tatil iyi geldi herkese şiddetle tavsiye ediyorum
oruç tutuyosan ondanda zayıflamış olabilirsin bebişim ya :26:

yaz okulum biterse tatile gidebilirim ancak
evet canımcım tutuyorum sahurda pek bişi yiyemiyorum haliyle zayıfladım
ama ramazan bitsin o zaman gör sen beni herşeyi yiyebilirim

kızlar bişi sormuştum ama neyse görünmez miyim neyim ben forumda kimse takmıyo ya

canım niye öyle diyorsun biz yani ben en azından yarışa ramazan bitince katılcam sen napıyorsun bu arada

canım niye öyle diyorsun biz yani ben en azından yarışa ramazan bitince katılcam sen napıyorsun bu arada

canım beni de alıııın artık hiç umudum kalmadı ya kilo alamıyorum iştahım yok ya bir de hangi doktora gitsem ye diyo sanki çok kolaydı biz bu zamana kadar düşünememiştik annem desen yesen alırsın diyo ay delirtcekler beni neyse inanıyorum hep beraber alıcaz evet zaten ramazanda yapamayız ama nasıl yapıcaz bu kilo almayı biraz anlatsanız 41 kilo 165 boyundayım canım ya çöpüm resmen

tmm canım öncelikli olarak sakin olmalıyız panik yaparsak karışır kalırız
ramazan da yapacak bişi yok kilo alamasak ta kilomuzu korumaya çalışmalıyız
ramazan bitsin listemizi tekrar yaparız yarışımıza sen de katılırsın devam ederiz

oruca devam edecek misin nute :44:

biz beyzayla başlıcaz ramazanda hadi bakalım inşallah hedefim en az 5 kilo
benim ailem zaten istemiyor tutmamı da içim rahat etmiyor benim de. bakalım eğer zayıflayacak gibi olursam mecbur bırakmak zorunda kalıcam sağlık sonuçta
evet hedef 5 kilo, süre sınırsızzz

kızlllaarrr bende varııııımmm :) boyum 1.70 kilom 49 bende almak istiyorum birde benim bazen çok iştahım olur bazen de hiç olmaz olsada canım yemek istemez bugün mısır çarşısına gittim ve ordan iştah açıcı karışım aldım daha 1 kaşık yedim ama etkisini gösterdi acayip iştahımı açtı bende 55-56 kilo olsam süper olucak inşallah alırım ramazandan sonra bende varım yarışa benide yazın :)

ne kadar sürede aldın canım toplamda.
aslında uzun sürede almak çoook iyi ama işte. insan aldığını görp motive olmak istiyor.
canım 4-5 ay oldu sanırım dediğin gibi yavaş yavaş almak daha iyi oturuyor çünkü vücuduna
pelin ben nute üçümüz başlamıştık :) zaman ne çabuk geçiyor
hemen sonuç görmek istiyoruz ama eğer kalıcı kilo istiyorsan sabır işi bu
60 olmak istiyorum bende 5 kilom kaldı onuda alıcam inşallah
zaten 60 kilo olayım öncesi sonrası boydan foto koycam motivasyon için

yaz okulum biterse tatile gidebilirim ancak
evet canımcım tutuyorum sahurda pek bişi yiyemiyorum haliyle zayıfladım
ama ramazan bitsin o zaman gör sen beni herşeyi yiyebilirim

canım sen antalyada değil misin hafta sonları filan kaçamaklar olmuyor mu
ben oruç tutmuyorum ya ne emeklerle zorla kilo aldım vermek istemiyorum :26:

maşallah canım benim kendim almış gibi sevindim valla.

motivasyon oldu bile şimdiden bana. demek ki neymiş pes etmek yokmuş 1 sene bile sürse bu süreç o kilolar alınırmış

benim albüme bi göz atıversene yorumlarını merak ediyorum gözdecim :)

Son düzenleme:

hoşgeldiiin ne kadara aldın canım ayıp olmazsa

sen niye kilo almaya çalışıyorsun :)))
canım gayet iyisin illa almak istiyorum diyosan 2-3 kilo al :)
gayet hoşsun. yüzün zaten zayıf değil kolların bacaklarında gayet ideal bence :)
biraz takıntı yapmışsın sanırım. her giydiğin yakışır zaten sana etek giyemem falan deme hiç çok yakışır :)
bu kadar güzelsin kilo alcam diye tutturuyo musun bide bak sinirlendim

hoşgeldiiin ne kadara aldın canım ayıp olmazsa

15 tl canım ya bir sürü ot karışımı polen arı sütü falan var balla karıştırılmış toz halini sordum yok dedi adam bu da mesir macunu gibi tadı biraz daha acımsı ilk yediğinde bi tuhaf ama fazla yakmıyor yani bakalım yarıcak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…