hoşbuldum :)hoşgeldin gözdeeee. ben de diyorum kim bu :)
çok alışmışım sizi burda görmeye girip girip bakıyorum yoksunuz. valla gidecektim bi iki güne gelmeseniz..
ben hala aynı canım.. ben de istiyorum 5 kiloooooooooooo 5 5 5 5 5 5(( 1 sene sürse de razıyımmm
ümitsizliğe düştüm yine ben bu ara ben gözde
53.7 filandım giderken az önce tartıldım veeeeeeeeeee 55.1
şükür gördüm 55i çok mutluyum
nute beyzz siz neler yaptınız görüşmeyeli
hoşgeldin çok sevindim canım kilo almana :) anlaşılan tatil sana yaramış :) beni hiç sorma 48 dim 46 ya düşmüşüm ya hala inanamıyorum
hadi yaaaaa :O ne kadar yiyez peki nasıl yapıcaz :)) hemen başlarım bi de ne kadar sürede almışlar 5 kiloyu :))
hoşbuldum :)
canım anca geldim tatildeydim malum. pelin nerelerde okulla ilgili sorunu yoktur inşallah :26:
ümitsizliğe düşme sakın ben 51le başladım kilo alma olayına canım bak 55im şimdi
istersen yaparsın neden yapamayasın
Merhaba kızlar, geçmişe pek göz atma fırsatım olmadı ancak bir liste yapmadınız mı hiç ? neler kilo aldırır günlük ne kadar ne yenmesi gerekli diye ? Yeni olduğumdan geçmişte ne konuştunuz bilmiyorum ama en iyi sonucu beslenmeyi düzenli yaparsak alırız diye düşünmekteyim:44:
canımmm hoşbuldum
evet ya tatil iyi geldi herkese şiddetle tavsiye ediyorum
oruç tutuyosan ondanda zayıflamış olabilirsin bebişim ya :26:
kızlar bişi sormuştum ama neysegörünmez miyim neyim ben forumda kimse takmıyo ya
canım niye öyle diyorsun biz yani ben en azından yarışa ramazan bitince katılcam sen napıyorsun bu arada
canım beni de alıııın artık hiç umudum kalmadı ya kilo alamıyorum iştahım yokya bir de hangi doktora gitsem ye diyo sanki çok kolaydı biz bu zamana kadar düşünememiştik annem desen yesen alırsın diyo ay delirtcekler beni neyse inanıyorum hep beraber alıcaz evet zaten ramazanda yapamayız ama nasıl yapıcaz bu kilo almayı biraz anlatsanız 41 kilo 165 boyundayım canım ya çöpüm resmen
oruca devam edecek misin nute :44:tmm canım öncelikli olarak sakin olmalıyız panik yaparsak karışır kalırız
ramazan da yapacak bişi yok kilo alamasak ta kilomuzu korumaya çalışmalıyız
ramazan bitsin listemizi tekrar yaparız yarışımıza sen de katılırsın devam ederiz
oruca devam edecek misin nute :44:
benim ailem zaten istemiyor tutmamı da içim rahat etmiyor benim de. bakalım eğer zayıflayacak gibi olursam mecbur bırakmak zorunda kalıcam sağlık sonuçtabiz beyzayla başlıcaz ramazanda hadi bakalım inşallah hedefim en az 5 kilo
canım 4-5 ay oldu sanırım dediğin gibi yavaş yavaş almak daha iyi oturuyor çünkü vücudunane kadar sürede aldın canım toplamda.
aslında uzun sürede almak çoook iyi ama işte. insan aldığını görp motive olmak istiyor.
yaz okulum biterse tatile gidebilirim ancak
evet canımcım tutuyorum sahurda pek bişi yiyemiyorum haliyle zayıfladım
ama ramazan bitsin o zaman gör sen beni herşeyi yiyebilirim
kızlllaarrr bende varııııımmm :) boyum 1.70 kilom 49 bende almak istiyorum birde benim bazen çok iştahım olur bazen de hiç olmaz olsada canım yemek istemez bugün mısır çarşısına gittim ve ordan iştah açıcı karışım aldım daha 1 kaşık yedim ama etkisini gösterdi acayip iştahımı açtı bende 55-56 kilo olsam süper olucak inşallah alırım ramazandan sonra bende varım yarışa benide yazın :)
maşallah canım benim kendim almış gibi sevindim valla.
motivasyon oldu bile şimdiden bana. demek ki neymiş pes etmek yokmuş 1 sene bile sürse bu süreç o kilolar alınırmış
benim albüme bi göz atıversene yorumlarını merak ediyorum gözdecim :)
hoşgeldiiinne kadara aldın canım ayıp olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?