- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
ne demek tatlım rica ederim :))
-Kilo almak isteyen bayanların sohbet topiği
-güraypelin nute biradetlokum'un kilo alma serüveni
öfff aklımada bir şey gelmiyor ki :26:
malesef anoreksiya ama kusmuyorum
ben kullandığınız ilacı merak ettim kilo aldırmıyor yazmışsın o nasıl oluyor? peki kullanmak zorundamısın ilacı :/
her hafta geliceksen seni de yazalim?
nerdeyse 9 ay 4 umuz yuruttuk
evet öyle canım benim ama sınavlar başladığı zaman naparım bilinmez siz 3 ünüz açın ben gelirim yine :))
isimli acmam ben de guzel bisi olmasi lazim... hem oyle bi gun gelip 10 gun gelmeyen uye istemem ben
yok kız 10 gün çok Allahtan bir engel çıkmazsa gelirim :))
herkes bir fikir söylesin en güzelini seçip açarsın bütün yükü sana yığmayalım
canim benim arkadasim da anoreksiya oldu, simdi gorsen etine dolgun tas bi hatun oldu :)
benim gibi surekli yedi, tabii psikolojik destekle :)
liseye yeni baslamistik o zaman oldu.. sonraki senelerde adimiz doymayan kizlara cikmisti :)
atlatirsin bence rahatsizlik olarak bile dusunmene gerek yok
benim 4 sene oldu ya çok uzadı artık :/ inşallah dediğin gibi geçer canım saol moral verdin :)
ciddiyim moral icin degil canim, benim arkadas kusuyordu da.. 37 kiloya dusmustu..
en son okulda ambulansla goturduler kizi, hastanede yatti.. ama 1 sene bile olmadan yavas yavas toparlanarak kendine geldi simdi durduramiyoruz surekli yiyiyor :)
atlatilmicak bisi degil hersey sende bitiyor..
senin boyun kilon kac?
sorun orda ben daha beterim hastanelere yoğun bakımlara yattım çıktım kilo aldım verdim hala akıllanamadım ama kurtulmak istiyorum artık hiçbirşeyi hesaplamadan yiyemiyorum boy 1.70 kilo 28 söylemeye utanıyorum ama böyleartık doktorlarında yapacak bişeyi yok biz elimizden geleni yaptık herşey onda bitiyor o istemediği sürece birşey yapamayız diyolar ve haklılar :/
canim peki sen bu kiloni vucudunu begeniyor musun?
aynaya baktiginda kendini kilolu mu goruyorsun?
giydiklerini yakistiriyor musun?
ayni boydayiz bak ben 45-46 kiloyum elime kemiklerim gelince tiksiniyorum kendimden, bi an once kilo almam gerek diyorum
hayır asla beğenmiyorum iskelete benziyorum aynı uzaylı gibiyim insan gibi görünmüyorum evden çıkmıyorum ama dediğim gibi bunun yemek ve kiloyla alakası yok duygular ve takıntılarla besleniyor bu hastalık algı bir kere bozuluyor toparlamak biraz güç :/ ve yiyeceklere takılmış durumdayım o sağlıksız şu çok tuzlu,şu çok tatlı,şu çok yağlı fasa fiso şeyler halbuki herşeye ihtiyacım var herşeyi yiyorum artık ama bi yerde tık duruyor yavaşlıyorum deli oluyorum yada dengeliyorum heralde istemsiz olarak
canim bak takip ediyormussun yediklerimi cok sukur 25 yasima geldim olmedim yediklerimden, daha 1 ay olmadi tahlillerimi yaptirali herseyim cok normal
bunun yemek ve kiloayla alakasi var efendim, ben bakiyorum hangisi en kalorili, yemek nasil daah kalorili hale getirilir onun derdindeyim. sen de oyle olucaksin hem uzuldum bu dusuncelerine hem de cok kizdim sanahakliyim da
mesela dolma var dedin, oglen ne kadar yedin?
toparlamak guc diye bisi yok insan beynine hangi komutu verirse onu yapar bak kac sene olmus toparlan artik kendine gel nerdeyse 20 kilo fazlayim senden, kemiklerimden nefret ediyorum
2 patlıcan 1 biber dolması karnabahr salatası bide yoğurt yedim deminde 1 kupa sütlü nescafe tahin-bal karışımı ekmek (hergün yapıyorum) bunlar işte dediğin gibi bende de taaam tersi nerde en düşük kalorili şey var en yağsız tuzsuz ona gitmeye çalışıyorum sonra bir an toparlıyorum hoop ne oluyor ne yapmaya çalışıyosun diyorum kendi kendime çok tezat biliyorum ama işte beynim hükmediyor o içimdeki bana zarar veren canavarı yaratan da benim şu dediğinde çook haklısın yediklerini görüyorum harikasın ve tahlillerin normal çıkmış süper bişey demekki şeker,tuz,yağ vücut için gerekli :) ben 18 yaşındayım 19'a gireceğim hayatımın 4 senesi yok 14 yaşımdan beri yaşayan ölüyüm çok ızdırap dolu günler yaşıyorum :/
hani ekmek?
bol bol meyve yiceksin
en onemlisi spor yapiyor musun?
kaslarini guclendirmen gerek bol bol et tuketmen gerek..
tabii beynine hukmedemezsin ozur dilerim ama yemek yiyip kendine gelmezsen dusunce yapina bi yon veremezsin, aldiklarin sadece gunluk nefes alip verme, wc gibi islerinde harcamaya gerekli olan enerji..
senin bundan daha fazlasini alman gerekli ki kiloya donussun...
bi ablan olarak senden rica ediyorum, bizimle birlikte bu yarismaya katilmani ve bizimle beraber kilo almanin ne kadar faydali bisi oldugunu gormeni
ya resmen bilgisayarın içinden geçip seninle karşılıklı konuşmak istedimm şuan :))
ya dolma pirinçli ya ondan ekmeğe ihtiyaç duymuyorum aynen öyle algımın bozukluğu kilomdan kaynaklanıyor kilo aldıkça biliyorum ki daha mutlu bakıcam hayata daha iyi hissedeceğim bilmiyorum katılmak istiyorum aylardır da takip ediyorum yarımayı ama yapabilirmiyim acaba emin değilim herşeyin besin değerini adım gibi ezbere biliyorum bana yarayacak besinleride biliyorum ama kaçmaya çalışıyorum bir yandan da (ne kadar saçma) :S benim birde mutfak terazim var asla ölçmeden gramını hesaplamadan yiyemiyorum seytan diyor kır onu tuzla buz olsun ama yapamıyorum
canim benim insallah bi gun o da olur
hayir asil pirincli diye yaninda yiyeceksin, tabiki de ihtiyac yok ama kimler icin obezityle karsi karsiya olanlar icin
bizim ihtiyacimiz var hem de cok
ben de kalori hesabi yaparak yiyiyordum 3000 kalorileri bulmak icin... sonra erkek arkadasim kizdi gerek yok sayma yediklerini dah cok yemege bak dedi..
yoksa ben de ezbere biliyorum desem yeridir kalorileri...
o zaman bi ricada daha bulunayim al o teraziyi at cope
ben hemen hemen yalnız yaşıyorum sayılır herkes çalışıyor hergün de kavga ediyoruzherneyse yani çoğu zaman yemek yapıyorum ve kendime kadar ve tartıya koyup gramla pişirip kalorisini hesaplıyorum ki içim rahat etsin gramını ve kalorisini bilmediğim zaman sinir oluyorum ama artık beynim tartı olmuş tartıdan daha iyi tartıyorum gerçektenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?