Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

oooo güraypelin yarasın
ben de saymadığım kadar zeytin, yumurta,bal,pekmez,reçel, peynir ve yarım ekmek,çay.
arkasından 1bardak süt, biraz üzüm yedim. öğlen uyandığım için öğle yemeğim akşama kalıyor
biraz da midemde bulantı var o yüzden hala yemeğe geçemedim birazdan yerim

oooo senin de maşallahın var
iyi aklıma getirdin hafta sonları ben de yumurtalı ekmek yapayım kaşar da iyi fikir üstüne:118:
evet magnumu eksik etmiyorum tansaşta 6 lı mini magnum alana ikinci 6 lı mini magnum yarı fiyatına buzluk magnum dolu günde 2 tane yiyiyorum zaten:131:
yarın tutucaksın yani
bak gaza geldim ben de akşam yemeğinden sonra içicem yine pekmez :)
akşam ben yatmadan çeyrek ekmekle zeytin yedim 10 tane, üstüne de 2 bardak ballı süt içip yattım

sen de baya yemişsin :)
erken kalkıp kahvaltı etmek önemli imiş bu diyet olayında
akşama da süpriz patates yapıcam yemeğin yanında:118:

dediğim gibi babam evde ve ben gene pek bişi yemedim ama az önce gizzlice sütlaç götürdüm artık yarın şölen başlıyo

sen de baya yemişsin :)
erken kalkıp kahvaltı etmek önemli imiş bu diyet olayında
akşama da süpriz patates yapıcam yemeğin yanında:118:

yap canım yap.
evde meyve olmazsa tatlı yapıyorum onun kalorisi de çok yüksek malum.

yap canım yap.
evde meyve olmazsa tatlı yapıyorum onun kalorisi de çok yüksek malum.
bizim evde meyve eksik olmaz annem 3 öğün meyve yiyiyor hepimiz meyveyi çok severiz
meyveyi asıl kalorili hale içine kremşanti koyarak getiricem hihihihhi:118:

bizim evde meyve eksik olmaz annem 3 öğün meyve yiyiyor hepimiz meyveyi çok severiz
meyveyi asıl kalorili hale içine kremşanti koyarak getiricem hihihihhi:118:

bizde pek yenmez ben söylicem de alınacak işte o yüzden tatlıyla geçiştiriyorum bazen

ben de şimdi gidip yemek yiyeyim

benim de patitislerim ocakta kaynıyor :)
sonra ezip içli köfte gibi içine kaşar doldurup fırına ohh mis üstüne de sarımsaklı yoğurt yemeğin yanında garnitür
:125::125: :118::125:

Son düzenleme:
bende 1 tbk çorba 1 tbk börülce yemeği yedim üstüne syumu da içtim

kızlar 1 tabak mercimek çorbası, pilav ve tavuk yedim yanına da 1 bardak ayran üstüne de 1 bardak süt

yarın ibreli baskül alacağım bu arada, digitalleri hiç iyi değil sürekli farklı tartıyor ve çabuk bozuldu bendeki:26:

Son düzenleme:

afiyet olsun canımcım
benimki dijital bi ara bozulmuştu şimdi gene kendine geldi bi acayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…